Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό μήνυμα από siciliano Εμφάνιση Μηνύματος

H wind έβγαλε τρία νέα οικονομικά προγράμματα από τα οποία στο φθηνότερο wind i-100 = 35 € προσφέρει όγκο 300ΜΒ και για επιπλέων, χρέωση 0,098€ ανά ΜΒ.

Αυτή η χρέωση ισχύει άραγε και γι’ αυτούς που έχουν παλιά οικονομικά προγράμματα?

Σαν να μας άκουσαν..

Καμία σχέση. Καταρχήν αυτό είναι για συμβόλαια. Τα καρτοκινητά;

Ααα δεν ξέρω, εγώ έχω συμβόλαιο :D

Πάντως αν δω ότι δεν τα βγάζω θα αλλάξω το WIND 70 που έχω, στο i-100:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν εννοώ τον αριθμό των συνδέσεων ούτε τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας. Εννοώ όσον αφορά κινήσεις όπως αυτή, που γίνονται ολοένα και συχνότερα τον τελευταίο καιρό. Καταλαβαίνετε καλά τι εννοώ όσο κι αν παρίστανετε το αντίθετο μερικοί.

Και προφανώς αυτα που γράφω είναι η άποψη μου και μόνο, την οποία εκφράζω ως χρήστης και όχι ως mod όπως είπε κάποιος παραπάνω.

Ααα δεν ξέρω, εγώ έχω συμβόλαιο :D

Πάντως αν δω ότι δεν τα βγάζω θα αλλάξω το WIND 70 που έχω, στο i-100:rolleyes:

ti minieo kostos exei eipame to wind 70?:)

an as poume oti eimai sinsemenos kai den katebazo kati kai exo apla to msn anixto xreonome mb h kb?:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

an as poume oti eimai sinsemenos kai den katebazo kati kai exo apla to msn anixto xreonome mb h kb?:O

Το οικονομικό πακέτο WIND 70 με, (70 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας) έχει πάγιο 13€ χωρίς Φ.Π.Α. το οποίο όμως είναι παλιό (γύρω στα 4 χρόνια το έχω) και δεν είναι διαθέσιμο.

Για το msn δεν γνωρίζω, γιατί χρησιμοποιώ το ebuddy (το οποίο έχει και msn). Τώρα αν είσαι συνδεδεμένος και η εφαρμογή σου ανανεώνεται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα (μερικά δευτερόλεπτα) ο μετρητής γράφει kb.

Μπορείς να μηδενίσεις τον μετρητή των MB στο κινητό σου αν διαθέτει και να μετρήσεις.

Στο ebuddy που έχω εγώ για παράδειγμα, μόνο για να συνδεθεί στο δίκτυο "τρώει" 8Kb, ενώ μετά από 10 λεπτά περίπου χωρίς να στείλω κανένα μήνυμα ή να δεχθώ, ο μετρητής έγραψε 18kb. Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, η σελίδα Chat and Fun με το opera mini έχει όγκο 27 kb.

Πάντως, κι εγώ είμαι ψιλοάσχετος με αυτά :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Φίλε μου το msn απλά ανοιχτό μετακινεί 50kb/h περίπου, αν τώρα στέλνεις και λαμβάνεις μηνύματα αλλάζει το πράγμα.

To Wind 70 κοστίζει €19,04 ή €15,80 για παλαιότερους συνδρομητές. Εσύ πότε το έβαλες;

To Wind 70 κοστίζει €19,04 ή €15,80 για παλαιότερους συνδρομητές. Εσύ πότε το έβαλες;

Δεν θυμάμαι, 2004 νομίζω.

Οι τιμές που βάζεις είναι με Φ.Π.Α. μάλλον, γιατί 15,80*0,81=12,8 που είναι και το πάγιο μου:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Δεν θυμάμαι, 2004 νομίζω.

Οι τιμές που βάζεις είναι με Φ.Π.Α. μάλλον, γιατί 15,80*0,81=12,8 που είναι και το πάγιο μου:)

Off topic : Θα σου πρότεινα να το αλλάξεις.

Μπορείς να μηδενίσεις τον μετρητή των MB στο κινητό σου αν διαθέτει και να μετρήσεις.

pos akribos ginete ayto.prepei na kano kapies ri8miseis?

exo ena htc kaiser:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

pos akribos ginete ayto.prepei na kano kapies ri8miseis?

exo ena htc kaiser:O

Δεν ξέρω πως γίνεται κι αν έχει την δυνατότητα το κινητό σου. Μπορείς να ρωτήσεις στο σχετικό θέμα ή να διαβάσεις στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσης.

Στο δικό μου (ΝΟΚΙΑ 6230)

Μενού -> Κλήσεις ->Μετρητής δεδομένων GPRS (ακριβώς κάτω από την "Εμφάνιση διάρκειας κλήσεων") -> Μηδενισμός μετρητών

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Να κάνω και εγώ μία χαζή ερώτηση ε; :p Πότε μηδενίζουμε τους μετρητές; Ο δικός μου λογαριασμός πχ εκδίδεται στις 24 κάθε μήνα. Θα πρέπει να μηδενίζω στις 23 το βράδυ στις 00:00; Ευχαριστώ :)
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

στις 24 το απογευμα συνηθως...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Να κάνω και εγώ μία χαζή ερώτηση ε; :p Πότε μηδενίζουμε τους μετρητές; Ο δικός μου λογαριασμός πχ εκδίδεται στις 24 κάθε μήνα. Θα πρέπει να μηδενίζω στις 23 το βράδυ στις 00:00; Ευχαριστώ :)

Ακριβώς, στις 23 πρός 24 του μήνα στις 00:00

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσοχή γιατί η WIND μας δουλεύει μου φαίνεται...

Έπαθα ακριβώς αυτό το πράγμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220149 :!:

Δικαιούμαι πίστωση και το ξέρω! Θα φύγει και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ καλού κακού...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

To wind plus νομιζω πλεον πεθανε. Ειναι σαν το ιντερνετ, ο χρυσος κανονας: μη δινεις σημερα κατι δωρεαν και αυριο ζητας χρεωση. Τελειωσες. Σου γυρισαν την πλατη.

Τωρα τι προσδοκα η wind πραγματικα ειναι θεμα ψυχαναλυσης.

To wind plus νομιζω πλεον πεθανε. Ειναι σαν το ιντερνετ, ο χρυσος κανονας: μη δινεις σημερα κατι δωρεαν και αυριο ζητας χρεωση. Τελειωσες. Σου γυρισαν την πλατη.

Τωρα τι προσδοκα η wind πραγματικα ειναι θεμα ψυχαναλυσης.

Συμφωνώ απόλυτα. Αντί να το έχει ως δωρεάν υπηρεσία, για να κερδίζει πιο πολλούς χρήστες, τώρα αντιθέτως ίσως και πολλοί να φύγουν από την Wind.

για μενα καλα επραξε η wind γιατι εφαρμοσε μια καινοτομια και αφου ειδε οτι ο ανταγωνισμος δεν την προωθει(δηλ. να το αντιγραψει μια απο τις 2 εταιρειες) το σταματησε. χαζη ειναι; περιμενε στο τελος την cosmote με την ελευση του νεου μενου και αφου δεν εκανε τιποτα παραπανω το σταματησε. αυτα.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

για μενα καλα επραξε η wind γιατι εφαρμοσε μια καινοτομια και αφου ειδε οτι ο ανταγωνισμος δεν την προωθει(δηλ. να το αντιγραψει μια απο τις 2 εταιρειες) το σταματησε. χαζη ειναι; περιμενε στο τελος την cosmote με την ελευση του νεου μενου και αφου δεν εκανε τιποτα παραπανω το σταματησε. αυτα.

Καλά τα λες αλλά όταν η cosmote βγάλει νέο τρόπο χρέωσης τότε τι θα κάνει; Θα ακολουθήσει; Μιλάω για τελείως διαφορετικό τρόπο χρέωσης.

Ίδωμεν...

Καλά τα λες αλλά όταν η cosmote βγάλει νέο τρόπο χρέωσης τότε τι θα κάνει; Θα ακολουθήσει; Μιλάω για τελείως διαφορετικό τρόπο χρέωσης.

Ίδωμεν...

Τι εννοείς διαφορετικό χρόνο χρέωσης;

Ξέρεις κάτι;

Προσοχή γιατί η WIND μας δουλεύει μου φαίνεται...

Έπαθα ακριβώς αυτό το πράγμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220149 :!:

Δικαιούμαι πίστωση και το ξέρω! Θα φύγει και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ καλού κακού...

Η κάρτα γράφει πάνω ότι "Μετά την πάροδο των 3 μηνών, η υπηρεσία Wind Plus Non Stop παραμένει ενεργοποιημένη, με μηνιαίο πάγιο 3,49€" επομένως ζητήστε άμεσα να εκδωθεί πιστωτικό τιμολόγιο. Αν αντιδράσουν κάντε άμεσα καταγγελία, όχι στην ΕΕΤΤ αλλά στη Γ.Γ. Καταναλωτή του Υπ.Ανάπτυξης.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Τι έγινε βρε παιδιά; Γιατί τόση νέκρα στο θεμα του wind plus? :p:lol:

Επισκέπτης
Μιλησα με στελεχος της εταιρειας για το "κοψιμο" του non stop και μου ανεφερε οτι εγινε αυτο, γιατι πολλοι χρηστες το ειχαν 24ωρα μονιμος συνδεμενο και επιβαρυνοταν το δικτυο..... Τωρα αν οντος αληθευει αυτο δεν μπορω να το κρινω εγω.....:X

Πολλοί σχετικά με τι; Σχετικά με τους χρήστες wind ενός χωριού 100 κατοίκων; Ή σχετικά με όλο το σύνολο των χρηστών wind πανελλαδικά;

Και να συνέβαινε αυτό έστω και στο 1% του συνόλου, ας έβαζαν κανόνα σχετικά με κατάχρηση.

Ας κοροϊδέψουν άλλους.

Τι έγινε βρε παιδιά; Γιατί τόση νέκρα στο θεμα του wind plus? :p:lol:

Έγινε μεταφορά των χρηστών στο θέμα imode. :lol::lol::p

Πολλοί σχετικά με τι; Σχετικά με τους χρήστες wind ενός χωριού 100 κατοίκων; Ή σχετικά με όλο το σύνολο των χρηστών wind πανελλαδικά;

Και να συνέβαινε αυτό έστω και στο 1% του συνόλου, ας έβαζαν κανόνα σχετικά με κατάχρηση.

Ας κοροϊδέψουν άλλους.

Το θέμα είναι ότι τώρα στο wind plus αναφέρει ότι πουθενά δεν εφαρμόζεται ογκοχρέωση και ο χρήστης που δεν ξέρει πολλά θα την πατήσει μετά τις 20/10.

Μιλησα με στελεχος της εταιρειας για το "κοψιμο" του non stop και μου ανεφερε οτι εγινε αυτο, γιατι πολλοι χρηστες το ειχαν 24ωρα μονιμος συνδεμενο και επιβαρυνοταν το δικτυο..... Τωρα αν οντος αληθευει αυτο δεν μπορω να το κρινω εγω.....:X

Οταν πρωτοβγηκε το non stop και προσφερε απεριοριστες κλησεις λογο υπερβολικου φορτου δικτυου αναγκαστηκαν να το περιορισουν σε 500 λεπτα,το δικτυο τους ειναι για τα μπαζα

Να ρωτησω κτ?30Σεπτεμβριου ενεργοποιησα μια καρτα με υπηρεσιες wind 100€ για τρεις μηνες κ θελω να ξερω αν μετα τις 20 Οκτωβριου θα ισχυει κανονικα το απεριοριστο για μενα μεχρι 30 Δεκεμβριου η οχι.