Salty Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς πως βάζω τα *.kml στο igo ? Τα βάζω στο φάκελο pois και δεν κάνει τίποτα, ενώ μου έχουν πει ότι τα μετατρέπει αυτόματα σε pois και τα βλέπω μετά, αφού κάνω επανεκίνηση μετά την αντιγραφή των αρχείων. Γίνεται όπως σου έχουν πει και περιγράφεις παραπάνω. Συγκεκριμένα στη διαδρομή Igo8\content\userdata\poi. Δεν πρόκειται όμως να τα δεις στην Διαχείριση αλλά θα εμφανίζονται κανονικά, τόσο στην Αναζήτηση όσο και στο χάρτη. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στα ίδια επίπεδα, αν όχι καλύτερο. ’μεση απόκριση σε όλα.thanks για την ενημερωση γιαννη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Γίνεται όπως σου έχουν πει και περιγράφεις παραπάνω. Συγκεκριμένα στη διαδρομή Igo8\content\userdata\poi. Δεν πρόκειται όμως να τα δεις στην Διαχείριση αλλά θα εμφανίζονται κανονικά, τόσο στην Αναζήτηση όσο και στο χάρτη. OK. Ευχαριστώ. Έκανα λάθος την τοποθεσία. Τελικά υπάρχει τρόπος και να φαίνονται στην Διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Υπάρχει κάποια ρύθμιση η φωνιτική οδηγία κατά την πλοήγηση να γίνει πιό νωρίς χρονικά η σε μεγαλύτερη απόσταση από το σημείο που πρέπει να στρίψω πχ.?????? Τις περισσότερες φορές μέχρι να πεί .....ετοιμαστείτε να στρίψετε αριστερά σε 150 μέτρα.......(Και τα λέει και αργά η αφιλότιμη) έχω περάσει την στροφή η δεν προλαβαίνω να την δώ. Μιλάμε για Γερμανία βέβαια που χρειάζεται μέσα σε 20-30 μέτρα να αλλάξεις 3-4 εξόδους - εισόδους και κατευθύνσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Υπάρχει κάποια ρύθμιση η φωνιτική οδηγία κατά την πλοήγηση να γίνει πιό νωρίς χρονικά η σε μεγαλύτερη απόσταση από το σημείο που πρέπει να στρίψω πχ.?????? Τις περισσότερες φορές μέχρι να πεί .....ετοιμαστείτε να στρίψετε αριστερά σε 150 μέτρα.......(Και τα λέει και αργά η αφιλότιμη) έχω περάσει την στροφή η δεν προλαβαίνω να την δώ. Μιλάμε για Γερμανία βέβαια που χρειάζεται μέσα σε 20-30 μέτρα να αλλάξεις 3-4 εξόδους - εισόδους και κατευθύνσεις. Ευχαριστώ. Mήπως το τρέχει αργά το pna σου; Γιατί εμένα με προειδοποιεί στο moov 200 με απόλυτη ακρίβεια. Aν σου λέει πολύ νωρίς να στρίψεις και μετά πρέπει να ξαναστρίψεις όμως θα μπερδευτείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Mήπως το τρέχει αργά το pna σου; Γιατί εμένα με προειδοποιεί στο moov 200 με απόλυτη ακρίβεια. Aν σου λέει πολύ νωρίς να στρίψεις και μετά πρέπει να ξαναστρίψεις όμως θα μπερδευτείς... Φιλαράκι μου σ΄ευχαριστώ για το ποστ σου. Το PNA δουλεύει μια χαρά τόχω τσεκάρει και με άλλα προγράμματα. Δεν μιλώ ότι έχω πάντα πρόβλημα, αλλά μερικές φορές που η ταχύτητα είναι μεγάλη (200 - 220 χιλ) υπάρχει πρόβλημα. Μιλώ πάντα για Γερμανικούς δρόμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Οι τελευταίοι χάρτες για igo ποιοι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 oi xartes pane analogos me poia ekdosh toy igo exeis. genika me th teleytaia seira thn opoia anagnorizeis apo to ''3'' poy exei meta to igo8 yparxopyn arketa problhmata. ego tha perimeno na ginoyn oi dokimes kai meta tha to fortoso Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 παληκαρια μια ερωτηση για να μη ψαχνω ολο το φορουμ, ειναι το igo καλυτερο απο το destinator 7 με χαρτες ngi για pda ρωτω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 καλυτερο προγραμμα σαφως...igo8 χειροτεροι χαρτες το igo8 παλι:) εμενα παντως το dest μου φαινεται παρωχημενο Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 εμενα το igo8 μου βγαζει διπλα στο ονομα των οδων και διαφορες αλλες π@π@ριες. ξερεται πως μπορω να το ρυθμισω να γραφει μονο το ονομα της οδου σκετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ρε παιδία ποιός μ@λ.. βράβεψε τον navigreece σαν τον καλύτερο χάρτη του 2008? Βέβαια για Αθήνα δεν έχω ιδέα αλλα στην επαρχεία μέχρι και ονοματα χωριών βγάζει λάθος. Μέχρι και τμήματα αυτοκινητοδρόμων έχουν ξεχάσει... Σουρωμένοι ήταν οι χαρτογράφοι; Τεσπα. Πιστεύω ότι η NGi αδικείται. Φανταστείτε τον 2008Q3 σε iGO8 με αναγλυφό χάρτη και κτίρια... Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Χρησιμοποιώ το iGO 8 δοκιμαστικα 2-3 μερες τωρα. Πηγαινοντασ στις πληροφορ'ίες αν καταλαβαινω καλα βλεπω εκδοση προγραμματος 8.3.2.6... και χαρτη Ελλαδα 2008.07 Αυτος ειναι ο τεέυταιος χαρτης ?? Καλο προγραμμα μεν πολυπλοκο δε, ψαχνω 3 μερες τωρα και δε μπορώ να απενεργοποιησω να φαινονται οι καμερες στο χαρτη !!!! Απο πλοηγησ τι ναπω δε καταλαβαινει απο αναστροφες, απαγπρευτικα ΤΙΠΟτα. Με εβαλε νε διασχισω την Κατεχακη καθετα !!! Ρωσικη ρουλετα !! Τουλαχιστον οι καμερες απο που φευγουν?? Ευτυχως εχω το Dest 6 για σιγουρα!! Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsounis Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μηπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ χάρτη Ιταλίας για το igo8 ??? tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 http://volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8.html thanx to lakisdj from greekz.com Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 εχω το igo 8.3.2.64873 στην sd με τον χαρτη navteq q2 . ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο που μπορω να επιλεξω να με ενημερωνει για καμερες ,μπλοκα και λοιπα. στον φακελο CONTENT/SPEEDCAM/ υπαρχουν τα αρχεια (καμερες ταχυτητας,λεωφορειολοριδων ,εκφοβισμου και λοιπα) ολα με καταληξη .text αλλα παρολα αυτα σε καθε δοκιμη μεχρι τωρα δεν εχω ειδοποιηθει για τα παραπανω. (στον ιδιο φακελο υπαρχουν και τα αρχεια speedcam.spdb,speedcam.text,speedcamupdates.spud,τα οποια μαλλον ειναι για ευρωπη και μεχρι τωρα δεν εχω δοκιμασει αν δουλευου.επειδη ομως επικειται ταξιδακι αλπεις παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει και για τα ελληνικα αλλα και για τα ευρωπαικα) ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 εχωαγορασει ppc με αυθεντικη καρτα του igo.πορω να κανω αναβαθμιση χαρτων με τους τελευταιους διαθεσιμους?μενω ν\δωδεκανησα.το τηλεφωνο το πηρα μεταχειρισμενο απο αλλο χρηστη Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 To igo 2006 plus λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 εχω το igo 8.3.2.64873 στην sd με τον χαρτη navteq q2 . ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο που μπορω να επιλεξω να με ενημερωνει για καμερες ,μπλοκα και λοιπα. στον φακελο CONTENT/SPEEDCAM/ υπαρχουν τα αρχεια (καμερες ταχυτητας,λεωφορειολοριδων ,εκφοβισμου και λοιπα) ολα με καταληξη .text αλλα παρολα αυτα σε καθε δοκιμη μεχρι τωρα δεν εχω ειδοποιηθει για τα παραπανω. (στον ιδιο φακελο υπαρχουν και τα αρχεια speedcam.spdb,speedcam.text,speedcamupdates.spud,τα οποια μαλλον ειναι για ευρωπη και μεχρι τωρα δεν εχω δοκιμασει αν δουλευου.επειδη ομως επικειται ταξιδακι αλπεις παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει και για τα ελληνικα αλλα και για τα ευρωπαικα) ευχαριστω εκ των προτερων. Είναι κάτι πολύ απλό και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου δουλεύουν. Σβήσε οτιδήποτε έχει στον φάκελο και βάλε το txt που κατέβασες από το GPSPocketPC Εχει βγει update Δεκεμβρίου. Κάνε επαννεκίνηση το πρόγραμμα και voila. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 τελικα το προβλημα ειναι στην εκδοση 8.3.2.χχχχ που χρησιμοποιω καθωσ στο ρυθμισεις-προειδοποιησεις-ρυθμισεις προειδοποιησεων 9 στις 10 φορες δεν εμφανιζει την επιλογη να ειδοποιει για καμερες ταχυτητας. εμφανιζει μονο την προειδοποιηση γρηγορης ταχυτητας, την προειδοποιηση σε λειτουργια για πεζους,και την λειτουργια ασφαλεις... μια φορα ημουν πιο τυχερος και εμφανισε την επιλογη να ενημερωνει για καμερες ασφαλειας το τσεκαρα και πλεον δεν με πειραζει που δεν το εμφανιζει.... παντως η συγκεκριμενη εκδοση μου κανει και ενα αλλο ψιλοbug. φτανοντας στον προορισμο κανει προσπαθεια για επαναυπολογισμο διαδρομης. μικρο το κακο βεβαια αφου εχω φτασει στον προορισμο. λογικα θα βγει συντομα νεα βελτιωμενη εκδοση του igo.(βγαινουν συνεχεια τετοιες ευτυχως) ο χαρτης παντως navteq q2 ειναι μια ευχαριστη εκπληξη. ody ευχαριστω για την απαντηση, θα αξιοποιησω το λινκ για να εχω την πιο ενημερωμενη εκδοση καμερων και μπλοκων. τελικα διαβαζοντας πιο προσεκτικα στο λινκ που εδωσες βρηκα οτι για να εμφανισει την επιλογη πρεπει να εχει κλειδωσει οποτε δεν φταιει η εκδοση προγραμματος. ολα καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ψαχνω χαρτη της ευρωπης και συγκεκριμενα για Βουλγαρια για το igo8.Οποιος τον εχει ας τον στειλει.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 και σε εμενα οι καμερες εμφανιζονται μονο σαν εικονιδια πανω στον χαρτη και δεν υπαρχει επιλογη για ρυθμιση στις προειδοποιήσεις.επισης αυτο με τις υψομετρικές διαφορες πανω στο δρομο ειναι καποιο ξεχωριστο αρχειο? εχω την εκδοση 8.3.2.64873 και χαρτη τον 2008.Q2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Γεια χαρά παιδιά. Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης όταν η απόσταση μέχρι την επόμενη στροφή είναι μεγάλη το igo σηκώνει την κάμερα από το δρόμο και βλέπεις ψηλά την διαδρομή χωρίς να έχεις προσανατολισμό. Πως μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Γεια χαρά παιδιά. Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης όταν η απόσταση μέχρι την επόμενη στροφή είναι μεγάλη το igo σηκώνει την κάμερα από το δρόμο και βλέπεις ψηλά την διαδρομή χωρίς να έχεις προσανατολισμό. Πως μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; πηγαινε ρυθμισεις-πλοηγηση-αυτοματη επισκοπηση. το τσεκαρεις η το ξετσεκαρεις αναλογα με το τι θες... μπορεις πατωντας τις τελειες διπλα να αλλαξεις το ποτε εμφανιζεται η λειτουργια αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Σ'ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts