Jump to content

kostasaig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasaig

  1. Καλημέρα! Εγώ μετά την αναβάθμιση έχω το εξής εξαιρετικά εκνευριστικό και απαράδεκτο θέμα. Χρησιμοποιώ πάντα blouetooth, ειτε με ακουστικό in ear, είτε του αυτοκινήτου, είτε από το ρολόι. Μετά την αναβάθμιση κατα τη διάρκεια μιας κλήσης αν χτυπήσει δεύτερη στην αναμονή αυτόματα περνάει ο ήχος από το bluetooth στο ακουστικό του τηλεφώνου και μετά για να ξανα συνδεθεί πρέπει να ολοκληρωθεί. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  2. Όντως πολύ καλή είναι. Τη χρησιμοποιώ και γω. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να γράψω με το πενάκι χειρόγραφο μέσα στη μέρα.
  3. Ναι και σε εμένα με 5G ήρθε... Έχει βρει μήπως κάποιος εφαρμοφή ημερολογίου στην οποία μπορείς να γράψεις με το πενάκι σε κάθε ημέρα χωριστά?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω μία εφορμογή ημερολογίου με την οποία θα μπορώ να να γράφω πάνω στην κάθε μέρα. Σαν κανονικό ημερολόγιο. Έχετε κάτι υπόψη σας? Θα χρησιμοποιείται σε note 20 Ultra και TabS7+.
  5. Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή ημερολογίου για να μπορώ να γράφω χειρόγραφες σημειώσεις πάνω στην ημέρα. Θέλω να γίνεται στο tabs7 και αν είναι δυνατόν να συγχρονίζει με note 20. Έχουμε τέτοια δυνατότητα?
  6. Καλησπερα σε όλους. Ψάχνω να αγοράσω tabs7 lte και δεν υπάρχει στα μεγάλα μαγαζιά πάρα μόνο σε λίγα στο skroutz. Για ποιο λόγο? Επίσης δεν μπορώ δυστυχώς να βρω και το bookcover...
  7. Καλημέρα σας. Έχω τα huawei freebuds 3I. Εδώ και κανά διβδόμαδο τώρα το ένα από τα 2 ακουστικά, το δεξί ακούγεται πολύ χαμηλά. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα?
  8. Λάθος διατύπωση από μένα. Ψάχνω το εξής. Με το πενάκι στο χέρι θέλω να γράψω κείμενο. Μηνυμα ςσ πούμε και να αναγνωρίσει το γραφικό χαρακτήρα. Γίνεται απευθείας? Η μονο πατώντας στις 3 τελείες και επιλέγοντας χειρόγραφο
  9. Καλημέρα σας . Κάτοχος κι εγώπλέον από χθες . Εντυπωσιασμενος καταρχήν αλλα επειδή έχω μένει στο note 4 δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός... θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το πενάκι όταν γράφω ένα κείμενο κατευθείαν. Χωρίς να πρέπει να πάω επιλογές χειρόγραφο κλπ. Επίσης έχετε δοκιμάσει το τηλεφωνο με κάποιο ρολόι εκτός samsung? Και αν ναι με ποιο? Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Από θήκες τι έχετε δοκιμάσει? Ευχαριστώ.
  11. Θέλω να κινηθώ στα plantronics γιατι Γενικά τα θεωρω κορυφαια αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι..
  12. Καλησπέρα σας. Ψάχνω το εξής. Θέλω ένα bluetooth με καλώδιο, κάτι τύπου plantronics back beat 3 αλλά με δυνατότητα σύνδεσης συγχρόνως με δύο συσκευές. Θα ήθελα plantronics γιατί μέχρι τώρα είχα διάφορα με αγγιστρο και ήμουν πραγματικα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου. Βέβαια τα χάλαγα πολύ συχνά. Έχω και ένα sbh52 το οποίο έχω παροπλίσει γιατί με το note είχα πολλές αποσυνδέσεις.Τώρα θα το συνδέσω με s7 και s7 edge. Τι έχετε να προτείνεται?
  13. Για τη θήκη με το πληκτρολόγιο στο τι ξέρουμε?
  14. Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι μήπως προχωρήσω στην αγορά του γιατί αφού μου κλέψανε ένα TABS2 πήρα ένα TAB A. Προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση. Σε σχέση με το Samsung book 10.6 τι λέει? Αξίζουν αυτά?
  15. Καλημέρα σας. Να ρωτήσω κάτι? Από εχθές και στο S7 Και στο S7EDGE έχω το εξής θέμα. Κάποια στιγμή σταματάει να μου βρίσκει τις επαφές. Κάνω αναζήτηση και τίποτα. Σαν να μην έχει καμία. Και φτιάχνει με επανεκκίνηση. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  16. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το είχα διαβάσει και το άλλο θέμα. Το δικαρτο δε με είχε βολέψει και παλιότερα. Και θέλω για τη δουλειά να έχω 4G plus για κάποιες δοκιμές. Νομίζω πως θα καταλήξω στο s7... Ευχαριστώ πάντως...
  17. Καλησπέρα σας. Πρόκειται να προχωρήσω στην αγορά μίας εκ των δύο συσκευών η οποία θα δουλέψει μαζί με κάποιο smartwatch της αντίστοιχης εταιρείας. Τα δεδομένα είναι τα εξής: Ποτέ δεν είχα iphone, μια φορά πήρα ένα ipad mini και δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Πάντα android. Τώρα έχω ήδη ένα S7 για τη δουλειά και η δεύτερη συσκευή θα έχει το προσωπικό νούμερο, οπότε σκέφτομαι μήπως με το Iphone 7 δω και κάτι διαφορετικό. Μαζί έχω και ένα samsung tabs2, οπότε υπάρχει μία σχετική αρμονία. Παλιότερα είχα Note2,3,4, δεν θέλω να πάω στο Plus λόγω όγκου κυρίως και οικονομικών δεδομένων εν συνεχεία. Γενικά με το android είμαι μια χαρά αλλά η Samsung έχει αρχίσει σταθερά και με εκνευρίζει, οπότε σκέφτομαι μήπως και πάω σε κάτι πιο σταθερό, άν ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς. Ποια είναι η άποψή σας?
  18. Και με 2G μόνο γίνεται. Εναλλαγή μεταξύ 2G και 3G γίνεται όταν αλλάζεις cell από την κεραία που λαμβάνεις λογικά οπότε δε δικαιολογηται αν είσαι σταθερός . Το φαινόμενο μοιάζει με κάτι που γινόταν όταν είχε πρώτο βγει το 3g απο τους παροχους και εκει που προχωραγες με το αμαξι οταν αλλαζες κεραια εκπομπης επεφτε η κληση. Μου το εμφάνισε ακόμα και δίπλα από κεραία της cosmote σε βουνό που δούλευα.
  19. Καλησπέρα σας. Έχω ήδη ένα s7 και μέσα στη βδομάδα θα πάρω ένα s7 edge. Σκέφτομαι να πάρω gear s3 δεδομένου ότι μέσω μιας προσφοράς θα το πάρω αρκετά οικονομικά. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα το κομμάτι του αθλητισμού και των σχετικών μετρήσεων. Και τα δύο τηλέφωνα είναι επαγγελματικά. Πιο πολύ το θέλω για διαχείριση κλήσεων αλλά κυρίως για να παρακολουθήσω την τεχνολογία. Θεωρείτείναι ότι έχει νόημα να προχωρήσω στην αγορά?
  20. Εμένα μου το εμφάνισε ξανά ακριβώς μετά από ηard reset που είχαν κάνει στο service...
  21. Καλησπέρα. Αυτό μου το κάνει όταν συνδέω οποιονδήποτε άλλο φορτιστή πλην του αυθεντικού. Παίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο?
  22. Καλημέρα σας. Σε ένα Note 3 αντιμετώπισα το εξής θέμα. Χθες προσπάθησα να βάλω μία άλλη εφαρμογή για email από την προεγκατεστημένη και χάθηκαν αρκετές επαφές. Δεν ξέρω αν όντως μπλέκονται, αυτό που ψάχνω είναι αν υπάρχει γυρισμός. Δυστυχώς Backup δεν είχε πάρει και είχε σταματήσει να κάνει συγχρονισμό, νομίζω από τότε που έγινε η αναβάθμιση. Εφόσον λύσω το θέμα νομίζω πως χρειάζεται ένα Hard reset και στήσιμο από την αρχή. Τι λέτε? Ευχαριστώ πολύ.
  23. Καλησπέρα. Ψάχνω για νέο Bluetooth και κοιτάω το SBH 52. Θα χρησιμοποιείται με δύο τηλέφωνα, Note 4 και S5 mini. Με κολλάει το μέγεθος και το γεγονός ότι κάποτε είχα το MW1 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Πως συνεργάζεται με τα samsung? Ευχαριστώ.
  24. Σκέφτομαι το SBH 52, αλλά φοβάμαι τη συμβατότητα. Το έχει κάποιος?
  25. Καλημέρα. Με τι bluetooth το χρησιμοποιείται το τηλέφωνο? Κλασικά χρησιμοποιούσα plantronics διάφορα, τελευταία φορά πήρα το HS 3000 της SAMSUNG το οποίο είναι ψιλοαπαράδεκτο. Σκεφτόμουν να πάω πάλι σε Plantronics, στο BackBeat GO2. Το έχει δουλέψει κανείς? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...