AlexM2 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 3 minutes ago, VIPdriver said: Πας πρώτα σε what's up και μετά neo, πανευκολο. Ναι οποίος θέλει να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία μπορεί να το κάνει. Αλλά αν τύχει για οποιοδήποτε λόγο πχ δεν έχεις βάλει χρήματα στον λογαριασμό σου κλπ τότε χάνεις την προσφορά. Βασικά όμως δεν γνωρίζω αν πρέπει να παραμείνεις κάποιο χρονικό διάστημα ενεργός σε what's up για να σου βγάλει την προσφορά Edited 11 Ιουλίου by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 26 minutes ago, AlexM2 said: Ναι οποίος θέλει να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία μπορεί να το κάνει. Αλλά αν τύχει για οποιοδήποτε λόγο πχ δεν έχεις βάλει χρήματα στον λογαριασμό σου κλπ τότε χάνεις την προσφορά. Βασικά όμως δεν γνωρίζω αν πρέπει να παραμείνεις κάποιο χρονικό διάστημα ενεργός σε what's up για να σου βγάλει την προσφορά Δηλαδή θα προτιμήσει κάποιος να κάνει 2 συμβόλαια 2 ετών το καθενα για να πάρει την προσφορά της nova, αντί να το κάνει καρτοκινητο κ μετά neo χωρίς συμβόλαιο; Και εάν είναι να είναι κάποιος τόσο ξεχασιαρης, ας αφήσει την τηλεφωνία.... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: *Τιμή για όσους έχουν πάνω από 1 γραμμή. Και δεν πάω στο Cosmote Neo με 25ε χωρίς συμβόλαιο; Ναι αλλά δεν παίρνεις ψυγείο. Και από μία και πάνω εννοεί ΜΙΑ για υφιστάμενους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Konsta_ntina said: Ναι αλλά δεν παίρνεις ψυγείο. Και από μία και πάνω εννοεί ΜΙΑ για υφιστάμενους. +6ε/μήνα στο παγιο εάν παρεις δωρο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 33 minutes ago, VIPdriver said: +6ε/μήνα στο παγιο εάν παρεις δωρο 6Χ12Χ2=144€. Καλή τιμή για ένα ψυγείο που το φέρνουν στο σπίτι ή ένα κλιματιστικό και με 6€ τον μήνα είναι ίδια η τιμή με τους άλλους και σου μένει η συσκευή. 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Δηλαδή θα προτιμήσει κάποιος να κάνει 2 συμβόλαια 2 ετών το καθενα για να πάρει την προσφορά της nova, αντί να το κάνει καρτοκινητο κ μετά neo χωρίς συμβόλαιο; Και εάν είναι να είναι κάποιος τόσο ξεχασιαρης, ας αφήσει την τηλεφωνία.... Γιατί 2 συμβόλαια? 1 λέει τουλάχιστον. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης της γλώσσας.😀 Edited 11 Ιουλίου by Konsta_ntina 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 23 minutes ago, Konsta_ntina said: . Γιατί 2 συμβόλαια? 1 λέει τουλάχιστον. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης της γλώσσας.😀 Πρέπει να έχεις τουλαχιστον ΗΔΗ 1 συμβόλαιο στη νοβα. Όσοι δεν έχουν συμβόλαιο στη νοβα, θα πρέπει να κάνουν 2 συμβόλαια. Το κατανοησες; 2 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Ναι αλλά δεν παίρνεις ψυγείο. Και από μία και πάνω εννοεί ΜΙΑ για υφιστάμενους. Και ξέχασες να γράψεις το +6€/μήνα για το ψυγείο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Δηλαδή θα προτιμήσει κάποιος να κάνει 2 συμβόλαια 2 ετών το καθενα για να πάρει την προσφορά της nova, αντί να το κάνει καρτοκινητο κ μετά neo χωρίς συμβόλαιο; Και εάν είναι να είναι κάποιος τόσο ξεχασιαρης, ας αφήσει την τηλεφωνία.... Δεν θέμα αν είναι κάποιος ξεχασιαρης. Μπορεί να ξεμείνει από χρήματα,να χάσει την κάρτα και άλλα χίλια δυο πράγματα. Και ναι δεν παρακολουθούν όλοι τις προσφορές ούτε όλοι μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν πρώτα το καρτοκινητο και μετά να κάνουν το neo γιατί απλά ο άλλος μη ψαγμενος κόσμος δεν θα το κάνει. Και δεν είναι απαραίτητο να κάνουν 2 συμβόλαια γιατί κάποιος μπορεί να έχει το σταθερό του στην Νοva κλπ. Και αν θέλουν να κάνουν 2 συμβόλαια συμφέρει η Nova σε βάθος χρόνου Edited 11 Ιουλίου by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 1 hour ago, AlexM2 said: Μπορεί να ξεμείνει από χρήματα,να χάσει την κάρτα και άλλα χίλια δυο πράγματα. Προτιμότερο να το παθει σε neo παρά σε συμβόλαιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: Προτιμότερο να το παθει σε neo παρά σε συμβόλαιο. Ναι και να μείνει χωρίς υπηρεσίες😂 πολύ προτιμότερο και μετά να πληρώνει τον κανονικό αυξημένο πόσο για την υπηρεσία Edited 11 Ιουλίου by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 50 minutes ago, AlexM2 said: Ναι και να μείνει χωρίς υπηρεσίες😂 πολύ προτιμότερο και μετά να πληρώνει τον κανονικό αυξημένο πόσο για την υπηρεσία Προτιμοτερο απο το να του κοψουν το τηλ και να του ερχονται εξωδικα απο δικηγορικα γραφεια και το ψυγειο να του βγει πανακριβο.... 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου (edited) 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Προτιμοτερο απο το να του κοψουν το τηλ και να του ερχονται εξωδικα απο δικηγορικα γραφεια και το ψυγειο να του βγει πανακριβο.... 😉 Ότι πεις. Δεν αναφερα κάτι για ψυγείο πάντως. Αν μιλάμε για κακοπληρωτη καλύτερα να μην έχει και τηλέφωνο καθόλου και αν έχει καλύτερα να έχει καρτοκινητο να μην βάζει κάρτα καθόλου και να βγαίνει στην ταράτσα για σήματα καπνού. Έτσι γλυτώνει χρήματα και η ζωή προχωράει. Edited 12 Ιουλίου by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου 7 ώρες πριν, AlexM2 said: Ότι πεις. Δεν αναφερα κάτι για ψυγείο πάντως. Αν μιλάμε για κακοπληρωτη καλύτερα να μην έχει και τηλέφωνο καθόλου και αν έχει καλύτερα να έχει καρτοκινητο να μην βάζει κάρτα καθόλου και να βγαίνει στην ταράτσα για σήματα καπνού. Έτσι γλυτώνει χρήματα και η ζωή προχωράει. Όταν το επιχείρημα σου είναι να ξεχάσει να βάλει κάρτα, το ίδιο είναι και να ξεχάσει να πληρώσει λογαριασμο... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Όταν το επιχείρημα σου είναι να ξεχάσει να βάλει κάρτα, το ίδιο είναι και να ξεχάσει να πληρώσει λογαριασμο... Το επιχείρημα μου ήταν όχι αν ξεχάσει να βάλει κάρτα να διαβάζεις καλύτερα. Το επιχείρημα μου ήταν ότι επειδή απαιτεί ηλεκτρονική πληρωμή και καθημερινά συμβαίνουν πολλά κάποιος θα μείνει χωρίς υπηρεσίες. Και όταν αυτές επανέλθουν θα τις πληρώνει ακριβότερα. Επίσης αν έχεις συμβόλαιο μπορείς να ζητήσεις διακανονισμό η παράταση προθεσμίας πληρωμής αν σου κάτσει στραβή για έναν μήνα. Με το Neo απλά μένεις χωρίς τηλέφωνο και όπως είπα δεν είναι όλοι στην θέση να κάνουν την διαδικασία που αναφέρεις. Τέλος το off topic από εμένα γιατί τράβηξε πολύ νομίζω. Edited 12 Ιουλίου by AlexM2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου 7 ώρες πριν, AlexM2 said: Το επιχείρημα μου ήταν όχι αν ξεχάσει να βάλει κάρτα να διαβάζεις καλύτερα. Το επιχείρημα μου ήταν ότι επειδή απαιτεί ηλεκτρονική πληρωμή και καθημερινά συμβαίνουν πολλά κάποιος θα μείνει χωρίς υπηρεσίες. Και όταν αυτές επανέλθουν θα τις πληρώνει ακριβότερα. Επίσης αν έχεις συμβόλαιο μπορείς να ζητήσεις διακανονισμό η παράταση προθεσμίας πληρωμής αν σου κάτσει στραβή για έναν μήνα. Με το Neo απλά μένεις χωρίς τηλέφωνο και όπως είπα δεν είναι όλοι στην θέση να κάνουν την διαδικασία που αναφέρεις. Τέλος το off topic από εμένα γιατί τράβηξε πολύ νομίζω. Είμαστε στο 2026 και η συντριπτική πλειοψηφία κάνει ηλεκτρονικές πληρωμές (άλλωστε το επιβάλλει η κυβέρνηση για έλεγχο φοροδιαφυγής). Από αυτούς που λόγω ηλικίας δεν μπορούν, στην συντριπτική πλειοψηφία το κάνουν νεότεροι συγγενείς (όπως κάνω και εγώ στο μισό μου σόι). Δεν διαφωνώ ότι μπορεί κάποιος να ξεχάσει κλπ, αλλά μιλάμε για την συντριπτική μειοψηφία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Δεν έχω καταλάβει τι να ξεχάσει κάποιος? Στο ΝΕΟ η πληρωμή γίνεται αυτόματα από την κάρτα που έχεις βάλει, αν δεν έχει χρήματα όταν κάνει τη χρέωση θα προσπαθήσει ξανά, τώρα αν δεν έχει ξανά χρήματα να το κάνει καρτοκινητό καλύτερα και να βάζει όποτε έχει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Άφησα να αλλάξει η μέρα επίτηδες στο f2go, δηλαδή έκανα ανανέωση στις 12 μεσάνυχτα και δεν έκανε reload τα παλιά, οπότε να ξέρετε ότι αυτό που ήταν πιο χαλαρά και άλλαζαν τα ρολόγια τους το πρωί πριν τις 9, σε εμένα δεν έγινε. Πχ όταν λέει ότι λήγει στις 12, μην το κάνετε στις 13 του μήνα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου 32 minutes ago, hercoulis said: Άφησα να αλλάξει η μέρα επίτηδες στο f2go, δηλαδή έκανα ανανέωση στις 12 μεσάνυχτα και δεν έκανε reload τα παλιά, οπότε να ξέρετε ότι αυτό που ήταν πιο χαλαρά και άλλαζαν τα ρολόγια τους το πρωί πριν τις 9, σε εμένα δεν έγινε. Πχ όταν λέει ότι λήγει στις 12, μην το κάνετε στις 13 του μήνα. Με τη λέξη "παλιά" εννοείς ότι έχασε τα λεπτα και τα δεδομένα απο το rollover; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Αυτο που λες με τα ρολόγια το θυμάμαι μονο στο cu, γινόταν και στη νοβα? Εγω νομίζω στη νοβα χανονταν αμεσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Άλλαξα το συμβόλαιο σταθερής στην Νόβα σε κάτι πολύ πιο οικονομικό Θα πρέπει να ξανά ενεργοποιήσω το buy more ;; Έχει κανείς εμπορία επί του θέματος;; 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 14 minutes ago, HEO said: Άλλαξα το συμβόλαιο σταθερής στην Νόβα σε κάτι πολύ πιο οικονομικό Θα πρέπει να ξανά ενεργοποιήσω το buy more ;; Έχει κανείς εμπορία επί του θέματος;; Κανονικά όχι. Αν είχες αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα του κινητου θα έπρεπε να κάνεις ξανά ενεργοποιήση. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 31 minutes ago, HEO said: Άλλαξα το συμβόλαιο σταθερής στην Νόβα σε κάτι πολύ πιο οικονομικό Θα πρέπει να ξανά ενεργοποιήσω το buy more ;; Έχει κανείς εμπορία επί του θέματος;; Έχω αλλάξει δύο φορες δεν επηρεάστηκε.Μην κάνεις τίποτα και τα ανακατέψεις μαύτους θα τα κάνουν χειρότερα. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου On 13/7/2026 at 1:01 ΠΜ, opmgls said: Με τη λέξη "παλιά" εννοείς ότι έχασε τα λεπτα και τα δεδομένα απο το rollover; Ναι λεπτά δεδομένα και μηνύματα. 15 ώρες πριν, kmpatra said: Αυτο που λες με τα ρολόγια το θυμάμαι μονο στο cu, γινόταν και στη νοβα? Εγω νομίζω στη νοβα χανονταν αμεσα. Μπορει να έχεις και δίκαιο και να μπερδεύτηκα με το cu. Μιλάω για πολύ παλιά πάντως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου 1 hour ago, hercoulis said: Ναι λεπτά δεδομένα και μηνύματα. Μπορει να έχεις και δίκαιο και να μπερδεύτηκα με το cu. Μιλάω για πολύ παλιά πάντως. Κι εγώ για Voafone το θυμάμαι να τα διατηρεί λίγες ώρες. Στην Nova όχι. Στην Cosmote το έλεγε λήγουν 9πμ το πρωί δηλαδή. Παεί καιρός βέβαια και ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου ερώτηση του 1.000.000$!!!🤣 δύο συνδέσεις που λήγουν στης 17.07.2026 πώς θα της κάνω αίτημα στο cosmote neo με επιλογή υπαναχωρήσεις εάν η Νόβα ΜΟΥ τα κάνει κ τα δυο μεταφορά στο unlimited+40gb???🤔🤔🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουλίου Summer data max offer Το πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 31/8/2026. Το πακέτο έχει Rollover. Ότι περισσεύει, μεταφέρεται αυτόματα τον επόμενο μήνα αν το ενεργοποιήσεις ξανά πριν λήξει! Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του. Η τιμή ενεργοποίησης του πακέτου είναι 14,20€. Τα MB ισχύουν για χρήση στην Ε.Ε. με πολιτικής ορθής χρήσης τα 20821MB. Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στείλε 250GB με δωρεάν SMS στο 1264. Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€. Δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων. Τα MB καταναλώνονται πρώτα σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης. Η τιμή του πακέτου περιλαμβάνει ΦΠΑ. ΥΓ: το κιού το δίνει με 12,50 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts