Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά Q vip έχω και είμαι καινούριος.Δεν θα κάνω ανανέωση σύντομα απλά μου ήρθε φλασια ακούγοντας γι'αυτό τα 2ευρα.ελεγα μήπως στην ανανέωση δίνει κάποια mb δώρο αλλιώς είναι ένα θέμα.

49 minutes ago, glofiish said:

Βασικά Q vip έχω και είμαι καινούριος.Δεν θα κάνω ανανέωση σύντομα απλά μου ήρθε φλασια ακούγοντας γι'αυτό τα 2ευρα.ελεγα μήπως στην ανανέωση δίνει κάποια mb δώρο αλλιώς είναι ένα θέμα.

Όπως είπαν και οι άλλοι παραπάνω τα χρεώνει σχεδόν ακαριαία αν δεν είσαι σε wifi.

4 ώρες πριν, elkons said:

Κατέβασα τη παλιά έκδοση του F2G (ναι, λειτουργεί κανονοικά) και πήρα δωρεάν GB 😂

Ch7VP72.jpg

Ch7Vsm7.md.jpg

FREE2GO_3.0.12

παλιο κολπο 🙂

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Το υπόλοιπο διαρκεί 2 μήνες ενώ η φραγή εισερχομένων μπαίνει στους 3 μήνες εάν δεν γίνει ανανέωση??

1 ώρα πριν, opmgls said:

Όπως είπαν και οι άλλοι παραπάνω τα χρεώνει σχεδόν ακαριαία αν δεν είσαι σε wifi.

Σε αυτό η Νόβα είναι ταχύτατη...

25 minutes ago, odim said:

Το υπόλοιπο διαρκεί 2 μήνες ενώ η φραγή εισερχομένων μπαίνει στους 3 μήνες εάν δεν γίνει ανανέωση??

Υποτιθεται ναι, αλλά η Νόβα δεν το κάνει. Σε ένα που έχω >4 μήνες, με έχει σε gsm

Edited by VIPdriver

41 minutes ago, odim said:

Τυπικά σου λενε οτι μπαίνει φραγή αλλά ουσιαστικα δεν μπαίνει. Πρέπει όμως να έχει της σιμ καρτα μεσα σε συσκεύή να την βλέπει το δίκτυο. Αν την βάλεις σε συρτάρι μπορεί όντως να σου βάλουν φραγή (μπορεί).
Το υπόλοιπο διαρκεί 2 μήνες αν δεν βάλεις χρήματα. Αν με μέρος του υπολοίπου αγοράσεις πακέτο σου παρατείνει την λήξη των υπόλοιπων χρημάτων μέχρι τη ληξη του πακέτου.

18 minutes ago, VIPdriver said:

Μην γίνεσαι έτσι. Έχει βελτιώσει το δίκτύο σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν.
Και μετά έχει άλλα καλά όπως τη μη φραγή για 12 μήνες, επέκταση υπολοίπου, φτηνό πακέτο δεδομένων...
Εντάξει όλες εχουν θέματα/κουσούρια στις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Εμένα με λυπεί που έχει χειροτερέψει η Telecom. 
ΥΓ. Για καρτοκινητή μιλάω. Για συμβόλαια δεν γνωρίζω πως διαχειρίζεται το σήμα της η κάθε εταιρεία και τι διαμοιρασμό κάνει. 

Edited by opmgls

Όποιος έχει και σταθερό ρίξτε μια κατά την διάρκεια της ημέρας στο nova app γιατί συνεχίζει συχνά και βγάζει πρόβλημα στην σταθερή με αποτέλεσμα να φορτώνεις για 14 μέρες .3 συνεχόμενες έχει συμβεί.

IMG_20260716_201157_612~2.jpg

58 minutes ago, opmgls said:

Και μετά έχει άλλα καλά όπως τη μη φραγή για 12 μήνες, επέκταση υπολοίπου, φτηνό πακέτο δεδομένων...
Εντάξει όλες εχουν θέματα/κουσούρια στις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Εμένα με λυπεί που έχει χειροτερέψει η Telecom. 
ΥΓ. Για καρτοκινητή μιλάω. Για συμβόλαια δεν γνωρίζω πως διαχειρίζεται το σήμα της η κάθε εταιρεία και τι διαμοιρασμό κάνει. 

Συμφωνώ σε όλα. 

32 minutes ago, Fns1 said:

Όποιος έχει και σταθερό ρίξτε μια κατά την διάρκεια της ημέρας στο nova app γιατί συνεχίζει συχνά και βγάζει πρόβλημα στην σταθερή με αποτέλεσμα να φορτώνεις για 14 μέρες .3 συνεχόμενες έχει συμβεί.

IMG_20260716_201157_612~2.jpg

Δεν κατάλαβα τι εννοείς στο μηνυμα σου.
Αυτό είναι μια φωτογραφία από το f2g app.
Τι φορτώνει για 14 μέρες;
Τι είναι αυτό που συνέβη επί 3 συνεχόμενες μέρες;
Γιατί κατά την διάρκεια της ημέρα; Στις 23:00 δεν το κάνει;  (όποιο κι αν είναι αυτό που κάνει...)

1 minute ago, opmgls said:

Γιατί κατά την διάρκεια της ημέρα; Στις 23:00 δεν το κάνει;  (όποιο κι αν είναι αυτό που κάνει...)

Εγώ βλέπω ότι ο φίλος φλέξαρε τα gb που έχει....

5 minutes ago, opmgls said:

Λέει ότι η Νόβα βλέπει (μη υπάρχον) πρόβλημα στο σταθερό Νόβα και του δίνει μπόνους λεπτά και GB μέχρι να φτιαχτεί.
Αλλά το βλέπει για κάποιο λόγο κάθε τόσο και συνεχίζει να του προσφέρει τα μπόνους, μέχρι (υποτίθεται) να φτιαχτεί το πρόβλημα (που δεν υπάρχει).

2 minutes ago, epolala said:

Λέει ότι η Νόβα βλέπει (μη υπάρχον) πρόβλημα στο σταθερό Νόβα και του δίνει μπόνους λεπτά και GB μέχρι να φτιαχτεί.
Αλλά το βλέπει για κάποιο λόγο κάθε τόσο και συνεχίζει να του προσφέρει τα μπόνους, μέχρι (υποτίθεται) να φτιαχτεί το πρόβλημα (που δεν υπάρχει).

Ευχαριστώ, κατάλαβα!
Από ότι μου έχουν πει, όταν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή του σταθερού σου στέλνουν μύνημα ότι μπορείς να πάρεις δωρέαν λεπτά και δεδομένα αλλά πρέπει κάτι να κάνεις για να τα ενεργοποιήσεις. Οπότε του το βγάζει συχνά αυτό το μήνυμα τώρα τελευταία χωρίς να υπάρχει πράγματι προβλημα. Ωραία! Κρίμα που δεν έχω σταθερό... 🙂

14 minutes ago, VIPdriver said:

Ε, αφού τα έχει! Να μην τα δείξει; 😃

1 minute ago, opmgls said:

Ευχαριστώ, κατάλαβα!
Από ότι μου έχουν πει, όταν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή του σταθερού σου στέλνουν μύνημα ότι μπορείς να πάρεις δωρέαν λεπτά και δεδομένα αλλά πρέπει κάτι να κάνεις για να τα ενεργοποιήσεις. Οπότε του το βγάζει συχνά αυτό το μήνυμα τώρα τελευταία χωρίς να υπάρχει πράγματι προβλημα. Ωραία! Κρίμα που δεν έχω σταθερό... 🙂

Μιας και πήγε η κουβέντα στο σταθερό Νόβα, προχτές το απόγευμα (Τρίτη) πήγα σε κατάστημα κι έκανα αίτηση μετάβασης του σταθερού τής μάνας μου (είναι στ'όνομά μου) από 4G Home Internet (που θα'ληγε το Σεπτέμβρη και θα πήγαινε 22€/μήνα) σε Fiber 100 (21€/μήνα).
Χτες Τετάρτη 8 και κάτι το πρωί με πήραν τηλέφωνο για ραντεβού, πήγαν στις 10:30, της πέρασαν οπτική μέσα στο σπίτι (η πολυκατοικία είχε, η μάνα μου όχι) και απ'τη μία το μεσημέρι τής ίδιας μέρας έχει το καινούργιο πρόγραμμα. Η ποιότητα είναι απίστευτη, και στη φωνή και στο ίντερνετ.
Στο συγκεκριμένο η Νόβα με εξέπληξε ευχάριστα, να τα λέμε κι αυτά!

4 ώρες πριν, glofiish said:

Τώρα το είδα πιο προσεκτικά αυτό που ρωτάς.
Στο free2go αν κάνεις αναβάθμιση θα πάρεις γίγα δώρο. 
Όμως εσύ έχεις Q όπως γράφεις. Κάνε την ερώτηση στο Q θέμα γιατί ίσως κάτι δίνει με την αναβάθμιση. Αυτό θα μπορείς να το δεις και μόνος σου, τι στιγμή που θα κάνεις την οποιαδήποτε ποσού αναβάθμιση. 

Ωστόσο επειδή έχεις το vip, μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον συνεργάτη απ όπου το παρέλαβες; Γιατί μπορεί να μη γίνεται απλή αναβάθμιση ποσού, αν και αυτό το θεωρώ απίθανο. 

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Υποτιθεται ναι, αλλά η Νόβα δεν το κάνει. Σε ένα που έχω >4 μήνες, με έχει σε gsm

ναι η νοβα ακολουθει αυτην την τακτική μόλις περάσει αρκετός καιρός και δεν εχεις βάλει καρτα το γυρνάει σε GSM...

4 ώρες πριν, opmgls said:

Για να λέμε όμως και του στραβού τα δίκια..όλες βελτιώθηκαν σε βάθος 2-3 ετών. Nova και Vodafone ΟΛΕΣ οι άδειες των τελευταίων ετών πανε μαζί.

Η Cosmote μας τα χάλασε τα τελευταία χρόνια όμως. 

4 ώρες πριν, opmgls said:

Telecom. 

Telekom ο Γερμανικός όμιλος, Q Telecom η καρτοκινητή 🙂

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί μέχρι σήμερα στους περισσότερους το δίκτυο φαίνεται Q Telecom και όχι NOVA ενω είναι ίδιο.

Hlias.

20 minutes ago, elkons said:

Για να λέμε όμως και του στραβού τα δίκια..όλες βελτιώθηκαν σε βάθος 2-3 ετών. Nova και Vodafone ΟΛΕΣ οι άδειες των τελευταίων ετών πανε μαζί.

Η Cosmote μας τα χάλασε τα τελευταία χρόνια όμως. 

Telekom ο Γερμανικός όμιλος, Q Telecom η καρτοκινητή 🙂

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί μέχρι σήμερα στους περισσότερους το δίκτυο φαίνεται Q Telecom και όχι NOVA ενω είναι ίδιο.

Ναι, με την ονομασία Telecom την Cosmote εννοούσα στην ανάρτηση μου. 🙂

25 minutes ago, elkons said:

🙂

Από τη στιγμή που θέλει διαδικασία φορητότητας να μεταφερθεί κάποιος ανάμεσα στις 2, ίσως αυτές οι 2 να μην είναι εντελώς το ιδιο.

Η βονταφον επιτρέπει 1 δωρεάν αλλαγή προγραμματος ανά μήνα και η κοσμοτε το κάνει με σμσ (και κάποια χρεωση). Η Νοβα κάνει σαν να έρχεσαι από άλλο δίκτυο. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Από τη στιγμή που θέλει διαδικασία φορητότητας να μεταφερθεί κάποιος ανάμεσα στις 2, ίσως αυτές οι 2 να μην είναι εντελώς το ιδιο.

Η βονταφον επιτρέπει 1 δωρεάν αλλαγή προγραμματος ανά μήνα και η κοσμοτε το κάνει με σμσ (και κάποια χρεωση). Η Νοβα κάνει σαν να έρχεσαι από άλλο δίκτυο. 

Είναι ακριβώς στο ίδιο δίκτυο. Οι παλιές Roaming SIM μόνο τις διαβάζει ως Info Quest S.A MCC-MNC 202-09 ενώ στις νέες Telestet MCC-MNC 202-10 (το ίδιο έχουν και συμβόλαια,F2G). Στις παλιές Q SIM γίνεται εσωτερικο Roaming στη Nova, παλιά δεν ήταν η ίδια εταιρεία την εξαγόρασε η WIND αν τα λεω σωστά. 

4 minutes ago, VIPdriver said:

Η Νοβα κάνει σαν να έρχεσαι από άλλο δίκτυο. 

Γενικά πρέπει να κάνουν κάτι γιατί την αντιμετωπίζουν σαν ξεχωριστό δίκτυο. Πριν τα ετήσια, την είχαν εντελώς παρατημένη τη Q. Μόνο η 8€η την κρατούσε ζωντανή. 

Hlias.

https://www.lagonika.gr/prosfores/6euro-ekptwsh-ston-ab-gia-agores-anw-twn-30euro-me-e3argyrwsh-pontwn-sto-padu-app/

Όσοι έχουμε βονταφον, ξέρουμε τι προκειται να γίνει.... 

49 minutes ago, VIPdriver said:

https://www.lagonika.gr/prosfores/6euro-ekptwsh-ston-ab-gia-agores-anw-twn-30euro-me-e3argyrwsh-pontwn-sto-padu-app/

Ισχύει και για τα καταστήματα ΑΒ συνεργατών; θέλω να πω τα. καταστήματα που χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα του ΑΒ αλλά είναι franchise.

Hlias.

28 minutes ago, elkons said:

Ισχύει και για τα καταστήματα ΑΒ συνεργατών; θέλω να πω τα. καταστήματα που χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα του ΑΒ αλλά είναι franchise.

Νομίζω το γράφει στο λινκ που ανέβασα

3 minutes ago, VIPdriver said:

Νομίζω το γράφει στο λινκ που ανέβασα

Δεν ήξερα πως τα AB food market είναι οι συνεργάτες. 

Μια χαρά!!

Hlias.

11 ώρες πριν, epolala said:

Ακριβώς όπως το περιέγραψες.

11 ώρες πριν, opmgls said:

Ότι είπε ο φίλος ακριβώς 

11 ώρες πριν, VIPdriver said:

Όλα δωρεάν 😁

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μηπως μπορεί κάποιος να αναφέρει πως κερδίζουμε πόντους στο padu app.
Δηλαδή άμα βάλω €15 ανανέωση στο f2g ή στο Q παίρνω κάποιους πόντους;