Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλά διαφωνώ πάραυτα και επίσης εξήγησα τον λόγο: Διότι στην πράξη, γίνεται κακή χρήση της δυνατότητας.

Αν δεν κάνω λάθος, πάραυτα σημαίνει αμέσως. Οπότε εδώ δεν ταιριάζει (καθένας με τον πόνο του :p).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν δεν κάνω λάθος, πάραυτα σημαίνει αμέσως. Οπότε εδώ δεν ταιριάζει (καθένας με τον πόνο του :p).

Δεν κάνεις λάθος!

Έτσι λοιπόν, υπό το φως των νέων στοιχείων ανακαλώ και ανασκευάζω τις προηγούμενες δηλώσεις: Διαφωνώ παρόλαυτα και πάραυτα. ;)

Εγώ εξήγησα απλώς για ποιον λόγο δεν επιτρέπεται αυτήν την στιγμή.

Αν εσύ θεωρείς ότι κακώς δεν επιτρέπεται και προτείνεις στο εξής να επιτρέπεται (σαν πρόταση βελτίωσης) έχει καλώς.

Αλλά διαφωνώ πάραυτα και επίσης εξήγησα τον λόγο: Διότι στην πράξη, γίνεται κακή χρήση της δυνατότητας. Ούτως ή άλλως όμως, δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι θέμα προς διαπραγμάτευση. :)

Απλή περίπτωση: ΠΜ στον αντμίν και τέλος. Ο λογαριασμός χρήστη είναι σοβαρό πράγμα, δεν είναι παιχνίδι και δεν υποννοώ τίποτα.

Βασικά στον βέκο πήγαινε η απάντησή μου.. απλά είχα γράψει το μήνυμα και άργησα να πατήσω υποβολή :p

Δηλαδή πώς είναι κακόβουλη αυτή η δυνατότητα? Με το να κάνεις διαγραφή και μετά πάλι εγγραφή? Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει? Δεν μπορώ να ζητήσω από τον αντμίν να με σβήσει και μετά να ξανακάνω εγγραφή? Ή να φτιάξω διαφορετικά mails και να έχω όσους λογαριασμούς θέλω?

Επίσης αυτό με την ηρωική έξοδο τί είναι..? Κάποιο παράδειγμα? :rolleyes:

Από την στιγμή που κάποιος χρήστης γίνεται μέλος από μόνος του.. καλό είναι να υπάρχει και η επιλογή διαγραφής. Εγώ απλά συμφώνησα με την πρόταση του παιδιού..

Δηλαδή πώς είναι κακόβουλη αυτή η δυνατότητα? Με το να κάνεις διαγραφή και μετά πάλι εγγραφή? Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει? Δεν μπορώ να ζητήσω από τον αντμίν να με σβήσει και μετά να ξανακάνω εγγραφή? Ή να φτιάξω διαφορετικά mails και να έχω όσους λογαριασμούς θέλω?

Αναφορικά με το πρώτο, αν αρχίσεις να ενεργείς τοιουτοτρόπως, εννοείται πως δεν πρόκειται να σε αφήσουν να διαγράφεσαι και να ξαναεγγράφεσαι όποτε σου κατέβει.

Αναφορικά με το δεύτερο, τα μέλη δεν ταυτοποιούνται μονάχα από το email τους. Υπήρξαν περιστατικά διπλών λογαριασμών και εννοείται πως διαγράφηκαν όλοι.

Από την στιγμή που κάποιος χρήστης γίνεται μέλος από μόνος του.. καλό είναι να υπάρχει και η επιλογή διαγραφής. Εγώ απλά συμφώνησα με την πρόταση του παιδιού..

Από τη στιγμή που κάποιος γίνεται μέλος αποδέχεται τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Δεν σου αρέσουν, δεν γίνεσαι μέλος. Τόσο απλά.

Όσο για το προηγούμενο μήνυμα, όχι δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν. Απλά στέλνεις ένα προσωπικά μήνυμα στον διαχειριστή και αυτός φροντίζει ο λογαριασμός να διαγραφεί. Για να μην υπάρχει η δυνατότητα κάτι σημαίνει... ;)

Υπήρξαν περιστατικά διπλών λογαριασμών και εννοείται πως διαγράφηκαν όλοι.

Είμαι ένας από αυτούς :p :p Ευτυχώς ο αρχικός μου λογαριασμός έμεινε!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Αναφορικά με το πρώτο, αν αρχίσεις να ενεργείς τοιουτοτρόπως, εννοείται πως δεν πρόκειται να σε αφήσουν να διαγράφεσαι και να ξαναεγγράφεσαι όποτε σου κατέβει.

Αναφορικά με το δεύτερο, τα μέλη δεν ταυτοποιούνται μονάχα από το email τους. Υπήρξαν περιστατικά διπλών λογαριασμών και εννοείται πως διαγράφηκαν όλοι.

Πού το ξέρεις εσύ? Τα αναφέρουν αυτά τα περιστατικά κάπου οι Mods?

Από τί άλλο μπορούν να το καταλάβουν? Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έχει κάποιος και διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς.. αν κάποιος έχει σκοπό να το κάνει θα το κάνει. Δεν θα τον εμποδίσει η έλλειψη δυνατότητας διαγραφής!

Από τη στιγμή που κάποιος γίνεται μέλος αποδέχεται τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Δεν σου αρέσουν, δεν γίνεσαι μέλος. Τόσο απλά.

Όσο για το προηγούμενο μήνυμα, όχι δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν. Απλά στέλνεις ένα προσωπικά μήνυμα στον διαχειριστή και αυτός φροντίζει ο λογαριασμός να διαγραφεί. Για να μην υπάρχει η δυνατότητα κάτι σημαίνει... ;)

Και σένα άμα δεν σου αρέσει η πρόταση που κάναμε μην την διαβάζεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Διάβασε λίγο τον τίτλο του θέματος..

Με αυτή τη λογική να σβήσουμε τελείως το συγκεκριμένο θέμα και να μην κάνουμε προτάσεις εφόσον με αυτούς τους κανόνες γίναμε μέλη..

Εύγε!!!

Δηλαδή πώς είναι κακόβουλη αυτή η δυνατότητα?

Εχμμμμ, τώρα εισέρχεσαι σε ανεξερεύνητες πτυχές της ανθρώπινης ψυχολογίας στις οποίες σηκώνουν τα χέρια οι επιστήμονες του χώρου, πόσο μάλλον εγώ :p

Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει?Δεν μπορώ να ζητήσω από τον αντμίν να με σβήσει και μετά να ξανακάνω εγγραφή?

Όχι, δεν μπορεί. Ο αντμίν δεν θα σε σβήσει, θα σε απενεργοποιήσει. Το αναφέρει στους όρους χρήσης. Αν αποφασίσεις να επιστρέψεις, ο παλιός σου λογαριασμός εξακολουθεί να υπάρχει.

Επίσης αυτό με την ηρωική έξοδο τί είναι..? Κάποιο παράδειγμα? :rolleyes:

Άπειρα!!! :X

Εγώ πάλι πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην μπορεί.

Πέρα όμως από τι πιστεύουμε, το θέμα αυτό έχει λυθεί τελεσίδικα μέσω των ΟΠΧ.

Από τί άλλο μπορούν να το καταλάβουν?

Αυτό φυσικά δεν θα το πουν δημόσια ;)

Με αυτή τη λογική να σβήσουμε τελείως το συγκεκριμένο θέμα και να μην κάνουμε προτάσεις εφόσον με αυτούς τους κανόνες γίναμε μέλη..

Εύγε!!!

Με αυτήν την λογική, θέματα μη υφιστάμενα (που δεν υπάρχουν) δεν επιδέχονται προτάσεις!

Πέρα από την ενδεχόμενη κακόβουλη χρήση και ότι άλλο έχετε αναφέρει μέχρι τώρα,έχετε σκεφτεί πως όταν διαγράφεται ένας λογαριασμός μαζί του διαγράφονται και όλα τα posts που έχει κάνει αυτό το μέλος;Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει μετά στην ροή των συζητήσεων στις οποίες είχε πάρει μέρος στο παρελθόν ο συγκεκριμένος χρήστης;

Ανάθεμα κι αν έχει διαβάσει έστω το 1% των χρηστών, τους Ο.Π.Χ. :p

Αλλά και να τους έχουν διαβάσει και αποδεχτεί, τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ζωή όπου λύνονται αποδοχές και συμβόλαια, το πρώτο που μου έρχεται για παράδειγμα, είναι το διαζύγιο. :rolleyes:

Πέρα από την ενδεχόμενη κακόβουλη χρήση και ότι άλλο έχετε αναφέρει μέχρι τώρα,έχετε σκεφτεί πως όταν διαγράφεται ένας λογαριασμός μαζί του διαγράφονται και όλα τα posts που έχει κάνει αυτό το μέλος;Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει μετά στην ροή των συζητήσεων στις οποίες είχε πάρει μέρος στο παρελθόν ο συγκεκριμένος χρήστης;

Δεν χρειάζεται να διαγραφούν τα μηνύματα, το προφίλ και το νικ νέημ είναι αρκετά, ή τουλάχιστον να μην είναι ορατά στους χρήστες.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Πρόβλημά τους. :p

Αλλά και να τους έχουν διαβάσει και αποδεχτεί, τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ζωή όπου λύνονται αποδοχές και συμβόλαια, το πρώτο που μου έρχεται για παράδειγμα, είναι το διαζύγιο. :rolleyes:

Βασικά, τα δυο παραδείγματα είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους.

Αν εσύ έχεις υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, πήγαινε μετά στο δικαστήριο να πεις «Μα κύριε πρόεδρε αφού πήρα διαζύγιο, λύθηκε η αποδοχή» να δεις τι θα σου πουν. :rolleyes:

Δεν χρειάζεται να διαγραφούν τα μηνύματα, το προφίλ και το νικ νέημ είναι αρκετά, ή τουλάχιστον να μην είναι ορατά στους χρήστες. ;-)

Σαφώς και δεν χρειάζεται και άλλωστε δε νομίζω ότι τέθηκε τέτοιο θέμα. Σε άλλα φόρα που έχω υπόψιν μου, η διαγραφή του λογαριασμού δεν συνεπάγεται και διαγραφή μηνυμάτων. Αυτό θα ήταν παραλογισμός.

Τα προβλήματα είναι αλλού.

Από την στιγμή που διαγράφεται ένας λογαριασμός, χάνεται το προφίλ. Οι άλλοι χρήστες δεν μπορούν να δουν το προφίλ του, δεν μπορούν να δουν παλαιότερα μηνύματα του πρώην μέλους μαζεμένα, δεν μπορούν να κάνουν αναζήτηση σε παλαιότερα θέματα, δεν μπορούν να κάνουν αναζήτηση με κριτήριο το username του, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του για να ρωτήσουν κάτι, κάποια διευκρίνιση, οτιδήποτε.

Γιατί να την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι χρήστες για το καπρίτσιο του ενός?

Και άντε το έκανε ένας, δεν τρέχει και τίποτα. Αν το κάνουν δέκα? Γιατί να μετατραπεί το φόρουμ σε νεκροταφείο ανενεργών μελών-φαντασμάτων;

Και τέλος, το βασικότερο: Στο 99% των περιπτώσεων, το εν λόγω μέλος θα επιστρέψει παρόλο που φεύγοντας θα βρίζει θεούς και δαίμονες (θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε © Χλαπάτσας, 1994). Γιατί; Εδώ κολλάει αυτό που είπα περί ανθρώπινης ψυχολογίας πιο πάνω :Ρ

Εδώ τώρα υπάρχουν δυο περιπτώσεις: Είτε Θα ξαναγραφτεί με το ίδιο ή παραμφερές όνομα (π.χ. Mitsaras 2) και θα παλεύει να ξανααποκτήσει τον παλιό αριθμό μηνυμάτων του. Καθόλου υποθετικό, βγαλμένο μέσα από την ζωή (© Νίκος Φώσκολος 1991) :lol:

Είτε θα γραφτεί με άλλο όνομα, και θα το παίζει ιστορία, γνώστης προσώπων και καταστάσεων. :rolleyes: (Όχι αγαπούλη, δεν κατάλαβες καλά... © Markos Seferlis, 1999)

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, και όχι μόνο, ο νομοθέτης (sic) προνόησε και έβαλε σχετική ρήτρα στους ΟΠΧ.

Μια χαρά είναι το υπάρχον σύστημα.

εφοσον το επιτρεπει το συστημα του vBulletin k θελει καποιος χρηστης να διαγραφει ο λογαριασμος του, ας γινεται. τουλαχιστον με συνεννόηση που θα εχει με τον διαχειριστη.

δε μιλαω για ανενεργους λογαριασμους που εχουν να μπουν καποιοι δυο χρονια κ βαλε.

ουτε αναφερομαι για οσους αναφερει ο Trobocop® περι καπριτσιων κ λοιπων μπερδεμενων.

Είμαι ένας από αυτούς :p :p Ευτυχώς ο αρχικός μου λογαριασμός έμεινε!

Μερικοί χρησιμοποιούσαν επίσης ένα δεύτερο λογαριασμό για να μπαίνουν και να βρίζουν γενικώς.

Πού το ξέρεις εσύ? Τα αναφέρουν αυτά τα περιστατικά κάπου οι Mods?

Τα ξέρω.

Από τί άλλο μπορούν να το καταλάβουν? Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έχει κάποιος και διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς.. αν κάποιος έχει σκοπό να το κάνει θα το κάνει. Δεν θα τον εμποδίσει η έλλειψη δυνατότητας διαγραφής!

Δεν διαφωνώ.

Και σένα άμα δεν σου αρέσει η πρόταση που κάναμε μην την διαβάζεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Διάβασε λίγο τον τίτλο του θέματος..

Δεν θυμάμαι να σε είπα καμπούρη. Οπότε γιατί θίγεσαι; Θεωρείς πως πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σου; Εάν ναι, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Εύγε!!!

Σοβαρά, για ψάξε το λίγο. Πολύ εύκολα θίγεσαι, λες και σου έβρισε κανένας την ομάδα... :rolleyes:

Όρθόν.

Πράγματι. Αλλά και το διαζύγιο, δεν το παίρνεις μόνος σου... ;)

Πρόβλημά τους. :p
Πρόβλημα των Mods είναι, τρέχουν πίσω από τα μέλη και μεταφέρουν - μεταφέρουν στην σωστή κατηγορία τα θέματα, διαγράφουν – μεταφέρουν μηνύματα, κτλ.

Βασικά, τα δυο παραδείγματα είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους.

Αν εσύ έχεις υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, πήγαινε μετά στο δικαστήριο να πεις «Μα κύριε πρόεδρε αφού πήρα διαζύγιο, λύθηκε η αποδοχή» να δεις τι θα σου πουν. :rolleyes:

Ότι γράφει το συμβόλαιο, αν έχει προβλεφθεί τότε καλώς. Υπάρχει η περίπτωση το συμβόλαιο να μην τηρηθεί και από την άλλη πλευρά, στην περίπτωσή μας η άλλη πλευρά είναι οι moderators. Θέλω να πω πως ακόμα και συμβόλαια λύνονται, πόσο μάλλον οι αποδοχές σε φόρουμς χωρίς καν να διαβαστούν οι όροι χρήσης.:rolleyes:
Από την στιγμή που διαγράφεται ένας λογαριασμός, χάνεται το προφίλ. Οι άλλοι χρήστες δεν μπορούν να δουν το προφίλ του, δεν μπορούν να δουν παλαιότερα μηνύματα του πρώην μέλους μαζεμένα, δεν μπορούν να κάνουν αναζήτηση σε παλαιότερα θέματα, δεν μπορούν να κάνουν αναζήτηση με κριτήριο το username του, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του για να ρωτήσουν κάτι, κάποια διευκρίνιση, οτιδήποτε.

Γιατί να την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι χρήστες για το καπρίτσιο του ενός?

Τι καπρίτσιο να πληρώσουν.:blink: Αυτό το νόημα έχει η διαγραφή από την πλευρά του χρήστη, να μην του στέλνουν μηνύματα, να μην θέλει να γνωρίσει κανέναν. Δεν είναι φόρουμ γνωριμιών εδώ.

Και άντε το έκανε ένας, δεν τρέχει και τίποτα. Αν το κάνουν δέκα? Γιατί να μετατραπεί το φόρουμ σε νεκροταφείο ανενεργών μελών-φαντασμάτων;

Μα το φόρουμ είναι νεκροταφείο μελών. Υπάρχουν μέλη που δεν έχουν στείλει ούτε ένα μήνυμα, και ούτε μπαίνουν στο φόρουμ.;)

Και τέλος, το βασικότερο: Στο 99% των περιπτώσεων, το εν λόγω μέλος θα επιστρέψει παρόλο που φεύγοντας θα βρίζει θεούς και δαίμονες (θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε © Χλαπάτσας, 1994). Γιατί; Εδώ κολλάει αυτό που είπα περί ανθρώπινης ψυχολογίας πιο πάνω :Ρ
Μα έτσι κι αλλιώς κάποιος που βρίζει διαγράφεται από τους διαχειριστές, τους ενοχλεί που θα τους προλάβει ο χρήστης?

Όσο για την ψυχολογία δεν την βρίσκω καθόλου περίεργη. Είναι παρόμοια με αυτών που ψυχαγωγούνται με videogames που περιέχουν παρανομίες και βία π.χ. GTA, στα οποία όταν πιάνεσαι, πατάς ριστάρτ.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Γιατί αν κάποιος ζητήσει διαγραφή του λογαριασμού του θα αφαιρεθούν και τα μηνύματα του από όλα τα topic του MyPhone;:confused:

Πρόβλημα των Mods είναι, τρέχουν πίσω από τα μέλη και μεταφέρουν - μεταφέρουν στην σωστή κατηγορία τα θέματα, διαγράφουν – μεταφέρουν μηνύματα, κτλ.

Για τους mods δεν είναι πρόβλημα, είναι η δουλειά τους.

Για τα μέλη είναι πρόβλημα, όταν θα πάνε να εγείρουν απαιτήσεις για θέματα για τα οποία έχουν αποδεχτεί όρους. Και απλά τσιμπάνε άκυρα, αναρωτιούνται γιατί και τελικά διαμαρτύρονται για την φασιστοκρατία που επικρατεί.

Ότι γράφει το συμβόλαιο, αν έχει προβλεφθεί τότε καλώς. Υπάρχει η περίπτωση το συμβόλαιο να μην τηρηθεί και από την άλλη πλευρά, στην περίπτωσή μας η άλλη πλευρά είναι οι moderators. Θέλω να πω πως ακόμα και συμβόλαια λύνονται, πόσο μάλλον οι αποδοχές σε φόρουμς χωρίς καν να διαβαστούν οι όροι χρήσης.:rolleyes:

Τα παραπάνω φυσικά, τα λες εσύ, τα υποθέτεις εσύ, συμπεραίνεις μόνος σου και συμφωνείς μόνος σου. Μόνο που σε δικαστήριο δεν θα περάσει. :rolleyes:

Από την στιγμή που αποδέχτηκες τους όρους, η φαντασίωση (γιατί περί φαντασίωσης πρόκειται) ότι δεν σε δεσμεύουν οι όροι αυτοί, τελείωσε.

Τι καπρίτσιο να πληρώσουν.:blink: Αυτό το νόημα έχει η διαγραφή από την πλευρά του χρήστη, να μην του στέλνουν μηνύματα, να μην θέλει να γνωρίσει κανέναν. Δεν είναι φόρουμ γνωριμιών εδώ.

Το καπρίτσιο που περιέγραψα. Επειδή δηλαδή κάποιος θίχτηκε ή την είδε επαναστάτης, να ταλαιπωρεί την λειτουργία του φόρουμ.

Ο μόνος τρόπος να καταλάβεις τι εννοώ, είναι να συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο φόρουμ, όπου οι μισοί χρήστες δεν υπάρχουν ή υπάρχουν ξανά με διαφορετικά ονόματα.

Είναι ο ορισμός του μπάχαλου. Απλά.

Μα το φόρουμ είναι νεκροταφείο μελών. Υπάρχουν μέλη που δεν έχουν στείλει ούτε ένα μήνυμα, και ούτε μπαίνουν στο φόρουμ.;)

Μου αρέσει που κλείνεις και το μάτι, την στιγμή που περιγράφεις/απαντάς σε ένα τελείως άσχετο πράγμα από αυτό που είπα εγώ. Δες και παρακάτω.

Μα έτσι κι αλλιώς κάποιος που βρίζει διαγράφεται από τους διαχειριστές, τους ενοχλεί που θα τους προλάβει ο χρήστης?

Δεν διαγράφεται, μπανάρεται. Έχει τεράστια διαφορά.

Όσο για την ψυχολογία δεν την βρίσκω καθόλου περίεργη. Είναι παρόμοια με αυτών που ψυχαγωγούνται με videogames που περιέχουν παρανομίες και βία π.χ. GTA, στα οποία όταν πιάνεσαι, πατάς ριστάρτ.:p

Έτσι εξηγείται το γιατί δεν την βρίσκεις περίεργη. Για σένα το φόρουμ μπορεί να είναι παιχνίδι, και να γουστάρεις να διαγράφεις τον λογαριασμό σου και να τον ξαναφτιάχνεις, και ξανά, και ξανά, έτσι για να περνάει η ώρα.

Για τους αντμίν δεν είναι παιχνίδι.

Τα ξέρω.

Καλά.. αφού γνωρίζεις τόσα πράγματα θα ξέρω να απευθύνομαι και σε σένα πέρα από τους mods :lol:

Δεν θυμάμαι να σε είπα καμπούρη. Οπότε γιατί θίγεσαι; Θεωρείς πως πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σου; Εάν ναι, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Σοβαρά, για ψάξε το λίγο. Πολύ εύκολα θίγεσαι, λες και σου έβρισε κανένας την ομάδα... :rolleyes:

Καμία σχέση.. Δεν έχω πρόβλημα όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από μένα. Δεν μου άρεσε το υφάκι σου. Το να λες με έμμεσο τρόπο πώς αυτοί είναι οι όροι άμα σου άρεσουν.. άμα δεν σου αρέσουν φύγε.. δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ δεν μίλησα για όρους, προϋποθέσεις κλπ.. Υπήρξαν αρκετά πράγματα που έλειπαν από το myphne και δημιουργήθηκαν επειδή κάποιοι έκαναν τις αντίστοιχες προτάσεις.

Και τέλος πάντων δεν θίχτηκα τόσο όσο νόμιζες. Η απάντηση μου ήταν ανάλογη... ;)

Για τους mods δεν είναι πρόβλημα, είναι η δουλειά τους.

Για τα μέλη είναι πρόβλημα, όταν θα πάνε να εγείρουν απαιτήσεις για θέματα για τα οποία έχουν αποδεχτεί όρους. Και απλά τσιμπάνε άκυρα, αναρωτιούνται γιατί και τελικά διαμαρτύρονται για την φασιστοκρατία που επικρατεί.

Εντάξει.. συνήθως τα νέα μέλη κάνουν ότι να 'ναι.. αλλά στην πορεία μαθαίνουν από παρατηρήσεις κλπ. Ενώ για τους mods παραμένει αυτό το πράγμα.. αλλά όπως είπες και εσύ, είναι η δουλειά τους! :rolleyes:

Καλά.. αφού γνωρίζεις τόσα πράγματα θα ξέρω να απευθύνομαι και σε σένα πέρα από τους mods :lol:

Δε λέω κουβέντα, κρατάω κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. :shifty:

Καμία σχέση.. Δεν έχω πρόβλημα όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από μένα. Δεν μου άρεσε το υφάκι σου. Το να λες με έμμεσο τρόπο πώς αυτοί είναι οι όροι άμα σου άρεσουν.. άμα δεν σου αρέσουν φύγε.. δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ δεν μίλησα για όρους, προϋποθέσεις κλπ.. Υπήρξαν αρκετά πράγματα που έλειπαν από το myphne και δημιουργήθηκαν επειδή κάποιοι έκαναν τις αντίστοιχες προτάσεις.

Δεν αντιλέγω επ' αυτού. Αλλά, το «οι όροι αυτοί είναι, άμα σου αρέσουν, άμα δεν σου αρέσουν φύγε», δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα... Ίσως να μην είναι τόσο «σφιχτά» τα πράγματα, αλλά κάπως έτσι είναι.

Και τέλος πάντων δεν θίχτηκα τόσο όσο νόμιζες. Η απάντηση μου ήταν ανάλογη... ;)

Ευτυχώς. Άρα μπορούμε να συζητούμε κανονικά. :)

• 4 weeks later...

Προτείνω να δημιουργηθεί ένα σύστημα αυτόματης ειδοποίησης με pm όταν διαγράφεται κάποιο μήνυμά μας. Υπάρχει σε πολλά άλλα μεγάλα forum.

Θεωρώ πολύ λάθος αυτό που γίνεται από τους moderators που διαγράφουν μηνύματα χωρίς καμία ειδοποίηση.

مفاجأة

Προτείνω να δημιουργηθεί ένα σύστημα αυτόματης ειδοποίησης με pm όταν διαγράφεται κάποιο μήνυμά μας. Υπάρχει σε πολλά άλλα μεγάλα forum.

Θεωρώ πολύ λάθος αυτό που γίνεται από τους moderators που διαγράφουν μηνύματα χωρίς καμία ειδοποίηση.

Σαν και αυτό που υπάρχει στο adslgr.com ;)

• 3 weeks later...
οταν ενα ατομο ειναι banned, μπορει να ειναι κ Online?

Βεβαίως και μπορεί. Σε άλλα φόρα vBulletin, οι μισοί onliners είναι banned :p

Πράγμα όμως που είναι στην διακριτική ευχέρεια των admins.

Αν θυμάμαι καλά κάποιος Συντονιστής είχε γράψει πως φαίνονται αυτοί που είναι ban ως online, όταν προσπαθούν να κάνουν sign in...

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργηθεί μία έκδοση του myphone συμβατή με το iPhone. Το κανονικό site είναι κάπως δύσχρηστο και το wap δεν δίνει πρόσβαση. Ωραία μορφή για το iPhone έχει το adslgr.com.

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργηθεί μία έκδοση του myphone συμβατή με το iPhone. Το κανονικό site είναι κάπως δύσχρηστο και το wap δεν δίνει πρόσβαση. Ωραία μορφή για το iPhone έχει το adslgr.com.

Ναι, όντως με τόσους χρήστες Iphone πλέον, ίσως ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο. Είναι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια, οπότε ας κάνουμε λίγο υπομονή. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!