Jump to content

Υπηρεσίες δικτύου [SMS/MMS/κλπ]

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν εχει καποιοσ τισ ρυθμισεις για το 903 ή κανενα λινκ θα του ημουν υποχρεομενος!:D

Μπορείς να στείλεις μέσω OTA ρυθμίσεις για Nokia σε συσκευή Sharp απο το site της Wind. Μόλις αποθηκευθούν οι ρυθμίσεις με όνομα Wind mms τις επιλέγεις και πατάς αντιγραφή (επειδή για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιούνται αυτές που έχουν ληφθεί) δίνοτας παρόμιο όνομα προφίλ. Στη συνέχεια ενεργοποιείς τις ρυθμίσεις που προέκυψαν απο την αντιγραφή του προφίλ,έτσι δεν χρειάζεται να τις περάσεις χειροκίνητα.

• Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια μίκρυναν παλι τα mms η ετσι μου φανηκε....????:wacko:

Ναι όντως ισχύει. Τα μεγάλα σε μέγεθος mms συμπιέζονται και έρχονται μικρά σε μέγεθος.

Αφου το είχαν διορθώσει γιατί το χάλασαν πάλι αραγέ;

Ναι όντως ισχύει. Τα μεγάλα σε μέγεθος mms συμπιέζονται και έρχονται μικρά σε μέγεθος.

Αφου το είχαν διορθώσει γιατί το χάλασαν πάλι αραγέ;

Μεγάλη βλακεία αυτο. Στη vodafone δεν τα μικρένουν τόσο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ρε παιδια γιατι το κανουν αυτο δεν μπορω να καταλαβω.......:rolleyes:

στην κοσμοτε και στην βονταφον έστελνα μεχρι και 300.kb......

καλα ρε παιδια γιατι το κανουν αυτο δεν μπορω να καταλαβω.......:rolleyes:

στην κοσμοτε και στην βονταφον έστελνα μεχρι και 300.kb......

Και με wind μπορείς να στείλεις 300 kb. Αν λάβεις όμως φωτογραφία, αυτή θα έρθει πολύ συμπιεσμένη. Το βίντεο έρχεται κανονικά (μέχρι 300 kb). Το λόγο πάντως που συμπιέζουν τις φωτογραφίες και γω θα ήθελα να τον μάθω :mad:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και με wind μπορείς να στείλεις 300 kb. Αν λάβεις όμως φωτογραφία, αυτή θα έρθει πολύ συμπιεσμένη. Το βίντεο έρχεται κανονικά (μέχρι 300 kb). Το λόγο πάντως που συμπιέζουν τις φωτογραφίες και γω θα ήθελα να τον μάθω :mad:

ναι αλλα ουτε ο αλλος παιρνει απο μενα τα 300kb...θα την παρει παρει δηλαδη και αυτος που στελνω το mms την photo συμπιεσμένη...

αυτο ειναι το προβλημα...

τι να πω περιεργα πραγματα....για 2008 πλεον.....:rolleyes:

• 2 weeks later...
re paidia eimai kainourgios stin wind......prospathisa na steilo mms apo to kinito mou nokia 6500s me tis rythmiseis kanonika , ola ok, allla den to stelnei me tipota stin Kypro....mipos de stelnei i wind se kypriaka kinita????

παρε 1260 και πες τους χωρα και δικτυο που στελνεις, να σου πουν εαν υπαρχει συμφωνια για mms.

μου εχει στηλει με e-mail η wind τις ρυθμισεις αλλα δεν αντιστοιχουν στο τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν ξερουν και να παρω την samsung μπορει καποιος να βοηθησει το τηλεφωνο εχει mobile window

ακυρο, επιλυθηκε
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

το wind mobile tv υπαρχει περιπτωση να δουλεψει σε SE w810i εστω και με χρεωση πλεον.Τα bookmarks δε μου λειτουργουν πια.

ευχαριστω

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

• 3 weeks later...
παιδια εχω τη momad και δε μπορω να στειλω sms Μου λεει αποτυχια.. ποιος ειναι ο αριθμος τηλεφωνικου κετρνου sms ?

τελικα ρε παιδια υπαρχει τροπος να παρουμε Photo σε mms πανω απο 15kb....??

:mad::mad::mad:

πραγματικα ειναι μεγαλη ξεφτίλα αυτο......

επεσα απο τα συννεφα με το συγκεκριμένο θεμα.....

Η πλακα είναι πως το +30693597000 [το οποιο είναι περασμένο σε όλες τις SIM by Default] έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και καιρό και σε περίπτωση που κάποιος δεν περάσει το νέο [+30693599000], τρώει ένα υπέροχο Message Sending Failed! "Unable to send message: -> Details -> Text message: Check network services"

:!: Οποτε προσοχή, το Νέο SMSC για F2G είναι: +30693599000 :!:

φιλε εγω εχω μομαδ και κανενα απο τα 2 κεντρα μηνυματων δουλευει..

τι να βαλω? εκει στις ρυθμισεις μηνυματων στο κεντρο γραφω τον αριθμο αλλα τπτ,, μου λεει αποτυχια !

παιδια και τα βιντεο συμπιέζουν......:mad:

σημερα πηρα 2 βιντεακια...

το ενα στην αρχικη τους μορφη ηταν 256 και το αλλο 290 kb...

και τα συμπίεσαν και τα 2 το ενα στα 124 και το αλλο στα 68:blink::blink:

το αποτελεσμα ηταν αθλιο!!!!!!!!!

με το ζορι μπορουσες να διακρίνεις κατι....:mad:

απορω ομως γιατι το κανουν αυτο.....

Είναι απλό νομίζω. Γλιτώνουν κίνηση στο δίκτυό τους..

Και πιστεύουν ότι οι καταναλωτές τους είναι βλάκες, ώστε να συνεχίσουν να πληρώνουν τα ίδια για χειρότερες υπηρεσίες. (λιγότερα kilobytes, με ίδια ευρώ)

Ή έριξαν τις τιμές των mms και παράλληλα τα kb, αλλά διαφημίζουν μόνο τις τιμές. (δεν ξέρω αν έριξαν τις τιμές, λέω τώρα...)

Ή τους ήρθε πολύ κίνηση, και αποφάσισαν να κόψουν από τα mms.

Σε κάθε περίπτωση είναι κακή κίνηση για εμάς τους ενημερωμένους. Αυτοί που δε νιώθουν θα πέσουν στην παγίδα..

Είναι απλό νομίζω. Γλιτώνουν κίνηση στο δίκτυό τους..

Και πιστεύουν ότι οι καταναλωτές τους είναι βλάκες, ώστε να συνεχίσουν να πληρώνουν τα ίδια για χειρότερες υπηρεσίες. (λιγότερα kilobytes, με ίδια ευρώ)

Ή έριξαν τις τιμές των mms και παράλληλα τα kb, αλλά διαφημίζουν μόνο τις τιμές. (δεν ξέρω αν έριξαν τις τιμές, λέω τώρα...)

Ή τους ήρθε πολύ κίνηση, και αποφάσισαν να κόψουν από τα mms.

Σε κάθε περίπτωση είναι κακή κίνηση για εμάς τους ενημερωμένους. Αυτοί που δε νιώθουν θα πέσουν στην παγίδα..

πιστεψε με και το εχουν παρει πολλοι "χαμπαρι".......

ειναι κοροϊδία παντως να χρεώνεσαι mms κανονικα....και να το στελνεις/παιρνεις σε αυτην την αθλια αναλυση...(ειδικα το βιντεο-mms ειναι τραγικο.....)....

καλα αυτοι τι πιστευουν οτι ειναι ολοι βλακες....?

:confused:

ελπιζω να το διορθωσουν στο μελλον....

(το ειχαν "φτιαξει" τα χριστουγεννα αλλα το "χαλασαν" παλι μετα τις γιορτες....:wacko:)

Η ερωτηση εχει ως εξης: ποσο ειναι η χρεωση του sms απο ελλαδα σε ελληνικο αριθμο που βρισκεται σε roaming στο εξωτερικο?

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Η ερωτηση εχει ως εξης: ποσο ειναι η χρεωση του sms απο ελλαδα σε ελληνικο αριθμο που βρισκεται σε roaming στο εξωτερικο?

Φυσικά όσο χρεώνει και το μήνυμα σε ελληνικό κινητό που βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι προφανές αυτό σιγά μην ψάχνουμε να δουμε που βρίσκεται ο άλλος πριν στείλουμε ένα μηνυμα, η χρέωση θα είναι ίδια είτε ο άλλος είναι στο δίπλα τετράγωνο είτε στη Κίνα διακοπές.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw