johnthegreek Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Μέχρι τώρα είτε έπρεπε να δώσεις μία προκαταβολή ωστε να ενεργοποιηθεί ή να πληρώνεις το λογαριασμό σου μέσω πιστωτικής, (ωστε να μην φοβούνται ότι θα τους αφήσεις απλήρωτους...) για να σου ξεκλειδώσουν την υπηρεσία. Φαίνεται ότι πλέον θα είναι ελεύθερη σε όλους. Εμένα μου ενεργοποίησαν το roaming (περιαγωγή) αυτόματα όταν έκανα το συμβόλαιο μου και χωρίς να τους το πω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εμένα μου ενεργοποίησαν το roaming (περιαγωγή) αυτόματα όταν έκανα το συμβόλαιο μου και χωρίς να τους το πω.:) Κι εμένα το ίδιο. Έγινε αυτόματα χωρίς να το ζητήσω καν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Παιδιά βοηθήστε.Χθές εκτυπώθηκε ο λογαριασμός μου και αύριο θέλω να πάω να τον πληρώσω και ας μην μου έχει έρθει λογαριασμός ακόμα.Το θέμα είναι πως μπορώ να μάθω πόσο έχω να πληρώσω??Θα πρέπει να καλέσω πουθενά ή να στείλω κάποιο sms??Plz Help.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Κανένα νέο άμα απαντήσει η Wind στη προσφορά της Cosmote για τα συμβόλαια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Παιδιά βοηθήστε.Χθές εκτυπώθηκε ο λογαριασμός μου και αύριο θέλω να πάω να τον πληρώσω και ας μην μου έχει έρθει λογαριασμός ακόμα.Το θέμα είναι πως μπορώ να μάθω πόσο έχω να πληρώσω??Θα πρέπει να καλέσω πουθενά ή να στείλω κάποιο sms??Plz Help.:( κάλεσε δωρεάν το 1215 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 κάλεσε δωρεάν το 1215 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.:)Στο 1215 τα λέει πάρα πολύ αναλυτικά.Μπράβο Wind και ευχαριστώ Kostiani 7.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Wind για να ρωτήσω πόσοι είναι η επιδότηση του πατέρα μου και μου είπαν ότι είναι 102€.Είναι λογικό το ποσό για κάποιον που κάνει πάνω απο 100-110€ το μήνα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αν αποφασίσεις να πάρεις ένα κινητο ακριβό και ταυτόχρονα να κάνεις και αλλαγή πακετου(επιδοτείται η αλλαγή πακέτου) η επιδότηση ανεβαίνει σημαντικά.Εγω με επιδοτηση 70 ευρω και με αλλαγη πακετο, μου εβγαινε το HTC Diamond 400 ευρω (οταν ρωτησα ειχε τιμη ως συσκευη 600ευρω) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδια ειμαι πολυ προβληματισμενος με τη vodafone και σκεφτομαι να κανω μεταβαση στη wind. για 200 λεπτα ομιλιας πληρωνω τωρα 36 € ενω οπως ειδα η wind με το ιδιο παγιο δινει δωρεαν 240 λεπτα. το βασικο ομως ζητημα ειναι πως θα μπορω να μιλαω φτηνα με το ετερον ημιση που εχει F2G. τι εχετε να μου προτεινεται? εχει η wind καμια προσφορα παρομοια με αυτη της vodafone που μιλας 1 λεπτο με 0.01 €?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδια ειμαι πολυ προβληματισμενος με τη vodafone και σκεφτομαι να κανω μεταβαση στη wind. για 200 λεπτα ομιλιας πληρωνω τωρα 36 € ενω οπως ειδα η wind με το ιδιο παγιο δινει δωρεαν 240 λεπτα. το βασικο ομως ζητημα ειναι πως θα μπορω να μιλαω φτηνα με το ετερον ημιση που εχει F2G. τι εχετε να μου προτεινεται? εχει η wind καμια προσφορα παρομοια με αυτη της vodafone που μιλας 1 λεπτο με 0.01 €?? Τα 200 λεπτα στην Vodafone κοστιζουν 32,5. Υπαρχει και το νεο πακετο με 35 ευρω και 250 λεπτα. Τωρα για να μιλας με f2g μαλλον πρεπει να παρεις f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Προφανώς και κάνεις λάθος Δεν χρειάζετε να το κοιτάξω καν Τα Πάγια Όλων των εταιρειών ειναι τα ΙΔΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Η wind ακολουθώντας την cosmote προσφέρει για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και για 3 μήνες 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς wind και σταθερά με κόστος 5 ευρώ. Οι 3 μήνες ξεκινάνε από την ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου με καταλυτική ημερομηνία την 31/12/2008. Πηγή: http://www.presspoint.gr/release.asp?id=131856 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Wind για να ρωτήσω πόσοι είναι η επιδότηση του πατέρα μου και μου είπαν ότι είναι 102€.Είναι λογικό το ποσό για κάποιον που κάνει πάνω απο 100-110€ το μήνα?:worry: Θεωρώ ότι είναι μικρή. Πολύ τσιγκουνιά έπεσε από την Wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Θεωρώ ότι είναι μικρή. Πολύ τσιγκουνιά έπεσε από την Wind. κανε 105*12=1260ευρω τον χρονο / 12 =105 σου κλεψανε και 3 ευρω :p αφου υποτιθεται ειναι ο μεσος ορος των λογαριασμων σου. αλλα γενικα εχουν πεσει οι επιδοτησεις.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Μα οι επιδοτήσεις έπεσαν απ’όλες τις εταιρίες!Ιδίως απο την Κοσμοτε!Η Wind θα έλεγα κάνει τις καλύτερες επιδοτήσεις χρόνια τωρα(μαζί με την Vodafone που επιδοτεί έξτρα-περίπου 20 ευρώ επιπλέον-τις live!-μπλιαχ-συσκευές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 εμενα η επιδοτηση μου ειναι 20 ευρω! τελεια! cosmote! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μόλις ενεργοποίησα την επιλογή προσφορά 600' με 5ευρώ στο wind1 μου. Επιτέλους το WIND 1 βγήκε από τη μαύρη λίστα που δε μπορούσες να του βάλεις τίποτα έξτρα. Αν λάβω υπόψιν μου και την επιδότηση που πήρα πρόσφατα ~90ευρώ (απο 45 μου το ξεκίνησαν!) λόγω 1 χρόνου, απλά μου φαίνεται το καλύτερο πακέτο κινητής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Αν λάβω υπόψιν μου και την επιδότηση που πήρα πρόσφατα ~90ευρώ (απο 45 μου το ξεκίνησαν!) Από περιέργεια, πόσο ήταν ο μέσος λογαριασμός σου; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 σήμερα 2 δεκεμβρίου έλαβα επιστολή από τη wind να περάσω από ένα κατάστημά τους μέχρι τέλος Νοέμβρη για να πάρω την επιδότηση [από 107 εως 170 ευρώ] . Και πέρσι ακριβώς το ίδιο μου έκαναν και όταν πήγα 3-4 μέρες καθυστερημένα μου είπαν "ααα έχει λήξει η ημερομηνία της προσφοράς"! Επίτηδες το κάνουν για να μου σπάνε τα νεύρα; Δε μπορώ να καταλάβω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Από περιέργεια, πόσο ήταν ο μέσος λογαριασμός σου; Είχα λογαριασμούς από 15-30 ευρώ. Θα έλεγα όμως μέσο όρο 20-25 όχι πιο πάνω. Όταν ρώτησα για επιδότηση μου είπαν ~45 ευρώ το ελάχιστο που όμως εξαρτάται από το είδος της συσκευής που θα έπαιρνα. Για το nokia 6120 μου έβγαινε γύρω στα 70 η επιδότηση. Επειδή όμως έβγαλα από το κατάστημα και wind bonus amex μου έδωσαν + 30 ευρώ στην επιδότηση. Έτσι από 205-210 που έκανε η συσκευή την πήρα 105. + Μου έδωσαν και μια κάρτα με 100ευρώ υπηρεσίες 3G. Την οποία όμως δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα. + Μου άλλαξαν και τη sim που είχα με USIM. + την εγγύση για πάντα με αντικατάσταση συσκευής. Καθόλου άσχημα θα έλεγα. Με όλα αυτά δεν είχα πρόβλημα να δεσμευτώ για 1 χρόνο. Επίσης στο συμβόλαιο που υπέγραψα δεν έλεγε πουθενα ότι πρέπει να συνεχίσω να κάνω λογαριασμούς συγκεκριμένου ύψους στο WIND1, πράγμα που μου φάνηκε περίεργο εδώ που τα λέμε γιατί θα μπορούσα να έχω και μηδενικούς λογαριασμούς. Προφανώς το πρόγραμμα που υπολογίζει τις επιδοτήσεις να είναι αρκετά "έξυπνο"! Σίγουρα δεν είναι στις προθέσεις μου να αλλάξω αριθμό. Το μόνο που ανέφερε είναι ότι αν διακόψω πριν το 12μηνο θα πρέπει να πληρώσω μέρος της αξίας της επιδότησης αναλογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Για εταιρικα πακετα τι λετε η wind αξιζει? θα πρεπει να φτιαξω καινουργιες συνδεσεις και τι επιδοτησεις βγαινουν για 800 λεπτα δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Μπορώ να γυρίσω το συμβόλαιο μου (Wind Flexy Zero) σε Wind 1?Έπείσης τι παραπάνω μου δίνει το Wind 1 σε σχέση με το Zero?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Μπορώ να γυρίσω το συμβόλαιο μου (Wind Flexy Zero) σε Wind 1?Έπείσης τι παραπάνω μου δίνει το Wind 1 σε σχέση με το Zero?Ευχαριστώ. Αν δε κάνω λάθος το πρόγραμμα Wind1 είναι μόνο για νέους συνδρομητές κι όχι για ήδη υπάρχοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Να κάνω μια ερώτηση; Είμαι συνδρομητής στο FLEXY-25, με την περσινή προσφορά του higher, με την οποία για ένα χρόνο πλήρωνα το πάγιο του FLEXY-20. Στις 6 Δεκεμβρίου συμπληρώνω χρόνο και σκέφτομαι να μεταβώ από το FLEXY-25 στο WIND-100, μια και δεν στέλνω πολλά μηνύματα. Εν τω μεταξυ, στο 11μηνο πήρα μια συσκευή με επιδότηση. 1) Μπορεί να γίνει η μετάβαση απο το FLEXY 25 στο WIND 100 που έχει χαμηλότερο πάγιο; 2) Μήπως δεν δικαιούμαι να κατεβώ πακέτο λόγω του ότι πήρα το Νοέμβριο συσκευή με επιδότηση; 3) Αν μπορώ να κάνω την αλλαγή, μπορώ να την κάνω στις 5 Δεκεμβρίου, δηλαδή μια μέρα πριν τη συμπλήρωση του χρόνου; Ή πρέπει να περιμένω να γίνει 5/12 και να πάω στις 6/12 για την αλλαγή; 4) Έχει κάποιο κόστος η αλλαγή; Οι λογαριασμοί μου εκδίδονται στις 7 του μήνα. Παρακαλώ πολύ, όποιος ξέρει και μπορεί ας μου απαντήσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 παιδια ειμαι πολυ προβληματισμενος με τη vodafone και σκεφτομαι να κανω μεταβαση στη wind. για 200 λεπτα ομιλιας πληρωνω τωρα 36 € ενω οπως ειδα η wind με το ιδιο παγιο δινει δωρεαν 240 λεπτα. το βασικο ομως ζητημα ειναι πως θα μπορω να μιλαω φτηνα με το ετερον ημιση που εχει F2G. τι εχετε να μου προτεινεται? εχει η wind καμια προσφορα παρομοια με αυτη της vodafone που μιλας 1 λεπτο με 0.01 €?? Έχει τα νονστοπ με τα 600 λεπτά, αλλά έχει και την ίδια υπηρεσία της vodafone δηλαδή το 1cent/min με το f2g5 η το f2g6. Να κάνω μια ερώτηση; Είμαι συνδρομητής στο FLEXY-25, με την περσινή προσφορά του higher, με την οποία για ένα χρόνο πλήρωνα το πάγιο του FLEXY-20. Στις 6 Δεκεμβρίου συμπληρώνω χρόνο και σκέφτομαι να μεταβώ από το FLEXY-25 στο WIND-100, μια και δεν στέλνω πολλά μηνύματα. Εν τω μεταξυ, στο 11μηνο πήρα μια συσκευή με επιδότηση. 1) Μπορεί να γίνει η μετάβαση απο το FLEXY 25 στο WIND 100 που έχει χαμηλότερο πάγιο; 2) Μήπως δεν δικαιούμαι να κατεβώ πακέτο λόγω του ότι πήρα το Νοέμβριο συσκευή με επιδότηση; 3) Αν μπορώ να κάνω την αλλαγή, μπορώ να την κάνω στις 5 Δεκεμβρίου, δηλαδή μια μέρα πριν τη συμπλήρωση του χρόνου; Ή πρέπει να περιμένω να γίνει 5/12 και να πάω στις 6/12 για την αλλαγή; 4) Έχει κάποιο κόστος η αλλαγή; Οι λογαριασμοί μου εκδίδονται στις 7 του μήνα. Παρακαλώ πολύ, όποιος ξέρει και μπορεί ας μου απαντήσει! :) 1) Ναι 2) δικαιούσαι 3) και σήμερα μπορείς 4) όχι :) Μόλις ενεργοποίησα την επιλογή προσφορά 600' με 5ευρώ στο wind1 μου. Επιτέλους το WIND 1 βγήκε από τη μαύρη λίστα που δε μπορούσες να του βάλεις τίποτα έξτρα. Αν λάβω υπόψιν μου και την επιδότηση που πήρα πρόσφατα ~90ευρώ (απο 45 μου το ξεκίνησαν!) λόγω 1 χρόνου, απλά μου φαίνεται το καλύτερο πακέτο κινητής! Πως ενεργοποιείται αυτό ? Πως αφαιρείται ο χρόνος ομιλίας ? Πρώτα από αυτό και μετά από το πακέτο (έχω flexy55) η αντίστροφα ? Aν είναι πρώτα από το flexy να μας λείπει... Έχει ενημέρωση υπολοίπου ? Εάν παραμείνει μόνιμο και εννοείται εάν έχει ενημέρωση υπολοίπου, θα πάω να γυρίσω όλα τα f2g μου σε wind1... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts