Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω φτάσει 1 βημα πριν μου ενεργοποιηθεί το ετήσιο της NOVA FREE2GO! Την περασμένη παρασκευή 31/7 έκανα την αίτηση..

Xθες το απόγευμα μου ήρθε μήνυμα από BOX NOW οτι εφτασε η νεα sim να παω να παραλαβω σε σημειο κοντα στο σπιτι μου..επισης να πω οτι πανω στα στοιχεια του φακελου γραφει πως μου ηρθε απο Πάτρα! απο την εταιρεια "WHITE SAILING E.E."

Μέσα η κάρτα είχε το παραστατικό της παραγγελίας καθώς και ένα ακόμα έγγραφο με τις οδηγίες βήμα-βημα για την ενεργοποίηση. Έκανα την κατάθεση των χρημάτων (99 ευρώ) και τους έστειλα σε mail την απόδειξη πληρωμής.. μου απαντησαν ότι τα έλαβαν και θα κάνουν αίτημα στην Vodafone για να γινει η φορητοτητα. 

σήμερα το πρωί μου έστειλε και η Vodafone ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου για επιβεβαίωση. περιμένω ακόμα..

Επίσης γράφει πως όταν βάλω την κάρτα πρέπει να κάνω μια εξερχόμενη κλήση (και θα ακούσω ένα ηχογραφημένο μήνυμα καλωσορίσματος στη NOVA) για να ενεργοποιηθεί η sim και το πολύ 1 ώρα μετά θα μου βάλουν και το ετήσιο.

όταν λέει μια εξερχόμενη κλήση εννοεί σε κινητό - σταθερό ή τύπου 1265 π.χ.?....αφήστε που για να κάνω κανονική κλήση θα πρέπει να έχει χρόνο ομιλίας μέσα η κάρτα.δεν υποτίθεται ότι μέχρι να μου ενεργοποιηθεί η ετήσια προσφορά θα είναι όλα μηδενικά? 

Για φωτίστε με λίγο βρε παιδιά!..

52 minutes ago, vf-alex said:

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω φτάσει 1 βημα πριν μου ενεργοποιηθεί το ετήσιο της NOVA FREE2GO! Την περασμένη παρασκευή 31/7 έκανα την αίτηση..

Xθες το απόγευμα μου ήρθε μήνυμα από BOX NOW οτι εφτασε η νεα sim να παω να παραλαβω σε σημειο κοντα στο σπιτι μου..επισης να πω οτι πανω στα στοιχεια του φακελου γραφει πως μου ηρθε απο Πάτρα! απο την εταιρεια "WHITE SAILING E.E."

Μέσα η κάρτα είχε το παραστατικό της παραγγελίας καθώς και ένα ακόμα έγγραφο με τις οδηγίες βήμα-βημα για την ενεργοποίηση. Έκανα την κατάθεση των χρημάτων (99 ευρώ) και τους έστειλα σε mail την απόδειξη πληρωμής.. μου απαντησαν ότι τα έλαβαν και θα κάνουν αίτημα στην Vodafone για να γινει η φορητοτητα. 

σήμερα το πρωί μου έστειλε και η Vodafone ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου για επιβεβαίωση. περιμένω ακόμα..

Επίσης γράφει πως όταν βάλω την κάρτα πρέπει να κάνω μια εξερχόμενη κλήση (και θα ακούσω ένα ηχογραφημένο μήνυμα καλωσορίσματος στη NOVA) για να ενεργοποιηθεί η sim και το πολύ 1 ώρα μετά θα μου βάλουν και το ετήσιο.

όταν λέει μια εξερχόμενη κλήση εννοεί σε κινητό - σταθερό ή τύπου 1265 π.χ.?....αφήστε που για να κάνω κανονική κλήση θα πρέπει να έχει χρόνο ομιλίας μέσα η κάρτα.δεν υποτίθεται ότι μέχρι να μου ενεργοποιηθεί η ετήσια προσφορά θα είναι όλα μηδενικά? 

Για f2g και Q που το έχω κάνει απλά χρειάζεται να κάνεις εξερχόμενη κλήση προς οποιοδήποτε νούμερο.
Δεν χρειάζεται να απαντήσει ο άλλος. Πάρε το σταθερό το δικό σου ή όταν είσαι μαζί με ένα φίλο κάνε του αναπάντητη.
Νομίζω το ίδιο είναι και για CU

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Αυτό που δεν ξέρουν είναι.. ότι θέλουν...

MONO FROG!!!

Και επίσης θέλουν να πάνε οπωσδήποτε σε κατάστημα μία φορά το χρόνο!! Δεν μπορούν αλλιώς!!!

Ας πηγαίνουν κάθε μήνα σε κατάστημα, δεν με νοιάζει εμένα... Ο καθένας όπως αισθάνεται καλύτερα. Εγώ δεν θα ξανασχοληθω με το κινητό μου για 12 μήνες.

9 ώρες πριν, rs280ps said:

Έκανα κ εγώ εγγραφή για αρχή στη Novibet αλλά μου έστειλαν mail για την προσφορά σε καρτοκινητό Q. Παίζει ρόλο που έχω f2go?

Novibet nova free 2 go

αυτό είναι το λινκ για f2go, αλλά αν το έκανες, ρώτα τους πρώτα. 

6 ώρες πριν, vf-alex said:

όταν λέει μια εξερχόμενη κλήση εννοεί σε κινητό - σταθερό ή τύπου 1265 π.χ.?..

Ναι πάρε το 1225 και ενεργοποιείται. Θεωρητικά πρέπει να έχει 0,25 €.

6 ώρες πριν, vf-alex said:

Καλησπέρα παιδιά!

Πάρε στο 1265 που ειναι για ενημέρωση υπολοίπου του free2go και άκουσε το μήνυμα καλωσόρισματος της NOVA και μετά το μενού δηλαδη πάτα 1 το τάδε και κλείσε το άμεσα και έτσι η σύνδεση σου θα εχει ενεργοποιηθεί πλήρως! 

Εγω οταν μου έγινε ο αριθμός μου απo Vodafone CU σε Q κάλεσα στο 1225 ενημέρωση υπολοίπου της Q Και άκουσα ολο το μήνυμα και έτσι ενεργοποιηθηκα και εγώ 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

2 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Ναι πάρε το 1225 και ενεργοποιείται. Θεωρητικά πρέπει να έχει 0,25 €.

1225 είναι q

Τα δώρα από το buy and more ισχύουν στην Ευρώπη; Σε συνδυασμό με την προσφορά της Novibet χωρίς ανανέωση για 6 μήνες θα μπαίνει και το μπόνους buy and more? 

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, rs280ps said:

Τα δώρα από το buy and more ισχύουν στην Ευρώπη; Σε συνδυασμό με την προσφορά της Novibet χωρίς ανανέωση για 6 μήνες θα μπαίνει και το μπόνους buy and more? 

Να ρωτήσω και εγώ κάτι...αν πάρω την προσφορά της novibet πού το λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνω ανανέωση υπολοίπου για 6 μήνες;

Γιατί κανονικά κάθε δύο μήνες πρέπει να βάζεις χρήματα ή να παίρνεις πακέτο για να ανανεώνεις το υπόλοιπο 

Edited by pablo1

1 ώρα πριν, pablo1 said:
2 ώρες πριν, rs280ps said:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι...αν πάρω την προσφορά της novibet πού το λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνω ανανέωση υπολοίπου για 6 μήνες;

Πουθενά δεν το λέει. Αν την πάρεις εσύ ρισκάρεις.😁

Edited by Konsta_ntina

16 minutes ago, vf-alex said:

το vowifi όμως πως καταλαβαίνω ότι όντως ενεργοποιήθηκε? 

Βάζεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης, άνοιξε WiFi  αν μπορείς να κάνεις κλήσεις έχει ενεργοποιηθεί.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

6 minutes ago, chios said:

Βάζεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης, άνοιξε WiFi  αν μπορείς να κάνεις κλήσεις έχει ενεργοποιηθεί.

το δοκίμασα. δεν με αφήνει! βγαζει μήνυμα αν θέλω να κάνω κλήση θα πρέπει να απενεργοποιησω τη λειτουργία πτήσης 

Κάνε μια επανεκκίνηση, δώσε του λίγο χρόνο θα ενεργοποιηθεί.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

9 ώρες πριν, vf-alex said:

το δοκίμασα. δεν με αφήνει! βγαζει μήνυμα αν θέλω να κάνω κλήση θα πρέπει να απενεργοποιησω τη λειτουργία πτήσης 

Θέλει έως 24 ώρες από την ενεργοποίηση. Θα λάβεις SMS όταν ενεργοποιηθεί

On 6/8/2026 at 2:01 ΜΜ, vf-alex said:

Καλησπέρα παιδιά!

Ιδια κατασταση κι εγω αλλα απο cosmote

iPhone 17 Pro Max

Airpods Pro 2

Redmi Watch 6

5 ώρες πριν, aenaos15 said:

Ιδια κατασταση κι εγω αλλα απο cosmote

Όλα οκ.μου ήρθε η κάρτα..έκανα μια απλή κλήση στο 1265 για να ενεργοποιηθεί και σε λιγότερο από 5 λεπτά ενεργοποιήθηκε και η προσφορά του ετήσιου! 

Επίσης η κάρτα ειχε μέσα περίπου 0,20e. 

Ευτυχώς γιατί ήταν απαραίτητα ώστε να μπορέσω να ενεργοποιήσω iMessage/FaceTime

4 ώρες πριν, vf-alex said:

Παιδιά μια ακόμα ερώτηση αν γνωριζει κάποιος να μου πει..

αυτά τα 0,20e που εχει μεσα η καρτα γραφει οτι ληγουν 7/10/26..δηλαδη απλα θα μηδενιστει το υπολοιπο ή θα συνεχισουν να υπαρχουν και θα παιρνουν παραταση ανα 2μηνο?

για εμάς που έχουμε την προσφορά του ετήσιου αναφέρομαι 

Edited by vf-alex

4 ώρες πριν, vf-alex said:

Όλα οκ.μου ήρθε η κάρτα..έκανα μια απλή κλήση στο 1265 για να ενεργοποιηθεί και σε λιγότερο από 5 λεπτά ενεργοποιήθηκε και η προσφορά του ετήσιου! 

Ευτυχώς γιατί ήταν απαραίτητα ώστε να μπορέσω να ενεργοποιήσω iMessage/FaceTime

Παιδιά μια ακόμα ερώτηση αν γνωριζει κάποιος να μου πει..

αυτά τα 0,20e που εχει μεσα η καρτα γραφει οτι ληγουν 7/10/26..δηλαδη απλα θα μηδενιστει το υπολοιπο ή θα συνεχισουν να υπαρχουν και θα παιρνουν παραταση ανα 2μηνο?

για εμάς που έχουμε την προσφορά του ετήσιου αναφέρομαι 

Παίρνει παράταση έχω Q VIP X2 και στο λέω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

On 5/8/2026 at 8:46 ΜΜ, VIPdriver said:

Τα δώρα συνήθως καταναλώνονται πρώτα.

Με μια δεύτερη σκέψη. Δεν είναι δώρο, είναι μια προσφορά που την εκτίμησαν 10€. 
Αν ήταν η κοσμοτε ή η vf, δεν θα το έκαναν αυτό. 

Αντίθετος η νόβα πρωτοπορεί σε αυτές τις πρακτικές, όπως και με τα δύο ευρώ που αρπάζουν για τα ντατα, ή το Q fee. 

Και επιμένω στον ισχυρισμό που έχω. Σταματήσανε την κανονική ροή των δεδομένων μέχρι εκείνη τη στιγμή, για να ξεκινήσουν του novibet, και να πάνε τα υπόλοιπα χαμένα. 
Είναι τακτικές ώστε να σε αναγκάσουν να βάλεις λεφτά. 

3 minutes ago, hercoulis said:

Αντίθετος η νόβα πρωτοπορεί σε αυτές τις πρακτικές, όπως και με τα δύο ευρώ που αρπάζουν για τα ντατα, ή το Q fee. 

Και επιμένω στον ισχυρισμό που έχω. Σταματήσανε την κανονική ροή των δεδομένων μέχρι εκείνη τη στιγμή, για να ξεκινήσουν του novibet, και να πάνε τα υπόλοιπα χαμένα. 
Είναι τακτικές ώστε να σε αναγκάσουν να βάλεις λεφτά. 

Δεν ήσουν υποχρεωμένος να πάρεις την προσφορά του νοβιμπετ. Δεν σου είπε "δεν θα βάζεις κάρτα για 6 μήνες" και μετά σου είπε "πρέπει να βάζεις κάρτα κάθε 1-2 μήνες".

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός  

Άσε τι έκανα εγώ  το θέμα είναι γενικό, πως λειτουργουνε αυτοι.

Μια λογική πλατφόρμα , θα έτρωγε τα γίγα που λήγουν νωρίτερα. 
Είναι οι μόνοι που δεν το κάνουν αυτό. 
Εγώ ούτως ή άλλος θα τα σπαταλούσα όλα. 

5 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν ήσουν υποχρεωμένος να πάρεις την προσφορά του νοβιμπετ. Δεν σου είπε "δεν θα βάζεις κάρτα για 6 μήνες" και μετά σου είπε "πρέπει να βάζεις κάρτα κάθε 1-2 μήνες".

Να μην σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα δλδ για να μην μας την πεις εσύ..

30 minutes ago, hercoulis said:

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός  

Άσε τι έκανα εγώ  το θέμα είναι γενικό, πως λειτουργουνε αυτοι.

Μια λογική πλατφόρμα , θα έτρωγε τα γίγα που λήγουν νωρίτερα. 
Είναι οι μόνοι που δεν το κάνουν αυτό. 
Εγώ ούτως ή άλλος θα τα σπαταλούσα όλα. 

Εάν έτρωγε από εκείνα που έληγαν νωρίτερα, θα λέγατε "τζάμπα δώρο μας έδωσε, για να φαμε τα δικά μας το έκανε ο πονηρος". Το έχω διαβάσει στο φόρουμ και αυτό με άλλες προσφορες άλλης εταιρίας.... 

30 minutes ago, cu2goup said:

Να μην σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα δλδ για να μην μας την πεις εσύ..

Κάτι χρήσιμο έχεις να γράψεις, ή μόνο περιμενεις τι θα γραψω για να το σχολιάσεις;

56 minutes ago, hercoulis said:

Σαφώς είναι δώρο. Δεν πλήρωσες για αυτό το δώρο. Έβαλες 10€ στο στοίχημα και τα παίρνεις πίσω αμέσως. Επομένως η εταιρεία σου δίνει το δικαίωμα να πάρεις το δώρο δωρεάν με την συμφωνία με την νοβιμπετ. Δεν αγόρασες κάποιο πακέτο. Έχει χαθεί η λογική. Δώσε κάτι δωρεάν και μετά δημιουργείς απαίτηση.

Edited by Konsta_ntina