Jump to content

jakjak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jakjak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

jakjak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σκέφτομαι να το παραγγείλω . έχει κάποιος κάποια εμπειρία από το συγκεκριμένο ? ή γενικά σαν εταιρεία αν βγάζει αξιόπιστες συσκευές ? στα χαρακτηριστικά του φαίνεται καλό . η κάμερα είναι sony και βλέπω ότι την έχουν μόνο πολύ ακριβότερες συσκευές . αυτό σημαίνει ότι θα βγάζει καλές φωτο ή εξαρτάται και από κάτι άλλο η ποιότητα της φωτογραφίας ? επίσης ανησυχώ λίγο για σήμα , saar , και ήχου λόγω του αδιάβροχου ...
  2. δεν είναι root . μιλάμε για την διαδικασία πυ το ξεκλειδώνεις και παίζεις με άλλο λειτουργικό ε? ξεκόλησα λίγο το τζάμι και είδα τον αισθητήρα . είναι επάνω στο σασί και δεν ακουμπάει στο τζάμι . δεν έχει σχέση με την οθόνη και το τζαμάκι . λαστιχάκι δεν είδα κάπου .
  3. το κινητό είναι το leeco x722 . η μλκια είναι ότι είμαι εκτός και θα επιστρεψω σε καμιά δεκαριά μέρες . τουλάχιστον τώρα μήπως βρω κάτι στις ρυθμίσεις.
  4. κανένας ?? τουλάχιστον ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτός ο αισθητήρας ή η υπηρεσία ?
  5. άλλαξα οθόνη και τώρα όταν παίρνω τηλέφωνο , σβήνει η οθόνη και δεν ξανανοίγει , κατά την διάρκεια της κλήσης . είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση , ούτε να βάλω ανοικτή ακρόαση , ούτε εάν καλέσω σε μια υπηρεσία να πατήσω κάποιον αριθμό κλπ κλπ ... πατώντας το πλαϊνό κουμπί , εμφανίζεται για μια στιγμή η οθόνη κλήσης και απευθείας σβήνει . η συσκευή έχει android 6.0.1 από το μαγαζί μου είπαν για πρόβλημα στον αισθητήρα αφτιού ... μπορώ να απενεργοποιήσω αυτήν την υπηρεσία ? διάβασα κάτι για καλιμπράρισμα αισθητήρων ... μήπως θέλει κάτι τέτοιο ?
  6. θελω να παρω το συγκεκριμενο ταμπλετ . https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-alldocube-m5x απο χαρακτηριστικα φαινεται τουμπανο σε ολα . (για την τιμη του βεβαια ...) εχει καποιος προσωπικη εμπειρια με το συγκεκριμενο να πει μια γνωμη ? εαν ποτε του βαλω σιμ θα ειναι win ή Q . απο οτι βλεπω εχει συμβατοτητα . υπαρχει κατι αλλο να προσεξω ? σε αυτα τα χρηματα εχει δει καποιος κατι καλυτερο ?
  7. Έχει αρχίσει και κρεμάει λίγο και θέλω να κάνω reset. Ποιο αρχείο να σώσω για να γλυτώσω τα τηλέφωνα?
  8. Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο σχεδόν κάνα χρόνο. Είναι όπως ήρθε και δεν έχω αλλάξει ρομ. Εδώ και 3-4 μέρες, παρατήρησα ότι φορτίζει μέχρι 87%. Τι λέτε να φταίει? Επίσης τώρα που το θυμήθηκα, όταν έχω μιλήσει με κάποιον στο τηλ μου δείχνει μόνο την τελευταία κλήση. Όταν πατάω να δω το ιστορικό, κλείνει η εφαρμογή.
  9. το παρελαβα σημερα ! ολα καλα . η αγορα εγινε απο banggoοd με priority και δεν περασε τελωνειο . βλεπω οτι δεν εχει micro usb για φορτιση , αλλα ενα δικο του που μπαινει και αναποδα ! ειναι κανα καινουριο βυσμα για ολα ή πατεντα της leeco μονο ? δεν εχει Ελληνικα στο messenger . πως φτιαχνεται αυτο ? και γενικα δεν βλεπω πολλα Ελληνικα ... το μενου του ειναι κυριως αγγλικα ... επισης βλεπω οτι και τα sms ειναι με 70 χαρακτηρες . ποιο προγραμμα προτεινεται να κατεβασω για αυτο ? δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση . εχει android 6.01 . να ζητησω να κανει ?
  10. ωπα τωρα το ειδα αυτο !!! πραγματι δεν παιρνει sd ... μλκια αυτο αλλα δεν πειραζει ... δεν το προσεξα καν . θεωρουσα δεδομενο οτι στα dual sim βαζεις μια σιμ και μια sd ...
  11. σε 2-3 μερες αναμενω να το εχω κι εγω στα χερια μου , στην εκδοση με μνημες 4/32 . θελω να μου πειτε , αν χρειαζεται να κανω κατι πριν αρχισω να το λειτουργω . π.χ. καπου ειχα διαβασει οτι καλο ειναι πριν το ανοιξεις , να βαλεις μεσα μια γρηγορη καρτα sd και να του πεις να την βλεπει σαν σκληρο δισκο ... ισχυει αυτο ? και αν ναι , πραγματι δεν γινεται μετα ? και αν προτεινετε καποια sd συγκεκριμενη ... ρομ απο τα τελευταια μηνυματα , καταλαβα να αφησω την δικη του και βλεπουμε ...
  12. παιδια εχω καταληξει να παρω le eco με τα οσα εχω διαβασει εδω ... εχω ενα διλλημα . να παρω αυτο που συζηταμε τωρα ή το le max 2 ? με ενδιαφερει η καμερα , απο την αλλη με ενδιαφερει και η αυτονομια .... ποια η γνωμη σας ? εχει κατι να προσεξω κατα την αγορα ? (καναν περιεργο κωδικο μοντελου ... κλπ κλπ ...) ???
  13. εχω δει συχνα καλες προσφορες σε αυτο το σαιτ . με ενδιαφερει κι εμενα να μας πει καποιος αν μπορουμε να αποφυγουμε το τελωνειο , καθως και για την αξιοπιστια του ...
  14. έριξα μια μάτια στα κινητά και χάθηκα ... σκέφτομαι το le max 2 αλλά είδα με καλό μάτι και αυτό , λόγω αυτονομίας . https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-vibe-p2 ποιο από τα δύο λέτε ??? είναι πολύ δελεαστικές οι 3 μέρες που λένε κάποιοι ότι κρατάει η μπαταρία . σε κάμερα είναι καλύτερο ? το le max 2 διαβάζω ότι έχει πόλη καλή υποστήριξη από εδώ .... επίσης είδα και αυτά : https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-umidigi-z1 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-vkworld-s8 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-vernee-mix-2 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-vernee-apollo-x https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-pro-3-x722 αξίζει κανένα μπροστά στα άλλα δύο ?
  15. θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό. το έχω δει εδώ https://www.lightinthebox.com/letv-le-max-2-x820-4-32gb-5-7-android-m-4g-smartphone-dual-sim-quad-core-21-mp-4gb-32-gb-gold-rosy_p5435020.html?litb_from=forum_4pda&utm_source=myphone , το οποίο έχει γίνει και ποστάρισμα στο σάιτ , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461432 αλλά είναι κλειδωμένο το θέμα , κακώς για εμένα , γιατί δεν μπορούμε να ρωτήσουμε κάτι ... είναι αξιόπιστο το εν λόγω κατάστημα ? έχει αγοράσει άλλος ? πως γίνεται η πληρωμή χωρίς φόρους που γράφει ο φίλος μας ? προτείνει κάποιος μια άλλη συσκευή σε αυτά τα χρήματα και μέχρι 180 ευρώ , γιατί μάλλον θα πάρω την πιο μεγάλη έκδοση , αφού αυτό μόνο σε ροζ υπάρχει . όποιος έχει να προτείνει κάτι , να το κάνει τώρα πριν το παραγγείλω ...
×
×
  • Create New...