mynikoz Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Σόρρυ παιδιά...βλακεία ρώτησα...άλλαξα τις ρυθμίσεις:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalifitos Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Οι οδηγίες για να κάνετε το spb weather να δεχθεί τις πληροφορίες του meteo.gr, που είναι σχεδόν κοινές για τα template, και τις έχω με τη βοήθεια του zoo, είναι οι εξής: Αρχικά βρίσκουμε τον κωδικό της περιοχής που μας ενδιαφέρει πηγαίνοντας στο http://www.meteo.gr κι από το μενού "Η Ελλάδα κατά τόπους" (αριστερά) επιλέγουμε την περιοχή για την οποία θέλουμε πρόβλεψη. Στη σελίδα που θα ανοίξει κοιτάμε τη διεύθυνση που φαίνεται στον browser (π.χ. για Αθήνα είναι: http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12) κι από εκεί σημειώνουμε τον κωδικό της πόλης ή της περιοχής που μας ενδιαφέρει. Π.χ. στο από πάνω είναι 12 (http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12). Για την περίπτωση των θαλασσών πηγαίνουμε στο μενού “Προγνώσεις θαλασσών” κι από εκεί επιλέγουμε περιοχή. Κοιτάμε πάλι τη διεύθυνση (π.χ. για Ν. Ευβοϊκό http://www.meteo.gr/sf.asp?sea_id=24) και σημειώνουμε τον κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση είναι 24 (http://www.meteo.gr/sf.asp?sea_id=24). Για πιο γρήγορα κι εύκολα ο taaz έφτιαξε το παρακάτω αρχείο με όλους τους κωδικούς για τις πόλεις από το meteo. Για τις θάλασσες δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα κάτι. http://www.habakis.gr/myphone/meteoCityCodes.txt Μόλις βρούμε τον κωδικό ακολουθούμε τα παρακάτω: 1) Αποσυμπιέζουμε .rar αρχείο που βρίσκεται στα παρακάτω post κι αντιγράφουμε το αρχείο με κατάληξη .tpl στο ppc μέσα στο φάκελο όπου είναι εγκατεστημένο το spb weather και συγκεκριμένα στον υποφάκελο "templates" (π.χ. Program Files\Spb Weather\templates\) 2) Πατάμε παρατεταμένα πάνω στο Spb Weather στην today screen και επιλέγουμε "options". 3) Πάμε στο μενού Tools -> Weather Sources και πατάμε Add. 4) Στην οθόνη που θα βγει πατάμε το κουμπί Browse, πάμε στο φάκελο που γράψαμε το template (π.χ. Program Files\Spb Weather\templates\) και επιλέγουμε το αρχείο .tpl . Πατάμε ΟΚ και ΟΚ. 5) Από την οθόνη Options πατάμε "Add" για να προσθέσουμε μία περιοχή και εν συνεχεία επιλέγουμε "Custom" (κάτω αριστερά στα WM5). 6) Στο “Name” γράφουμε το όνομα της περιοχής, στο “Forecasts” επιλέγουμε το template που δηλώσαμε και στο “City Code” γράφουμε τον κωδικό που σημειώσαμε πριν. Πατάμε OK και ΟΚ. 7)Επαναλαμβάνοντας τα βήματα 5 και 6 μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον περιοχές. 8)Βεβαιωνόμαστε ότι το ppc μας είναι συνδεμένο στο internet και πατάμε παρατεταμένα πάνω στο Spb Weather στην today screen κι επιλέγουμε “Refresh All” ή Refresh εάν έχουμε μόνο μία περιοχή. Eyxaristw polu aderfe!!!! Ta perigrafeis toso analytika, pou akoma kai o pappous mou tha ebgaze akri... EYGE!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ρε παιδια παλι το μετεο εχει προβλεψη 3 ημερων για Αθηνα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ρε παιδια παλι το μετεο εχει προβλεψη 3 ημερων για Αθηνα??? Αλλαξε την υποπεριοχή στην Αθήνα που έχεις ορισμένη. Στο κέντρο πχ έχει μεγάλη πρόβλεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. June 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Κάτι πρέπει να έγινε με το meteo, γιατί σε πολλές περιοχές που είχε πρόβλεψη 6 ημερών, εχτές έδωσε μόνο για 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Για το SPB shell μπορούμε να κάνουμε τίποτα ? Δηλαδή να του βάλουμε το meteo Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 pou mporw na brw to spb weather??? euxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 pou mporw na brw to spb weather??? euxaristw... spbsoftware.com Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα που εχουν μερικοι αλλοι χρηστες του forum κανω οσα λετε και οταν παω να κανω refresh μου γραφει error downloading data from site.....Στην αρχη ειχα εγαταστησει το spb weather στην μνημη και ειπα να το σβησω απο την και να το εγαταστησω στο τηλεφωνο αλλα παλι τιποτα το κινητο εχει 1000%συνδεση με το ιντερνετ γιατι κατεβαζω updates και ανοιγω Site και πριν βαλω το meteo με το gizmeteo δουλευε μια χαρα τωρα ομως τιποτα α και μια αλλη λυση που ειπε ενας αλλο φιλος να βαλω το avtive sync 4 δε μπορω να την κανω γιατι το P3600 που εχω δε μπορει να συνδεθει με το 4 θελει το 4.5 καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Ακυρο παιδια μετα απο ενα reset εφτιαξε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanzak Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Mporei kapoios na moy steilei me pm to s/n gia to SpbWeather ? thanks Παράθεση ELA MWRH AEKARAAA..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Mporei kapoios na moy steilei me pm to s/n gia to SpbWeather ? thanks εχεις PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα που εχουν μερικοι αλλοι χρηστες του forum κανω οσα λετε και οταν παω να κανω refresh μου γραφει error downloading data from site.....Στην αρχη ειχα εγαταστησει το spb weather στην μνημη και ειπα να το σβησω απο την και να το εγαταστησω στο τηλεφωνο αλλα παλι τιποτα το κινητο εχει 1000%συνδεση με το ιντερνετ γιατι κατεβαζω updates και ανοιγω Site και πριν βαλω το meteo με το gizmeteo δουλευε μια χαρα τωρα ομως τιποτα α και μια αλλη λυση που ειπε ενας αλλο φιλος να βαλω το avtive sync 4 δε μπορω να την κανω γιατι το P3600 που εχω δε μπορει να συνδεθει με το 4 θελει το 4.5 καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει???? σε εμενα αυτο γινεται οταν τρεχει το firewall εε το αποσυνδεω κανω την ανανεωση στον καιρο και ολα καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
internet_gr Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα... δεν γίνεται ανανέωση όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή.... ενώ γίνεται κανονικά συγχρονισμός.. και ενώ είναι επιλεγμένη η επιλογή "Ενημέρωση κατά το συγχρονισμό" :confused: Έχω την έκδοση 1,7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Thanks... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Καλημέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς να μας επι, πως μπορούμε να κατεβάσουμε τα δεδομένα μέσω GPRS, γιατί εμένα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα? Μου φαίνεται ότι πρέπει να του δώσεις κάποιο Proxy server για να το κάνει, ρωτάω εγώ? Παρεπιμπτόντως, ούτε το QuickGPS μου το κάνει ενημέρωση μέσω GPRS. Ξέρει κανείς άτι και για αυτό. Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 γεια και χαρα σε ολους, παιδια ενω με το gismeteo δεν εχω προβλημα με τη ροδο δεν μπορω να βαλω για κω εβαλα του hab βαζω για κω το 18 και το μονο που καταφερνω ειναι να εχω 4 μπλε ηλιους καμια ιδεα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 εχω το spb waether.τιποτα σε κινούμενα εικονίδια μπορώ να περάσω? ξέρετε ήλιους ανέμους σύννεφα,δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται κανείς? αυτη η γενική στατικοτητα σε όλη την επιφάνεια είναι πολύ σπαστική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 εχω το spb waether.τιποτα σε κινούμενα εικονίδια μπορώ να περάσω? ξέρετε ήλιους ανέμους σύννεφα,δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται κανείς? αυτη η γενική στατικοτητα σε όλη την επιφάνεια είναι πολύ σπαστική To spb weather γενικά είναι πολύ βαρετό. Αν θέλεις όμορφα και κινούμενα εικονίδια βάλε το weatherpanel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 To spb weather γενικά είναι πολύ βαρετό. Αν θέλεις όμορφα και κινούμενα εικονίδια βάλε το weatherpanel. οκ . κανενας με καμια foto να δουμε πως παιζει το προγραμμα. αν και εχω ξανα δει....στο δικο μου το ppc δεν μπορεσα ποτε να πετυχω τετοια ...ας πουμε γραφικα εικονιδια αναλυση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 οκ . κανενας με καμια foto να δουμε πως παιζει το προγραμμα. αν και εχω ξανα δει....στο δικο μου το ppc δεν μπορεσα ποτε να πετυχω τετοια ...ας πουμε γραφικα εικονιδια αναλυση Kαι τα δύο προγράμματα παίρνουν icons για τον καιρό, απλά του weatherpanel είναι πολύ καλύτερα. Εσύ τι θέλεις να δεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Kαι τα δύο προγράμματα παίρνουν icons για τον καιρό, απλά του weatherpanel είναι πολύ καλύτερα. Εσύ τι θέλεις να δεις; μάλλον σε λάθος μέρος ποσταρισα στην today screen έπρεπε να γράψω αλλά είδα στο συγκεκριμένο topic στην σελίδα 7 μια δικιά σου screen και το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στα εικονίδια του καιρού..... ε πολύ θέλεις για να παρασυρθείς ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynikoz Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Παιδιά νομίζω ότι όταν το μετεό έχει πρόβλεψη "ασθενής χιονόπτωση" το spb βγάζει N/A. Βάλτε Καστοριά τώρα με τα κρύα, θα το δείτε. Hab μήπως το έχεις παρατηρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Paideia eimai neos sto xwro twn wm kai tha thela mou peite pws gienetai h enhmerwsh tou kairou?Mesw gprs?Mesw wi fi mporei?Mesw gps?exw xasei th mpala mou fenetai! Euxaristw! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Μέσω ActiveSync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts