HEO Δημ. Τετάρτη στις 05:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:40 μμ το νου σας μετα τις 2 αποτυχημενες προσπαθειες που εκανα να παρω τα λεφτα απο την novibet ηρθε αυτο το μηνυμα: Αγαπητέ ΧΧΧ, Η αίτηση ανάληψής σας έχει ακυρωθεί από το τμήμα πληρωμών και το ποσό είναι και πάλι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας, καθώς δεν έχει προηγηθεί στοιχηματική δραστηριότητα. Στα πλαίσια του κανονισμού περί της Καταπολέμησης Χρηματοδότησης Παράνομων Δραστηριοτήτων, θα παρακαλούσαμε να τοποθετείτε όλο το ποσό της κατάθεσής σε στοιχήματα, πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Σε περίπτωση που αιτηθείτε εκ νέου ανάληψη χωρίς πρότερη στοιχηματική δραστηριότητα, θα χρεωθείτε με τα έξοδα συναλλαγών, βάσει του όρου 5.8 (παράγραφοι ε & θ) . Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους: https://www.novibet.gr/info/oroi Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Με εκτίμηση, Novibet Support 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:04 μμ (edited) 5 ώρες πριν, damianos said: ο επιμένων Ελληνικά...🤯🤯 ΣYΓXAPHTHPIA! MOΛIΣ ENEPΓOΠOIHΘHKE H AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA FREE2GO X NOVIBET ΣTO KAPTOKINHTO ΣOY! AΠO ΣHMEPA K ΓIA 6 MHNEΣ ΘA ΛAMBANEIΣ AYTOMATA ΔΩPEAN 20GB K AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ ΠPOΣ EΛΛAΔA ΓIA 30 HMEPEΣ! ΔEΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΣTO FREE2GO. Καλά τι έκανες, δε διάβασες πιο πάνω, τώρα θα τα χάσεις αν δεν συνεχίσεις το ρελοαντ 26 minutes ago, HEO said: το νου σας μετα τις 2 αποτυχημενες προσπαθειες που εκανα να παρω τα λεφτα απο την novibet ηρθε αυτο το μηνυμα: Αγαπητέ ΧΧΧ, Η αίτηση ανάληψής σας έχει ακυρωθεί από το τμήμα πληρωμών και το ποσό είναι και πάλι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας, καθώς δεν έχει προηγηθεί στοιχηματική δραστηριότητα. Στα πλαίσια του κανονισμού περί της Καταπολέμησης Χρηματοδότησης Παράνομων Δραστηριοτήτων, θα παρακαλούσαμε να τοποθετείτε όλο το ποσό της κατάθεσής σε στοιχήματα, πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Σε περίπτωση που αιτηθείτε εκ νέου ανάληψη χωρίς πρότερη στοιχηματική δραστηριότητα, θα χρεωθείτε με τα έξοδα συναλλαγών, βάσει του όρου 5.8 (παράγραφοι ε & θ) . Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους: https://www.novibet.gr/info/oroi Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Με εκτίμηση, Novibet Support Ένας στοιχηματόφιλος ήθελε να τα παίξει τα δικά μου, με την πρόφαση ότι θα λήξουν! Γίνεται τέτοιο πράγμα? Edited Τετάρτη στις 06:06 μμ by hercoulis 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τετάρτη στις 07:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:01 μμ 54 minutes ago, hercoulis said: Καλά τι έκανες, δε διάβασες πιο πάνω, τώρα θα τα χάσεις αν δεν συνεχίσεις το ρελοαντ Ένας στοιχηματόφιλος ήθελε να τα παίξει τα δικά μου, με την πρόφαση ότι θα λήξουν! Γίνεται τέτοιο πράγμα? ΔΕΝ κάνω rollover, είναι από το πακέτο των 256.000 για 60 ημέρες... μεταξύ Buy More 15 GB κ Novibet 20gb ποίο καταναλώνει πρώτα???🤔🤔🤔🤔 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. Τετάρτη στις 09:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:47 μμ 2 ώρες πριν, damianos said: ΔΕΝ κάνω rollover, είναι από το πακέτο των 256.000 για 60 ημέρες... μεταξύ Buy More 15 GB κ Novibet 20gb ποίο καταναλώνει πρώτα???🤔🤔🤔🤔 πρώτα τρώει της Novibet. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Χθες στς 01:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:31 πμ 7 ώρες πριν, HEO said: το νου σας μετα τις 2 αποτυχημενες προσπαθειες που εκανα να παρω τα λεφτα απο την novibet ηρθε αυτο το μηνυμα: Αγαπητέ ΧΧΧ, Η αίτηση ανάληψής σας έχει ακυρωθεί από το τμήμα πληρωμών και το ποσό είναι και πάλι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας, καθώς δεν έχει προηγηθεί στοιχηματική δραστηριότητα. Στα πλαίσια του κανονισμού περί της Καταπολέμησης Χρηματοδότησης Παράνομων Δραστηριοτήτων, θα παρακαλούσαμε να τοποθετείτε όλο το ποσό της κατάθεσής σε στοιχήματα, πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Σε περίπτωση που αιτηθείτε εκ νέου ανάληψη χωρίς πρότερη στοιχηματική δραστηριότητα, θα χρεωθείτε με τα έξοδα συναλλαγών, βάσει του όρου 5.8 (παράγραφοι ε & θ) . Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους: https://www.novibet.gr/info/oroi Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Με εκτίμηση, Novibet Support Χμ πολύ δύσκολο το κάνουν. Μήπως εμένα τα επέστρεψαν επειδή ήταν πιστωτική κάρτα; Κοιτάω τον λογαριασμό μου και φαίνεται κανονικά ολοκληρωμένη η ανάληψη χωρίς πολλά πολλά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 02:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:57 πμ 9 ώρες πριν, HEO said: το νου σας μετα τις 2 αποτυχημενες προσπαθειες που εκανα να παρω τα λεφτα απο την novibet ηρθε αυτο το μηνυμα: Αγαπητέ ΧΧΧ, Η αίτηση ανάληψής σας έχει ακυρωθεί από το τμήμα πληρωμών και το ποσό είναι και πάλι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας, καθώς δεν έχει προηγηθεί στοιχηματική δραστηριότητα. Στα πλαίσια του κανονισμού περί της Καταπολέμησης Χρηματοδότησης Παράνομων Δραστηριοτήτων, θα παρακαλούσαμε να τοποθετείτε όλο το ποσό της κατάθεσής σε στοιχήματα, πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Σε περίπτωση που αιτηθείτε εκ νέου ανάληψη χωρίς πρότερη στοιχηματική δραστηριότητα, θα χρεωθείτε με τα έξοδα συναλλαγών, βάσει του όρου 5.8 (παράγραφοι ε & θ) . Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους: https://www.novibet.gr/info/oroi Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Με εκτίμηση, Novibet Support Στο ε και θ υπάρχει γενική αναφορά σε κόστη για τα οποία πρέπει να έχεις ήδη ενημερωθεί και τα οποία μπορούν να παρακρατήσουν αλλά κόστη κάπου στα γρήγορα δεν είδα. Πιστεύω πως με δημιουργική ασάφεια εννοούν τους ειδικούς όρους της συνεργασίας με την nova, όπου αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά σε κόστος υπηρεσίας ή τι γίνεται αν έχεις χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για κάποιο χρονικό διάστημα σημαίνει ότι δεν έχεις ενημερωθεί και άρα δε μπορούν να χρεώσουν. Εγώ θα τους πίεζα λίγο να μου αναφέρουν ποια είναι αυτά τα κόστη και με ποιο τρόπο σε ενημέρωσαν να δούμε τι θα γίνει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 17 ώρες πριν, hercoulis said: Ένας στοιχηματόφιλος ήθελε να τα παίξει τα δικά μου, με την πρόφαση ότι θα λήξουν! Γίνεται τέτοιο πράγμα? δυσκολο μου φαινεται αν και δεν ξερω τις ιδιαιτεροτητος των στοιχηματικων εταορειων παντως ενα φιλος παλια -οταν ημου μικρος- μου ελεγε να μην εμπιστευομαι ΠΟΤΕ τους αλογομουρηδες 8 ώρες πριν, spiliot said: Εγώ θα τους πίεζα λίγο να μου αναφέρουν ποια είναι αυτά τα κόστη και με ποιο τρόπο σε ενημέρωσαν να δούμε τι θα γίνει. καλα τα λες αλλα βαριεμαι να σχολουμε μαζι τους θα βρω καποιο λιγοτερο επικινδυνο στοιχημα καποια στιγμη και θα τα πονταρω, αν μου τα φανε χαλαλι τους 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Έτσι κ εγώ θα κάνω, θα βρω ένα βατό παιχνίδι και θα τα παίξω όλα 😄 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts