Jump to content

sarpijk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sarpijk

  1. Εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για τρεξιμο?
  2. Στο Play store το κανω search και μου βγαζει αποτελεσμα πρωτο το touchpal. Ο μονος τροπος να το κατεβασω ειναι να κανω register στο Official site?
  3. Ποιο πληκτρολλογιο μου προτεινετε για το xperia 10 mini που εχει οθονη μια σταλια?
  4. Μπορει καποιος να μου πει πως βαζω ενα τραγουδι για να χτυπαει οταν ερχεται sms? Επισης οταν παω να στειλω sms δε μπορω να επιλεξω τον παραληπτη.
  5. Μετεφερα το παλιο μου καρτοκινητο της Wind σε What's Up χτες και μου ειπαν θα ενεργοποιηθει την ιδια μερα. Οταν με παιρνουν λεει οτι εχω φραγη εισερχομενων κλησεων. Εγω παιρνω κανονικα. Τι πρεπει να κανω?
  6. Glx Super Cub 50 cc μανατο περιπου 30.000 χλμ
  7. Αν παρω απο Ελλαδα σε κινητο με Κυπριακο αριθμο που βρισκεται Κυπρο θα χρεωθω παραπανω? Εχω συμβολαιο με δωρεαν χρονο.
  8. Βρισκω τον τελευταιο καιρο κατω απο το μηχανακι οτι εχει σταξει λαδι. Το μηχανακι ειναι μανατο δεν εχω πειραξει τιποτα. Απο που μπορει να χανει αυτο το λαδι? Τελευταια δε παει καλα, δεν ανοιγει καλα. Φλαντζα?
  9. Μπορώ να εξαφανίσω την συντόμευση του Vodafone Live? Θυμάμαι ότι στο K800 κάπως τα εί χα καταφέρει αλλά τώρα δε βρίσκω άκρη.
  10. για πάτα δυο φορες το shift.
  11. Μια ερωτηση: Στο Πλαισιο μπορω να παρω συσκευη εξαργυρωνοντας την επιδοτηση συνδεσης που εχω ή μονο σε καταστηματα vodafone γινεται αυτο?
  12. μου ηρθε mail απο vodafone που λεει οτι με ανανεωση συμβολαιου θα παρβ δωρο συσκευη. Τι εννοει ανανεωση συμβολαιου? update: τελικα μου βγηκε αναβαθμιση συσκευης.
  13. παιδια τι παιζει με το δωρεαν ιντερνετ και τα τραγουδια που διαφημιζει?με μηνυμα στο 1328 αν θυμαμαι
  14. Φιλε εδω Θεσσαλονικη δε παιζει να βρω γνησια δυστυχως. Εμενα 50αρι ειναι μανατο ποσο να στραβωσει η ποδια με μεση ταχυτητα 50 χλμ? Το θεμα ειναι αν θα κουμπωνει καλα. 10 € κανει η ιμιτασιον που ρωτησα.
  15. παιδια θεσσαλονικη που να κοιταξω για να βρω μια ποδια για glx? Ρωτησα για ιμιτασιον καινοθρια μου ειπε ο μαστορας για 18 €. Μηπως με κανα 20αρι βρω μεταχειριμσνη γνησια? κατι μου ειπαν να κοιταξω στο Βαρδαρη αλαλ δε καταλαβα που ακριβως.
  16. Που μπορω να βρω?
  17. παιδια επανερχομια με το ιδιο ερωτημα. Ποσο παει μια πλακετα για glx 50αρι?
  18. τΟταν λεμε δε παει πανω απο 30 δεν εννοω πως το κανει συνεχεια αλλα οποτε του καπνισει κι αυτο κατανταει σπαστικο. Δηλαδη μπορει να πηγαινει μια χαρα και μετα απο λιγο σα να μπουκωνει και δε δινει δυναμη να παει πανω απο 30-40 το πολυ ακομα και αν αλαξω ταχυτητα. Το πηγα σε ηλεκτρολογο δε βρηκε κατι, το πηγα σε μαστορα αλλαξαμε καρμπυρατερ, εβαλε και χοανη αντι για φιλτρο αερα αλλα παλι το προβλημα δε λυθηκε. Ο μαστορας δεν ηταν σιγουρος απο την αρχη για το προβλημα ειχε πει απο την αρχη για αλλαγη πλακετας αλλα επειδη δεν εβρισκε μεταχειρισμενη για να δοκιμασουμε τελικα βαλαμε καρμπυρατερ. Τελικα ομως φαινεται πως η πλακετα ειναι το προβλημα και ισως και το καρμπυρατερ το παλιο να μην ειχε τιποτα απολυτως :mad:. Ποσο κανει ξερουμε?
  19. παιδια ταλαιπωρουμαι πολυ καιρο με τ παπι 50αρι GLX μανατο που αρχισε να τρωει κολληματα και να μη πηγαινει πανω απο 30. Ποσο κανει μια πλακετα ( ηλεκτρονικη) γνησια? Σημερα εβαλα καινουριο καρμπυρατερ μου εβγαλε ο μαστορας το φιλτρο αερα και εβαλε χοανη αλλα φοβαμαι οτι παλι δεν εχει λυθει το θεμα και θα χρειαστω πλακετα.
  20. παιδια εκανα ανανεωση μολις και ακουσα ενα μηνυμα για bonus δωρεαν 50 λεπτα και 50 sms προς εθνικα δικτυα. Ετσι οπως τα λεει ειναι?
  21. παιζει ενα μπουζι να φταει για ολα αυτα?
  22. οπου αστερακια πολλαπλασιαζεις και οπου καθετος διαιρεις. παιδια εγω επανερχομαι με το δικο μου θεμα με το glx που ειχα αναφερει οτι παθαινει black out στα καλα καθουμενα και δε τραβαει πανω απο 30 με τερμα το γκαζι. το ειχα παει στο μαστορα ο οποιος καθαρισε καρμπυρατερ και ποτηρακι βενζινης αλλα δε μπορεσε να κανει κατι αλλο γιατι το δοκιμασε και ο ιδιος και δεν ετυχε να το κανει σε αυτον. Τελευταια ομως τα κολληματα ειναι συχνοτερα και διαρκουν παραπανω. το μηχανακι εντελως ξαφνικα μπορει αν το βαλω μπρος να παω να βαλω 2α και να φαει κολλημα σαν να μην εχει ψυχη, αλλαζω ταχυτητα τερμα γκαζι και παλι τιποτα. μεχρι 30. Αλλοτε παλι δεν εχει κανενα προβλημα και φορτωνει κανονικα. Βεβαια οπως το ακουσε ο μαστορας σημερα που ξαναπερασα να του δειξω , ρεταρει και ακουγεται να μη δουλευει στρωτα. Το μηχανακι εχει συμπιεση και ακομα τραβαει γενικα. ειναι μανατο 50αρι δεν το εχω βαλει χερι καθολου. Το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα. Παει κανενος το μυαλο καπου? Αναφλεξη?
  23. καλα αυτο μεγαλη ιστορια. εχω βαλει κλιματιστικο εδω και ενα μηνα και το εχω αναψει κυριολεκτικα μονο ενα μεσημερι για μιση ωρα. Απλα δεν χρειαστηκε.
×
×
  • Create New...