Jump to content

wilmott

Members
  • Δημοσιεύσεις

    346
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wilmott

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

wilmott's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έκανα φορμάτ. Έφτιαξε η αποστολή αλλά αργεί ακόμα η λήψη.
  2. Παιδιά καλησπέρα στο s4 μου που λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 4 χρόνια συμβαίνει από εχτές το εξής: όταν στέλνω μήνυμα φεύγει με μεγάλη καθυστέρηση (20 με 25 λεπτά) και όταν μου στέλνουν μήνυμα το λαμβάνει επίσης με καθυστέρηση 20 λεπτών. Έσβησα αρκετά μηνύματα για να απελευθερώσω χώρο και απεγκατέστησα μία εφαρμογή που εγκατέστησα τελευταία αλλά τζίφος καμία ιδέα? Πήρα τηλ. στην Cosmote και μου είπε να αδειάσω τα μηνύματα και να δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο κινητό. Μου άφησε μία πιθανότητα να φταίει το δίκτυο γιατι κάνουν αναβάθμιση. Συμβαίνει σε κανένα κάτι αντίστοιχο?
  3. Παιδιά καλησπέρα στο s4 μου που λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 4 χρόνια συμβαίνει από εχτές το εξής: όταν στέλνω μήνυμα φεύγει με μεγάλη καθυστέρηση (20 με 25 λεπτά) και όταν μου στέλνουν μήνυμα το λαμβάνει επίσης με καθυστέρηση 20 λεπτών. Έσβησα αρκετά μηνύματα για να απελευθερώσω χώρο και απεγκατέστησα μία εφαρμογή που εγκατέστησα τελευταία αλλά τζίφος καμία ιδέα?
  4. Παιδια μια ερωτηση: Θελω να αγοραζω χρονο για wu με τιμολογιο. Μεσω ιντερνετ ειναι αυτο δυνατο? Γιατι δεν εχω βρει καπου να βαζω τα στοιχεια μου και να μου στελνουν τιμολογιο. Μονο σε φυσικα καταστηματα το εχω κανει μεχρι τωρα. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Έβαλα σήμερα 10 ευρώ γιατί αύριο έληγε το 1GB δώρο και βλέπω ότι αυτά που θα έληγαν προστέθηκαν στα καινούρια και λήγουν εντός 15 ημερών όλα μαζί.
  6. Λοιπόν επειδή είμαι 34άρης σε καταλαβαίνω!!!!!! Δεν νομίζω ότι έχω κάποιον γνωστό με wu γι αυτό κοίταζα cosmocarta αλλά σε ευχαριστώ πολύ!!! 7,06 ευρω και εχεις 400' προς WU 200' προς αλλα δυκτια δεν το βλέπω στο σαιτ του wu
  7. Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής στο παλιο Απερ. 35 της Cosmote με 1500 προς σταθερά και κοσμοτέ 120΄ προς άλλα δίκτυα και 120 σμσ (νομίζω). Το πάγιο μου είναι σήμερα γύρω στα 39. Έληξε η σύμβαση 18 μηνών που μου έδινε έκπτωση 2,5 ευρώ τον μήνα και παράλληλα είχα και την μείωση 20% λόγω σταθερού οτε. Από τους λογαριασμούς μου βλέπω ότι μιλάω κατά μέσο όρο γύρω στα 400 με 500 λεπτά προς όλους και καμιά 60 αριά μηνύματα ενώ ιντερνετ δεν χρησιμοποιώ αφού με wi fi ή με wifi της ΟΤΕ βολεύομαι. Η προσφορά η Cosmote που μου κάνει είναι μειον 4 ευρώ σε 24μηνη. Παράλληλα δεν μου δίνει το mobile L στα 35 όπως θα έκανε για έναν νέο χρήστη Έχω την εντύπωση ότι την ανωτέρω κατανάλωση μπορώ άνετα να την καλύψω με cosmocarta και μάλιστα φθηνότερα (π.χ. δύο χρεώσεις των 7 gia 600 λεπτα . Πείτε μου αν έχω δίκιο και τι μου προτείνετε σε πακέτα. (Αν παιζουν και mb δεν με πειράζει). Υ.Σ.: Μπορώ να πάω από συμβόλαιο σε κοσμοκαρτα? Επίσης επειδή είμαι επαγγελματίας μπορεί η αγορά κάρτας να καταχωρηθεί ως έξοδο?
  8. Και κάτι άσχετο με το πρόβλημα του φίλου αλλά σχετικό με την θήκη slim armor. Δεν είδα πουθενά να αναφέρει κανείς όταν όταν την φοράει το κινητό το βύσμα του φορτιστή δεν μπορεί να μπεί καθώς η σχετική οπή δεν είναι αρκετά μεγάλη. Ευτυχώς είχα έναν φορτιστή lg του οποίου το περίβλημα του βύσματος (mini usb) είναι πιο λεπτό και έτσι μπαίνει. Σχετικά με τη θήκη έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και είχα και την πρώτη πτώση πρόσφατα ευτυχώς χωρίς απώλειες.
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αν έχεις τα ονόματα των εφαρμογών ευπρόσδεκτα. Αυτό που μου υποδεικνύεις το γνωρίζω όμως στο s3 δεν χρειάζεται να πάρεις την φωτό και μετά να την επεξεργαστείς. Το φίλτρο είναι ήδη φορτωμένο και τραβιέται εξ υπαρχής η φωτογραφία έτσι.
  10. Ερώτηση της κοπελιάς μου που πήρε το τούμπανο και το κοιτάει στα δόντια: Στην μαμά εφαρμογή φωτογραφίας του S3 μπορείς την στιγμή που βγάζεις φωτό να βάλεις κάποια φίλτρα τα οποία (ομολογουμένως) βγάζουν πολύ ωραίες φωτογραφίες. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στο S4. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε κάτι ανάλογο και σε αυτό? Ευχαριστώ!
  11. Παιδια καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει black edition αν η nano slim της spigen εφαρμοζει καλα η εχει προβλημα. Επισης δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εχω μεινει ευχαριστημενος σε αλλα κινητα απο θηκες της casemate που ηταν πολυ λεπτες και δεν αλλαζουν καθολουν τον ογκο της συσκευης
  12. Αν το κανω fat32 θα ειναι λειτουργικο σε αλλον υπολογιστη
  13. Παιδια αγορασα ενα usb otg συνδεω το στικακι και βγαινει ενα σημα usb . Μετα που παω για να δω τα αρχεια του;
  14. Του εχω βαλει μια εξωτερικη sd με ποιο προγραμμα μπορω να κανω copy paste ταινιες σε αυτη μεσω wifi? To airdroid παντως δεν την βλεπει.
  15. Αυτό θα κάνω αύριο και θα ενημερώσω! Και για του λόγου το αληθές αν και δεν φαίνεται πολύ καλά. https://www.dropbox.com/s/pplb4qrguqi5l6p/IMAG1155.jpg EDIT: Το πήγα σήμερα πρωί πρωί. Μου είπαν ότι μάλλον πάει για αλλαγή οθόνης. Θυμάμαι ότι την είχαν αλλάξει σε έναν φίλο και εμφανίστηκαν άλλα προβλήματα. Ελπίζω να μην πήγα να φτιάξω τα λίγα (λευκή κηλίδα) και να χάσω τα πολλά (απουσία μπλε γραμμής και καθόλου προβολάκια). Οψόμεθα
×
×
  • Create New...