Jump to content

adam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by adam

  1. Best Business Class smartphone: iPhone X Best Tablet: iPad PRO
  2. εμενα εχει παρει κανονικα την αναβαθμιση απο LG Suite, το κινητο ειναι απο eshop.gr κ γραφει απο εξω POL, οποτε εινα με την επισημη mm. Ως προς τη χρηση απλαει πεταει...κανενα κολλημα ολα καλα. Εβαλα κ ενα antutu ετσι για τους τυπους (δεν πολυασχολουμαι) και βγαζει 55.000 (32gb/3gb RAM) Οποτε οταν με το καλο ερθει η mm κ στα αλλα προτεινω να την βαλετε αμεσα!
  3. το inferno ειναι οντως τρομερο βιβλιο. το καταπια σε 3-4 μερες. επισης μολις τελειωσα το the martian (η ταινια με τον Matt Damon που θα βγει) το οποιο ειναι επισης αριστο.
  4. εδω κ πολλα χρονια, καθε χρονο πουλαω το περσινο και συμπληρωνω για την αντιστοιχη ναυαρχιδα (4,4s,5,5s,6+)..αρα το μπατζετ 650+ ομως στην πραξη δινω μονο τη διαφορα μετα την πωληση του προηγουμενου
  5. Παιδια παλιοτερα η αληθεια ειναι δεν εντυπωσιαζομουν απο τα βιντεο που τραβουσα με κινητο και γι αυτο παντα υπηρχε βιντεοκαμερα (απο απλη κασσετουλα σε HD σε FHD κλπ). Ηρωικες προσπαθειες με Qtek αλλα μετρια αποτελεσματα. Πια με τα νεα κινητα (εχω iphone 6+) εχω παθει πλακα. Τραβαω γιορτες, σε εσωτερικο χωρο, σε εξωτερικο ειναι απλα τελεια. Εχω παροπλισει τις βιντεοκαμερες μου
  6. με διαφορα σε σχεση με την εκταση θετικων ή αρνητικων σχολιων, η ελευση των νεων iPhones... ολοι lovers,haters,ουδετεροι ασχολουνταν αποκλειστικα με το 6 κ 6+ ακομα και στις ειδησεις στην τηλεοραση (λυπηρο μεν, γεγονος δε)
  7. Η πορεια θα συνεχιστει οπως πρεπει... 3GS -> 4 -> 4S-> 5 ->5S Οτι καλυτερο κυκλοφορει σε απαραδεκτη προφανως τιμη (οπως ισχυει βεβαια για ολες τις ναυαρχιδες των ~700€ (S4-Z1-ONE κλπ)... Αλλα πως να γινει...I will buy my self a treat!!!
  8. adam

    LG Optimus 4X HD (P880)

    εγω απο official ics μεσω lg pc suite ανεβηκα σε jb χωρις factory reset και κρατωντας ολες τις ρυθμισεις κ εφαρμογες που ειχα ηδη. ολα δουλευουν μια χαρα και εννοειται καλυτερα απο πριν...
  9. adam

    LG Optimus 4X HD (P880)

    οχι φιλε, εμενα δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο...σε οτι αφορα θεμα ταχυτητας ολα ειναι οκ..ποτε δεν αργει να φορτωσει εικονιδια κλπ...ανοιγουν ακαριαια
  10. adam

    LG Optimus 4X HD (P880)

    φιλε χωρις να ξερω λεπτομερειες στο Quadrant βγαζει 5102 και το One X το εχει πιο κατω (εκει που ειναι οι μπαρες με τα συγκριτικα) γυρω στο 4700-4800. Στο antutu μου εβγαλε περιπου 14000... Anyway δεν ειμαι benchmark lover αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα στην καθημερινη του χρηση. Και εκει νομιζω δεν τιθεται θεμα. Κατι που μου ετυχε παντως ψιλογελοιο, μετα απο 2-3 τεστ για benchmarks μου κατεβασε την φωτεινοτητα (στο ~70%) και δεν με αφηνε να την ανεβασω λεγοντας οτι λογω υψηλης θερμοκρασιας δεν ανεβαινει...πρεπει να εβραζε μεσα το κακομοιρο!
  11. adam

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Πριν κανω την αναβαθμιση ετρεξα antutu και quadrant ετσι για να δω διαφορα και η αληθεια ειναι οτι ανεβηκε κ στα 2...σε καθε περιπτωση παντως λειτουργει τελεια (οχι οτι ειχε και κανα σοβαρο θεμα με την ics) αλλα σιγουρα τωρα ειναι πιο smooth στην περιηγηση μεταξυ αρχικων οθονων, εφαρμογων κλπ. Εξακολουθει να ειναι χαλαρα η πιο value for money επιλογη. Το πηρα για να μπω δυνατα στο android (1η συσκευη iPhone5) και δεν το εχω μετανιωσει λεπτο. Σε συγκριση με S3 & Nexus4 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Σε πλοηγηση, παιχνιδακια (temple run OZ και παρομοια) ειναι ακριβως ιδιες οι επιδοσεις τους (τα εχουμε βαλει διπλα-διπλα και τα 3 και τρεχουμε τα παντα συγχρονως). Νομιζω καποιες φορες εδω στο φορουμ παραειμαστε αυστηροι μιας και το κινητο ειναι κομπλε σε ολα του.
  12. η συσκευη ειναι σουπερ. τη ζαχαρωνω καμποσο καιρο...
  13. φιλε δεν παιρνεις μηνυματα...για το pspgo, ανταλλαγη με sony ericsson x8?
×
×
  • Create New...