Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα ζουμαρεις δεν πατιεται η τελεια ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν είναι καθόλου σημαντική, απλά πρόκειται για μια παροχή για τα μέλη του forum και μέχρι εκεί. Το myphone.gr δεν είναι site αγγελιών και ούτε έχει σκοπό να γίνει. Να λέτε πάλι καλά που εξακολουθεί να υπάρχει. Γιαυτό θα συνιστούσα οι προτάσεις προς βελτίωση να επικεντρωθούν σε ουσιαστικότερα θέματα.

ok,λάθος έκφραση το "σημαντική".

Με πολλές επισκέψεις ίσως?

Δεν χρειάζεται να είναι site αγγελιών για να κάνεις την "παροχή" περισσότερο λειτουργική.

Τώρα για το τι είναι ουσιαστικό και τι όχι,εξαρτάται από το πως το βλέπει κανείς.

Είμαι σίγουρος όμως ότι τα "ουσιαστικά" αγγίζουν το τέλειο,οπότε μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσω σε αυτά κάποιο πρόβλημα και να προτείνω τη λύση του.

θελω να προτεινω να μεγαλωσει ισως ο χωρος τον προσωπικων μυνηματων...καποιοι τα κανουν τσατ και γεμιζουν αμεσως:p:)

Μπορείς να τα σβήσεις....:ninja:

Ακριβώς. Και αν δεν θες να τα χάσεις, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης στον υπολογιστή σου.

Αμα ζουμαρεις δεν πατιεται η τελεια ?

Το opera mini που χρησιμοποιώ έχει μόνο ένα ζουμ και μ'αυτό είναι δύσκολο γενικά να πετυχαίνεις τελιες πόσο μάλλον όταν έχουν δίπλα και άλλους συνδέσμους (στην περίπτωσή μας ο τίτλος του θέματος δίπλα και το προφίλ του θεματοθέτη, από κάτω).

Άλλα το θέμα είναι να γίνει πιο εύχρηστο, να μειωθούν τα ζουμ και τα ξεζουμ όσο γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Το opera mini που χρησιμοποιώ έχει μόνο ένα ζουμ και μ'αυτό είναι δύσκολο γενικά να πετυχαίνεις τελιες πόσο μάλλον όταν έχουν δίπλα και άλλους συνδέσμους (στην περίπτωσή μας ο τίτλος του θέματος δίπλα και το προφίλ του θεματοθέτη, από κάτω).

Άλλα το θέμα είναι να γίνει πιο εύχρηστο, να μειωθούν τα ζουμ και τα ξεζουμ όσο γίνεται.

Ετοιμάζεται το mobile site. Επομένως δεν θα χρειάζεσαι zoom in/out :)

Υπομονή.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μπαίνω στο φόρουμ από ένα Κ770

Είναι αρκετά δύσκολο να κάνω ένα καλό ψάξιμο και ρωτώ αν υπάρχει κάποιο θέμα όπως σε άλλα φόρουμ με της τρέχουσες Προσφορες καταστηματων εννοώ της ευκαιρίες όπως το πλαίσιο με το lg optimus 2x (τυχαίο παράδειγμα) υπάρχει κάτι ανάλογο ή οι προσφορές ανακοινώντε ξεχωριστά για κάθε συσκευή στο δικό της θέμα;

Αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα ήταν ένας καλός οδηγός για όσους ψάχνουν νέα συσκευή, εγώ ως XΘEΣ ήμουν ανάμεσα σε 2 τηλέφωνα των 200€ αλλά βλέποντας την συγκεκριμένη προσφορά το σκέφτομαι.

Αν υπάρχει ας μου παραθέσει κάποιος το θέμα αν όχι μήπως θα έπρεπε να κάνουμε;

Αν υπάρχει κάποιος λόγος που δέν πρέπει θα επιθυμούσα να το γνωρίζω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά θα μπορούσε να υπάρχει ένα thread με τις προσφορές καταστημάτων στα κινητά ώστε ένα υποψήφιος αγοράστης να έχει κάποια σχετική ενημέρωση εύκολα και γρήγορα.

Στην αναζήτηση μηνυμάτων γίνεται να βγάζει ΟΛΑ τα μηνύματα και όχι μόνο τα τελευταία 2000 μηνύματα του κάθε χρήστη;

Στην αναζήτηση μηνυμάτων γίνεται να βγάζει ΟΛΑ τα μηνύματα και όχι μόνο τα τελευταία 2000 μηνύματα του κάθε χρήστη;

οντως...το θελω και εγω αυτο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

^ σε τι ακριβώς χρησιμεύει αυτό παιδιά;

στο να δουμε ισως για να θυμωμαστε παλια μας μυνηματα...ναι δουμε αποριες τι ξεραμε και τι οχι..γενικα για τυπικο...εγω θα το ηθελα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μια χαζή ερώτηση...

Παρακολουθώ πάρα πολλά θέματα (μιας και όπου έχω απαντήσει υπάρχει αυτόματη παρακολούθηση). Μιας και λόγω Android θα πρέπει να παρακολουθώ περισσότερα, μπορώ να τα ταξινομήσω με κάποιον τρόπο;

Πχ ότι έχει να κάνει με το Android να είναι στην ίδια κατηγορία.

Στην Παρακολούθηση πρέπει να κάνω νέο φάκελο και να το ονομάσω Android; :worry:

Ευχαριστώ.

Παιδιά σίγουρα έχει ξαναγίνει η ερώτηση, αλλά δεν βρήκα κάτι με αναζήτηση. Υπάρχει mobile version για το site; Αν ναι γιατί δεν το βλέπω, αν όχι γιατί όχι; :)

όχι δεν υπάρχει

Το φαντάστηκα, αλλά είπα να βεβαιωθώ. Δεν είναι λίγο οξύμωρο να μην έχει mobile version ένα φόρουμ που ασχολείται με κινητά τελευταίας τεχνολογίας, και που οι περισσότεροι χρήστες του μπαίνουν από κινητό; Δεν υπάρχει κανένα πλάνο να φτιαχτεί;

Το φαντάστηκα, αλλά είπα να βεβαιωθώ. Δεν είναι λίγο οξύμωρο να μην έχει mobile version ένα φόρουμ που ασχολείται με κινητά τελευταίας τεχνολογίας, και που οι περισσότεροι χρήστες του μπαίνουν από κινητό; Δεν υπάρχει κανένα πλάνο να φτιαχτεί;

κατέβασε το tapatalk απο το samsung apps που το έχει τζαμπα (στο μάρκετ είναι επι πληρωμή) και μην ασχολείσαι με mobile versions και ιστορίες για αγρίους :)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Ναι είναι οξύμωρο. Να κάνεις υπομονή. Αν δεν μπορείς να κάνεις υπομονή να μπαίνεις από το PC σου. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

το προβλημα με την ασφαλια στο tapatalk λυθηκε μπορουμε να μπαινουμε απο εκει ; παλιοτερα μου πεταγε ενα μηνυμα συνεχεια.

το προβλημα με την ασφαλια στο tapatalk λυθηκε μπορουμε να μπαινουμε απο εκει ; παλιοτερα μου πεταγε ενα μηνυμα συνεχεια.

εγω εδω και 3 μηνες που μπαινω συχνα απο tapatalk δεν εχει βγαλει κανενα μηνυμα..

εγω εδω και 3 μηνες που μπαινω συχνα απο tapatalk δεν εχει βγαλει κανενα μήνυμα..

9-10 μήνες εγώ.

Κανένα πρόβλημα, κανένα μήνυμα

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Κάποιος από τους διαχειριστές, μήπως μπορεί να μου πει σε πόσο περίπου καιρό θα επιστρέψει η εξατομίκευση προφίλ? :worry:

Κάποιος από τους διαχειριστές, μήπως μπορεί να μου πει σε πόσο περίπου καιρό θα επιστρέψει η εξατομίκευση προφίλ? :worry:

Δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Προέχουν άλλα πράγματα που τρέχουν, χωρίς να τα βλέπετε ακόμα. Επομένως θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Δεν μπορώ να σου δώσω ακριβή ημερομηνία.

Από τη σελίδα μου "θέματα υπό παρακολούθηση" υπάρχει τρόπος με ένα κλικ να πηγαίνω στο πρώτο μη αναγνωσμένο ποστ του κάθε νήματος;

Το ">>" με πηγαίνει στην τελευταία σελίδα,

το " >" στο τελευταίο πόστ του νήματος.

Στο πρώτο μη αναγνωσμένο;