Jump to content

kostasaig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasaig

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1986

Συσκευή

  • Συσκευή
    Note 20 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostasaig's Achievements

  1. Καλημέρα! Εγώ μετά την αναβάθμιση έχω το εξής εξαιρετικά εκνευριστικό και απαράδεκτο θέμα. Χρησιμοποιώ πάντα blouetooth, ειτε με ακουστικό in ear, είτε του αυτοκινήτου, είτε από το ρολόι. Μετά την αναβάθμιση κατα τη διάρκεια μιας κλήσης αν χτυπήσει δεύτερη στην αναμονή αυτόματα περνάει ο ήχος από το bluetooth στο ακουστικό του τηλεφώνου και μετά για να ξανα συνδεθεί πρέπει να ολοκληρωθεί. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  2. Όντως πολύ καλή είναι. Τη χρησιμοποιώ και γω. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να γράψω με το πενάκι χειρόγραφο μέσα στη μέρα.
  3. Ναι και σε εμένα με 5G ήρθε... Έχει βρει μήπως κάποιος εφαρμοφή ημερολογίου στην οποία μπορείς να γράψεις με το πενάκι σε κάθε ημέρα χωριστά?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω μία εφορμογή ημερολογίου με την οποία θα μπορώ να να γράφω πάνω στην κάθε μέρα. Σαν κανονικό ημερολόγιο. Έχετε κάτι υπόψη σας? Θα χρησιμοποιείται σε note 20 Ultra και TabS7+.
  5. Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή ημερολογίου για να μπορώ να γράφω χειρόγραφες σημειώσεις πάνω στην ημέρα. Θέλω να γίνεται στο tabs7 και αν είναι δυνατόν να συγχρονίζει με note 20. Έχουμε τέτοια δυνατότητα?
  6. Καλησπερα σε όλους. Ψάχνω να αγοράσω tabs7 lte και δεν υπάρχει στα μεγάλα μαγαζιά πάρα μόνο σε λίγα στο skroutz. Για ποιο λόγο? Επίσης δεν μπορώ δυστυχώς να βρω και το bookcover...
  7. Καλημέρα σας. Έχω τα huawei freebuds 3I. Εδώ και κανά διβδόμαδο τώρα το ένα από τα 2 ακουστικά, το δεξί ακούγεται πολύ χαμηλά. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα?
  8. Λάθος διατύπωση από μένα. Ψάχνω το εξής. Με το πενάκι στο χέρι θέλω να γράψω κείμενο. Μηνυμα ςσ πούμε και να αναγνωρίσει το γραφικό χαρακτήρα. Γίνεται απευθείας? Η μονο πατώντας στις 3 τελείες και επιλέγοντας χειρόγραφο
  9. Καλημέρα σας . Κάτοχος κι εγώπλέον από χθες . Εντυπωσιασμενος καταρχήν αλλα επειδή έχω μένει στο note 4 δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός... θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το πενάκι όταν γράφω ένα κείμενο κατευθείαν. Χωρίς να πρέπει να πάω επιλογές χειρόγραφο κλπ. Επίσης έχετε δοκιμάσει το τηλεφωνο με κάποιο ρολόι εκτός samsung? Και αν ναι με ποιο? Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Από θήκες τι έχετε δοκιμάσει? Ευχαριστώ.
  11. Θέλω να κινηθώ στα plantronics γιατι Γενικά τα θεωρω κορυφαια αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι..
  12. Καλησπέρα σας. Ψάχνω το εξής. Θέλω ένα bluetooth με καλώδιο, κάτι τύπου plantronics back beat 3 αλλά με δυνατότητα σύνδεσης συγχρόνως με δύο συσκευές. Θα ήθελα plantronics γιατί μέχρι τώρα είχα διάφορα με αγγιστρο και ήμουν πραγματικα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου. Βέβαια τα χάλαγα πολύ συχνά. Έχω και ένα sbh52 το οποίο έχω παροπλίσει γιατί με το note είχα πολλές αποσυνδέσεις.Τώρα θα το συνδέσω με s7 και s7 edge. Τι έχετε να προτείνεται?
  13. Για τη θήκη με το πληκτρολόγιο στο τι ξέρουμε?
  14. Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι μήπως προχωρήσω στην αγορά του γιατί αφού μου κλέψανε ένα TABS2 πήρα ένα TAB A. Προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση. Σε σχέση με το Samsung book 10.6 τι λέει? Αξίζουν αυτά?
  15. Καλημέρα σας. Να ρωτήσω κάτι? Από εχθές και στο S7 Και στο S7EDGE έχω το εξής θέμα. Κάποια στιγμή σταματάει να μου βρίσκει τις επαφές. Κάνω αναζήτηση και τίποτα. Σαν να μην έχει καμία. Και φτιάχνει με επανεκκίνηση. Τι μπορεί να συμβαίνει?
×
×
  • Create New...