Jump to content

miogps

Members
  • Δημοσιεύσεις

    407
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About miogps

  • Ημ. Γέννησης 20/07/1965

miogps's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν μπορει καποιος να με διαφωτισει,θα το εκτιμουσα δεοντως... βρηκα μια εφαρμογη και τοποθετησα το .apk της μεσα στη συσκευη.βρισκω την εφαρμογη στη διαδρομη ρυθμισεις...αποθηκευτικος χωρος...διαφορα..πλην ομως δεν τρεχει απο κει ωστε να επιτυχω εγκατασταση.υποψιν δεν την εχω πειραξει τη συσκευη πλην της αναβαθμισης σε lolipop με την αγορα.
  2. ta wipe cache klp πως γινονται μετα το recovery mode?:cool:
  3. μαλλον θα ανασκουμπωθω και θα μελετησω..ισως στειλω κανα pm αν κολλησω.:) σε ευχαριστω φιλε μου:food:
  4. ειναι ginger υποθετω...οχι ics? εχεις κανα συνδεσμο να τη περιεργαστω?:rolleyes:
  5. σε τι συνισταται το δωρακι στον πολεμιστη σου??:)
  6. παλια ειχα φλασαρει πολλες φορες,ειχα μια καλη ευχερεια.τωρα λογω απραξιας τοσο καιρο,φοβαμαι.ειναι και κατι λεξεις semaphore κλπ που δεν καταλαβαινω και ψαρωνω να προχωρησω.ισως ειναι και δικαιολογια στον εαυτο μου η τοσο ικανοποιηση που εχω απο τη συγκεκριμενη rom,η οποια οντως ειναι καλη.:rolleyes:
  7. με καλυπτει η παροιμια στην "υπογραφη" σου Mr Suspect:D ειναι ομως τοσο παληκαρι που δε σκεφτομαι να το συνταξιοδοτησω:)
  8. παιδια εχω καιρο να μπω!!!! ειδα οτι το streetpilot της Garmin απαιτει ICS4.1.1 για μας υπαρχει περιπτωση να τη φορεσουμε αφου καπου πηρε το ματι μου οτι το nexus s παρομοιο με το δικο μας τη φοραει... σας ευχαριστω .
  9. truckman σιγουρα βοηθησες πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μα παρα πολυ.σιγουρα θα ρωτησω καποια πραγματα ακομα αφου μελετησω πρωτα. αυτο το εχετε μελετησει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398223 παντα μας ιντρικαρει να βαλουμε το μαγικο αριθμο 4:lol::lol:
  10. ρε παιδια παλια δε βαζαμε semaphore και δεν αναφερομασταν σε stock kernel... μηπως εχει φτιαξει κανεις παμπαιχτουρας κανενα οδηγο οπως παλια ο τυχερακιας...για να ξεστραβωθουμε??? τελικα οταν το αφηνεις το χομπυ...σε αφηνει δις:cry:
  11. αρα και εγω ψηφιζω jw8:D ηρακλη αυτη φλασαρεται οπως παλια με odin η θελει αλλα κολπα?:rolleyes:
  12. κυριοι επειδη εχω κατι μηνες να φλασαρω τη κινηταρα...μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε ποια rom ειναι η νεωτερη και πιο σταθερη για να τη περασω αυριο? ευχαριστω!!!! ΥΓ....ωχ βλεπω τον ηρακλη ναχει περασει android4....η με γελουν τα ματια μου...
  13. αρα συντονιζομαστε...στο myphone και περιμενουμε τους πανπαικτουρες:D απο γηραια Αλβιωνα να δωσουν οδηγιες παυλα κατευθυνσεις:D
×
×
  • Create New...