Jump to content

alex_ban2001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex_ban2001

  1. Φίλε vasilis3 γεια σου, Λοιπόν επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα παλιότερα (όταν είχα το Άρτεμις-τώρα έχω το Diamond), άκου να δεις ποια είναι η εξήγηση: το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα bluetoοth, δεν υποστηρίζουν τους ελληνικούς χαρακτήρες στις οθόνες τους. Αν κάνεις τη δοκιμή να αλλάξεις το όνομα μιας επαφής σου στα αγγλικά και σου κάνει μια κλήση θα δεις το όνομα να εμφανίζεται. Είσαι τυχερός που κάποιες φορές επιστρέσω στα παλιά λημέρια και ελπίζω να σε βοήθησα! :cool:
  2. Γεια σας φίλοι μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν υπάρχει και πολύ χρόνος και όπως καταλαβαίνετε το Αρτεμάκι δουλεύει καλά, αλλοιώς θα τα λέγαμε συχνότερα. Μιας και μιλάμε για μπαταρίες όμως, αυτή εδώ την έχει δει κανείς? http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=2083 Είναι στο μέγεθος της μαμίσιας ή θα εξέχει από τη συσκευή και χρειάζεται και άλλο καπάκι? Πάντως 2400mAh, θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φόρτιση νομίζω! :)
  3. Φίλε καλησπέρα, Τα έγχρωμα εικονίδια στην καρτέλα με τα προγράμματα τα έβαλες εσύ? Το παράθυρο στον καιρό τι είναι, SPB Weather ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να αφαιρέσω μία καρτέλα (VIP 2) από τα "Photo contacts", γιατί τη θεωρώ περιττή? Και κάτι τελευταίο. Στην καρτέλα "Calendar" κάτω από την ημερομηνία πως μπορούμε να βλέπουμε και τις εκάστοτε γιορτές, όπως και στην today μου?:)
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους συμφορουμήτες, αποχωρούντες και μη. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  5. Καλησπέρα φίλε μου, Θα σου πρότεινα να κάνεις μία επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του για να δεις τι γίνεται. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με BT Hands Free της SonyEricsson και λύθηκε με αυτή την κίνηση. Ελπίζω να τα καταφέρεις. Εύχομαι σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!:):):) Πέραν αυτών, εύχομαι σε όλους να πάρουν στα χέρια τους το μηχανάκι που ονειρεύοντε.
  6. Καλησπέρα φίλε μου. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μάλιστα εφόσον γίνει συγχρονισμός και βέβαια όπως είπες στο Outlook εμφανίζονται ακαταλαβίστικα, τότε χαλάει και η σημείωση στο PPC.:mad: Αν δεν κάνεις συγχρονισμό, τότε διατηρείτε η σημείωση ως έχει.:confused:
  7. Καλά ρε παιδιά ούτε την ίδια τη σελίδα δε διαβάζετε. Στο post #9443 πιο πάνω έχω δώσει το link σε ένα άλλο φίλο, κοιταξέ το. Ξέρω ότι είναι πολλές οι σελίδες για όποιον μπαίνει στο thread τώρα, αλλά τουλάχιστον διαβάστε κάτι, κάντε μια προσπάθεια. :):):)
  8. Καλώς ήρθες και εσύ φίλε μου. Από το γνωστό μαγαζάκι εδώ. Θέλει εγγραφή εάν δεν είσαι ήδη. :cool::)
  9. Και εγώ ευχαριστώ φίλε mastelo. Λύθηκε το πρόβλημά μου.:D;)
  10. Τι του έχεις κάνει και δεν μπορεί να σε ξεχάσει???!!!:lol::lol:;);) Χωρίς παρεξήγηση εεε?:lol:
  11. Βρε παιδια καμιά βοήθεια για το φίλο μας αλλά και για μένα επίσης. Είναι γνωστό ότι δεν είμαι φίλος των SMS, αλλά πριν από μια εβδομάδα πέρασα μια κάρτα δωρεάν SMS από τη WIND, οπότε είπα να στείλω κανένα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι συνέβη αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. με το φίλο μας εδώ, παρόλο που έχω WM6+ACE. Καμιά βοήθεια?:):):)
  12. Πες τα μεγάλεεε!!! Λοιπόν και εμένα θα με δούν στην απέναντι όχθη οι εδώ διανομείς των προϊόντων HTC γιατί πραγματικά την έχουν δει κάπως. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι το θέμα εγγύηση, αν και έχω την εντύπωση ότι και από expansys να το πάρεις, έχει πανευρωπαϊκή κάλυψη.:confused: Άλλωστε για ποιους λόγους πλέον να τους πληρώσεις: για τη ROΜ ή για το navigation software? Και γιατί επίσης, να μην πάρεις με την επιδότηση ένα καλό τηλεφωνάκι είτε για δική σου παράλληλη χρήση ή να το πασσάρεις όπως είναι καινούριο στο κουτί και να βγάλεις μέρος του HTC που θα πάρεις? Τέλος, εσείς που φεύγετε, μη μας ξεχάσετε και να παρακολουθείτε το thread καμιά φορά, βοηθώντας κανένα από μας τους ταλαίπωρους. Καλές γιορτές να έχουμε παιδιά και ότι επιθυμεί ο καθένας να του 'ρθεί.:D:D:D
  13. Pocket Clock από τη Megasoft2000. Πολύ καλό! http://www.megasoft2000.com/product.php?product=PocketClock&division=ppc
  14. Καλημέρα φίλε μου, Εγώ έχω το HBH-DS970 και είναι πολύ καλό. Βέβαια, ενώ έχει αναγνώριση καλούντος, παρ'όλα αυτά δεν εμφανίζει τα ονόματα από τον τηλ. κατάλογο όπως είχα διαβάσει στα χαρακτηριστικά του.:X
  15. Καλησπέρα φίλοι, Χάθηκα για μερικές μέρες μιας και έλειπα, αλλά και που γύρισα αναγκάστηκα και έκανα format το PC και μέχρι να το επαναφέρω στην πρότερη κατάσταση είμαι λίγο χαμένος. Μίνο τι γίνεται με τον Mescle, ο πατέρας του? Ο άλλος ο συμπατριώτης μας τι κάνει με τη δική του cooked rom? Sorry αλλά δεν έχω πρόχειρα τα links και για αυτό ρωτάω. Φίλε ntenis80, μου το είχε κάνει και εμένα κάποτε αυτό, όταν προσπάθησα να συνδέσω κάποια αρχεία πολυμέσων, αποκλειστικά με τον CorePlayer. Έκτοτε είχα προβλήματα όπως εσύ, έως ότου έκανα ένα hard reset και στανιάρησε το εργαλείο. Γι'αυτό λοιπόν μην αργείς. Όσον αφορά τα Mp3 ή άλλα αρχεία, που θες να χρησιμοποιείς ως ήχους κλήσεων ή μηνυμάτων, πρέπει να τα βάλεις στην κάρτα μεν, αλλά στο φάκελο "My documents".:cool:
  16. Λοιπόν Μίνο, αφού έλεγξα αν έχω backup (με το Sprite Backup) και το Sprite Backup εγκατεστημένο στη κάρτα, έκανα το hard reset όπως μου είπες. Βέβαια διαπίστωσα προς μεγάλη μου απογοήτευση ότι μετά, το Sprite Backup δε δούλευε σωστά και ως εκ τούτου δε κατάφερα να κάνω restore.:mad: Δυστηχώς όμως ούτε και το πρόβλημά μου λύθηκε, διότι συνεχίζω να μη μπορώ να κάνω κλήσεις.:mad::( Ως και κλήση στη WIΝD έκανα για να ελέγξω τη γραμμή μου, μπας και αλλά τίποτα. Αύριο μιας και είμαι εδώ στη Αθήνα θα πάω στην ACE να το δω. Ευχαριστώ και πάλι πάντως.:cool:
  17. Ευχαριστώ πολύ Μίνο, αν και τώρα το πρωί που το είδα είναι λίγο αργά. Όταν επιστρέψω τώρα. :rolleyes:
  18. Παιδιά καλησπέρα, Καιρό έχουμε να τα πούμε αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις που και που. Σας γράφω για ένα πρόβλημα που μου προέκυψε στα καλά καθούμενα, σήμερα το απόγευμα. Κατά τις πέντε το απόγευμα έκανα την τελευταία μου κλήση και λέω τελευταία γιατί έκτοτε, όταν προσπαθώ να καλέσω οποιονδήποτε αριθμό (αλλά και sms), μου εμφανίζει ένα warning window, όπως παρακάτω.:mad: Μη νομίσει κάποιος ότι οι κλήσεις δεν γίνονται λόγω έλλειψης δικτύου (στην εικόνα δεν έχει γιατί μπήκα στο γραφείο για να κάνω το capture). Όποιος έχει ιδέα του τι συμβαίνει, παρακαλώ για την άμεση απάντησή του γιατί αύριο πάω Αθήνα και δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς κινητό. Να σημειώσω ότι δέχομαι κλήσεις κανονικά.:(:help::help::help:
  19. Νομίζω ότι εδώ μπορείς να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2021780#post2021780 :cool:
  20. Φίλε mastelo καλησπέρα, Αυτό που γράφεις ισχύει για όλες τις ROM (ακόμα και τις γνήσιες)? Ευχαριστώ. :rolleyes:
  21. Φίλε Μίνο καλησπέρα, Εμένα, πέραν του ότι το εγκατέστησα και έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις και δουλεύει γενικώς "καλά", είχα τα εξής προβληματάκια: α. όταν στην αρχή θέλησα να του ορίσω έναν προορισμό για το QuickNav, τότε μου έβγαλε σφάλμα και παράθυρο τερματισμού, αλλά τελικά ήταν μόνο για το QuickNav μάλλον και β. μου φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ ακριβές και δεν βρίσκει πολύ γρήγορα τους δορυφόρους. Φαντάζομαι βέβαια ότι αυτά έχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις του GPS, οπότε η ερώτησή μου είναι: ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για το GPS - TMC? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.;)
  22. Μέσα και εγώ Μίνο, για να έχω ως αφορμή την πρώτη ελληνική/σφαιράτη cooking rom για να αρχίσω τα φλασαρίσματα. Αντε να αρχίσουν οι χοροί!:up:
  23. Στο δεύτερο λοιπόν screenshot φίλε hackfree, μπορείς να δεις τις επιλογές που σου δίνει αυτό το checkbox "Enable CpuScaler (dynamic)". Εάν λοιπόν θες ο επεξεργαστής σου, να μένει σταθερά στην ταχύτητα των 274Mhz, τότε δεν πρέπει να το επιλέξεις ή τέλος πάντων, μπορείς να το επιλέξεις και να του ορίσεις ενδεχομένως πως, η min και η org ταχύτητα να είναι επίσης 274 και να σου κάνει boost στα 286 ίσως (εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αυτό). Πιστεύω ότι ή δεν το έχεις δει καλά ή μπορεί και να έχεις κάποια άλλη ver., γιατί και οι άλλοι φίλοι συμφωνούν μαζί μου απ'ότι φαίνεται. ;)
  24. Φίλε μου καλησπέρα, Νομίζω ότι το "πρόβλημά σου" έγκειται στο γεγονός ότι πρέπει να έχει επιλεγμένη την επιλογή "dynamic". Αυτό σημαίνει ότι ο επεξεργαστής σου θα δουλεύει μεν στην ταχύτητα που του ορίζεις (π.χ. 273Mhz), αλλά όταν δεν υπάρχει ανάγκη επεξεργαστικής ισχύος, τότε αυτή πέφτει σε χαμηλότερες τιμές, για εξοικονόμηση κυρίως ενέργειας της μπαταρίας. Ελπίζω να είναι αυτό, ειδάλως δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, εκτός και αν κάποιος άλλος έχει άποψη.:cool:
  25. Καλησπέρα παιδιά, γιατί δε χρησιμοποιήτε τον AudioManager βρε παιδιά να βρείτε την υγειά σας? Και πιο καλός μου φαίνεται και πιο χρηστικός. Τώρα, όσον αφορά το video playback, υπάρχουν πολλοί καλοί άλλοι players.:cool:
×
×
  • Create New...