getolika Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Για το cc συμφωνώ απόλυτα. Ο ξάδερφος μου που μένει στο Βόλο και έχει wind πήρε στο 1231 (γιατι το 1260 ως συνήθως είχε τεράστια αναμονή...:mad: ) και του είπαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα! Μα πως είναι δυνατόν το κάθε τμήμα της εταιρείας να έχει διαφορετική ενημέρωση??? Έλεος... Αν και είσαι λίγο υπερβολικός. Εφόσον το πρόβλημα περιοριζόταν μόνο σε 3G και το GSM λειτουργούσε κανονικά κανέναν δεν άφησε εκτός δικτύου. Ε δεν νομίζω να πάθατε κάτι επειδή για μια μέρα δεν μπορούσατε να κάνετε videoκλήση ή να έχετε ταχύτητα στα data services... Πρόβλημα πριν λίγες μέρες στο 3G είχε και η Vodafone σε κάποιες πόλεις της βορείου Ελλάδας αλλά κάτι έπαιζε με το core (και ίσως δεν έφταιγε η Vodafone, μάλλον κάτι κατα λάθος κόπηκε στο δίκτυο οπτικών ινών). Ωστόσω έκανε κάπου τόσο να αποκατασταθεί...:( Δεν τις δικαιολογώ αλλά δεν χάλασε ο κόσμος πια, σιγά!:O Το πρόβλημα ήταν ότι κάποιος που είχε το κινητό του σε 2πλή λειτουργία δεν μπορούσε να δεχτεί κλήσεις και του έρχονταν συνεχώς ειδοποιήσεις παρόλο που είχε σήμα... Και άντε εσύ να καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα ένα κανάλι στο 3g για να γυρίσεις το κινητό σου σε 2g. Εμένα πάντως και στο 1277 και στο 1231 μου είπαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα,αλλά πίεσα τον υπάλληλο στο 1231 να μάθει και να μου πει... τα περί καταιγίδας. Φυσικά η άποψη η δική του ήταν ότι πρέπει να κλειδώσω το κινητό μου για πάντα(και όχι προσωρινά) σε 2g, διότι όπως μου είπε το 3g δίκτυο της εταιρείας είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο:confused: :worry: :blink: . Ps Μου είπε ότι "απλές φωνητικές κλήσεις μέσω 3g δεν υφίστανται"!!!!:wacko: Επίσης μου είπε ότι τη στιγμή που μιλούσαμε ήμουν σε 2g και δεν έβλεπε τον λόγο που κάλεσα.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Το πρόβλημα ήταν ότι κάποιος που είχε το κινητό του σε 2πλή λειτουργία δεν μπορούσε να δεχτεί κλήσεις και του έρχονταν συνεχώς ειδοποιήσεις παρόλο που είχε σήμα... Και άντε εσύ να καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα ένα κανάλι στο 3g για να γυρίσεις το κινητό σου σε 2g. Εμένα πάντως και στο 1277 και στο 1231 μου είπαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα,αλλά πίεσα τον υπάλληλο στο 1231 να μάθει και να μου πει... τα περί καταιγίδας. Φυσικά η άποψη η δική του ήταν ότι πρέπει να κλειδώσω το κινητό μου για πάντα(και όχι προσωρινά) σε 2g, διότι όπως μου είπε το 3g δίκτυο της εταιρείας είναι ακόμη σε πρόιμο στάδιο:confused: :worry: :blink: . A, δηλαδή είχε σήμα 3G απλώς ήταν νεκρό? Τότε έχετε απόλυτο δίκιο, εγώ νόμιζα ότι είχε πέσει εντελώς το δίκτυο και ησαστε όλοι μέσω 2G, περίπτβση στην οποία δεν νομίζω να ήταν τόσο πρόβλημα... Πάντως και που έγινε Wind η ανοργανωσιά στο τομέα της εξυπηρέτησης συνεχίζει και υφίσταται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 A, δηλαδή είχε σήμα 3G απλώς ήταν νεκρό? Αριβώς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Αριβώς αυτό. Υφίσταται ακόμη κάποιο πρόβλημα; (βρίσκομαι εκτός Βόλου) Σήμερα που πήρα τηλέφωνο προς ένα νούμερο ΤΙΜ+3g κινητό έκανε πολύ ώρα να συνδεθεί:wacko: και είμαι σίγουρος ότι είχε συνδεθεί με Σωρό:cry: Μάλιστα μετά από 10 δευτερόλεπτα κλήσης είχα ένα φοβερό drop call:O Βάζω ένα point ότι μπορεί να είναι cell breathing και όχι βλάβη αλλά και πάλι δε δικαιολογείται η Wind. Στο κάτω κάτω αν έχει τόσο τρελό traffic στο Βόλο(για να παρουσιάσει ένας σταθμός 3ης γενιάς cell breathing σημαίνει ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ traffic από κάτω...) ας πυκνώσει το δίκτυό της,έστω μόνο της 3ης γενιάς ;) Μα είναι δυνατόν ο Άγιος Κωσταντίνος,από τις μεγαλύτερες περιοχές στο Βόλο,να μην έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ένα σταθμό να εξυπηρετείται; Και δε μιλάω για την παραλιακή πλευρά της περιοχής που καλύπτεται αρκετά καλά...Από την Πολυμέρη και πάνω γίνεται χαμός,ούτε σήμα,ούτε χωρητικότητα :( Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Απογοητυευτηκα απο τη WIND.οσο καλες υπηρεσιες εχει,τοσο χαλια σημα εχει!Χθες ταξιδευα προς την Αθηνα(απο Ιστιαια Ευβοιας),και στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης ηταν ανυπαρκτη.Συγκεκριμενα,σε καποια-ορεινα σχετικα-χωρια δεν εδειχνε ουτε το λογοτυπο το κινητο μου.Σε μια αναζητηση μου ομως,και η vodafone αλλα και η cosmote(3G μαλιστα) ηταν παρουσες!Βεβαια και στο καραβι,αλλα και στους δρομος της Αθηνας το σημα ηταν μια χαρα.Το θεμα ομως ειναι το σημα μεσα στο σπιτι.Στο σπιτι λοιπον(στο Κεντρο) το σημα κυμαινεται απο 1 εως καμια γραμμη.Ωστοσο του αδερφου μου (cosmote) πιανει μια χαρα(οχι full αλλα μιλας ανετα)!Τι να πω?Παντως,σε αναζητηση δικτυων μεσα στο σπιτι επιασαν 3G ολες οι εταιρειες...Καλο αυτο!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Απογοητυευτηκα απο τη WIND.οσο καλες υπηρεσιες εχει,τοσο χαλια σημα εχει!Χθες ταξιδευα προς την Αθηνα(απο Ιστιαια Ευβοιας),και στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης ηταν ανυπαρκτη.Συγκεκριμενα,σε καποια-ορεινα σχετικα-χωρια δεν εδειχνε ουτε το λογοτυπο το κινητο μου.Σε μια αναζητηση μου ομως,και η vodafone αλλα και η cosmote(3G μαλιστα) ηταν παρουσες!Βεβαια και στο καραβι,αλλα και στους δρομος της Αθηνας το σημα ηταν μια χαρα.Το θεμα ομως ειναι το σημα μεσα στο σπιτι.Στο σπιτι λοιπον(στο Κεντρο) το σημα κυμαινεται απο 1 εως καμια γραμμη.Ωστοσο του αδερφου μου (cosmote) πιανει μια χαρα(οχι full αλλα μιλας ανετα)!Τι να πω?Παντως,σε αναζητηση δικτυων μεσα στο σπιτι επιασαν 3G ολες οι εταιρειες...Καλο αυτο!:) Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις σε ποιά σημεία της διαδρομής δεν είχες σήμα. Γιατί απο Ιστιαία είτε έρθεις Αθήνα από το εσωτερικό της Εύβοιας, είτε από Αιδηψό (μιας που λες για καράβι) υπάρχει παντού σήμα. Αν μιλάμε για την διαδρομή από το εσωτερικό, εκεί που δεν υπάρχει σήμα δεν έχουν και οι άλλες δύο ή εχουν πλασματικό σήμα (δε μπορείς να κάνεις κλήσεις) Για να είμαστε δίκαιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μπορει να μου πει κανεις γιατι δεν εχουμε 3G στη Τουμπα - Θεσσαλονικη; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μπορει να μου πει κανεις γιατι δεν εχουμε 3G στη Τουμπα - Θεσσαλονικη; :worry: Σε κάποια σημεία στην Τούμπα δεν έχει ούτε 2G... για το 3G θα συζητάμε τώρα; αυτά είναι υψηλά νοήματα (για όσους ρωτήσουν ποια σημεία, θα αναφέρω την οδό Γκούρα, παράλληλος της Λαμπράκη προς τα επάνω). Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις σε ποιά σημεία της διαδρομής δεν είχες σήμα. Γιατί απο Ιστιαία είτε έρθεις Αθήνα από το εσωτερικό της Εύβοιας, είτε από Αιδηψό (μιας που λες για καράβι) υπάρχει παντού σήμα. Αν μιλάμε για την διαδρομή από το εσωτερικό, εκεί που δεν υπάρχει σήμα δεν έχουν και οι άλλες δύο ή εχουν πλασματικό σήμα (δε μπορείς να κάνεις κλήσεις) Για να είμαστε δίκαιοι. Μιλαω για τη διαδρομη απο Αιδηψο.Οι περιοχες που ειπα οτι δεν εχουν σημα ειναι καποια χωρια απο τα οποια περναει το λεωφορειο οταν κατευθεινεται προς τα Λουτρα Αιδηψου.Δεν ξερω,λετε να εφταιγε το κινητο μου?Δεν κατακρινω τη wind βεβαια,γιατι οταν ειχα ταξιδεψει παλιοτερα για τη Χαλκιδα(εκει να δειτε βουνα!) σε αναζητηση που εκανα,προς εκπληξη μου επιανε μονο η wind...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Σε κάποια σημεία στην Τούμπα δεν έχει ούτε 2G... για το 3G θα συζητάμε τώρα; αυτά είναι υψηλά νοήματα (για όσους ρωτήσουν ποια σημεία, θα αναφέρω την οδό Γκούρα, παράλληλος της Λαμπράκη προς τα επάνω). πέτρο ξέρεις τι γίνεται με το σήμα 3g στην περιοχή κοντά στο τουρκικό προξενείο? Δεν μ βγάζει καθόλου το δίκτυο... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 πέτρο ξέρεις τι γίνεται με το σήμα 3g στην περιοχή κοντά στο τουρκικό προξενείο? Δεν μ βγάζει καθόλου το δίκτυο... Δυστυχώς δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή. Θυμάμαι ότι μέχρι πριν δυο χρόνια σε εσωτερικούς χώρους ήταν και εκεί απούσα η wind, ακόμη και σε gsm... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Σε κάποια σημεία στην Τούμπα δεν έχει ούτε 2G... για το 3G θα συζητάμε τώρα; αυτά είναι υψηλά νοήματα (για όσους ρωτήσουν ποια σημεία, θα αναφέρω την οδό Γκούρα, παράλληλος της Λαμπράκη προς τα επάνω). Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,πάντως εμένα στο σπίτι μου στην Τούμπα έχει και 2g & 3g(εκτός και αν χάθηκε αυτόν το μήνα)!:cool: Μόνο στο ασανσέρ δεν πιάνει. Κάπου δεν έπρεπε να με καλύπτει και εμένα;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,πάντως εμένα στο σπίτι μου στην Τούμπα έχει και 2g & 3g(εκτός και αν χάθηκε αυτόν το μήνα)!:cool: Μόνο στο ασανσέρ δεν πιάνει. Κάπου δεν έπρεπε να με καλύπτει και εμένα;:p Δεν είπα ότι δεν πιάνει σε ολόκληρη την Τούμπα! Αυτό έλειπε, για δίκτυο κινητής μιλάμε όχι για dect συσκευή με εμβέλεια 300 μέτρα! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Και σε ενα σημείο στον Περιφερειακό δεν έχει σήμα η WIND Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Δεν είπα ότι δεν πιάνει σε ολόκληρη την Τούμπα! Αυτό έλειπε, για δίκτυο κινητής μιλάμε όχι για dect συσκευή με εμβέλεια 300 μέτρα! Σημερα εκανα τη διαδρομη γηπεδο παοκ - Κλεανθους - Παπαναστασιου - Νεα εγνατια μεχρι τη Μποτσαρη και το 3G σημα ηταν ειτε ανυπαρκτο ειτε οταν ειχα σημα σπανια ανοιγε σελιδες. Πραγματικη απογοητευση το 3G της Wind στη περιοχη μου :yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Τελικα @@ καλυψη εχει στη Λεπτοκαρυα, 1 γραμμη σημα μονο στην Εθνικη Οδο, πουθενα αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Τελικα @@ καλυψη εχει στη Λεπτοκαρυα, 1 γραμμη σημα μονο στην Εθνικη Οδο, πουθενα αλλου. Και στην εθνικη πριν κανα χρονο βαλανε κεραια,πανω σε ενα λαστιχαδικο συγκατοικει με κοσμοτε και βοντα,τωρα για μεσα στη λεπτοκαρυα δε γνωριζω εχω να παω πολυ καιρο αλλα αν ειναι τα πραγματα οπως τα λες,ειναι απαραδεκτη Μάλιστα! Κάποιος με Cosmote καλύτερα να μην μιλάει για κάλυψη στην Πιερία.... Η κατάσταση της Cosmote είναι απελπιστική στη περιοχή! Σου απαντησανε οι αλλοι γι αυτο :rolleyes: Στην Πιερία τα benchmarks έβγαζαν ότι το 2004 η καλύτερη ήταν η TIM με τεράστια διαφορά(με δουλειά που είχε γίνει επί εποχής telestet) τώρα θα δούμε και την Wind... Εννοεις τα καλυπτομενα σημεια και εκει που ειναι δυνατη,εχει προβληματα στην πιερια απ'οτι φαινεται Και στο κιλκις εχει καποια σημεια που ειναι πιο δυνατη αλλα πολυ λιγα σε σχεση με τις αλλες δυο εταιριες Απογοητυευτηκα απο τη WIND.οσο καλες υπηρεσιες εχει,τοσο χαλια σημα εχει!Χθες ταξιδευα προς την Αθηνα(απο Ιστιαια Ευβοιας),και στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης ηταν ανυπαρκτη.Συγκεκριμενα,σε καποια-ορεινα σχετικα-χωρια δεν εδειχνε ουτε το λογοτυπο το κινητο μου.Σε μια αναζητηση μου ομως,και η vodafone αλλα και η cosmote(3G μαλιστα) ηταν παρουσες!Βεβαια και στο καραβι,αλλα και στους δρομος της Αθηνας το σημα ηταν μια χαρα.Το θεμα ομως ειναι το σημα μεσα στο σπιτι.Στο σπιτι λοιπον(στο Κεντρο) το σημα κυμαινεται απο 1 εως καμια γραμμη.Ωστοσο του αδερφου μου (cosmote) πιανει μια χαρα(οχι full αλλα μιλας ανετα)!Τι να πω?Παντως,σε αναζητηση δικτυων μεσα στο σπιτι επιασαν 3G ολες οι εταιρειες...Καλο αυτο!:) To ιδιο αντιμετωπιζα και εγω γι αυτο την εδωσα δρομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 ΞΞ±ΞΉ ΟΟΞ·Ξ½ Ρθνικη ΟΟΞΉΞ½ ΞΊΞ±Ξ½Ξ± ΟΟΞΏΞ½ΞΏ βαλανΡ ΞΊΞ΅ΟΞ±ΞΉΞ±,ΟΞ±Ξ½Ο ΟΞ΅ Ρνα λαΟΟΞΉΟαδικο ΟΟΞ³ΞΊΞ±ΟοικΡι ΞΌΞ΅ ΞΊΞΏΟΞΌΞΏΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ²ΞΏΞ½ΟΞ±,ΟΟΟΞ± Ξ³ΞΉΞ± ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟΟΞ· λΡΟΟΞΏΞΊΞ±ΟΟΞ± δΡ Ξ³Ξ½ΟΟΞΉΞΆΟ Ξ΅ΟΟ Ξ½Ξ± ΟΞ±Ο ΟΞΏΞ»Ο ΞΊΞ±ΞΉΟΞΏ αλλα Ξ±Ξ½ Ριναι ΟΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΌΞ±ΟΞ± ΞΏΟΟΟ ΟΞ± λΡΟ,Ριναι Ξ±ΟΞ±ΟαδΡκΟΞ· nomizw oti o NRG anaferotan sti 3g kalypsi stin perioxi.Stin 2g kalypsi i Wind einai poly kali sti Leptokarya,an xylwsan kanena sta8mo wstoso de ftaiei i WIND :lol: Kala na pa8oun,autoi de 8a exoun tis kalyteres times kai ypiresies tis agoras...telika einai poly koroida. Apo ekei kai pera...ta benchmarks aforousan olo to nomo.peritto na sou pw oti ginontai apo anexartites etaries oi opoies apla dinoun ta apotelesmata stis etairies. Sorry gia ta greeklish alla grafw apo OPERA kai de ginetai na exw ellinika:( Stin argalasti to gprs petaei.Ante,perimenw kai 3g :) Backbone yparxei:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Stin argalasti to gprs petaei.Ante,perimenw kai 3g :) Backbone yparxei:) :mad: gprs και πολύ σου είναι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Πάντως για να λέμε και τα καλά έχω να πω πολύ καλά λόγια το τελευταίο καιρό για το 3G network της Wind στην Αθήνα (σε αντίθεση με το GSM που δεν παρουσιάζει και τη καλύτερη εικόνα και μου κάνει εντύπωση αφού υποτίθεται πως έχει αποσυμφορηθεί αρκετά με τη μεταφορά τόσων χρηστών καρτοκινητής στο 3G). Πολύ καλό και σταθερό σήμα και στο κέντρο και στα προάστια, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Πολύ καλή και η ποιότητα συνομιλίας και ικανοποιητικότατες ταχύτητες. To μόνο που μένει να αναβαθμιστεί παντού σε 3,6 Mbps όπως οι άλλες!!! Ένα μόνο πράγμα έχω να παρατηρήσω, ότι σε πολλά σημεία στο κέντρο η κλήση πέφτει αμέσως σε 2G ενώ το σήμα είναι full. Το έχω αναφέρει ξανά και δεν μπορώ να το καταλάβω... Αλλά γενικά πολύ καλή δουλειά.!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εδω και καιρό όταν παίρνω τηλεφωνο (Εχω τιμ εννοείται) μετά απο κάποια ώρα όχι συγκεκριμένα (1, 2, 5 λεπτά) μου γράφει σφάλμα σύνδεσης. Μου εχει σπάσει το νεύρα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Πήρα σήμερα καμιά δεκαριά φορές το 1260 και ακόμα σε αυτό μου έλεγε σφάλμα σύνδεσης. Εννοείται ότι δεν είχα 3g το έχω βγάλει εδώ και καιρό λόγω του προβλήματος αυτού. Ο υπάλληλος μου είπε να αλλάξω κάρτα sim αλλά χλωμό το βλέπω.... να φταίει αυτό. Billako ακούς??? λές να φταίει αυτό. Εχω νοκια ν93 αλλά έχω δοκιμάσει και άλλες συσκευές, αλλά τα ίδια και αυτό γίνεται σε οποια περιοχή και αν βρίσκομαι!!! αλλα όχι πάντα. Δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά έχω wind max:X (Λες να είναι ένας τρόπος να τρώς τις 600 κλήσεις σε μια μέρα? Δεν θέλω να το πιστεψω πραγματικά) Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εδω και καιρό όταν παίρνω τηλεφωνο (Εχω τιμ εννοείται) μετά απο κάποια ώρα όχι συγκεκριμένα (1, 2, 5 λεπτά) μου γράφει σφάλμα σύνδεσης. Μου εχει σπάσει το νεύρα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Πήρα σήμερα καμιά δεκαριά φορές το 1260 και ακόμα σε αυτό μου έλεγε σφάλμα σύνδεσης. Εννοείται ότι δεν είχα 3g το έχω βγάλει εδώ και καιρό λόγω του προβλήματος αυτού. Ο υπάλληλος μου είπε να αλλάξω κάρτα sim αλλά χλωμό το βλέπω.... να φταίει αυτό. Billako ακούς??? λές να φταίει αυτό. Εχω νοκια ν93 αλλά έχω δοκιμάσει και άλλες συσκευές, αλλά τα ίδια και αυτό γίνεται σε οποια περιοχή και αν βρίσκομαι!!! αλλα όχι πάντα. Δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά έχω wind max:X (Λες να είναι ένας τρόπος να τρώς τις 600 κλήσεις σε μια μέρα? Δεν θέλω να το πιστεψω πραγματικά) Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή:cry: Το αντιμετωπίζεις σε συγκεκριμένη περιοχή? Εννοείται πως δεν έχει να κάνει με sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Το αντιμετωπίζεις σε συγκεκριμένη περιοχή? Εννοείται πως δεν έχει να κάνει με sim... Οχι παντου όπου και ναμαι απο πειραιά έως και Θεσσαλονίκη που ήμουν πρόσφατα. Και η πλάκα είναι ότι τις περισσότερες φορές είναι κλήσεις σε σταθερά με φουλ σήμα απο μένα και σε σταθερά σημεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Οχι παντου όπου και ναμαι απο πειραιά έως και Θεσσαλονίκη που ήμουν πρόσφατα. Και η πλάκα είναι ότι τις περισσότερες φορές είναι κλήσεις σε σταθερά με φουλ σήμα απο μένα και σε σταθερά σημεία Aυτό τώρα δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Για βάλε καμια άλλη sim στη συσκευή να δεις τι παίζει (όπως επίσης και τη sim σε άλλη συσκευή)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Aυτό τώρα δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Για βάλε καμια άλλη sim στη συσκευή να δεις τι παίζει (όπως επίσης και τη sim σε άλλη συσκευή)! Μα σου λέω ότι χρησημοποίησα και άλλες συσκευές!!!! Μαλλον κάτι γίνεται στο δίκτυο της wind..... Δεν εξηγείται αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts