Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Fns1 said:

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos

Κάνε και εδώ ένα γραπτό αίτημα να υπάρχει, στο θέμα βάλε επίλυση διαφοράς.

Επίσης μιλώντας στο 13700 τεχνικό τμήμα δωρεάν και εφόσον βλέπουν το πρόβλημα σου δίνουν τις παροχές στο κινητό για 14 μερες ακόμα και σε δύο κινητά.Ακόμα και κωδικό αιτήματος παρακολούθησης βλαβης πού βάζεις εδώ :https://ecare.nova.gr/gr/parakolouthisi-technikou-thematos/idiotis

Ευχαριστώ φίλε. Έστειλα ένα ωραίο μηνυματάκι.

Βρήκα (με κάλεσαν) από cosmote, για μία πολύ καλή προσφορά και ψήνομαι να φύγω τώρα . Ευκαιρία είναι 

53 minutes ago, CaptainNickGR said:

Πάρε και ζήτα ένα υβριδικό ρουτερ για όσο παραμένει η βλάβη. 

Ευχαριστώ μαν. Θα το πω κι αυτό 

προχτές έπεφτε η τάση της ΔΕΗ και το βράδυ είδα ότι το ρουτερ είχε χάσει τις σταθερές ip που είχα δώσει ακόμα και το μαμα password είχε επανέλθει αντι για το δικό μου που είχα βάλει! τώρα παρατήρησα δεν έχουμε σταθερό! καλώ το σταθερό και λέει το νούμερο δεν υπάρχει η δεν ακούγεται τίποτα! αυτά φαίνονται στο ρουτερ. έστειλα μήνυμα στην νόβα θα το προωθήσουν στο τεχνικό τμήμα λέει 

το λαμπάκι voip στο ρουτερ δεν ανάβει βλέπω

20260704_201424~2.jpg

20260704_201415.jpg

20260704_201346.jpg

το ξανά έκανα επανεκκίνηση άναψε το λαμπάκι voip στο voice status λέει on αλλά ακόμα όταν με καλώ το σταθερό λέει ότι ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει. ούτε μπορούμε να καλέσουμε εξερχόμενη από το σταθερό

Edited by ilka71

Δικό σου reset έχεις κάνει σωστά; Πέρα από αυτό που έγινε 

Πρόσφατα σε έναν γνωστό είχαν κάνει reset στα πλαίσια βλάβης, και μετά το Nokia δεν πήρε αυτόματα ρυθμίσεις τηλεφωνίας. Χρειάστηκε να τις περάσει χειροκίνητα ο τεχνικός.

1 hour ago, minast said:

Πρόσφατα σε έναν γνωστό είχαν κάνει reset στα πλαίσια βλάβης, και μετά το Nokia δεν πήρε αυτόματα ρυθμίσεις τηλεφωνίας. Χρειάστηκε να τις περάσει χειροκίνητα ο τεχνικός.

ήρθε δηλαδή στο σπίτι τεχνικός; 

6 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Δικό σου reset έχεις κάνει σωστά; Πέρα από αυτό που έγινε 

όχι δεν έκανα. η πλάκα είναι ότι καλώ από το σταθερό το κινητό μου δεν χτυπάει κλείνω το σταθερό και μετά από 10 δευτερόλεπτα χτυπάει το κινητό

Edited by ilka71

3 ώρες πριν, ilka71 said:

ήρθε δηλαδή στο σπίτι τεχνικός; 

όχι δεν έκανα. η πλάκα είναι ότι καλώ από το σταθερό το κινητό μου δεν χτυπάει κλείνω το σταθερό και μετά από 10 δευτερόλεπτα χτυπάει το κινητό

Όχι, του είπαν να περιμένει μερικές ώρες μετά την αποκατάσταση της βλάβης. Αφού δεν κατάφερε να δουλέψει και τότε, και ξανακάλεσε, συνδέθηκε στο ρούτερ ο τεχνικός την ώρα της κλήσης και ρύθμισε με το χέρι την τηλεφωνία.

εμενα σημερα το πρωι ξανα πηρα τηλ γιατι δεν εχει φτιαξει το τηλεφωνο και ξανα μανα τα ιδια ερωτηματα.παλι με καλουν και λεει το νουμερο δεν υπαρχει η δεν κανει τιποτα .και εξερχομενη που κανω μπορει-μπορει και οχι- να βγει γραμμη 10 δευτερολεπτα καθυστερημενα.

εκανα ρεσετ μονος μου παλι.το λαμπακι του voip μια ειναι αναμενο αλλα μετα απο 5 λεπτα μπορει να σβησει μονο του

On 2/7/2026 at 4:10 ΜΜ, sou_d said:

Ευχαριστώ φίλε. Έστειλα ένα ωραίο μηνυματάκι.

Βρήκα (με κάλεσαν) από cosmote, για μία πολύ καλή προσφορά και ψήνομαι να φύγω τώρα .

Αν έχεις χαλκό δύσκολα θα διορθωθεί, το ξέρω γιατί ταλαιπωρούμαι ένα πεντάμηνο που όλο φτιάχνει κι όλο χαλασμένο είναι. Δικαιούσαι 250giga και 1500 λεπτά ομιλίας σε δύο κινητά nova για 14 μέρες, κι αν δεν έχει φτιαχτεί ανανεώνεις για άλλες 14 κ.ο.κ.  Αυτά τα παίρνεις από το 13700 που είναι η τεχνική υποστήριξη, με δωρεαν κλήση. Αν δεν έχεις κινητό Nova πας και παίρνεις δωρεάν δύο κάρτες σε μαγαζί nova με τον αριθμό της βλάβης σου. 

ΠΡΟΣΟΧΉ στα sms σου, μπορεί να σου στείλουν ότι διορθώθηκε χωρίς να έχει διορθωθεί και πρέπει να πάρεις άμεσα να ξανανοίξουν τη βλάβη για να μην χρεωνεσαι πάγια. Το κάνουν για να μην έχουν ανοιχτές υποθέσεις, κι η δικαιολογία είναι πως δεν σε βρήκαν στο τηλέφωνο ή δεν είχαν πρόσβαση στο κουτί. Μου το έχουν κάνει 4 φορές σ' αυτό το διάστημα. 

Εγώ έκανα και αίτηση διακοπής σύμβασης αζημίως, αν θες λεπτομέρειες σου λέω.

Συγνώμη από όλους για το σεντόνι  😁

On 30/6/2026 at 7:34 ΜΜ, minast said:

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Έχω υπόψη μου τουλάχιστον δύο περιπτώσεις: σε κινητό που τις διέκοψαν μαζί με την αποστολή του μηνύματος αποκατάστασης 

Σε μένα δεν έχει κοπεί ποτέ πριν λήξουν οι 14 μέρες (τις 2-3 φορές που διορθώθηκε η γραμμή ενδιάμεσα). Δεν τους στοιχίζει και τίποτα άλλωστε 

Edited by gag

49 minutes ago, gag said:

Αν έχεις χαλκό δύσκολα θα διορθωθεί, το ξέρω γιατί ταλαιπωρούμαι ένα πεντάμηνο που όλο φτιάχνει κι όλο χαλασμένο είναι. Δικαιούσαι 250giga και 1500 λεπτά ομιλίας σε δύο κινητά nova για 14 μέρες, κι αν δεν έχει φτιαχτεί ανανεώνεις για άλλες 14 κ.ο.κ.  Αυτά τα παίρνεις από το 13700 που είναι η τεχνική υποστήριξη, με δωρεαν κλήση. Αν δεν έχεις κινητό Nova πας και παίρνεις δωρεάν δύο κάρτες σε μαγαζί nova με τον αριθμό της βλάβης σου. 

ΠΡΟΣΟΧΉ στα sms σου, μπορεί να σου στείλουν ότι διορθώθηκε χωρίς να έχει διορθωθεί και πρέπει να πάρεις άμεσα να ξανανοίξουν τη βλάβη για να μην χρεωνεσαι πάγια. Το κάνουν για να μην έχουν ανοιχτές υποθέσεις, κι η δικαιολογία είναι πως δεν σε βρήκαν στο τηλέφωνο ή δεν είχαν πρόσβαση στο κουτί. Μου το έχουν κάνει 4 φορές σ' αυτό το διάστημα. 

Εγώ έκανα και αίτηση διακοπής σύμβασης αζημίως, αν θες λεπτομέρειες σου λέω.

Συγνώμη από όλους για το σεντόνι  😁

Σε μένα δεν έχει κοπεί ποτέ πριν λήξουν οι 14 μέρες (τις 2-3 φορές που διορθώθηκε η γραμμή ενδιάμεσα). Δεν τους στοιχίζει και τίποτα άλλωστε 

Λοιπόν, φίλε. Έχει καταγραφεί το αίτημα από 22 Ιουνίου. Έχω 5g. Με καλούν περίπου 2 φορές την ημέρα από το 13700, απλώς για να μου πουν ότι ενημερώνουν για επίσπευση του προβλήματος και πως έχω δίκιο. Επιπρόσθετα, το σύστημα δεν τους αφήνει να μου δώσουν χρόνο ομιλίας ή gb στα κινητά nova μου. Σήμερα λέω να κάνω απλώς αίτηση για φορητότητα. Αν θέλεις στείλε μου τις ενέργειες που έκανες. Ευχαριστώ 

1 hour ago, sou_d said:

Λοιπόν, φίλε. Έχει καταγραφεί το αίτημα από 22 Ιουνίου. Έχω 5g. Με καλούν περίπου 2 φορές την ημέρα από το 13700, απλώς για να μου πουν ότι ενημερώνουν για επίσπευση του προβλήματος και πως έχω δίκιο. Επιπρόσθετα, το σύστημα δεν τους αφήνει να μου δώσουν χρόνο ομιλίας ή gb στα κινητά nova μου. Σήμερα λέω να κάνω απλώς αίτηση για φορητότητα. Αν θέλεις στείλε μου τις ενέργειες που έκανες. Ευχαριστώ 

Πραγματικά δεν έχω λόγια πως ειναι δυνατόν να μην σου δίνουν λεπτα και δεδομένα στο κινητό. Δεν εχουν καμιά δικαιολογία. Ασε που είνα 2 εβδομάδες τώρα αυτή η κατάσταση... 😡

1 ώρα πριν, sou_d said:

Ούτε χωριστό 4G/5G ρούτερ μπορούν να σου δώσουν; Το κάνουν με σχετική ευκολία στις περισσότερες περιπτώσεις που έχω υπόψη μου.

On 30/6/2026 at 3:20 ΜΜ, Fns1 said:

Χθές είχε μια βλάβη ή περιοχή και μου δώσανε τις παροχές στο κινητό για 14μερες.Η βλάβη έφτιαξε χθες μετά από λίγες ώρες όπως είχανε προβλέψει και στο μην που  μου εστάλη.Μου κάνει εντύπωση που δεν κόψανε τις παροχές ακόμα.Περιεργο.

Τελικά δεν κόψανε τις παροχές συνεχίζουν κανονικά για 14 μέρες.Ή αλλάξανε λογική όπως ήταν παλιά η με το αλαλούμ που γίνεται με τις αναθαθμίσεις τους ξέφυγε. 

5 ώρες πριν, minast said:

Ούτε χωριστό 4G/5G ρούτερ μπορούν να σου δώσουν; Το κάνουν με σχετική ευκολία στις περισσότερες περιπτώσεις που έχω υπόψη μου.

Ποιο ρουτερ δίνουν; Όταν λυθεί το θέμα το επιστρέφεις σε κατάστημα;

16 minutes ago, akis8607 said:

Ποιο ρουτερ δίνουν; Όταν λυθεί το θέμα το επιστρέφεις σε κατάστημα;

Έχουν διάφορα, τα ίδια που δίνουν στο FWA. Νομίζω το πιο συνηθισμένο για βλάβες είναι το ZTE MF286R, με κάρτα κλειδωμένη στα 50Mbps. Όταν κλείσουν την βλάβη πρέπει να το επιστρέψεις με όλα τα παρελκόμενα, διαφορετικά στο χρεώνουν.

Screenshot_2026-07-04-17-25-01-07_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.thumb.jpg.a8a08b703a89f5075b73df5b491d90f7.jpg

6 ώρες πριν, opmgls said:

Πραγματικά δεν έχω λόγια πως ειναι δυνατόν να μην σου δίνουν λεπτα και δεδομένα στο κινητό. Δεν εχουν καμιά δικαιολογία. Ασε που είνα 2 εβδομάδες τώρα αυτή η κατάσταση... 😡

Φίλε σήμερα το ματς Πορτογαλία - Ισπανία, το είδα όπως αυτό το παιχνίδι με τα τούβλα που παίζουν τα πιτσιρίκια. Τετράγωνη μπάλα. Και πληρώνω έτσι; Καμία παροχή, καμία πίστωση. Μόνο βεβαιώσεις πως έχω δίκιο και πως ελέγχεται από το "εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα τους". Τους κάλεσα πριν λίγο και είπα πως θα προβώ αύριο σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και πως θα κάνω φορητότητα.

Δες τε εδώ ταχύτητα 

Edited by sou_d

14 minutes ago, sou_d said:

Screenshot_2026-07-04-17-25-01-07_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.thumb.jpg.a8a08b703a89f5075b73df5b491d90f7.jpg

Φίλε σήμερα το ματς Πορτογαλία - Ισπανία, το είδα όπως αυτό το παιχνίδι με τα τούβλα που παίζουν τα πιτσιρίκια. Τετράγωνη μπάλα. Και πληρώνω έτσι; Καμία παροχή, καμία πίστωση. Μόνο βεβαιώσεις πως έχω δίκιο και πως ελέγχεται από το "εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα τους". Τους κάλεσα πριν λίγο και είπα πως θα προβώ αύριο σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και πως θα κάνω φορητότητα.

Δες τε εδώ ταχύτητα 

Εάν σου είχαν στείλει γραπτή απάντηση, να την παραθέσεις στην καταγγελία, βοηθάει. Ζητά τους να σε αποδεσμεύσουν από τη στιγμή που δεν παρέχονται οι υπηρεσίες τις οποίες πληρώνεις και δεν σου δίνουν κάποια λύση προσωρινά, μέχρι την αποκατάσταση. 

Good luck 🙂