Jump to content

nikgl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikgl

  • Ημ. Γέννησης 07/07/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikgl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν έχω Cosmote One, όμως πριν ένα 2μηνο που λόγω βλάβης Nova VDSL έμεινα χωρίς internet στο σπίτι για 2 εβδομάδες, μια χαρά έπαιξε το netflix στην τηλεόρασή μου στα 1080p με καρτοκινητό whatsup και ενεργοποίηση του play unlimited. Οπότε, ναι παίζει κανονικά 1080p. Προφανώς αυτή η αναφορά περί Cosmote One, έπαιξε στο λανσάρισμα της υπηρεσίας.
  2. Μπορεί να τα είχα και με EUR. Προτίμησα όμως COS για καλύερη συβατότητα με τις υπηρεσίες cosmote γενικότερα. Τώρα αν χάσω και κανένα EUR update, δε χάθηκε και ο κόσμος:) Πάντως όσο είχα MEO, και 1 update που πήρα, πάλι MEO έμεινε. Δε γύρισε σε EUR. Δεν ήθελα να διαθέσω και παραπάνω χρόνο στο γαιτί. 'Εβαλα CSC COS, έκανα restore (αυτό με σκοτώνει) και ησύχασα.
  3. Κι εγώ πορτογαλικό έχω (MEO). Για να μπορέσω να κάνω χρήση των μηνυμάτων συζήτησης, αλλά και vo-wifi, vo-lte, αναγκάστηκα να περάσω το firmware cosmote (COS) από Sammobile. Αν χρειάζεσαι μόνο τα μηνύματα συζήτησης, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Google messages που είναι η native android sms εφαρμογή και να τα ενεργοποίησεις απο εκεί. Άλλοι κατασκευαστές (HUAWEI) χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή στις συσκευές τους. Θα χρειαστεί όμως να την κάνεις default εφαρμογή sms στη θέση των samsung sms. Η εφαρμογή της samsung πάντως έχει ένα πλεονέκτημα. Μπορείς να θέσεις nickname στη συζήτηση.
  4. Δε θα πληρώσω 17 ευρώ. Μόλις γίνει η διακοπή της δέσμευσης που έχω για το vdsl50 double play, γίνεται αλλαγή του πακέτου μου σε απλή γραμμή για κλήσεις με μηνιαίο πάγιο 17 ευρώ. Μετά, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβασή μου στο άλλο δίκτυο θα χρεωθώ αναλογικά για όσες μέρες μείνω, το αντίστοιχο κλάσμα για μηνιαίο πάγιο 17 ευρώ.
  5. Επανέρχομαι. Σήμερα 1 εβδομάδα ακριβώς μετά την τηλεφωνική μου καταγγελία σύμβασης λόγω των αυξήσεων, με ξαναπήρανε τηλέφωνο πάλι για επιβεβαίωση και χωρίς καμία αντιπρόταση. Μου είπανε ότι εντός 10 ημερών, το double play θα γίνει απλή τηλεφωνική γραμμή χωρίς internet και με πάγο 17 ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή θα μπορώ να πάω σε όποιο πάροχο θέλω. Πιο πριν θα χρεωθώ με τέλη αποσύνδεσης!
  6. Το ίδιο και σε μένα πριν λίγο. Είναι μόνο για 1 φορά άραγε;
  7. Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια φάση, μου είπανε από cosmote τα παρακάτω: 1)Κάνω τηλεφωνικά καταγγελία σύμβασης λόγω αυξήσεων (θέλει περ. 7 μέρες) 2)Μόλις ολοκληρωθεί θα ενημερωθώ με sms και μετά μένει ενεργή απλώς η τηλεφωνική γραμμή. Χωρίς κανένα πρόγραμμα. 3)Προχωράω σε φορητότητα όπου θέλω. Προσωπικά είμαι σε cosmote VDSL 50 + απεριόριστα αστ./υπεραστ + 30' κινητά και πληρώνω 37€. Η NOVA μου δίνει VDSL 50+απεριόριστα σταθερά και κινητά με 28€. Ενδεχομένως να μπορώ και απλά να προχωρήσω σε φορητότητα χωρίς τα παραπάνω αλλά για να είμαι σίγουρος ότι δε θα πληρώσω πέναλτυ, θα ακολουθήσω τα 3 άνω βήματα.
  8. Παρομοίως κι εγώ επάνω αριστερά. Το κινητό δεν έχει πέσει ποτέ από τα χέρια μου. Ξεκίνησε σιγά σιγά και τώρα είναι έντονο. Το έχω αγοράσει στα εγκαίνια του Mi store στο Golden Hall. Θα κάνω χρήση της εγγύησης.
  9. nikgl

    Huawei P8

    Έχω βάλει την Β380 εδώ και 2 εβδομάδες και ενώ όλα μου φαίνονταν μια χαρά, ξαφνικά παρατηρώ ότι κάποιες φορές που το σήμα φαίνεται να υπάρχει καμπάνα, όταν πάω να κάνω κλήση παίρνω "μη διαθέσιμο δίκτυο". Για να ξεφύγω από αυτό, το μόνο που φαίνεται να πιάνει είναι airplane mode και πάλι πίσω στο κανονικό. Αν όμως δεν το διαπιστώσω εγκαίρως μπορεί να χάσω κλήσεις. Κανείς άλλος; στο xda δε βρήκα κάτι σχετικό. Όλοι λένε ότι είναι μια χαρά με την B380
  10. nikgl

    Huawei P8

    Όντως μου ήρθε και εμένα η GRA-L09C432B370
  11. nikgl

    LG G Flex2 (H955)

    http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW0D06O232XMAV6F119874V/H95515c_00.kdz Προσοχή! Όταν θα ανοίξεις το lg up θα πρέπει να κάνεις refurbish. Θα σου δείξει ότι δε θέλει kdz αλλά τον άλλο τύπο αρχείου. Θα κλείσεις το lg up, μετά θα το ξανανοίξεις και ως δια μαγείας με το kdz που έχει κρατήσει από πριν, θα σε αφήσει να κάνεις refurbish. Εγώ είχα παρατηρήσει και άλλα θεματάκια όταν έβαλα marshmallow. Υπερθέρμανση, ένα μήνυμα σε κάθε εκκίνηση, καθυστέρηση εμφάνισης πλήκτρων απάντησης κλήσης στον dialer.
  12. nikgl

    LG G Flex2 (H955)

    Το ίδιο συνέβη και σε μένα! Το γύρισα πίσω σε 5.1 (βρίσκοντας το παλιό kdz και επιλέγοντας refurbish) και το πρόβλημα παρέμεινε κάνοντάς με να πιστεύω ότι δεν είχε να κάνει με το upgrade. Τώρα το κινητό μου είναι στο service :(
×
×
  • Create New...