Jump to content

giwrgos21r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giwrgos21r

  • Ημ. Γέννησης 14/01/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

giwrgos21r's Achievements

  1. σκεφτομαι να επιστρεψω το κινητο, ειμαι πληρως απογοητευμενος απο την Xaomi, μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο καθημερινα να ανοιγοκλεινει η οθονη μονη της. Επισης οταν μιλω και το εχω στο αφτι, ανοιγοκλεινει μονη της και πατιεται η σιγαση απο μονη της η με το αγγιγμα του αφτιου μου και δεν με ακουει ο αλλος. Επισης ενοχλητικο και το οταν με καλουν και παταω το power off για να σταματησει ο ηχος κλησης και να σβησει η οθονη, αυτη ανοιγει μονη της παλι. Χειροτερη συσκευη δεν εχω αγορασει στην ζωη μου. Κουραστηκα πραγματικα θα ζητησω επιστροφη χρηματων. δεν ξερω αν την δεχτηκε την εντολη. δεν ειχε καποια ανταποκριση το κινητο μετα που την εγραψα. Θα επρεπε? οπως και ναχει δεν διορθωθηκε το θεμα.
  2. ναι απλα τον εκρυψα για ευνοητους λογους..
  3. Aθανασιε καλησπέρα, το ξανακανα όπως γράφει. Δες την φωτο. Εγραψα την εντολή κ πατησα exit
  4. Ναι μα εχω φτάσει μέχρι το βήμα που μου εμφανίζει και την συσκευή τον αριθμό στο command prompt. Μετα έγραψα adb shell και εντερ σωστά? Και μετά έγραψα την εντολή όπως μου την είπες εδω. Και δεν έγινε κάτι. Μήπως πάει κάτι λάθος με τις λέξεις της εντολής?
  5. Ένωσα το κινητό με usb, κατέβασα το adb μπήκα στο command prompt, ένωσα την συσκευή στο adb έγραψα adb shell πάτησα εντερ, και έγραψα την επόμενη εντολή. Δεν έκανε κάποια ανταπόκριση, σαν να μην την δέχτηκε. Έγραψα κάτι λάθος ίσως?
  6. Σευχαριστω φίλε. Το εχω απενεργοποίηση το ανασηκωση για ενεργοποίηση όπως το λες στα αγγλικά. Το Developer options που βρίσκεται?
  7. παιδια καλησπέρα μολις αγορασα το Redmi 9 64gb 4gb, γιατι αναβει μονη της η οθονη οποτε πιανω το κινητο στο χέρι ή ακομα και να το κουνησω, κυριως μεσα στο σκοταδι ή οταν το βγαζω απο την τσεπη κλπ... υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω αυτο ? τα εχω απενεργοποιησει ολα στην κατηγορια οθονη κλειδωματος, και αυτα που ειναι με διπλο χτυπημα του δακτυλου στην οθονη και τα υπολοιπα εκει..
  8. παιδια καλησπέρα, γιατι αναβει μονη της η οθονη οποτε πιανω το κινητο στο χέρι ή ακομα και να το κουνησω, κυριως μεσα στο σκοταδι ή οταν το βγαζω απο την τσεπη κλπ... υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω αυτο ? τα εχω απενεργοποιησει ολα στην κατηγορια οθονη κλειδωματος, και αυτα που ειναι με διπλο χτυπημα του δακτυλου στην οθονη και τα υπολοιπα εκει..
  9. Παιδια χαιρετω, θα ηθελα να αποκρυπτογραφήσω εναν κωδικο σε μια πλατφορμα/προγραμμα τον οποιο καταχώρησα και πλεον δεν θυμαμαι ουτε εχω τον κωδικο πλεον. Υπαρχει καποιο προγραμμο που να μπορει να τον αποκρυπτογραφησει ? Δεν ειναι μεσω του chrome η καποιου explorer το προγραμμα αυτο, είναι ενα προγραμμα για ηλεκτρολογικες μελετες και σχεδια το οποιο σε συνδεει μεσω του διαδικτυου. Ευχαριστω
  10. μαγκες, να ρωτησω, αυτες οι bodygroom κανουν και για ξυρισμα γενεαδας? η μονο για το σωμα? εχω ολο το κιτ με τις ρυθμιζομενες κεφαλες κλπ αλλα ειναι bodygroom η μηχανη.
  11. giwrgos21r

    Moto G

    μαγκες καλησπερα πηρα κι εγω το κινητακι σημερα, (3rd genertion - 8gb) ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιο θεμα να φορτισω με φορτιστη της apple 5,1V 2,1A (Output). Επισης το ακουστικο ειναι χαμηλη η ενταση, ετσι ειναι σε ολους? η παιζει ναχω παρει ελαττωματικη συσκευη?
  12. Μαγκες καλησπερα.. Θελω να προτεινετε μια θηκη για το κινητο λογω του οτι εχω ενα προβληματακι.. ειμαι απροσεχτος και μου πεφτει καθε τοσο κατω στο πατωμα.. και θελω να το προλαβω πριν αρχισει να τα παιζει απο τα χτυπηματα ! Σιλικονατη να παρω η καμια θηκη δερματινη να το χωνω μεσα μια και καλη ?
  13. Μαγκες καλησπερα. Υπαρχει ενα προβλημα με την συσκευη μου. Οταν μιλαω με αλλους αποτι μου λενε ακουγεται ενας δυνατος θορυβος (περιεργος) μηπως ξερετε τι συμβαινει ? και πως μπορω να το αντιμετωπισω?? (το κινητο ειναι Ευρωπαικο αγορας απο Αγγλια) Να το παω σε αντιπροσωπεια της samsung? ισχυει η εγγυηση ετσι ? (με την αποδειξη αγορας νομιζω?)
  14. Μπαταρια οχι αλλα οι εικονες και γενικα η οθονη ειναι χαλια στην 2.3.3.
×
×
  • Create New...