iznodur Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έχει αναφερθεί πολλές φορές το σήμα της Wind ως αρνητικό παρόλο που όπου το έχω δουλέψει αν και δεν είναι παντού τέλειο με καλύπτει κατά 90 % ας πούμε, ποσοστό ικανοποιητικό. Ωστόσο, μπορούμε να αναγνωρίζουμε πως είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει δωρεάν δοκιμή δικτύου Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Σήμερα Καλαμάτα το δίκτυο παρέδωσε πνεύμα στο κέντρο... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ωστόσο, μπορούμε να αναγνωρίζουμε πως είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει δωρεάν δοκιμή δικτύου Αυτή είναι "γενναία" κίνηση εκ μέρους της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αυτή είναι "γενναία" κίνηση εκ μέρους της ... που αποδεικνύει πως αν μη τι άλλο η Wind εμπιστεύεται το νέο της δίκτυο, κάτι που βλέπουμε και οι εμείς οι χρήστες στην πράξη. Προσωπικά επειδή, λόγω δουλειάς, χρησιμοποιώ και τους τρεις παρόχους, η Wind προσφέρει αυτή τη στιγμή το πιο ποιοτικό δίκτυο με πραγματική κάλυψη, χωρίς drop calls και με εξαιρετικό 3G που καλύπτει όλη την Αθήνα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ... που αποδεικνύει πως αν μη τι άλλο η Wind εμπιστεύεται το νέο της δίκτυο, κάτι που βλέπουμε και οι εμείς οι χρήστες στην πράξη. Προσωπικά επειδή, λόγω δουλειάς, χρησιμοποιώ και τους τρεις παρόχους, η Wind προσφέρει αυτή τη στιγμή το πιο ποιοτικό δίκτυο με πραγματική κάλυψη, χωρίς drop calls και με εξαιρετικό 3G που καλύπτει όλη την Αθήνα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. εκτός από την κηφισιά που κοντα στο ζηρηνειο το σήμα της το απλο αλλά και το 3g είναι απλά χάλια πρέπει να κολλήσεις στο παράθυρο για να μιλήσεισ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 εκτός από την κηφισιά που κοντα στο ζηρηνειο το σήμα της το απλο αλλά και το 3g είναι απλά χάλια πρέπει να κολλήσεις στο παράθυρο για να μιλήσεισ ! Φαύλος κύκλος.... Αντίστοιχα, κι εγώ με Vodafone δεν μπορούσα να μιλήσω μέσα από το σπίτι μου και έβγαινα στο μπαλκόνι. Καμία εταιρεία δεν έχει κάλυψη 100%. Χωνέψτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Φαύλος κύκλος.... Αντίστοιχα, κι εγώ με Vodafone δεν μπορούσα να μιλήσω μέσα από το σπίτι μου και έβγαινα στο μπαλκόνι. Καμία εταιρεία δεν έχει κάλυψη 100%. Χωνέψτε το. είναι καθαρά θέμα περιοχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 είναι καθαρά θέμα περιοχής. Ναι είναι. Απλώς σε μερικές περιοχές-ορόσημα (βλ. κέντρο Αθήνας) είναι απαραδεκτο απλά να μην υπάρχει κάλυψη από κάποιους παρόχους. Και δεν αναφέρομαι στη wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ναι είναι. Απλώς σε μερικές περιοχές-ορόσημα (βλ. κέντρο Αθήνας) είναι απαραδεκτο απλά να μην υπάρχει κάλυψη από κάποιους παρόχους. Και δεν αναφέρομαι στη wind... Όντως είναι θέμα περιοχής, πάντως ήμουν στο Βόλο το ΣΚ και από κάλυψη και 3G έμεινα ικανοποιημένος με Wind Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Όντως είναι θέμα περιοχής, πάντως ήμουν στο Βόλο το ΣΚ και από κάλυψη και 3G έμεινα ικανοποιημένος με Wind χαίρομαι που το ακούω γιατί θα πάω εκεί σε λίγες μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 χαίρομαι που το ακούω γιατί θα πάω εκεί σε λίγες μέρες :) Τότε περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Λογικά δε θα απογοητευτείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 χαίρομαι που το ακούω γιατί θα πάω εκεί σε λίγες μέρες :) Βόλο είναι το αναβαθμισμένο θερίζει. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Βόλο είναι το αναβαθμισμένο θερίζει. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ με κάλυψη ό,τι νά'ναι :p Πλήρης απογοήτευση σ'αυτό το θέμα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 με κάλυψη ό,τι νά'ναι :p Πλήρης απογοήτευση σ'αυτό το θέμα:( Αλήθεια; Μένεις Βόλο και το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 με κάλυψη ό,τι νά'ναι :p Πλήρης απογοήτευση σ'αυτό το θέμα:( Προσωπικά, βρέθηκα πρόσφατα Βόλο και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Σε σχέση με Cosmote που "δούλευα" παράλληλα, η Wind δεν υστερούσε πουθενά. Το αντίθετο θα έλεγα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αλήθεια; Μένεις Βόλο και το δοκίμασες; Φυσικά. Γι'αυτό & το δοκίμασα & το απέρριψα. Καλό το αναβαθμισμένο,αλλά σε κάλυψη δεν συγκρίνεται με τις άλλες 2(για Βόλο αναφέρομαι & Μαγνησία γενικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnythedirec Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ναύπλιο όλα κομπλέ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ναύπλιο όλα κομπλέ!:) τι ταχύτητες πιάνεις ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τοσα χρονια στην Wind δεν ειχα πετυχει ποτε στην Αθηνα πανω απο 8-9mbps. Πηγα στο Mall το Σαββατο και χτυπησε 21. Τι κεραια εχουν εκει;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τοσα χρονια στην Wind δεν ειχα πετυχει ποτε στην Αθηνα πανω απο 8-9mbps. Πηγα στο Mall το Σαββατο και χτυπησε 21. Τι κεραια εχουν εκει;; κάτω από 12 main δεν είχα ποτέ στην Αθήνα στο 99% των σημείων που έχω βρεθεί. πάντα χρησημοποιωντας το e587 της Huawei.. ακόμα και επαρχία στις περιοχές με αναβαθμισμενο φυσικά κάτω από 11 ποτέ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν συνεχίζετε η επέκταση του νέο 3G δικτύου η έχει ανασταλεί.Ο χάρτης στο site της Wind έχει μείνει στάσιμος για πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Γνωρίζει κάποιος αν συνεχίζετε η επέκταση του νέο 3G δικτύου η έχει ανασταλεί.Ο χάρτης στο site της Wind έχει μείνει στάσιμος για πολύ καιρό. φίλε μου αργούν πολύ να τον ανανεώσουν. Στην τελευταία αναβάθμιση στην Ξάνθη από οτι μου είπε συνεργάτης αφού τελείωσε η αναβάθμιση κάνανε 3 μήνες να ανανεώσουν τον χάρτη. Απλά πρέπει να έχεις καλό ρουτερακι για να μετρήσεις την ταχύτητα. εκεί που το Huawei e587 δίνει 10 με 12 mbps το e5220 δίνει max 8 mbps και συνήθως 4 . Αρα με ένα καλό ρουτερακι μπορείς να δεις αν όντως είναι αναβαθμισμενο εκεί που είσαι. Edited January 4, 2014 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraptor Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω. Ενώ έχω βάλει αυτόματη εναλλαγή από 2g(edge), 3g(hsdpa). Το δίκτυο στέλνει σήμα να προτιμάται το 2g παρόλο που αν αλλάξω χειροκίνητα σε 3g μόνο το σήμα είναι καλυτερο. Το κάνει σε πολλές συσκευές όχι μόνο σε μια για αποφυγή λαθών, σας το λέω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα,μια ερώτηση αν και μπορεί να έχει απαντηθεί κάπου.Το τηλέφωνο μου λειτουργεί σε συχνότητες wcdma 850 και 2100..δεν έχει δηλαδή 900 που είναι το σύνηθες νομίζω.Θα έχω πρόβλημα στο 3g?Είναι με wind f2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα,μια ερώτηση αν και μπορεί να έχει απαντηθεί κάπου.Το τηλέφωνο μου λειτουργεί σε συχνότητες wcdma 850 και 2100..δεν έχει δηλαδή 900 που είναι το σύνηθες νομίζω.Θα έχω πρόβλημα στο 3g?Είναι με wind f2go. το 3g παίζει σε 2100 στην Ελλάδα και τις περισσότερες χώρες Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts