karlosamos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Bολεψου με το 3G που εχεις γιατι η Wind δεν εχει ακομα 4G. Η λειτουργια μπορει να υπαρχει αλλα ειναι ακομα "αχρηστη" Καλυτερα να εχεις την λειτουργια 4G κλειστη. Το θέμα είναι ότι το iPhone5 δεν έχει επιλογή για 3G. Στις ρυθμίσεις έχει να ενεργοποιείς μόνο το 4G. Εννοείται ότι δεν θέλω το 4G αλλά μήπως λόγω ρύθμισεις του κινητού μου κάνει αργό και το 3G. Γνωρίζεις εαν έχει κάποια ρύθμιση το iPhone5; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το θέμα είναι ότι το iPhone5 δεν έχει επιλογή για 3G. Στις ρυθμίσεις έχει να ενεργοποιείς μόνο το 4G. Εννοείται ότι δεν θέλω το 4G αλλά μήπως λόγω ρύθμισεις του κινητού μου κάνει αργό και το 3G. Γνωρίζεις εαν έχει κάποια ρύθμιση το iPhone5; Καταρχήν το iphone 5 δεν θα λειτουργήσει σε 4G της wind ακόμη και όταν αυτό ξεκινήσει καθώς θα λειτουργεί στα 800 και 2600Mhz κάτι που δεν το υποστηρίζει το iphone 5. Εκτός βέβαια και αν η wind δώσει και 4G στα 1800MHz όπως και οι άλλες 2 εταιρείες που όμως μάλλον δεν θα το κάνει (θα το είχε ήδη κάνει εάν ήταν στο πλάνο της) Το 3G σου δεν γίνεται πιο αργό έχοντας της επιλογή για 4G. Απλά δεν έχεις δυνατό σήμα εκεί που βρίσκεσαι. Θα το καταλάβεις καλύτερα εάν βρεθείς μέσα στην πόλη που το 3G της wind είναι καλό. Βέβαια καθώς προέρχεσαι από cosmote και πιθανόν να είχες 4G και πάλι μπορεί να σου φανεί αργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παίδες, διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα του myphone ότι παίζει πάλι σενάριο για sharing του σήματος μεταξύ wind και voda για να καλύπτει η μία τα κενά της άλλης. Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό τώρα τελευταία ή παίζει να είναι και ραδιο αρβύλα;;; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παίδες, διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα του myphone ότι παίζει πάλι σενάριο για sharing του σήματος μεταξύ wind και voda για να καλύπτει η μία τα κενά της άλλης. Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό τώρα τελευταία ή παίζει να είναι και ραδιο αρβύλα;;; Στο πλαίσιο της συμφωνίας των εταιρειών Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς για τη μερική κοινή χρήση του δικτύου κινητής επικοινωνίας 2G/3G, κυρίως στην περιφέρεια και περιορισμένα σε μερικές αστικές περιοχές, ολοκληρώθηκε η σύσταση της νέας εταιρείας προηγμένης τεχνολογίας, με την επωνυμία «VICTUS Networks Α. Ε.». Η Victus Networks, στην οποία συμμετέχουν οι εταιρείες Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς, με ποσοστό 50% η καθεμία, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Μαρτίου 2014 και θα διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του Δικτύου Πρόσβασης (σταθμοί βάσης) παρέχοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες προς τις δυο εταιρείες. Η VICTUS Networks θα στελεχωθεί με εργαζόμενους που θα μεταφερθούν από τις δύο εταιρείες χωρίς καμία αλλαγή στα υπάρχοντα εργασιακά τους δικαιώματα και τους όρους απασχόλησης και των οποίων το αντικείμενο εμπίπτει στη δραστηριότητα της νέας εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία αυτή θα επιταχύνει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες κινητής επικοινωνίας και θα επιτρέψει τη σημαντική αύξηση ευρυζωνικών ταχυτήτων μέσω κινητού δικτύου, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Η Vodafone Ελλάδας θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική λειτουργία του 4G δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την αποκλειστική διάθεση 3G UMTS900 για περαιτέρω βελτίωση της κάλυψης, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Αντίστοιχα, η WIND Ελλάς συνεχίζει σύμφωνα με τον προγραμματισμό της το έργο εκσυγχρονισμού του δικτύου της στη χώρα. Πηγή Το Βήμα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το δελτίο τύπου λέει παραπάνω : "θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 10 Μαρτίου 2014" . Φαντάζομαι 2015 έπρεπε να λέει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Το δελτίο τύπου λέει παραπάνω : "θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 10 Μαρτίου 2014" . Φαντάζομαι 2015 έπρεπε να λέει . Η εταιρεία λειτουργεί κανονικά. Όλοι οι νέοι σταθμοί κατασκευάζονται από αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αρα το "roaming" δουλεύει κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αρα το "roaming" δουλεύει κάπου? από όσο ξέρω όχι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν είναι roaming. Έχουν ιδρύσει από κοινού με ποσοστό 50% η κάθε μία εταιρεία την Victus η οποία βάζει τις νέες κεραίες για λογαριασμό και των 2 εταιρειών. Θα μοιράζονται ουσιαστικά το σήμα τις κοινές κεραίες. Δεν νομίζω ότι ο τελικός χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να καταλάβει εάν έχει συνδεθεί σε κάποια από αυτές τις κεραίες ή σε κεραία που ανήκει αποκλειστικά σε κάποια από τις 2 εταιρείες. Για το θέμα του 4G ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έχουν συνεργασία αλλά με την απόδοση του νέου φάσματος πιθανόν να προχωρήσουν και εκεί από κοινού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) οκ δεν ειναι roaming αλλά τα όφελος της συνεργασίας εγώ σήμερα μπορώ να το γευτώ σε κάποιο μέρος της Ελλάδας? Το κοινό σημα αφορά μονο σε καινούργιες εγκαταστάσεις ? Edited February 20, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν ειναι κοινό σήμα. Ειναι κοινός ιστος και κάθε μια τοποθετεί τα μηχανήματα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 οκ δεν ειναι roaming αλλά τα όφελος της συνεργασίας εγώ σήμερα μπορώ να το γευτώ σε κάποιο μέρος της Ελλάδας? Το κοινό σημα αφορά μονο σε καινούργιες εγκαταστάσεις ? Φίλε μου κι εγώ τις ίδιες απορίες έχω δεδομένου ότι η Vodafone πιάνει φουλ σήμα στο σπίτι μου γιατί έχει κεραία στα 500 μέτρα ενω η wind πιάνει με το ζόρι και μόνο εξωτερικά ή κοντά σε παράθυρο με τα ρολά σηκωμένα. Καμία ενημέρωση ή κανα σαιτ αυτής της victus υπάρχει για περισσότερες πληροφορίες; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Δεν ειναι κοινό σήμα. Ειναι κοινός ιστος και κάθε μια τοποθετεί τα μηχανήματα της. Είναι κοινό σήμα, τα μηχανήματα είναι κοινά. Κοινούς ιστούς έχουν και οι 3 εδώ και 15+ χρόνια. EDIT: Δείτε και μια παρουσίαση για τα οφέλη του MORAN γενικότερα Edited February 20, 2015 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 αρα το "roaming" δουλεύει κάπου? Το Εσωτερικο "roaming" (δηλαδη να συνδεθεις στο δικτυο της wind αν δεν εχεις σημα καθολου με vodafone και αντιστροφα) το ειδα Σερρες πριν καμια πενταετια περιπου.Εφαρμοστηκε πιλοτικα αν θυμαμαι καλα σε μερικους νομους. Και το ειδα στην περιοχη της Ροδοπολης συγκεκριμενα στα Ανω Ποροια οπου η βονταφον δεν υπηρχε και το κινητο μου μπηκε σε Roaming με Wind.Νομιζω ομως οτι πλεον δεν υπαρχει αυτο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είναι κοινό σήμα, τα μηχανήματα είναι κοινά. Κοινούς ιστούς έχουν και οι 3 εδώ και 15+ χρόνια. EDIT: Δείτε και μια παρουσίαση για τα οφέλη του MORAN γενικότερα Εχεις Δικιο. θα μπει MORAN σε rural περιοχες που δεν εχει σημα η Vodafone και η Wind. :cool: (ποσο δικαιο το βρισκεις για τη Wind?) Το κερδος για τα 2 δικτυα ειναι οτι εχει περασει η διαχειρηση του δικτυου τους στην κοινη εταιρεια. Ουσιαστικα εκαναν outsourse το operation και design. Και ειναι κατι το οποιο ολοι δεν το αντιλαμβανονται γιατι σταματανε την επεξεργασια πληροφοριων στο "διαστημικο" sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Το Εσωτερικο "roaming" (δηλαδη να συνδεθεις στο δικτυο της wind αν δεν εχεις σημα καθολου με vodafone και αντιστροφα) το ειδα Σερρες πριν καμια πενταετια περιπου.Εφαρμοστηκε πιλοτικα αν θυμαμαι καλα σε μερικους νομους. Και το ειδα στην περιοχη της Ροδοπολης συγκεκριμενα στα Ανω Ποροια οπου η βονταφον δεν υπηρχε και το κινητο μου μπηκε σε Roaming με Wind.Νομιζω ομως οτι πλεον δεν υπαρχει αυτο. Μάλλον πάνω απο 5 χρόνια πρέπει να ήταν μπορεί και 10 Αυτό συνέβαινε και στην Κρητη και στην Καλαμάτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLunatic1987 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδιά η wind στην Αλόννησο πως τα πάει από θέμα κάλυψης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδιά η wind στην Αλόννησο πως τα πάει από θέμα κάλυψης; Παρολο οτι μενω Βολο , εχω πολλα χρονια να παω στην Αλλοννησο . Ας μας πει καποιος φιλος αν ξερει και για Vodafone και COSMOTE :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αλόννησο πραγματικά διαγωνιζονται και οι 3 για την πιο χάλια κάλυψη:p το μισό νησί δεν καλύπτεται από καμιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLunatic1987 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Α τόσο καλά! Ποια θεωρείται καλύτερη όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Διάβασα σε ένα ποστ από κάποιον φίλο εδώ , πως στην Αλλόνησο , επειδή υπάρχει το Προστατευόμενο Θαλάσσιο Πάρκο , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας και ότι η Αλόννησος επικοινωνεί με τις κεραίες της Σκοπέλου . Πρώτη φορά το ακούω αυτό , ειλικρινά . Ισχύει αυτό όντως ? (Ξέχασα να πω πως η Αλόννησος είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέρος στην Ελλάδα , στο οποίο υπάρχει ΚΟΡΥΦΑΙΟ 4G+ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ. Πλάκα κάνω , εννοείται) ;) Edited February 22, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδιά η wind στην Αλόννησο πως τα πάει από θέμα κάλυψης; http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Aπό ότι φαίνεται κάλυψη γιοκ. οι Γερμανοί cosmote έχουν κάλυψη αφού χρησιμοποιούν τα κτίρια και την υποδομή του οτέ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Aπό ότι φαίνεται κάλυψη γιοκ. οι Γερμανοί cosmote έχουν κάλυψη αφού χρησιμοποιούν τα κτίρια και την υποδομή του οτέ. Ούτε καν. Με εξαίρεση μια παραλία (νομίζω Άγιος Δημήτριος λέγεται) δεν έχουν πουθενά καλύτερη κάλυψη από τις άλλες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παντως,μονο η Cosmote εχει παντου καλο 3G στην Περιοχη Χαριλαου-Ανατολικη Θεσσαλονικη.Η Vodafone και η Wind ειδικα μεσα σε εσωτερικους χωρους ειναι 2/4 και 1/4 το σημα.Η Voda ειχε προβλημα εδω κ αρκετα χρονια,6-7 αλλα δεν εκανε κατι ιδιαιτερο.Η Wind αρχιζει και χαλαει πιστευω καθε χρονια.Στην οικοδομη μου ζοριζεται σε F2G/Q και με 2G(Edge).Γινεται κυριως στο ασανσερ... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Είναι γεγονός και αλήθεια πως η COSMOTE , έχει το ΠΙΟ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΟ δίκτυο 3G και 4G στην Ελλάδα . Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς , νομίζω . Μπράβο στην COSMOTE . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts