Jump to content

kostapakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostapakis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    T-Mobile - Γερμανία

kostapakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε μου λίγο καθυστερημένα είδα το μήνυμά σου, για να δουλέψει το TMC πρέπει να έχεις εγκατεστημένα τα σχετικά αρχεία μέσα στο πρόγραμμα. Μπαίνουν στο φάκελο content και έχουν κατάληξη .tmc Κάθε ένα από αυτά είναι για συγκεκριμένη χώρα. Αν το θές για την Ελλάδα, γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς. Εξάλλου και στο εξωτερικό δεν είναι τόσο αξιόπιστη υπηρεσία εκτός κάποιων μηχανημάτων που υποστηρίζουν Online σύνδεση.
  2. Φιλαράκι μου όπως σου έγραψε και ο jaguar παραπάνω χρειάζεται να έχει αρκετή (128ΜΒ) μνήμη rom για να τρέξει τα περισσότερα προγράμματα σήμερα. Μη ξεχνάς πως σήμερα όλα έχουν απαιτήσεις. Ενα Navigon π.χ δεν μπορεί να το τρέξει με 64ΜΒ. Θα έλεγα αν αποφασίσεις να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω 65-75 πάρε για μένα ενα 6'' η 7'' να το χαίρεσαι να το βλέπεις τουλάχιστον. Εχω ''φτιάξει'' το τελευταίο καιρό πάνω απο δέκα κινέζιακα 6'' και 7'' σε φίλους μου εδώ στη Γερμανία και πάνε μια χαρα. Βέβαια δεν θα τα έχεις όλα, πχ δεν έχουν TMC (δεν λέει και πολλά τουλάχιστον στην Ελλάδα), λίγα έχουν bluetooth για σύνδεση τηλ. κλπ. Τα περισσότερα απο αυτά έχουν εγκατεστημένο το iGO8 σε παλιότερη έκδοση (Build: 8.3.2.8062 Built @ Mar 10 2009 με όλους τους χάρτες της Αμερικής, Καναδά και Βραζιλίας) Μάλλον δεν θα πάς :lol: εκεί οπότε τους σβύνεις;). Αν χρεαστείς άλλη βοήθεια στείλε ΡΜ.
  3. Υπάρχει και το Ringtone 1.1 Τα κάνει όλα αυτόματα. Ψαξτε το.:)
  4. Φιλαράκι μου το μηχανάκι αυτό είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στον κόσμο. Απο ποιότητα, από ακρίβεια GPS, κλείδωμα δορυφόρων και λοιπά. Υστερεί κατά πολύ στο θέμα των χαρτών κάποιων χωρών συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Στην Γερμανία που το δοκίμασα (Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία) πάει σφαίρα. Αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις στην Ελλάδα τότε η γνώμη μου είναι να βάλεις άλλο πρόγραμμα. Προτείνω για Ελλάδα iGO8, Navigon 8310, η 7310, Garmin. Η αν θέλεις όλα μαζί αν διαθέσεις μια κάρτα 8giga η 16giga, και να επιλέγεις όποιο θέλεις. Γίνεται εύκολα με ένα μενού. Αν δεν το βρείς στείλε μου μήνυμα να σου το στείλω.
  5. Φιλαράκι μου άνοιξε τον φάκελο του iGO8, σβύσε τον φάκελο save. Ανοιξε τον φάκελο iGO8/License και σβύσε το αρχείο device.nng. Πάρε το sys.txt και φύλαξέ το κάπου και βάλε αυτό που σου στέλνω. Ξεκίνα το πρόγραμμα πάλι κανονικά. 99,9999999999999% θα δουλέψει αν δεν έχεις πειράξει κάποιο αρχείο του προγράμματος. Πάντως στο μηχανάκι σου δεν δουλεύουν όλες οι εκδόσεις των iGO8. Πρέπει να έχει λειτουργικό CE 4,2. Αν κάτι δεν πάει καλά άστο όπως είναι και στείλε μήνυμα. Το βράδυ αργά θα το δώ πάλι. Στείλε μου ποιά έκδοση τρέχεις, και αν έτρεχε κανινικά η τώρα την έβαλες. Οπως και νάχει περιμένω νέα.
  6. Αγαπητέ φίλε Χρόνια Πολλά και σε σένα και να είσαι καλά. Το 7927 απ΄ότι θυμάμαι εχει ανάλυση οθόνης 320χ240 και είναι 3,5 ''- Αν το iGO8 είναι μεγαλύτερο από την οθόνη σου αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει στην data του την ανάλυση 320χ240. Ανοιξε την data του iGO8, στον υπολογιστή σου, με διπλό κλίκ και μετά τον φάκελο ui_igo8. Εκεί θα δείς κάποιους φακέλους που έχουν διάφορες αναλύσεις. Πρέπει να έχεις 320χ240. Αν δεν έχει τότε ψάξε να βρείς data μ΄αυτή την ανάλυση. Αν υπάρχει, τότε άλλού είναι τι λάθος και ενημέρωσέ με να δούμε.:)
  7. kostapakis

    Garmin XT

    Φιλαράκι μου έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα. Αν θυμάμαι καλά κάνε το εξής, κάνε πλοήγηση για την διεύθυνση από το εικονίδιο της οικίας. Αστο για λίγο στην πλοήγηση και κλείστο. Πήγαινε μετά στις ρυθμίσεις\διαχείρηση δεδομένων και εκεί πρέπει θα βρείς την διεύθυνση. Κάντην διαγραφή. Να μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει. Καλή επιτυχία.
  8. Φιλαράκι μου εγώ δεν μπερδεύτηκα, εσύ μάλλον δεν διάβασες καλά και συμβουλές αν δεν είμαι σίγουρος δεν δίνω σε κανέναν. Γράφω για τις προδιαγραφές και τις τιμές του ρεύματος που πρέπει να έχει ο φορτιστής. Για την ιστορία να ξέρεις όλα τα ΡΝΑ κατά 99,99999999999999% χρησιμοποιούν τους ίδιους φορτιστές και έχουν mini usb είσοδο. Εχω 3 Becker, 2 ΜΙΟ (Α501 - Α701) 1 Glofiish X650 τα οποία δεν είχαν φορτιστή σπιτιού και τα φορτίζω μέ έναν. Αυτόν που λέω παραπάνω. :D
  9. Φιλαράκι μου το 8.3χχχχδουλεύει με άλλους χάρτες, νέα σειρά, διστυχώς. Κατέβασε αυτόν που σου έχω εδώ και πές μου αν χρειάζεσαι κάποιον άλλον να σου στείλω τα λίνκ. Germany :080819 http://rapidshare.com/files/157700659/Germany.part1.rar http://rapidshare.com/files/157701642/Germany.part2.rar
  10. Φιλαράκι μου αυτό που χρειάζεσαι 99,99999999999999999% πρέπει να έχει αυτές τις προδιαγρφές: · Input 100 – 240V, 50/60 Hz, 0,25A · Output 4,6 – 5,5V, 1,0Α MAX --------------------------------------------- Αν βάλεις κανένα με 12V πάρε και κράνος. χιχιχι:) Θα εκραγεί το μηχάνημα. Κοίτα λίγο εδώ να πάρεις μια ιδέα. http://shop.ebay.at/items/_W0QQ_nkwZNetzladegerQc3Qa4tQQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ
  11. Φιλαράκι μου συμφωνώ με την άποψή σου εκτός απο την τελευταία παράγραφο. Στα 40-50 μέτρα είναι η τελευταία οδηγία που σου δίνει εκτός τις προηγούμενες που ξεκινούν άπό τα 3 χιλιόμετρα πρίν. Κάπου ίσως δεν το πρόσεξες. Πάντως από τα προγράμματα που έχω δοκιμάσει (Ολα σχεδόν, σε ΡΝΑ και PDA) το Navigon είναι άλλη ιστορία. Καλορίζικο και καλά ταξίδια.:)
  12. mipos 8a mporouse na mou stilis kai mena to programa gia na to trexo meso windows.efxaristo
  13. Ποιά έκδοση είναι αυτή φιλαράκι μου? Δεν την ανεβάζεις να την δοκιμάσουμε.:)
  14. Προσπαθώ να συνδέσω το παραπάνω άχρηστο μηχάνημά μου με τον υπολογιστή μεσω ActiveSyn 6.1 (Vista) και δεν το βλέπει καθόλου. :cry: Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
  15. Φιλαράκι μου σ΄ευχαριστώ για το ποστ σου. Το PNA δουλεύει μια χαρά τόχω τσεκάρει και με άλλα προγράμματα. Δεν μιλώ ότι έχω πάντα πρόβλημα, αλλά μερικές φορές που η ταχύτητα είναι μεγάλη (200 - 220 χιλ) υπάρχει πρόβλημα. Μιλώ πάντα για Γερμανικούς δρόμους.
×
×
  • Create New...