Bayern7 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Με τοσο κοσμο,επρεπε να ειχαν παει απο περυσι.Αλλα παλι καλα που ηρθε εστω και τωρα.Θελω να δω B3/B7 στις παραλιες,γιατι μονο B20 βλεπω. Λες και δεν τα ξέρεις. Κλασσική τακτική της wind. Και που έχει b20 πάλι καλά να λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Και του 4G είναι καινούργιος και δείχνει 4G στη Πιερία, ας το επιβεβαιώσει κάποιος...:) Και Σαμοθράκη βλέπω 3G ... Όντως ανέβασαν τον νεο. (Το πρόσθεσα και στο site που διατηρώ mobilemaps.freesite.host στους χάρτες 4g). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Με τοσο κοσμο,επρεπε να ειχαν παει απο περυσι.Αλλα παλι καλα που ηρθε εστω και τωρα.Θελω να δω B3/B7 στις παραλιες,γιατι μονο B20 βλεπω. :lol: Αν πιάνουμε έστω και 2 σκάλες B20 με 5 Mbps, θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 :lol: Αν πιάνουμε έστω και 2 σκάλες B20 με 5 Mbps, θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ... Παραλια Λεπτοκαρυας μεσα στο χωριο με την κοκκινη ειχα 5Mbps με B20.Φαντασου με Wind... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λες και δεν τα ξέρεις. Κλασσική τακτική της wind. Και που έχει b20 πάλι καλά να λες. Ακριβως...και αυτο ισχυει για ολες.Στα σπιτια πανω απο τα ΚΑΑΥ και στο Olympian Bay στη Λεπτοκαρυα εχουν θεμα ολες.4G B20 μονο,3G με 3/5 σημα.Πανω απο τα ΚΑΑΥ εξω 3G ολες εκτος Wind(Gprs) Μεσα καμια,μονο η Vodafone κανει κατι και ειναι ελαφρως καλυτερη.Με συνεγκαταστασεις η Wind θα παει μπροστα.Για B3 μονο η Vodafone εχει σε Πλακα Λιτοχωρου,Νεοι Ποροι και Παραλια Νεου Παντελεημονα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εγώ στο ΚΑΑΥ έβγαζα κανονικά 3G Από wind εκτός από αυτό πιάνει καλα και σε υπόγειο... Έχω και screenshot θα ανεβάσω αργότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Έχει κανείς από Φάρσαλα εμπειρία από Wind? Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά για σταθερό και κινητό, αλλά φοβάμαι το σήμα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Έχει κανείς από Φάρσαλα εμπειρία από Wind? Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά για σταθερό και κινητό, αλλά φοβάμαι το σήμα! Sent from my iPhone using Tapatalk σε ποια περιοχή της πόλης μένεις; Γενικά είχε άψογο 3ης γενιάς και από όσο ξέρω τι πολύ σε δίμηνο θα έχει και 4η. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε μια περιοχή που δε βλέπει η κεραία πάνω από την πόλη προς τα ανατολικά. Αλλά γενικά είναι άψογη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 σε ποια περιοχή της πόλης μένεις; Γενικά είχε άψογο 3ης γενιάς και από όσο ξέρω τι πολύ σε δίμηνο θα έχει και 4η. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε μια περιοχή που δε βλέπει η κεραία πάνω από την πόλη προς τα ανατολικά. Αλλά γενικά είναι άψογη. Κοντά στο 2ο γυμνάσιο-λύκειο μένω. Μου είπανε ότι χρησιμοποιούν τις κεραίες της Vodafone, που και αυτή έχει θεματάκια στα ανατολικά της πόλης! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Κοντά στο 2ο γυμνάσιο-λύκειο μένω. Μου είπανε ότι χρησιμοποιούν τις κεραίες της Vodafone, που και αυτή έχει θεματάκια στα ανατολικά της πόλης! Sent from my iPhone using Tapatalk Αντίστροφα στα είπανε αλλά δεν έχει κάποια σημασία χαχα! Ναι, ανατολικά έχει θέματα αλλά έχεις σήμα κανονικά. Ίσως λίγο σε εσωτερικό χώρο αλλά γενικότερα είναι πολύ καλή. 2ο γυμνάσιο είναι περιφερειακό; Αν Ναι πήγαινε wind. Πολύ καλή σε αυτό το κομμάτι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αντίστροφα στα είπανε αλλά δεν έχει κάποια σημασία χαχα! Ναι, ανατολικά έχει θέματα αλλά έχεις σήμα κανονικά. Ίσως λίγο σε εσωτερικό χώρο αλλά γενικότερα είναι πολύ καλή. 2ο γυμνάσιο είναι περιφερειακό; Αν Ναι πήγαινε wind. Πολύ καλή σε αυτό το κομμάτι. Οι περισσοτεροι πωλητές έτσι το λένε για να πουλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αντίστροφα στα είπανε αλλά δεν έχει κάποια σημασία χαχα! Ναι, ανατολικά έχει θέματα αλλά έχεις σήμα κανονικά. Ίσως λίγο σε εσωτερικό χώρο αλλά γενικότερα είναι πολύ καλή. 2ο γυμνάσιο είναι περιφερειακό; Αν Ναι πήγαινε wind. Πολύ καλή σε αυτό το κομμάτι. Ναι είναι κοντά στον περιφερειακό. Δε με πολυενδιαφέρει κιόλας ποιος χρησιμοποιεί τις κεραίες τίνος.... το θέμα είναι να έχω καλό 3G σήμα τουλάχιστον, να μη σέρνεται το internet και εννοείται να μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις γιατί παλιότερα είχα ακούσει διαφορά θέματα και με αυτό!!! Anyway ευχαριστώ για την απάντηση! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ναι είναι κοντά στον περιφερειακό. Δε με πολυενδιαφέρει κιόλας ποιος χρησιμοποιεί τις κεραίες τίνος.... το θέμα είναι να έχω καλό 3G σήμα τουλάχιστον, να μη σέρνεται το internet και εννοείται να μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις γιατί παλιότερα είχα ακούσει διαφορά θέματα και με αυτό!!! Anyway ευχαριστώ για την απάντηση! Sent from my iPhone using Tapatalk Για κλησεις θα εισαι καλα,κανενα θεμα.Για ιντερνετ δεν ξερω,αν ειναι η περιοχη σου υπο αναβαθμιση,εχε ενα Cosmote back up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Για κλησεις θα εισαι καλα,κανενα θεμα.Για ιντερνετ δεν ξερω,αν ειναι η περιοχη σου υπο αναβαθμιση,εχε ενα Cosmote back up. Χαχα το θέμα είναι να το αποφύγω το "Cosmote back up"...... Εντάξει σπίτι και δουλειά έχω wifi αλλά επειδή μου δίνει η wind 2giga δώρο να μην έχω το άγχος άνοιξε κλείσε 3G όταν κυκλοφορώ εκτός!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Χαχα το θέμα είναι να το αποφύγω το "Cosmote back up"...... Εντάξει σπίτι και δουλειά έχω wifi αλλά επειδή μου δίνει η wind 2giga δώρο να μην έχω το άγχος άνοιξε κλείσε 3G όταν κυκλοφορώ εκτός!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Καταλαβαινω...αλλα θα σου πω κατι. Και με Edge να εισαι,ενα μηνυμα στο messenger/whatsapp θα το δεις,οι σελιδες θα ανοιγουν.Αρκει να εχεις υπομονη.Για μενα εχε ενα back up καλου κακου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tallman Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καταλαβαινω...αλλα θα σου πω κατι. Και με Edge να εισαι,ενα μηνυμα στο messenger/whatsapp θα το δεις,οι σελιδες θα ανοιγουν.Αρκει να εχεις υπομονη.Για μενα εχε ενα back up καλου κακου. Υπομονή...... ποιος έχει από αυτό στις μέρες μας!!!!! Τελοσπάντων θα ψαχτεί πολύ το θέμα πριν κάνω τη μετάβαση! Ευχαριστώ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αυτό που απαντάτε γενικά χωρίς να ξέρετε είναι άσχημο. Δε θα έχει κανένα πρόβλημα στα Φάρσαλα. Η κάλυψη είναι άψογη όπως και η χωρητικότητα. Ο σταθμός τοποθετήθηκε το 1995 στο δάσος των Φαρσάλων και έκτοτε καλύφθηκε άψογα όλη η πόλη. Υπάρχει κανονικά Η+ και ταχύτητα από 15 μέχρι 32mbps. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Για κλησεις θα εισαι καλα,κανενα θεμα.Για ιντερνετ δεν ξερω,αν ειναι η περιοχη σου υπο αναβαθμιση,εχε ενα Cosmote back up. Μ'αρέσει βρε Νικόλα που εκφέρεις άποψη για όλες τις περιοχές:p Και 2G να έχει, πώς ξέρεις ότι θα λειτουργεί άψογα; Μπορεί να έχει παρεμβολές, μπορεί το σπίτι να είναι από υλικά που εξασθενούν το σήμα κλπ, κλπ! Και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες. Χαχα το θέμα είναι να το αποφύγω το "Cosmote back up"...... Εντάξει σπίτι και δουλειά έχω wifi αλλά επειδή μου δίνει η wind 2giga δώρο να μην έχω το άγχος άνοιξε κλείσε 3G όταν κυκλοφορώ εκτός!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Πήγαινε σε κατάστημα Wind και πάρε κάρτα SIM για δοκιμή δικτύου. Τις έδιναν δωρεάν απ'οσο ξέρω, αλλά στη χειρότερη,αν δεν ισχύει πλέον, θα πληρώσεις 5 ευρώ να την πάρεις. Τουλάχιστον όμως θα μπορέσεις να κάνεις δοκιμή και να διαπιστώαεις ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Καρδιτσα και Τρικαλα που εγινε αναβαθμιση σε h+ εχει κανεις εμπειρια;ειναι καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Καρδιτσα και Τρικαλα που εγινε αναβαθμιση σε h+ εχει κανεις εμπειρια;ειναι καλο; Εγω με Q δεν εχω δει ακομα κανενα H+ μεσα στην πολη των Τρικαλων(συγκεκριμένα 5 λεπτά μακρια απο το κεντρο).Μονο στον χαρτη ειδα αλλαγη χρωμάτων. Και σε speedtest που κάνω η ταχύτητα όπως πάντα 1-2 mbps down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μια από τα ίδια και Κατερινη. Έβαλαν Η+ παντού και αντί να διορθώσουν το χάρτη έβαψαν μπλε το χάρτη του 4G που δεν ενεργοποιήθηκε ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μια από τα ίδια και Κατερινη. Έβαλαν Η+ παντού και αντί να διορθώσουν το χάρτη έβαψαν μπλε το χάρτη του 4G που δεν ενεργοποιήθηκε ακομα. Όντως έτσι είναι. Απορώ γιατί βιαστήκανε. Από την άλλη μπορεί να βγάλανε τον χάρτη γιατί γκρινιάζουμε όλοι τόσο πολύ :lol: speedtest έκανες να δούμε τι πιάνει το 3g ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Άσχετο ρε παιδιά αλλά οι κεραίες στον πύργο Αθηνών εξυπηρετούν σε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Speedtest σε Κατερίνη φτάνει άνετα πάνω απο 20mbps... Λεπτοκαρυά γύρω στα 10mbps ακριβώς κοντά στην κεραία... Πάνω απο 10 δεν έχω δει εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Άσχετο ρε παιδιά αλλά οι κεραίες στον πύργο Αθηνών εξυπηρετούν σε κάτι? Να συνδέουν με μικροκυμάτικα τον Υμηττό με το Περιστέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Speedtest σε Κατερίνη φτάνει άνετα πάνω απο 20mbps... Λεπτοκαρυά γύρω στα 10mbps ακριβώς κοντά στην κεραία... Πάνω απο 10 δεν έχω δει εκεί... Λεπτοκαρυά 4G ή 3G ; Πότε πήγες; Κεραία εννοείς αυτή στο παράδρομο της εθνικής πάνω από το βουλκανιζατέρ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts