vf-alex Δημ. Σάββατο στις 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:25 μμ (edited) Σε μένα πάντως που χθες ξεκίνησα το ετήσιο με το που κατέβασα την εφαρμογή μου μπήκαν δώρο και 5GB για 1 εβδομάδα και βλέπω πως τρώει από αυτά πρώτα και όχι από τα 150GB. Συγκεκριμένα είναι 153.600MB Edited Σάββατο στις 04:25 μμ by vf-alex 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 04:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:43 μμ 17 minutes ago, vf-alex said: Σε μένα πάντως που χθες ξεκίνησα το ετήσιο με το που κατέβασα την εφαρμογή μου μπήκαν δώρο και 5GB για 1 εβδομάδα και βλέπω πως τρώει από αυτά πρώτα και όχι από τα 150GB. Συγκεκριμένα είναι 153.600MB Και τα 5gb είναι δώρο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. Σάββατο στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:02 μμ 36 minutes ago, vf-alex said: Σε μένα πάντως που χθες ξεκίνησα το ετήσιο με το που κατέβασα την εφαρμογή μου μπήκαν δώρο και 5GB για 1 εβδομάδα και βλέπω πως τρώει από αυτά πρώτα και όχι από τα 150GB. Συγκεκριμένα είναι 153.600MB Ακόμα κι αν έχουμε αγοράσει το ετήσιο πακέτο, χρειάζεται να ανανεώσουμε την κάρτα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:05 μμ 2 minutes ago, .... said: Ακόμα κι αν έχουμε αγοράσει το ετήσιο πακέτο, χρειάζεται να ανανεώσουμε την κάρτα; Όχι. Έχεις προπληρώσει 12 μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:09 πμ 15 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Σαφώς είναι δώρο. Δεν πλήρωσες για αυτό το δώρο. Έβαλες 10€ στο στοίχημα και τα παίρνεις πίσω αμέσως. Επομένως η εταιρεία σου δίνει το δικαίωμα να πάρεις το δώρο δωρεάν με την συμφωνία με την νοβιμπετ. Δεν αγόρασες κάποιο πακέτο. Έχει χαθεί η λογική. Δώσε κάτι δωρεάν και μετά δημιουργείς απαίτηση. Η λογική λέει ότι πρώτα καταναλώνονται τα γίγα που λήγουν νωρίτερα. Έχεις εσύ άλλη λογική για το πώς θα καταναλώνονται , εδώ είμαστε να σε ακούσουμε. Αν πάρω το δώρο log n win, ποιο θα καταναλώσει πρώτο? Τα περί νοβιμπετ, απαίτηση, και λοιπές κουβέντες τις προσπερνάω…έτυχε να είναι η νοβιμπετ, μπορεί να ήταν η σουπερμπετ, πόσο ποιο απλά να το γράψω δεν έχει να κάνει με αυτούς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 07:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:50 πμ 33 minutes ago, hercoulis said: Η λογική λέει ότι πρώτα καταναλώνονται τα γίγα που λήγουν νωρίτερα. Έχεις εσύ άλλη λογική για το πώς θα καταναλώνονται , εδώ είμαστε να σε ακούσουμε. Αν πάρω το δώρο log n win, ποιο θα καταναλώσει πρώτο? Τα περί νοβιμπετ, απαίτηση, και λοιπές κουβέντες τις προσπερνάω…έτυχε να είναι η νοβιμπετ, μπορεί να ήταν η σουπερμπετ, πόσο ποιο απλά να το γράψω δεν έχει να κάνει με αυτούς. Υπάρχουν 2 διαφορετικές υπηρεσίες; Α) αυτές που αγοράζεις Β) αυτές που σου δίνει η εταιρία δωρεάν. Οι δωρεάν έχουν προτεραιότητα. Εάν υπάρχουν 2 δωρεάν, η δωρεάν που λήγει νωρίτερα. Μετά έρχονται οι αγορασμενες υπηρεσίες. Εάν έχεις 2 αγορασμενες υπηρεσίες, προτεραιότητα έχει αυτή που λήγει νωριτερα. Όλα αυτά μετά τις δωρεάν υπηρεσιες. Οταν έχεις δωρεάν που λήγουν πιο μετά από την αγορασμενη, εάν θέλεις να παραταθεί η ημερομηνία λήξης της αγορασμενης θα πρέπει να ξαναγορασεις την ίδια υπηρεσία, αλλιώς την αφήνεις να λήξει. Εάν έτρωγε πρώτα τα αγορασμενα, θα έλεγε ο κόσμος "τζάμπα δώρο" και "το κάνει για να μας φάει τα αγορασμενα". 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Κυριακή στις 07:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:55 πμ (edited) 55 minutes ago, hercoulis said: Η λογική λέει ότι πρώτα καταναλώνονται τα γίγα που λήγουν νωρίτερα. Έχεις εσύ άλλη λογική για το πώς θα καταναλώνονται , εδώ είμαστε να σε ακούσουμε. Αν πάρω το δώρο log n win, ποιο θα καταναλώσει πρώτο? Τα περί νοβιμπετ, απαίτηση, και λοιπές κουβέντες τις προσπερνάω…έτυχε να είναι η νοβιμπετ, μπορεί να ήταν η σουπερμπετ, πόσο ποιο απλά να το γράψω δεν έχει να κάνει με αυτούς. Μιλάς υποθετικά για να δημιουργήσεις επιχειρήματα, γιατί δεν γίνεται απλώς να δεχθείς την εξουσία της εταιρείας. Άδικα το παλεύεις και τίποτα δεν αλλάζει. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς ότι η μίρλα δεν βοηθάει σε τίποτα, θα ηρεμήσεις και θα αλλάξει η ζωή σου. Αυτό που ονομάζεις λογική, είναι απλώς μια προσπάθεια να αποφυγής της πραγματικότητας. Οφτοπικ αλλά δεν ξέρω τι να απαντήσω στις υποθέσεις σου και να βοηθήσω την συζήτηση να έχει ένα αποτέλεσμα θετικό. Και ανεβάζω 2 σπινττεστς από Cosmo το καλύτερο δίκτυο και Q , την ίδια στιγμή από μία παραλία με πολύ κόσμο, στην νότια Πελοπόννησο. Edited Κυριακή στις 08:06 πμ by Konsta_ntina 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Κυριακή στις 08:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:41 πμ Να ανεβάσω και εγώ λοιπόν από Πάτρα. Η λογική λέει για τα δεδομένα ότι καταναλώνουμε πρώτα αυτά που λήγουν νωρίτερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:10 πμ 20 minutes ago, leo06 said: Η λογική λέει για τα δεδομένα ότι καταναλώνουμε πρώτα αυτά που λήγουν νωρίτερα. Δεν απαντάω προσωπικά σε εσένα απλά κανω quote την προταση σου για να πω κι εγώ αυτό που σκέφτομαι περι του θέματος. H λογική λέει αυτό που γράφεις. Η λογική επίσης λέει ότι αφού η εταιρεία σου δίνει το δώρο βάζει όποιους όρους θέλει αυτή ως προς την κατανάλωση του και εσύ μην το πάρεις εαν δεν σου αρέσουν οι όροι. Λογικό ειναι εμείς να θεωρούμαι ότι αυτοί οι όροι δεν μας ευνοούν όσο θα θέλαμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Κυριακή στις 09:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:17 πμ 4 minutes ago, opmgls said: Δεν απαντάω προσωπικά σε εσένα απλά κανω quote την προταση σου για να πω κι εγώ αυτό που σκέφτομαι περι του θέματος. H λογική λέει αυτό που γράφεις. Η λογική επίσης λέει ότι αφού η εταιρεία σου δίνει το δώρο βάζει όποιους όρους θέλει αυτή ως προς την κατανάλωση του και εσύ μην το πάρεις εαν δεν σου αρέσουν οι όροι. Λογικό ειναι εμείς να θεωρούμαι ότι αυτοί οι όροι δεν μας ευνοούν όσο θα θέλαμε. Προφανώς οι εταιρείες κοιτάνε το συμφέρον τους, το θέμα είναι με εμάς που επικροτούμε τις εταιρείες σε ότι και αν κάνουν. Και θα πρέπει να καταναλώνονται πρώτα αυτά που λήγουν πρώτα γιατί προφανώς θα λήξουν αν δεν καταναλωθούν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Κυριακή στις 09:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:19 πμ 1 minute ago, opmgls said: Δεν απαντάω προσωπικά σε εσένα απλά κανω quote την προταση σου για να πω κι εγώ αυτό που σκέφτομαι περι του θέματος. H λογική λέει αυτό που γράφεις. Η λογική επίσης λέει ότι αφού η εταιρεία σου δίνει το δώρο βάζει όποιους όρους θέλει αυτή ως προς την κατανάλωση του και εσύ μην το πάρεις εαν δεν σου αρέσουν οι όροι. Λογικό ειναι εμείς να θεωρούμαι ότι αυτοί οι όροι δεν μας ευνοούν όσο θα θέλαμε. Έχω μάθει ότι όλοι επικαλούνται την λογική όπως τον συμφέρει τον καθένα. Όμως κάποια λογική λέει ότι όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι. Αντί λοιπόν να πούμε και ευχαριστώ που μας έδωσε το δικαίωμα ανεξοδα να έχουμε αυτονομία για 7 μήνες, από πάνω φωνάζουμε ότι μας πίνουν το αίμα. Έτσι είναι η φύση των ανθρώπων. Φόβος και απληστία τους κατευθύνουν και οι κυβερνήσεις τους ελέγχουν. Όχι όλους βέβαια. Αν δίνεις σε κάποιον 50 € κάθε μέρα, την ημέρα που θα το σταματήσεις δεν θα σου πει ευχαριστώ, αλλά θα σε βρίσει γιατί έχει μετατραπεί σε δικαίωμα η δική σου προσφορά. Έτσι με τα 600+600. Δεν μπορούσε το λαμόγιο να τα κάνει 1 γκιγκα? Η και 2? 2 minutes ago, leo06 said: γιατί προφανώς θα λήξουν αν δεν καταναλωθούν Μα εννοείται ότι αφού δεν μπορείς να καταναλώσεις όλο το δώρο, τι νόημα έχει να έχεις κάτι ψίχουλα? Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Κυριακή στις 09:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:35 πμ 4 minutes ago, leo06 said: Προφανώς οι εταιρείες κοιτάνε το συμφέρον τους, το θέμα είναι με εμάς που επικροτούμε τις εταιρείες σε ότι και αν κάνουν. Και θα πρέπει να καταναλώνονται πρώτα αυτά που λήγουν πρώτα γιατί προφανώς θα λήξουν αν δεν καταναλωθούν. Σχετικό είναι και αυτό. Ας πούμε έχεις πακέτο με rollover που λήγει πρώτο και δώρο που λήγει μετά. Θα θες να φας το δώρο για να σου μείνουν του πακέτου για αργότερα και ίσως να προστεθούν με του επόμενου. Το ζήτημα στη νόβα δεν είναι ότι οι κανόνες είναι άδικοι, αλλά ότι υπάρχουν κανόνες που δεν εφαρμόζονται, κανόνες που εφαρμόζονται αλλά δεν έχουν γραφτεί πουθενά και τους έχουμε βρει μόνοι μας, εξαιρέσεις επί κανόνων σε κάποια πακέτα γιατί... ποιός ξέρει γιατί και ότι αν ρωτήσεις τρεις υπαλλήλους θα πάρεις τρεις απαντήσεις με μεγάλη πιθανότητα καμία να μην είναι η σωστή. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κοιτάμε την τσέπη μας και το αποτέλεσμα, αν μας ικανοποιεί έχει καλώς χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Κυριακή στις 09:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:52 πμ 16 minutes ago, spiliot said: Σχετικό είναι και αυτό. Ας πούμε έχεις πακέτο με rollover που λήγει πρώτο και δώρο που λήγει μετά. Θα θες να φας το δώρο για να σου μείνουν του πακέτου για αργότερα και ίσως να προστεθούν με του επόμενου. Το ζήτημα στη νόβα δεν είναι ότι οι κανόνες είναι άδικοι, αλλά ότι υπάρχουν κανόνες που δεν εφαρμόζονται, κανόνες που εφαρμόζονται αλλά δεν έχουν γραφτεί πουθενά και τους έχουμε βρει μόνοι μας, εξαιρέσεις επί κανόνων σε κάποια πακέτα γιατί... ποιός ξέρει γιατί και ότι αν ρωτήσεις τρεις υπαλλήλους θα πάρεις τρεις απαντήσεις με μεγάλη πιθανότητα καμία να μην είναι η σωστή. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κοιτάμε την τσέπη μας και το αποτέλεσμα, αν μας ικανοποιεί έχει καλώς χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλά. Αυτό με τις διαφορετικές απαντήσεις ισχύει για όλες τις εταιρείες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:03 πμ Δηλαδή εάν σας έτρωγε πρώτα από τα αγορασμενα και μετά από το δωρεάν δεν θα είχατε πρόβλημα; Εγώ προσωπικά προτιμώ να παρατείνω τα αγορασμενα και όταν τελειώσει το δώρο να καταναλώσω από την αγορασμενη καβατζα μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:28 πμ 1 ώρα πριν, leo06 said: Να ανεβάσω και εγώ λοιπόν από Πάτρα. Η λογική λέει για τα δεδομένα ότι καταναλώνουμε πρώτα αυτά που λήγουν νωρίτερα. Πάρτε και από Λεπτοκαρυα Πιερίας με iPhone 15 πλέον. Αξιοπρεπέστατη η Nova για ακόμα μια φορά σε σχέση με τη σούπερ κοσμοτε. Επίσης η Nova στον Πειραιά εκεί που έμενα, έπιανε 170-180Mbps 5G χαλαρά με 10-20Mbps Upload σταθερά. Να η Cosmote 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Κυριακή στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:50 μμ Νωπήγεια Κισάμου Χανίων 😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo1 Δημ. Κυριακή στις 05:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:06 μμ Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω....όσοι έχετε πάρει την προσφορά της novibet για 6 μήνες, σας έχει δώσει και παράταση στο υπόλοιπο των χρημάτων για 6 μήνες.... δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλετε χρήμα ή να πάρετε πακέτο για επέκταση χρηματικού υπολοίπου; Την έχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα Ευχαριστώ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ (edited) 12 minutes ago, pablo1 said: Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω....όσοι έχετε πάρει την προσφορά της novibet για 6 μήνες, σας έχει δώσει και παράταση στο υπόλοιπο των χρημάτων για 6 μήνες.... δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλετε χρήμα ή να πάρετε πακέτο για επέκταση χρηματικού υπολοίπου; Την έχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα Ευχαριστώ Δεν χρειάζεται να βάλεις χρήματα. Ανανεώνεται το υπόλοιπο κάθε μήνα για άλλον ένα μήνα αυτόματα. Και μπαίνουν και οι παροχές φυσικά. Edited Κυριακή στις 05:19 μμ by cu2goup 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo1 Δημ. Κυριακή στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:47 μμ (edited) Το buy more δεν το πειράζει έτσι; Δεν μπορώ να κάνω την ταυτοποίηση με τίποτα....έχω την ταυτότητα την παλια με ελληνικούς χαρακτήρες μήπως γι'αυτό; Edited Κυριακή στις 06:05 μμ by pablo1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 06:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:29 μμ 42 minutes ago, pablo1 said: Το buy more δεν το πειράζει έτσι; Δεν μπορώ να κάνω την ταυτοποίηση με τίποτα....έχω την ταυτότητα την παλια με ελληνικούς χαρακτήρες μήπως γι'αυτό; Πολύ πιθανό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:58 μμ 2 ώρες πριν, pablo1 said: Το buy more δεν το πειράζει έτσι; Δεν μπορώ να κάνω την ταυτοποίηση με τίποτα....έχω την ταυτότητα την παλια με ελληνικούς χαρακτήρες μήπως γι'αυτό; Δες τα email σου. Κάθε φορά που αποτυγχάνεις την ταυτοποίηση, σου στέλνουν email. Απάντησε τους σε ένα email έχοντας τις φωτογραφίες από την ταυτότητα σου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Χθες στς 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:56 πμ Είπα να βάλω και εγώ την προσφορά της Novibet πάνω στην προσφορά του Lidl plus αφού πλέον δεν καταναλώνω τόσα πολλά Giga και μου βγήκε κυριολεκτικά τζάμπα. Η διαδικασία πανέυκολη και η ταυτοποίηση έγινε μέσω gov. Τα χρήματα τα έκανα κατάθεση και άμεσα ανάληψη μέσω Apple pay. Τώρα δεν ξέρω αν η προσφορά του Lidl plus που δίνει δώρο μαζί 200GB θα χαθεί αλλά είπα να το δοκιμάσω. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 46 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 46 λεπτά πριν ωραία προσφορά σε F2G με 99€ δίνει για ένα χρόνο 150GB απεριόριστη ομιλία και 300 sms κάθε μήνα για ένα χρόνο,εάν είχα λεφτά στην μπάντα θα το έκανα,αυτό μεσω του κέντρου καρτοκινητής,βγαίνει στα 8,25€ ανά μήνα,μια χαρά!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 16 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 λεπτά πριν 27 minutes ago, odim said: ωραία προσφορά σε F2G με 99€ δίνει για ένα χρόνο 150GB απεριόριστη ομιλία και 300 sms κάθε μήνα για ένα χρόνο,εάν είχα λεφτά στην μπάντα θα το έκανα,αυτό μεσω του κέντρου καρτοκινητής,βγαίνει στα 8,25€ ανά μήνα,μια χαρά!! τι ΓΊΝΕΤΑΙ όμως με εμάς που έχουμε Buy More 15 giga??? ΔΕΝ μας φτάνουν αλλά κ τα 150 γίγας είναι υπερβολή θεωρώ... πρέπει να κάνουμε κάτι ενδιάμεσο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts