Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παλι θα ηθελα να δω ενα κουμπι thanks. ξερετε, οπως εχουν πολλα αλλα forums σαν το xda για παραδειγμα.

κυριως για να μειώνονται τα ποστ που λενε ενα απλο "ευχαριστω".

και εγω ο ιδιος υπαρχουν φορες που δεν θελω να σημπληρωσω κατι σε αυτο που μου ειπε καποιος αλλα θελω να δειξω οτι βοηθήθηκα και οτι τον ευχαριστω. θα ηταν πιο απλο να εκανα ενα κλικ στο thanks button.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οι διαγωνισμοί μετά το πέρας του χρόνου συμμετοχής εξαφανίζονται από το site και ποτέ δεν βρίσκω τα αποτελέσματα. Να δημιουργήσετε μια ενότητα να ξέρουμε ποτέ κληρώνοντε και ποιοι είναι νικητές.:wacko:
Samsung Galaxy S10e

Οι διαγωνισμοί μετά το πέρας του χρόνου συμμετοχής εξαφανίζονται από το site και ποτέ δεν βρίσκω τα αποτελέσματα. Να δημιουργήσετε μια ενότητα να ξέρουμε ποτέ κληρώνοντε και ποιοι είναι νικητές.:wacko:

Κανένας δεν έχει χάσει ποτέ δώρο από διαγωνισμό μας. Είναι κάτι για το οποίο είμαι προσωπικά υπερήφανος. Επικοινωνούμε προσωπικά μέσω email, PM, αρχικά και κινητού στη συνέχεια για να ενημερωθεί ο νικητής. Αν δεν έχεις ενημερωθεί μέσα σε μία εβδομάδα, τότε δεν έχεις κερδίσει... ακόμα :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Κανένας δεν έχει χάσει ποτέ δώρο από διαγωνισμό μας. Είναι κάτι για το οποίο είμαι προσωπικά υπερήφανος. Επικοινωνούμε προσωπικά μέσω email, PM, αρχικά και κινητού στη συνέχεια για να ενημερωθεί ο νικητής. Αν δεν έχεις ενημερωθεί μέσα σε μία εβδομάδα, τότε δεν έχεις κερδίσει... ακόμα :)

Σε ευχαριστω για την απάντηση δεν υπονοησα κατι απλα δεν συγκρατισα ποτε ημερομηνιες για την ημερα κληρωσης και δεν ηξερα τι γινεται με αυτο θεμα. Ευχαριστω:cool:

Samsung Galaxy S10e

Εστειλα ενα tip us προχτες δευτερα, και ακομα να το δημοσιευσετε καπου. Ειναι αποκλειστικα τεχνολογικου (κινητων τηλεφωνων) χαρακτηρα η ειδηση και αφορα τον τροπο φορτισης. Δημοσιευτηκε την δευτερα στο google-->ειδησεις--> τεχνολογια, και εκανα αντιγραφη επικολληση τιτλο, κειμενο και πηγη.

Σημερα ειναι (ηταν) τεταρτη και ακομα δεν το βλεπω καπου. Τι συμβαινει? Διασταυρωνετε πηγες για να δειτε αν ειναι εγκυρη η ειδηση?.. Τοσες και τοσες φημες βγαζετε στη φορα,,,:p

By the way ακομα συνεχιζω να μην βλεπω το myphone στο google/τεχνολογια. Ολο insomnia και κατι ασχετα,, που οπως πανε θα γινουν γνωστα!..

Εστειλα ενα tip us προχτες δευτερα, και ακομα να το δημοσιευσετε καπου. Ειναι αποκλειστικα τεχνολογικου (κινητων τηλεφωνων) χαρακτηρα η ειδηση και αφορα τον τροπο φορτισης. Δημοσιευτηκε την δευτερα στο google-->ειδησεις--> τεχνολογια, και εκανα αντιγραφη επικολληση τιτλο, κειμενο και πηγη.

Σημερα ειναι (ηταν) τεταρτη και ακομα δεν το βλεπω καπου. Τι συμβαινει? Διασταυρωνετε πηγες για να δειτε αν ειναι εγκυρη η ειδηση?.. Τοσες και τοσες φημες βγαζετε στη φορα,,,:p

By the way ακομα συνεχιζω να μην βλεπω το myphone στο google/τεχνολογια. Ολο insomnia και κατι ασχετα,, που οπως πανε θα γινουν γνωστα!..

Δεν μου άρεσε. :) Σε ευχαριστούμε πάντως. :) It's a free world, ας γίνουν γνωστοί όσοι το αξίζουν :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

εγω παλι θα ηθελα να δω ενα κουμπι thanks. ξερετε, οπως εχουν πολλα αλλα forums σαν το xda για παραδειγμα.

και εγω ο ιδιος υπαρχουν φορες που δεν θελω να σημπληρωσω κατι σε αυτο που μου ειπε καποιος αλλα θελω να δειξω οτι βοηθήθηκα και οτι τον ευχαριστω. θα ηταν πιο απλο να εκανα ενα κλικ στο thanks button.

Πολυ καλη προταση.ή εστω ενα κουμπι like (οσο facebook και αν φαινεται θα κανει δουλεια...)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πολυ καλη προταση.ή εστω ενα κουμπι like (οσο facebook και αν φαινεται θα κανει δουλεια...)

Ναι παιδια,ενα κουμπι''like''κατω απο καθε απαντηση/παραθεση μας θα ηταν πολυ χρησιμο.Αληθεια γιατι δεν υπαρχει?:D

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Δεν μου άρεσε. :) Σε ευχαριστούμε πάντως. :) It's a free world, ας γίνουν γνωστοί όσοι το αξίζουν :)

Αγαπητέ Mythozz με αφορμή και αυτό το μήνυμα σου δεν μπορώ να μην πω ότι πολύ συχνά στις απαντήσεις σου βγάζεις μια υπεροψία και μια αίσθηση ότι υποτιμάς τον συνομιλητή σου . Συνομιλητής που είναι και αναγνώστης του site και ένας από τους λόγους ύπαρξης του . Γιατί δεν φαντάζομαι να υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης του site χωρίς αναγνώστες …

Όλα αυτά τα γράφω με εντελώς φιλική διάθεση ,με την ελπίδα ότι αυτός ο τρόπος γραφής σου έχει να κάνει με τον μεγάλο φόρτο εργασίας και με τον περιορισμένο χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για τις απαντήσεις .

Ευχαριστώ

Ε ναι ομως κυριε Μυθε που να ξερουμε τι ακριβως σας αρεσει?:) Δεν εχουμε παρει το lower για να ξημεροβραδιαζουμε στο gsmarena για να μεταφραζουμε πρωτοι τα αρθρα και να τα δημοσιευουμε. Αλλα με προλαβε τελικα ενας και ανεβασε το θεμα "μου".

Απο εδω και περα τερμα τα tip us. Κατευθειαν στους Τεχνολογικους Προβληματισμους!..:cool:

Αυτό με το σβήσιμο μηνυμάτων χωρίς καμμία ενημέρωση καταντάει εκνευριστικό..... Την Παρασκευή απάντησα στο θέμα της συνεργασίας δικτύου WIND- VODA σε κάποιον οτι ήταν λίγο προσβλητικός προς άλλο μέλος και οτι και οι δικές μου πληροφορίες λένε για παραχώρηση του mvno deal της cyta στη νέα εταιρία - γιατί σβήστηκε το μύνημά μου αλλά και του πρώτου που έλεγε για το mvno deal??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367421&page=5

Σήμερα απάντησα σε ένα φίλο στα tablets που περιμένει με DHL την εμπειρία που είχα πρόσφατα με την άλλη courier-σφάχτη και αναλυτικότερες πληροφορίες το πως κάνουν εκτελωνισμό - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307924&page=239

μπαίνω πριν λίγο και τι να δω, εξαφανισμένο και αυτό.... τι γίνεται? Σβήνονται για κάποιο λόγο που δεν θέλετε να μας πείτε ή τα τρώει η μαρμάγκα?????

Συμμετέχω πολλά χρόνια στο myphone και έχω άμεση σχέση με το αντικείμενο, αλλά το κακό με τα αδιακριτα σβησίματα έχει παραγίνει.....

Αυτό με το σβήσιμο μηνυμάτων χωρίς καμμία ενημέρωση καταντάει εκνευριστικό..... Την Παρασκευή απάντησα στο θέμα της συνεργασίας δικτύου WIND- VODA σε κάποιον οτι ήταν λίγο προσβλητικός προς άλλο μέλος και οτι και οι δικές μου πληροφορίες λένε για παραχώρηση του mvno deal της cyta στη νέα εταιρία - γιατί σβήστηκε το μύνημά μου αλλά και του πρώτου που έλεγε για το mvno deal??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367421&page=5

Σήμερα απάντησα σε ένα φίλο στα tablets που περιμένει με DHL την εμπειρία που είχα πρόσφατα με την άλλη courier-σφάχτη και αναλυτικότερες πληροφορίες το πως κάνουν εκτελωνισμό - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307924&page=239

μπαίνω πριν λίγο και τι να δω, εξαφανισμένο και αυτό.... τι γίνεται? Σβήνονται για κάποιο λόγο που δεν θέλετε να μας πείτε ή τα τρώει η μαρμάγκα?????

Συμμετέχω πολλά χρόνια στο myphone και έχω άμεση σχέση με το αντικείμενο, αλλά το κακό με τα αδιακριτα σβησίματα έχει παραγίνει.....

Φίλε PP6210 μόνο ένα μήνυμα δικό σου έχει σβηστεί τους τελευταίους τρεις μήνες, αυτό της 28 Ιούν. 2013, 11:05 όπου έκανες παράθεση σε προσβλητικό μήνυμα που σβήσαμε. Συνεπώς, σβήσαμε και το δικό σου. Αν άλλη φορά έχεις κάποιο πρόβλημα με προσβλητικό μήνυμα, μήν κάνεις παράθεση και χρησιμοποίησε την αναφορά παράβασης που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κάθε post.

Το άλλο μήνυμα που λες, δεν έχει σβηστεί και βρίσκεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4786290#post4786290

Δεν ξερω αν εχει ηδη προταθει αλλα καλο θα ηταν να ειχαμε μια λιστα με imei κλεμμενων συσκευων :mad: για πολλους λογους

• 2 weeks later...

Από την μέρα που κάνατε συντήρηση και μετά μου σκάει συχνά αυτό το μήνυμα.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν γίνεται παράθεση κάποιο μήνυμά μου να λαμβάνω ειδοποίηση?? Αν έχω καταλάβει στον ''Προκαθορισμένο Τύπο Παρακολούθησης'' θα έπρεπε να ήταν, αλλά μόνο με μέιλ βλέπω ''άμεση ειδοποίηση..(??)
Παντασουζα

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν γίνεται παράθεση κάποιο μήνυμά μου να λαμβάνω ειδοποίηση?? Αν έχω καταλάβει στον ''Προκαθορισμένο Τύπο Παρακολούθησης'' θα έπρεπε να ήταν, αλλά μόνο με μέιλ βλέπω ''άμεση ειδοποίηση..(??)

Όχι, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Αγαπητέ Mythozz με αφορμή και αυτό το μήνυμα σου δεν μπορώ να μην πω ότι πολύ συχνά στις απαντήσεις σου βγάζεις μια υπεροψία και μια αίσθηση ότι υποτιμάς τον συνομιλητή σου . Συνομιλητής που είναι και αναγνώστης του site και ένας από τους λόγους ύπαρξης του . Γιατί δεν φαντάζομαι να υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης του site χωρίς αναγνώστες …

Όλα αυτά τα γράφω με εντελώς φιλική διάθεση ,με την ελπίδα ότι αυτός ο τρόπος γραφής σου έχει να κάνει με τον μεγάλο φόρτο εργασίας και με τον περιορισμένο χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για τις απαντήσεις .

Ευχαριστώ

Δε θέλω να τα σκαλίζω,αλλα από αίσθημα δικαίου και μονο

,αν πετύχετε πως μιλάει ο μυθοζ στα ξενα φόρουμ,ουτε ο χειρότερος έφηβος ελληναρας ,τον έχω πετύχει να κράζει και να τρολαρει τυπακια μέχρι τελικής πτώσεως επειδή του είπαν να κοιτάξει σε πιο πίσω σελίδα γιατί εχει ειπωθεί 800 φορές το ίδιο.

Ψιλοπροσφατα κιόλας,νομίζω στο xda,χωρις σιγουριά.

Ειναι η ράτσα μας εντέλει δεν ξέρω,οποίος ειναι σε θέση "ισχύος" ακολουθεί πάντα το ρητό "do as I say,and not as I do"...

Αν κανω λάθος και ηταν κάποιος άλλος.έλληνας με το ιδιο nick παω πάσο.

Edit

Την πάτησα έτσι;επεσα στην παγίδα οφτοπικ διαγράφεται...

Ολο την παταω .

Edited by vagelisda
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δε θέλω να τα σκαλίζω,αλλα από αίσθημα δικαίου και μονο

,αν πετύχετε πως μιλάει ο μυθοζ στα ξενα φόρουμ,ουτε ο χειρότερος έφηβος ελληναρας ,τον έχω πετύχει να κράζει και να τρολαρει τυπακια μέχρι τελικής πτώσεως επειδή του είπαν να κοιτάξει σε πιο πίσω σελίδα γιατί εχει ειπωθεί 800 φορές το ίδιο.

Ψιλοπροσφατα κιόλας,νομίζω στο xda,χωρις σιγουριά.

Ειναι η ράτσα μας εντέλει δεν ξέρω,οποίος ειναι σε θέση "ισχύος" ακολουθεί πάντα το ρητό "do as I say,and not as I do"...

Αν κανω λάθος και ηταν κάποιος άλλος.έλληνας με το ιδιο nick παω πάσο.

Edit

Την πάτησα έτσι;επεσα στην παγίδα οφτοπικ διαγράφεται...

Ολο την παταω .

Σε ευχαριστώ που με ακολουθείς στις βόλτες μου στο Internet. :p

Σε όσους δεν αρέσει το στιλ μου να με βάλετε στην λίστα αγνόησης :lol: Είστε off topic όμως και οι δύο. Το θέμα μας είναι: προτάσεις βελτίωσης του myphone.gr. :shifty:

Ο Mythozz δεν βελτιώνεται άλλο. Είναι ήδη τέλειος. :wacko:

Σε ευχαριστώ που με ακολουθείς στις βόλτες μου στο Internet. :p

Σε όσους δεν αρέσει το στιλ μου να με βάλετε στην λίστα αγνόησης :lol: Είστε off topic όμως και οι δύο. Το θέμα μας είναι: προτάσεις βελτίωσης του myphone.gr. :shifty:

Ο Mythozz δεν βελτιώνεται άλλο. Είναι ήδη τέλειος. :wacko:

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είναι on topic το σχόλιο μου ( το οποίο έμεινε αναπάντητο )? Εσείς όλοι οι διαχωριστές δεν αποτελείτε μέρος της σωστής λειτουργιάς του forum ? Τα σχόλια πρέπει να περιορίζονται σε προτάσεις εικαστικού ενδιαφέροντος ?

Θα ηθελα να προτεινω κατι το οποιο θα μπορουσε να προστεθει. Να υπαρχει ενα ποσοστο με ποιες συσκευες ειναι οι επικρατεστερες στο myphone απο τα avatars των χρηστων. Δηλαδη επειδη η πλειοψηφια των χρηστων επιλεγει ποιο κινητο εχει σαν avatar θα μπορουσε να υπαρχει μια σελιδα που να λεει οτι το 33% (Χ αριθμος χρηστων) των χρηστων εχει το iPhone, 22% το Samsung S3 κτλ. Να υπαρχει το top 20, να γινεται update μια φορα το μηνα και να υπαρχει μια ιστορικοτητα για να μπορει να φαινεται και το trend στους χρηστες του site.

Αυτό θα μπορούε να υλοποιηθεί μόνο με query πάνω στη βάση. Ωστόσο με περίπου ~1500 avatars πρέπει να γίνουν 1500 queries, ένα για κάθε avatar και μετά να βγουν στατιστικά. Ωραία σαν ιδέα, πρακτικά πολύ δύσκολη στην υλοποίηση.

Ναι παιδια,ενα κουμπι''like''κατω απο καθε απαντηση/παραθεση μας θα ηταν πολυ χρησιμο.Αληθεια γιατι δεν υπαρχει?:D

Ναι ένα κουμπί thanks ή like θα ήταν ωραίο. Αυτό είναι υπό σκέψη, όχι άμεσα ωστόσο γιατί παλαιότερα που είχαμε κάτι αστεράκια κάτω από το προφίλ ανάλογα τα ποστς, έκαναν πολλοί "shitposting" για να έχουν πολλά αστεράκι κάτω από το προφίλ τους. Αυτούς τους χρήστες τους ονομάζαμε και "ταστεράκηδες". Θα επανέλθω στο θέμα σε κανά τρίμηνο.

Ευχαριστώ

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είναι on topic το σχόλιο μου ( το οποίο έμεινε αναπάντητο )? Εσείς όλοι οι διαχωριστές δεν αποτελείτε μέρος της σωστής λειτουργιάς του forum ? Τα σχόλια πρέπει να περιορίζονται σε προτάσεις εικαστικού ενδιαφέροντος ?

Διαχειριστές. :) Και σχετικά στο πρώτο σχόλιο, η απάντηση του Μύθου είχε 5 smilies, ακριβώς για να μην νομίσει ο χρήστης ότι τον σνομπάρει. Απλά του είπε ότι το tip που έστειλε , δεν ήταν αρκετά καλό για δημοσίευση.

Δεν ξερω αν εχει ηδη προταθει αλλα καλο θα ηταν να ειχαμε μια λιστα με imei κλεμμενων συσκευων :mad: για πολλους λογους

Δυστυχώς δε γίνεται αυτό.

Μιλάς για "alerts". Υπάρχει στο σχέδιο για υλοποίηση αλλά μάλλον θα είναι στην επόμενη αναβάθμιση του φόρουμ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αυτό θα μπορούε να υλοποιηθεί μόνο με query πάνω στη βάση. Ωστόσο με περίπου ~1500 avatars πρέπει να γίνουν 1500 queries, ένα για κάθε avatar και μετά να βγουν στατιστικά. Ωραία σαν ιδέα, πρακτικά πολύ δύσκολη στην υλοποίηση.

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα χρειαζεσαι μονο 1 query. Υποθετω οτι εχεις στην βαση ενα table το οποιο κραταει τα δεδομενα για καθε χρηστη (εγω θα το πω Persons_XX) και εκει μεσα εχει ενα πεδιο για το Avatar (εγω θα το πω Avatar_ID) το οποιο ειναι ενα νουμερο. Εχεις επισης ενα αλλο table (εγω το λεω Avatars_XX) το οποιο εχει τουλαχιστον 2 πεδια, ενα ID (το λεω ID), μια ονομασια πχ HTC One (εγω το ονομαζω Name). Αν τρεξεις ενα query το οποιο ειναι αυτο που εφτιαξα απο κατω σου βγαζει απευθειας τα αποτελεσματα που θες.

SELECT Avatars_XX.[Name], COUNT(Avatars_XX.[Name]) FROM Persons_XX
JOIN Avatars_XX ON Persons_XX.Avatar_ID = Avatars_XX.ID
GROUP BY Avatars_XX.[Name]
ORDER BY Avatars_XX.[Name] DESC

Αποτελεσματα:

Samsung S4	4
Nokia XXX	3
iPhone	        2
HTC One	        2

Ελπιζω να ημουν σαφης. Αν κατι μου διαφευγει σε παρακαλω πες μου.

ΥΓ: Επειδη η αρχικη μου ερωτηση ηταν να υπαρχει και το ποσοστο των χρηστων που εχουν αυτο το κινητο και οχι μονο το νουμερο με τα ιδια tables και πεδια αλλα με αυτο το query

Declare @Persons_Total int
SET @Persons_Total=(SELECT count(Avatars_XX.[Name])FROM Persons_XX JOIN Avatars_XX ON Persons_XX.Avatar_ID = Avatars_XX.ID)

SELECT Avatars_XX.[Name], COUNT(Avatars_XX.[Name]), CAST(COUNT(Avatars_XX.[Name]) AS FLOAT) / @Persons_Total  FROM Persons_XX
JOIN Avatars_XX ON Persons_XX.Avatar_ID = Avatars_XX.ID
GROUP BY Avatars_XX.[Name]
ORDER BY Avatars_XX.[Name] DESC

Το αποτελεσμα ειναι αυτο:

Samsung S4	4 0,36
Nokia XXX	3 0,27
iPhone	        2 0,18
HTC One	        2 0,18

που ειναι και το ποσοστο που αντιστοιχει.

Edited by trod

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Στην αρχική σελίδα...

Η μπάρα πάνω πάνω "Ενδιαφέρον Περιεχόμενο" από μένα έχει φάει block από το adlock λόγω scrolling. Την έχω πατήσει άπειρες φορές... Και έχει καταντήσει εκνευριστικό. Καλό θα ήταν:

1. Ή να ρολλάρει με βελάκια

2. Ή να έχει αλλαγή σελίδων στυλ "drag n drop"

Πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθεί το scrolling πάνω της και απλά να κάνει κύκλους.

:cool:

Αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν αναφορά κατά τη διαγραφή posts ως προσωπικά μηνύματα. Ετσι ώστε να γνωρίζουμε για πιο λόγο γίνεται η διαγραφή ενός post και ποιός moderator έχει πραγματοποιήσει την πράξη.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Στην αρχική σελίδα...

Η μπάρα πάνω πάνω "Ενδιαφέρον Περιεχόμενο" από μένα έχει φάει block από το adlock λόγω scrolling. Την έχω πατήσει άπειρες φορές... Και έχει καταντήσει εκνευριστικό. Καλό θα ήταν:

1. Ή να ρολλάρει με βελάκια

2. Ή να έχει αλλαγή σελίδων στυλ "drag n drop"

Πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθεί το scrolling πάνω της και απλά να κάνει κύκλους.

Μπορείς πάντα να βάλεις και το myphone στη λίστα εξάιρεσης του adblock...

Αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν αναφορά κατά τη διαγραφή posts ως προσωπικά μηνύματα. Ετσι ώστε να γνωρίζουμε για πιο λόγο γίνεται η διαγραφή ενός post και ποιός moderator έχει πραγματοποιήσει την πράξη.

Δε μπορεί να γίνεται αυτό σε κάθε διαγραφή ποστ. Ωστόσο όποιος νοιώθει 'αδικημένος" μπορεί να στέλνει ΠΜ σε κάποιον Super-moderator και να ζητάει λεπτομέρειες. Οι S-mods είναι:

http://img708.imageshack.us/img708/2058/65lc.jpg

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα χρειαζεσαι μονο 1 query.

Θα σου πω πως πήγε το πείραμα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου να το σιάξεις.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Μπορείς πάντα να βάλεις και το myphone στη λίστα εξάιρεσης του adblock...

Φίλε μου δεν το είπα ειρωνικά, για να μου απαντήσεις έτσι, ίσα ίσα που απλά σκρολάρω και μένει εκεί και μετά θυμάμαι τι παίζει με αυτήν την μπάρα........

:cool: