Jump to content

nikgl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikgl

  1. Δεν έχω Cosmote One, όμως πριν ένα 2μηνο που λόγω βλάβης Nova VDSL έμεινα χωρίς internet στο σπίτι για 2 εβδομάδες, μια χαρά έπαιξε το netflix στην τηλεόρασή μου στα 1080p με καρτοκινητό whatsup και ενεργοποίηση του play unlimited. Οπότε, ναι παίζει κανονικά 1080p. Προφανώς αυτή η αναφορά περί Cosmote One, έπαιξε στο λανσάρισμα της υπηρεσίας.
  2. Μπορεί να τα είχα και με EUR. Προτίμησα όμως COS για καλύερη συβατότητα με τις υπηρεσίες cosmote γενικότερα. Τώρα αν χάσω και κανένα EUR update, δε χάθηκε και ο κόσμος:) Πάντως όσο είχα MEO, και 1 update που πήρα, πάλι MEO έμεινε. Δε γύρισε σε EUR. Δεν ήθελα να διαθέσω και παραπάνω χρόνο στο γαιτί. 'Εβαλα CSC COS, έκανα restore (αυτό με σκοτώνει) και ησύχασα.
  3. Κι εγώ πορτογαλικό έχω (MEO). Για να μπορέσω να κάνω χρήση των μηνυμάτων συζήτησης, αλλά και vo-wifi, vo-lte, αναγκάστηκα να περάσω το firmware cosmote (COS) από Sammobile. Αν χρειάζεσαι μόνο τα μηνύματα συζήτησης, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Google messages που είναι η native android sms εφαρμογή και να τα ενεργοποίησεις απο εκεί. Άλλοι κατασκευαστές (HUAWEI) χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή στις συσκευές τους. Θα χρειαστεί όμως να την κάνεις default εφαρμογή sms στη θέση των samsung sms. Η εφαρμογή της samsung πάντως έχει ένα πλεονέκτημα. Μπορείς να θέσεις nickname στη συζήτηση.
  4. Δε θα πληρώσω 17 ευρώ. Μόλις γίνει η διακοπή της δέσμευσης που έχω για το vdsl50 double play, γίνεται αλλαγή του πακέτου μου σε απλή γραμμή για κλήσεις με μηνιαίο πάγιο 17 ευρώ. Μετά, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβασή μου στο άλλο δίκτυο θα χρεωθώ αναλογικά για όσες μέρες μείνω, το αντίστοιχο κλάσμα για μηνιαίο πάγιο 17 ευρώ.
  5. Επανέρχομαι. Σήμερα 1 εβδομάδα ακριβώς μετά την τηλεφωνική μου καταγγελία σύμβασης λόγω των αυξήσεων, με ξαναπήρανε τηλέφωνο πάλι για επιβεβαίωση και χωρίς καμία αντιπρόταση. Μου είπανε ότι εντός 10 ημερών, το double play θα γίνει απλή τηλεφωνική γραμμή χωρίς internet και με πάγο 17 ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή θα μπορώ να πάω σε όποιο πάροχο θέλω. Πιο πριν θα χρεωθώ με τέλη αποσύνδεσης!
  6. Το ίδιο και σε μένα πριν λίγο. Είναι μόνο για 1 φορά άραγε;
  7. Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια φάση, μου είπανε από cosmote τα παρακάτω: 1)Κάνω τηλεφωνικά καταγγελία σύμβασης λόγω αυξήσεων (θέλει περ. 7 μέρες) 2)Μόλις ολοκληρωθεί θα ενημερωθώ με sms και μετά μένει ενεργή απλώς η τηλεφωνική γραμμή. Χωρίς κανένα πρόγραμμα. 3)Προχωράω σε φορητότητα όπου θέλω. Προσωπικά είμαι σε cosmote VDSL 50 + απεριόριστα αστ./υπεραστ + 30' κινητά και πληρώνω 37€. Η NOVA μου δίνει VDSL 50+απεριόριστα σταθερά και κινητά με 28€. Ενδεχομένως να μπορώ και απλά να προχωρήσω σε φορητότητα χωρίς τα παραπάνω αλλά για να είμαι σίγουρος ότι δε θα πληρώσω πέναλτυ, θα ακολουθήσω τα 3 άνω βήματα.
  8. Παρομοίως κι εγώ επάνω αριστερά. Το κινητό δεν έχει πέσει ποτέ από τα χέρια μου. Ξεκίνησε σιγά σιγά και τώρα είναι έντονο. Το έχω αγοράσει στα εγκαίνια του Mi store στο Golden Hall. Θα κάνω χρήση της εγγύησης.
  9. nikgl

    Huawei P8

    Έχω βάλει την Β380 εδώ και 2 εβδομάδες και ενώ όλα μου φαίνονταν μια χαρά, ξαφνικά παρατηρώ ότι κάποιες φορές που το σήμα φαίνεται να υπάρχει καμπάνα, όταν πάω να κάνω κλήση παίρνω "μη διαθέσιμο δίκτυο". Για να ξεφύγω από αυτό, το μόνο που φαίνεται να πιάνει είναι airplane mode και πάλι πίσω στο κανονικό. Αν όμως δεν το διαπιστώσω εγκαίρως μπορεί να χάσω κλήσεις. Κανείς άλλος; στο xda δε βρήκα κάτι σχετικό. Όλοι λένε ότι είναι μια χαρά με την B380
  10. nikgl

    Huawei P8

    Όντως μου ήρθε και εμένα η GRA-L09C432B370
  11. nikgl

    LG G Flex2 (H955)

    http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW0D06O232XMAV6F119874V/H95515c_00.kdz Προσοχή! Όταν θα ανοίξεις το lg up θα πρέπει να κάνεις refurbish. Θα σου δείξει ότι δε θέλει kdz αλλά τον άλλο τύπο αρχείου. Θα κλείσεις το lg up, μετά θα το ξανανοίξεις και ως δια μαγείας με το kdz που έχει κρατήσει από πριν, θα σε αφήσει να κάνεις refurbish. Εγώ είχα παρατηρήσει και άλλα θεματάκια όταν έβαλα marshmallow. Υπερθέρμανση, ένα μήνυμα σε κάθε εκκίνηση, καθυστέρηση εμφάνισης πλήκτρων απάντησης κλήσης στον dialer.
  12. nikgl

    LG G Flex2 (H955)

    Το ίδιο συνέβη και σε μένα! Το γύρισα πίσω σε 5.1 (βρίσκοντας το παλιό kdz και επιλέγοντας refurbish) και το πρόβλημα παρέμεινε κάνοντάς με να πιστεύω ότι δεν είχε να κάνει με το upgrade. Τώρα το κινητό μου είναι στο service :(
  13. nikgl

    LG G Flex2 (H955)

    Συμπαθητικό το UX 4.0 Μόλις τώρα πρόσεξα ότι σε κάθε restart βγάζει μήνυμα warning! Current version is not available for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF], subset[11] χωρίς ωστόσο κάποια εμφανή δυσλειτουργία.
  14. nikgl

    LG G Flex2 (H955)

    Μόλις φλάσαρα mm μέσω του LGUP και του kdz που δόθηκε στο xda. Όλα καλά, 10' πήρε.
  15. Κι σε εμένα λήγει στο τέλος του μήνα η προσφορά σε 2 65άρια οικογενειακό που είχα 25+20(λόγω έκπτωσης σταθερού)=45 ευρώ. Τις τελευταίες εβδομάδες, είχα δεχθεί 3 φορές τηλεφωνήματα για ανανέωση και των 2 στα ίδια προγράμματα στα 60 ευρώ σύνολο και απάντησα αρνητικά. Έκανα την παρασκευή, μετά και την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού, αίτηση φορητότητας προς wind και μετά από λίγο με πήρε η cosmote για να ρωτήσει τα σχετικά. Τους λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα παρά μόνο την τιμή. Εκείνοι μου έκαναν την τρομερή προσφορά για να μείνω στα ίδια με 60 ευρώ και οι 2 γραμμές. Λέω, σοβαρολογείτε; μου κάνετε ακριβότερη αντιπροσφορά και με ρωτάτε γιατί θέλω να φύγω; Με μια απλότητα, χωρίς να με παρακαλέσουν όπως παλαιότερα, μου λένε, αν είμαι σύμφωνος να δεχθούν το αίτημα της wind για φορητότητα. Συμφώνησα και αντίο cosmote. Πάω σε F2Go και αντίο συμβόλαια. Αν κάποια στιγμή μου προκύψει κάτι συμφέρον όπως αυτό που είχα, το ξανασυζητάω.
  16. Είμαι κάτοχος 2 γραμμών (οικογενειακό) 65+ . Χθες δέχθηκα κλήση από cosmote για ανανέωση. Λήγει το 18μηνο στο τέλος του άλλου μήνα. Αυτή τη στιγμή πληρώνω και για τα 2 τηλέφωνα 45€. Υπάρχει και σταθερό ΟΤΕ το οποίο διαμορφώνει αυτή την τιμή. Η νέα τους προσφορά είναι και για τα 2 τηλέφωνα στα 65€ με την προϋπόθεση διατήρησης του σταθερού, διαφορετικά 65+8. Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω με αυτή την προσφορά. Το όριό μου για τα 2 τηλέφωνα είναι στα 40-45€. Ελπίζω όταν θα κάνω αίτηση για φορητότητα σε άλλο δίκτυο να μου το προσφέρουν, διαφορετικά αντίο cosmote.
  17. Έτσι όπως το θέτεις, ως ιδανική επιλογή δηλαδή, τότε το πληρώνεις. Προσωπικά έχω παρόμοια προσφορά για 2 γραμμές επίσης (18μηνη όμως) που λήγει σε 1 μήνα. Κι εμένα με ικανοποιεί απόλυτα το 65+. Όμως δε σκάω 65 το μήνα σε καμία περίπτωση. Το όριό μου είναι 20-25 ευρώ. Ο μόνος δρόμος είναι αίτηση φορητότητας για κάπου αλλού που να είναι σοβαρή εναλλακτική αν δε σε πάρουν απο cosmote για αντιπροσφορά. Με 25 ευρώπουλα σε καρτοκινητό είσαι βασιλιάς! Βλέπω επίσης ότι είσαι δεσμευμένος (όπως κι εγώ) με σταθερό ΟΤΕ + ΟΤΕTV. Για να πετύχεις κάτι ίδιο με αυτό που είχες, πρέπει να είσαι έτοιμος να τα θυσιάσεις, διαφορετικά μένεις σε αυτά και τα πληρώνεις!:rolleyes:
  18. Δυστυχώς φίλε μου, το κινητό δεν είναι πια στα χέρια μου. Το έδωσα στον άνθρωπο για τον οποίο προορίζονταν. Ίσως μετά το σκ που θα το ξαναδώ, να ενημερώσω αλλά και να ποστάρω περιεχόμενο.
  19. Καλημέρα, για να δώσω νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις εντυπώσεις μου: Δοκίμασα το fingerprint id και ξεκλειδώνει άμεσα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά από αρκετές δοκιμές κλήσης καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το ακουστικό του στερείται μπάσων συχνοτήτων και είναι λίγο πιο χαμηλής έντασης από αυτό που έχω συνηθίσει. Οι άνω παρατήρηση προκύπτει από κλήσεις που έγιναν και σε gsm αλλά και του hangouts, fb messenger, Skype. To εξωτερικό του ηχείο πάντως είναι επαρκές αν και αυτό στερείται μπάσων συχνοτήτων. Είναι όμως υψηλής έντασης. Τελικά λέω να το κρατήσω για εκεί που το προωρίζω. Η μπαταρία του φαίνεται να βγάζει 2ήμερο. Επίσης επειδή δεν έχει bloatware τα επίπεδα ram διατηρούνται χαμηλά.
  20. Πλάκα κάνεις; και να χάσω την εγγύηση μαζί με τα λεφτά μου;
  21. Σε απάντηση των αποριών σας. Ναι έχει led ειδοποιήσεων. Τα πλήκτρα δεν είναι φωτισμένα. Η οθόνη έχει ικανοποιητικά χρώματα και ρυθμίζεται η οξύτητα τους σε πολλά επίπεδα. Όλες του οι λειτουργίες σε επίπεδο smart συσκευής είναι αξιοπρεπέστατες. Η μπαταρία του φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Το fingerprint id δεν το δοκίμασα ακόμη γιατί το κινητό το προωρίζω για δώρο. Όμως είναι αποκαρδιωτικό το ότι από τη στιγμή που έβαλα κάρτα SIM για να κάνω κλήσεις, μετά βίας ακούω το συνομιλητή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι στο παρα πέντε να το επιστρέψω.
  22. Παρέλαβα σήμερα, το κινητό τα σπάει κυριολεκτικά για την τιμή του. Πρώτες εντυπώσεις: δυνατός ήχος, αξιοπρεπέστατη οθόνη, ωραία αίσθηση αφής, ανυπαρξία κινέζικων εφαρμογών, double tap unlock, fingerprint sensor, πλήθος από gestures σε κλειδωμένη οθόνη που γίνονται εντελώς custom. Μόλις το άνοιξα έκανε update.
×
×
  • Create New...