opmgls Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Αν και off topic, και η κοσμοτε δεχεται μηνύματα χωρίς να χρειάζεται ανανέωση για 12 μηνες. Για ασφάλεια απλά κάνεις την πρώτη ανανέωση αν πας προς τα εκεί. Μετά ακόμα και με φραγη τα sms δουλεύουν κανονικά. Έκανα πρόασφατα ενεργοποίηση WhatsApp για 2ο αναπληρωματικό νούμερο. Χρήματα δεν έχω βάλει καθόλου μέσα (ούτε μια φορά) και κατα συνέπεια ΔΕΝ λαμβάνω σε αυτό το νούμερο sms (ακόμη). Θα κάνω όμως μέχρι τέλος του μήνα μια ανανέωση 13€ και θα επιβεβαιώσω ότι λαμβάνω sms ( εννοώ μετά από 4 μήνες που θα έχουν λήξει τα χρήματα και τα πακέτα). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 8 ώρες πριν, kokalo said: Θα το κάνω με το 3€ στην Cosmote γιατί δεν είμαι για σασπένς.... καταρχην κοιταξε στην εφραρμογη αν σου εχει ερθει η προσφορα στην εικονα που στελνω ειναι οτι καλυτερο + ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ κατα δευτερον το "σασπένς" το δουλευω και σε nova και σε voda και δουλευει αψογα και τζαμπα 🙂 Edited 10 Μαρτίου by HEO 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Γειά σε όλους.... Έχει κανείς fiber 300 to the home, με Free2Go Buy More 2.0???🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, HEO said: καταρχην κοιταξε στην εφραρμογη αν σου εχει ερθει η προσφορα στην εικονα που στελνω ειναι οτι καλυτερο + ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ κατα δευτερον το "σασπένς" το δουλευω και σε nova και σε voda και δουλευει αψογα και τζαμπα 🙂 Δυστυχώς σε κανένα από τα 2 καρτοκινητά δεν έχει αυτή την επιλογή που μου έδειξες..... Σε ευχαριστώ πάντως.... 1 3 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 14 ώρες πριν, opmgls said: Έκανα πρόασφατα ενεργοποίηση WhatsApp για 2ο αναπληρωματικό νούμερο. Χρήματα δεν έχω βάλει καθόλου μέσα (ούτε μια φορά) και κατα συνέπεια ΔΕΝ λαμβάνω σε αυτό το νούμερο sms (ακόμη). Θα κάνω όμως μέχρι τέλος του μήνα μια ανανέωση 13€ και θα επιβεβαιώσω ότι λαμβάνω sms ( εννοώ μετά από 4 μήνες που θα έχουν λήξει τα χρήματα και τα πακέτα). Δεν έχει υπολοιπο μερικα λεπτα εστω? Δεν θυμάμαι μήπως θέλει μία εξερχόμενη για να ενεργοποιηθεί. Κλήσεις δέχεται ? Σε φρογκ χωρίς ανανέωση θυμάμαι οτι λαμβανα κλήσεις και μηνύματα κανονικά. 12 ώρες πριν, damianos said: Γειά σε όλους.... Έχει κανείς fiber 300 to the home, με Free2Go Buy More 2.0???🤔 Υπάρχει buy more σε συνδέσεις με οπτική? Εχω την εντύπωση το παλιό των adsl το κόβουν. Edited 11 Μαρτίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 7 minutes ago, kmpatra said: Δεν έχει υπολοιπο μερικα λεπτα εστω? Δεν θυμάμαι μήπως θέλει μία εξερχόμενη για να ενεργοποιηθεί. Κλήσεις δέχεται ? Σε φρογκ χωρίς ανανέωση θυμάμαι οτι λαμβανα κλήσεις και μηνύματα κανονικά. Υπάρχει buy more σε συνδέσεις με οπτική? Εχω την εντύπωση το παλιό των adsl το κόβουν. Από πού προκύπτει ότι η σταθερή τηλεφωνία fiber, ΔΕΝ έχει την υπηρεσία buy more??? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Παλιότερα είχε γραφτεί ότι όταν κάποιος έφευγε από το adsl και έβαζε οπτική κόβανε την υπηρεσία. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα και εγώ ερώτηση έκανα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 23 ώρες πριν, kokalo said: Να ρωτήσω κάτι ακόμα μιας και έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ..... Έχω ένα νούμερο της μητέρας μου και ένα του γιού που τα είχα μεταφέρει περυσι τέτοια εποχή στην NOVA, μέσω του γνωστού συνεργάτη, και με το γνωστό κόλπο είχαν για ένα χρόνο εισερχόμενες κλήσεις και SMS, κυρίως για λόγους Taxis και τραπεζών. Ποιος είναι τώρα ο πιο οικονομικός τρόπος για να συνεχίσουμε για άλλον έναν χρόνο την ίδια ιστορία? 1. Κάνουμε φορητότητα σε Whatsup με 3€ (ελπίζω ότι δεν ζητάει κάποια έξτρα κάρτα η COSMOTE) όπως μου έδειξε νωρίτερα ο @spiliot , και μετά επιστρέφουμε μέσω του γνωστού συνεργάτη στην NOVA....? Ισχύει σε αυτό το σενάριο ότι ακόμα δεν χρειάζεται ο γνωστός συνεργάτης να βάλεις αρχικά κάρτα 13, 14 15€.....? 2. Aν δεν ισχύει το 1ο σενάριο, απλά κάνουμε ανανέωση στις SIM 13€ (τόσο δεν είναι η ελάχιστη πλέον) και απλά τα χάνουμε στο δίμηνο......? Φαντάζομαι ισχύουν ακόμα οι εισερχόμενες κλήσεις και SMS μετά το δίμηνο... έτσι? 22 ώρες πριν, spiliot said: Η ανανέωση είναι η πιο εύκολη λύση και αν είσαι τυχερός και σου έχει έρθει σε κάποιο από τα νούμερα η προσφορά που επιτρέπει ανανέωση με χαμηλότερο ποσό θα είναι φθηνότερη από 13 ευρώ. Αν δεν θες να πληρώσεις τίποτα και αντέχεις το σασπένς, αφήνεις το νούμερο να απενεργοποιηθεί και μετά ζητάς στο τηλεφωνικό κέντρο να το ενεργοποιήσουν γιατί το είχες ξεχάσει και θες να βάλεις κάρτα. Θα το ενεργοποιήσουν, εσύ θα "ξεχάσεις" πάλι να βάλεις κάρτα και σχεδόν σίγουρα θα μείνει πάλι ενεργό για ένα χρόνο τουλάχιστον. Αν πας σε άλλο δίκτυο σε κατάστημα μπορείς να το κάνεις δωρεάν, αλλά θα σου βγάλουν την πίστη να πληρώσεις την πρώτη κάρτα (15 ευρώ). Θα το πρότεινα μόνο αν μπορούν να έρθουν μαζί σου οι κάτοχοι του αριθμού και το 3ευρο σου είναι πραγματικά δύσκολο να το πληρώσεις ενώ αντέχεις σπασαρχίδισμα και χάσιμο χρόνου. Αλλιώς το online 3ευρο είναι μια χαρά. Νομίζω η cosmote αφήνει τα εισερχόμενα μηνύματα για ένα χρόνο αλλά όχι τις κλήσεις μετά το 3μηνο. Αν σε καλύπτει μόνο μηνύματα μένεις εκεί για ένα χρόνο και βλέπεις πάλι του χρόνου. Στη χειρότερη επιστρέφεις nova στο τρίμηνο είτε εύκολα με 13 ευρώ ή τζάμπα με το τρικ. Η ερώτηση μου που είναι και η πιο βασική παραμένει.... Στην επιστροφή στην NOVA, ο γνωστός συνεργάτης εξακολουθεί να μην ζητάει κάρτα 13€ ή όχι....? Κι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το τρικ της τζάμπα επιστροφής.... Edited 11 Μαρτίου by kokalo 3 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Δεν έχει υπολοιπο μερικα λεπτα εστω? Δεν θυμάμαι μήπως θέλει μία εξερχόμενη για να ενεργοποιηθεί. Κλήσεις δέχεται ? Σε φρογκ χωρίς ανανέωση θυμάμαι οτι λαμβανα κλήσεις και μηνύματα κανονικά. Δεν με αφήνει να μπω στο whatsup app αν και λαμβάνω κωδικό επιβεβαίωσης.. H εφαρμογή cosmote που έχω περασμένο μόνο αυτό το νούμερο για κάποιο λόγο δεν είναι πλήρως λειτουργική να σου πω αν μου έβαλαν "εικονικά" χρήματα με την ενεργοποίηση. Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ. Αυτό που λες για εξερχόμενη εννοείς απλά να κάνω μια κλήση προς άλλο νούμερο (έκανα) ή πρέπει ο άλλος να απαντήσει κιόλας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Όχι δεν είναι απαραίτητο να απαντήσει ούτως ή άλλως δεν θα έχει τόσο υπόλοιπο για να μπορέσει να χρεώσει. Ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να ενημερωθεί το σύστημα και να δουλέψουν οι εφαρμογές, πόσες μέρες την έχεις την κάρτα? Υ.Γ. γιατί γράφουμε σε λάθος θέμα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν έχει υπολοιπο μερικα λεπτα εστω? Δεν θυμάμαι μήπως θέλει μία εξερχόμενη για να ενεργοποιηθεί. Κλήσεις δέχεται ? Σε φρογκ χωρίς ανανέωση θυμάμαι οτι λαμβανα κλήσεις και μηνύματα κανονικά. Υπάρχει buy more σε συνδέσεις με οπτική? Εχω την εντύπωση το παλιό των adsl το κόβουν. Υπάρχει. Το έχω εγώ περίπου 1 χρόνο τώρα και λειτουργεί κανονικά. Έχω το παλιό όμως που δίνει μόνο τα 1000 λεπτά προς όλους. Edited 11 Μαρτίου by mips 1 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 2 ώρες πριν, kokalo said: Η ερώτηση μου που είναι και η πιο βασική παραμένει.... Στην επιστροφή στην NOVA, ο γνωστός συνεργάτης εξακολουθεί να μην ζητάει κάρτα 13€ ή όχι....? Κι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το τρικ της τζάμπα επιστροφής.... Αν πας για ετήσιο τώρα ζητάνε να πληρώσεις πριν κάνουν την μεταφορά οπότε δε δουλεύει. Υπήρχε μια άλλη προσφορά που με 13 ή 15 κάρτα για ένα χρόνο δίνει κάποιες απεριόριστες παροχές. Σε αυτό σου στέλνανε κάρτα, κάνανε φορητότητα και έβαζες κάρτα μόνος σου στη συνέχεια, οπότε ουσιαστικά ήταν τζάμπα φορητότητα. Βάζω παρελθοντικό χρόνο γιατί δε ξέρω αν ισχύει. Πάρε και ρώτα αν υπάρχει κάτι με προσφορά που θα βάζεις κάρτα εσύ όταν θες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου το VoWifi δουλευει με μηδενικο υπολοιπο; 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 55 minutes ago, dkostas said: το VoWifi δουλευει με μηδενικο υπολοιπο; Όχι θέλει 0,01€. Το έχω τσεκαρισμενο 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) buy more παει ανα συμβολαιο;;; δηλαδη αν αλλαξω το συμβολαιο σε αλλες παροχες θα πρεπει να παω να ξαναπερασω το νουμερο;; και αν παω και περασω ενα νεο -> θα μεινει buy more στο παλιο;; Edited 11 Μαρτίου by HEO 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 hour ago, HEO said: buy more παει ανα συμβολαιο;;; δηλαδη αν αλλαξω το συμβολαιο σε αλλες παροχες θα πρεπει να παω να ξαναπερασω το νουμερο;; και αν παω και περασω ενα νεο -> θα μεινει buy more στο παλιο;; Τους λες εσύ και το περνάνε στο καινούργιο συμβόλαιο. Έτσι το εκανα εγώ και δεν άλλαξε τίποτα 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 11/3/2026 at 2:51 ΜΜ, HEO said: buy more παει ανα συμβολαιο;;; δηλαδη αν αλλαξω το συμβολαιο σε αλλες παροχες θα πρεπει να παω να ξαναπερασω το νουμερο;; και αν παω και περασω ενα νεο -> θα μεινει buy more στο παλιο;; Νομίζω ανά ΑΦΜ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 11/3/2026 at 2:51 ΜΜ, HEO said: buy more παει ανα συμβολαιο;;; δηλαδη αν αλλαξω το συμβολαιο σε αλλες παροχες θα πρεπει να παω να ξαναπερασω το νουμερο;; και αν παω και περασω ενα νεο -> θα μεινει buy more στο παλιο;; Εννοείται ότι πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 55 minutes ago, mips said: Εννοείται ότι πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ Ναι στο ίδιο αρμ απλά σκέφτομαι αν το έχει κάνει κάποιος 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου - To f2go με απεριόριστα για ένα χρόνο, έληξε. Πλέον συνεχίζει με μισό τέρα απόθεμα από τον ένα χρόνο, και 35 γίγα κάθε μήνα με κάθε ανανέωση 13€. Τα κάνει μεταφορά τα gb. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Ρε παίδες μου ήρθε αυτό το μήνυμα, αλλά στην εφαρμογή εμφανίζει τα 100gb για 2 ημέρες; Ποιος από τους 2 κάνει λάθος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 10 minutes ago, sou_d said: Ρε παίδες μου ήρθε αυτό το μήνυμα, αλλά στην εφαρμογή εμφανίζει τα 100gb για 2 ημέρες; Ποιος από τους 2 κάνει λάθος; Το μήνυμα λέει ότι λήγουν τα 8 σαββατοκύριακα, και ένα νέο flash offer θα είναι ξανά διαθέσιμο, όχι το 8 weeks απαραίτητα..... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, damianos said: Το μήνυμα λέει ότι λήγουν τα 8 σαββατοκύριακα, και ένα νέο flash offer θα είναι ξανά διαθέσιμο, όχι το 8 weeks απαραίτητα..... Μμμμ ναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Quiz. Μαντέψτε από που τραβάει gb 😐 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 ώρες πριν, sou_d said: Ρε παίδες μου ήρθε αυτό το μήνυμα, αλλά στην εφαρμογή εμφανίζει τα 100gb για 2 ημέρες; Ποιος από τους 2 κάνει λάθος; Υποθέτω αυτό που βλέπεις στην εφαρμογή μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Αυτό που βλέπεις στο μήνυμα δεν μπορείς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts