kalitexnis_g Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 On 21/9/2023 at 3:02 ΜΜ, johnny_htc said: Απίστευτη τηλεφωναρα, απίστευτες εποχές με vodafonαρα χορηγό του Schumi και ααααλες τιμές στα συμβόλαια και στα κινητά. Κοιταγαμε να πάρουμε με επιδότηση κινητό λολ, ενώ βλέποντας τις τότε τιμές, δεν ήταν και κάτι το σπουδαίο να δώσεις ένα κατοσταρικο. Σήμερα όμως οι ναυαρχίδες έχουν κάτι τιμές...ας μην το πιάσουμε το θέμα. Επίσης άπιαστη vodafonαρα τότε, όταν άλλες ακόμα έψαχναν να δουν τι όνομα θα έχουν και ήταν πραγματικά ανύπαρκτες σαν εταιρείες γκουχ γκουχ ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ απορώ πώς σταμάτησαν να ασχολούνται η Nokia και η Ericsson μετά από τόσο μεγάλη επιτυχία που είχαν εκείνα τα χρόνια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Εγώ απορώ πώς σταμάτησαν να ασχολούνται η Nokia και η Ericsson μετά από τόσο μεγάλη επιτυχία που είχαν εκείνα τα χρόνια..Ισχύει. Καταρχήν αυτές οι δύο εταιρείες πρέπει να σκεφτούμε ότι είχαν και άλλα departments να επενδύσουν και να διαθέσουν πόρους, κυρίως ραδιοτηλεπικοινωνιακους όπως βλέπουμε σήμερα να δραστηριοποιούνται. Είναι καθαρά θέμα απόφασης των διοικησεων, που πιστεύω έκατσαν και τα μέτρησαν όλα αυτά. Κάπου το 2010 και μετά, γενικά με την έλευση του Android και του Iphone, καθόρισαν τις τύχες τους πιστεύω. Πιθανότατα έβγαλαν πρωτότυπα τηλέφωνα, το συζήτησαν πολύ, αλλά είδαν ότι δεν θα τους έβγαινε να στήσουν γραμμές παραγωγής στη Κίνα (αφού όλοι εκεί τα φτιάχνουν) καθώς άλλοι παίχτες της αγοράς πχ Samsung που μέχρι τότε ήταν μέτρια αρκετά θα έλεγα, άρχισε να εκτινάσσεται, η Apple τρελή πορεία, η Sony πιθανότατα ήθελε απλά να ακολουθήσει την πορεία μόνη της (αν και η συνεργασία με Ericsson απέδωσε καρπούς και απίστευτα προϊόντα) και έτσι οι Σουηδοί μαζεύτηκαν όντας κάπως απομονωμένοι εκεί που είναι τώρα. Και καταλήξαμε λοιπόν η Ericsson να μην ασχολείται καν με το κομμάτι των τηλεφωνικών συσκευών και η Nokia να ψάχνει τα πατήματα της ξανά στο μερίδιο της αγοράς μέσω των αθλιων windows phone για όποιον θυμάται (άλλη εταιρεία από κει που το χάσε το παιχνίδι, ενώ είχε potential ας το πούμε να πλασάρουν το κάτι το διαφορετικό) και τελικά λοιπόν στην καταστροφή και τελικά τελευταία έχει αρχίσει από τους Κινέζους που έχουν αγοράσει το department αν δεν απατώμαι, να βγάζει δύο αξιόλογα Android. Κάπως ετσι το χω δει εγώ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσχύει. Καταρχήν αυτές οι δύο εταιρείες πρέπει να σκεφτούμε ότι είχαν και άλλα departments να επενδύσουν και να διαθέσουν πόρους, κυρίως ραδιοτηλεπικοινωνιακους όπως βλέπουμε σήμερα να δραστηριοποιούνται. Είναι καθαρά θέμα απόφασης των διοικησεων, που πιστεύω έκατσαν και τα μέτρησαν όλα αυτά. Κάπου το 2010 και μετά, γενικά με την έλευση του Android και του Iphone, καθόρισαν τις τύχες τους πιστεύω. Πιθανότατα έβγαλαν πρωτότυπα τηλέφωνα, το συζήτησαν πολύ, αλλά είδαν ότι δεν θα τους έβγαινε να στήσουν γραμμές παραγωγής στη Κίνα (αφού όλοι εκεί τα φτιάχνουν) καθώς άλλοι παίχτες της αγοράς πχ Samsung που μέχρι τότε ήταν μέτρια αρκετά θα έλεγα, άρχισε να εκτινάσσεται, η Apple τρελή πορεία, η Sony πιθανότατα ήθελε απλά να ακολουθήσει την πορεία μόνη της (αν και η συνεργασία με Ericsson απέδωσε καρπούς και απίστευτα προϊόντα) και έτσι οι Σουηδοί μαζεύτηκαν όντας κάπως απομονωμένοι εκεί που είναι τώρα. Και καταλήξαμε λοιπόν η Ericsson να μην ασχολείται καν με το κομμάτι των τηλεφωνικών συσκευών και η Nokia να ψάχνει τα πατήματα της ξανά στο μερίδιο της αγοράς μέσω των αθλιων windows phone για όποιον θυμάται (άλλη εταιρεία από κει που το χάσε το παιχνίδι, ενώ είχε potential ας το πούμε να πλασάρουν το κάτι το διαφορετικό) και τελικά λοιπόν στην καταστροφή και τελικά τελευταία έχει αρχίσει από τους Κινέζους που έχουν αγοράσει το department αν δεν απατώμαι, να βγάζει δύο αξιόλογα Android. Κάπως ετσι το χω δει εγώ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒέβαια το παραπάνω τηλέφωνο που σχολιάσαμε, είναι mads by Sharp. Άλλη εταιρεία που δεν ξέρουμε τι απέγινε. Μόνο κλιματιστικά πρέπει να φτιάχνει πλέον Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Έξυπνη προωθηση. Παρόμοια φιλοσοφία με τις δόσεις της κόκκινης, μόνο που η κόκκινη το προωθει μόνο σε ήδη πελατες της, οπότε η νοβα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Η νόβα όπως έγραψαν πιο πάνω δίνει κ το δικό της τηλ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 9 ώρες πριν, VIPdriver said: Έξυπνη προωθηση. Παρόμοια φιλοσοφία με τις δόσεις της κόκκινης, μόνο που η κόκκινη το προωθει μόνο σε ήδη πελατες της, οπότε η νοβα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Εμένα πάντως δεν μου το έδωσαν. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω συμβόλαιο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν χρόνο για να το πάρω. Φυσικά πριν κλείσω τα συμβόλαια δεν είχα ενημερωθεί σχετικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Τι εννοείς; Για ανανέωση συμβολαίου; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 45 minutes ago, Gv2008 said: Εμένα πάντως δεν μου το έδωσαν. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω συμβόλαιο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν χρόνο για να το πάρω. Φυσικά πριν κλείσω τα συμβόλαια δεν είχα ενημερωθεί σχετικά Για πάρε κάτω στο 13800 γιατί στα καταστήματα δεν ξέρουν την τύφλα τους. Όχι μόνο εδώ,αλλά σε όλες τις εταιρείες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Αυτή η συσκευή δεν δίνεται μόνο σε ανανεώσεις ή νέα συμβόλαια; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Για τη vodafone μιλούσα, επειδή το ανέφερε και ο φίλος όταν συνέκρινε τις υπηρεσίες των δύο παρόχων. Η vf είναι αυτή που δεν μου έδωσε Δικό μου σφάλμα που δεν το ανέφερα. Έκλεισα χτες συμβόλαια στη nova. 1. Συμβόλαιο unlimited all + δώρο το Nova smartphone στα 27 ευρώ 2. Συμβόλαιο επίσης unlimited all + 2o Nova smartphone 5G δώρο στα 27 ευρώ 3. Κινητό Unlimited 2GB στα 13 ευρώ 4. Σταθερό 24 mbps στα 20 ευρώ σε συνδιασμό με EON δορυφορική στα 22 ευρώ 5. Σταθερό 50 mbps στα 23 ευρώ. Σύνολο 132 ευρώ/μήνα Τα δύο κινητά της Nova που μου κάνουν δώρο, είναι επειδή θα συνδιάσω τα δύο συμβόλαια unlimited all, με τα σταθερά. Πολύ καλή η κίνηση, γιατί αν δεν έδιναν δώρο τις συσκευές, θα πήγαινα στην εταιρεία ένα μόνο σταθερό. Αποφάσισα να πάω και το δεύτερο σταθερό για να πάρω και τη δεύτερη συσκευή. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Μου έβγαλε αυτήν την προσφορά από συνεργάτη 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 17 minutes ago, dasnowy said: Μου έβγαλε αυτήν την προσφορά από συνεργάτη Με τι πάγιο; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 3 minutes ago, p_k said: Με τι πάγιο; Όταν μπήκα στη σελίδα τους λέει 32 ευρώ ή 27 ευρώ για συνδυαστικό. Μπορείς να διαλέξεις ή την τηλεόραση ή ένα galaxy a14 5g+a04s ή ένα galaxy a14 5g+watch 4. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Πολύ καλή προσφορά, ό,τι και να επιλέξεις. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Για αυτή την προσφορά με την τηλεόραση θέλει να έχεις και σταθερό στην Nova έτσι με ενημέρωσαν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Όλες οι συνδυαστικές με συσκευή θέλουν σταθερό, ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Κακώς που δεν το αναφέρει στην φώτο. Έτσι χάνεται η εμπιστοσύνη μετά. Θελω να μου πει καποιος με συμβόλαιο των 15/13 ευρω με τα 2gb φουλ ταχυτητα και μετά απεριοριστο με χαμηλη ταχυτητα οταν εχει ξεπερασει τα 2gb εαν μπορει να σερφαρει με την χαμηλότερη ταχύτητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 17 minutes ago, VIPdriver said: Κακώς που δεν το αναφέρει στην φώτο. Έτσι χάνεται η εμπιστοσύνη μετά. Θελω να μου πει καποιος με συμβόλαιο των 15/13 ευρω με τα 2gb φουλ ταχυτητα και μετά απεριοριστο με χαμηλη ταχυτητα οταν εχει ξεπερασει τα 2gb εαν μπορει να σερφαρει με την χαμηλότερη ταχύτητα. Δε το έχω, αλλά σε υπάλληλο της nova που ρώτησα μου είπε ότι είναι για κάνα viber, messenger, imessage. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι είναι μόνο για κάνα μήνυμα και τπτ περισσότερο! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Δε το έχω, αλλά σε υπάλληλο της nova που ρώτησα μου είπε ότι είναι για κάνα viber, messenger, imessage. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι είναι μόνο για κάνα μήνυμα και τπτ περισσότερο! 1024 kBytes=1MByte το λεπτό που απαιτούνται για μία αξιοπρεπή κλήση μέσω VoIP, όπως Voipalot. Αν το διαιρέσουμε με 60" = 16,6 KB/1". Η ταχύτητα 384 kbs= 384kilobits/1" 384/8=48KBytes/1" 48 KB x 60"= 2,880MBytes/1'min Δηλαδή μία χαρά φωνητική κλήση μέσω Viber κλπ ή αποστολή φωνητικών μηνυμάτων ή φωτογραφιών μέσω WhatsApp. Μία φωτογραφία συμπιεσμένη στο WhatsApp θέλει 10" περίπου για να ανέβει. Οι υπάλληλοι, όπως σε όλες τις εταιρείες είναι απλώς άσχετοι. Εννοείται ότι για σερφαρισμα και μέιλ με μεγάλα επισυναπτόμενα είναι αδύνατο. Κείμενα όμως όπως και συμπλήρωση φορμών για πληρωμή λογαριασμών κλπ. δουλεύουν άψογα. Edited September 25, 2023 by dimitroula10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Κακώς που δεν το αναφέρει στην φώτο. Έτσι χάνεται η εμπιστοσύνη μετά. Θελω να μου πει καποιος με συμβόλαιο των 15/13 ευρω με τα 2gb φουλ ταχυτητα και μετά απεριοριστο με χαμηλη ταχυτητα οταν εχει ξεπερασει τα 2gb εαν μπορει να σερφαρει με την χαμηλότερη ταχύτητα. Δεν αξίζει το έχω δοκιμάσει στο κινητο της μητέρας μου. Τελείωσα τα 2 Giga για να το τσεκάρω.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 5 ώρες πριν, dimitroula10 said: 1024 kBytes=1MByte το λεπτό που απαιτούνται για μία αξιοπρεπή κλήση μέσω VoIP, όπως Voipalot. Αν το διαιρέσουμε με 60" = 16,6 KB/1". Η ταχύτητα 384 kbs= 384kilobits/1" 384/8=48KBytes/1" 48 KB x 60"= 2,880MBytes/1'min Δηλαδή μία χαρά φωνητική κλήση μέσω Viber κλπ ή αποστολή φωνητικών μηνυμάτων ή φωτογραφιών μέσω WhatsApp. Μία φωτογραφία συμπιεσμένη στο WhatsApp θέλει 10" περίπου για να ανέβει. Οι υπάλληλοι, όπως σε όλες τις εταιρείες είναι απλώς άσχετοι. Εννοείται ότι για σερφαρισμα και μέιλ με μεγάλα επισυναπτόμενα είναι αδύνατο. Κείμενα όμως όπως και συμπλήρωση φορμών για πληρωμή λογαριασμών κλπ. δουλεύουν άψογα. Το κινητό ποτέ δεν κάνει μόνο ένα πράγμα, τρέχουν αρκετές υπηρεσίες που χρειάζονται δεδομένα, ακόμη κι αν ο χρήστης δεν κάνει ενεργά κάτι. Όπως λένε όσοι το έχουν δουλέψει, η ταχύτητα μετά τη λήξη των δεδομένων δεν προσφέρει καλή εμπειρία, αλλά δεν μένεις και χωρίς δίκτυο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) Με τέτοιες προσφορές που κάνει η Nova βλέπω σύντομα να πάει πάλι για πώληση ... Ουτε ισολογισμους ονακοινώνει ούτε οικονομικά στοιχεία για το Ελληνικό brand. Μόνο ότι πρόσθεσε 70000 νεους συνδρομητές (σε πακέτα από τα οποια η εταιρεία μπαίνει μέσα...) Edited September 25, 2023 by babakos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 1 hour ago, babakos said: Με τέτοιες προσφορές που κάνει η Nova βλέπω σύντομα να πάει πάλι για πώληση ... Ουτε ισολογισμους ονακοινώνει ούτε οικονομικά στοιχεία για το Ελληνικό brand. Μόνο ότι πρόσθεσε 70000 νεους συνδρομητές (σε πακέτα με τα οποια η εταιρεία μπαίνει μέσα...) Που βασίζεις τα λεγόμενά σου; Γιατί μπαίνει μέσα η εταιρεία; Η vf είναι πολύ πιο φθηνή από τη nova και δεν έχει χρεωκοπήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) Εχει υγιέστερη πελατειακή βάση η Vodafone σε συμβόλαια με επαγγελματίες και κυρίως με επιχειρήσεις.. Edited September 25, 2023 by babakos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Τα μερίδια δεν θα αλλάξουν. Ίσως ο φίλος να αναφέρεται στο 10 τοις εκατό παραπάνω που έχει στην συνδρομητική πίτα. Γενικά η COSMOTE είναι γύρω στο 50,η Vodafone γύρω στο 30 και η Nova γύρω στο 20. Για να αντέξει όμως μια εταιρεία δεν πρέπει να έχει μόνο τιμές χώμα,αλλά και δίκτυο. Προς το παρόν η μαύρη είναι ένα κλικ πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 1 ώρα πριν, babakos said: Εχει υγιέστερη πελατειακή βάση η Vodafone σε συμβόλαια με επαγγελματίες και κυρίως με επιχειρήσεις.. Έχει πελατειακή βάση την οποία θα χάσει με μαθηματική ακρίβεια αν συνεχίσει έτσι. Είδαν τη φορετότητα μου στη μαύρη και μου έκαναν την εξής προσφορά. 3 κινητά όλα απεριόριστα 47 ευρώ ΚΑΙ ΤΑ 3 1 σταθερό 30 mbps με 18,30. Φυσικά και αρνήθηκα γιατί είμαι πλήρως απογοητευμένος από τα ψέματα της εταιρείας και έτσι αύριο θα ενεργοποιηθώ στη Nova. Για όποιον όμως είναι ευχαριστημένος από τη vf και θέλει να ανανεώσει, τότε μπορεί να προχωρήσει σε φορητότητα και να πάρει καλύτερη τιμή, ώστε να παραμείνει στην εταιρεία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) λάθος νήμα Edited September 25, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts