siberiantiger Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 τι μήνυμα βγάζει? το πρωι σε q τουλάχιστον,εκανα κανονικάΗ υπηρεσία ανανέωσης δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Βασικά, τους πωλητές δεν πρέπει να τους πιστεύει κανείς πλέον, γιατί τους δίνουν οδηγίες να λένε ψέμματα, ειδικά τηλεφωνικά. Κοίταξε στους όρους τους συμβολαίου σου (φαντάζομαι το έχεις γραπτά, σε χαρτί, όχι digital), να δεις αν μπορείς να το διακόψεις. Αυτό αν θες να το διακόψεις. Η πλάκα είναι ότι πήγα σε κατάστημα του καρτέλ, όχι της wind, για ανανέωση σε καρτοκινητό και με ενημέρωσαν ότι "δικαιούμαι αναβάθμιση των 36€". Αυτό σήμαινε τελικά καρτοσύνδεση ή καρτοσυμβόλαιο με ελάχιστη τιμή 15€ και το μέγιστο των data 1,2gb......... Γελάει ο κόσμος... Εχουμε εξελίξεις , σημερα μου έστειλαν μήνυμα οτι μετα ελενχο εγκριθικε πιστωση και για τα δυο νουμερα και τωρα πριν λιγο αλλαξε το ποσο μεσα στην εφαρμογη και για τα δυο νουμερα και απο 31,09 και 27,50 εγιναν και τα δυο 16,68 :) δηλαδη 12 ευρω το παγιο και η αναλογια τον ημερον που εγραψα ποιο πανω αλλα 4,68 :rolleyes: Τελος καλο ολα καλα ας ελπισουμε οτι ο επομενος θα ειναι σωστος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Εχουμε εξελίξεις , σημερα μου έστειλαν μήνυμα οτι μετα ελενχο εγκριθικε πιστωση και για τα δυο νουμερα και τωρα πριν λιγο αλλαξε το ποσο μεσα στην εφαρμογη και για τα δυο νουμερα και απο 31,09 και 27,50 εγιναν και τα δυο 16,68 :) δηλαδη 12 ευρω το παγιο και η αναλογια τον ημερον που εγραψα ποιο πανω αλλα 4,68 :rolleyes: Τελος καλο ολα καλα ας ελπισουμε οτι ο επομενος θα ειναι σωστος ;) Μπράβο! :) Τελικά δούλεψαν σωστά και δεν το έπαιξαν ιστορίες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Εχουμε εξελίξεις , σημερα μου έστειλαν μήνυμα οτι μετα ελενχο εγκριθικε πιστωση και για τα δυο νουμερα και τωρα πριν λιγο αλλαξε το ποσο μεσα στην εφαρμογη και για τα δυο νουμερα και απο 31,09 και 27,50 εγιναν και τα δυο 16,68 :) δηλαδη 12 ευρω το παγιο και η αναλογια τον ημερον που εγραψα ποιο πανω αλλα 4,68 :rolleyes: Τελος καλο ολα καλα ας ελπισουμε οτι ο επομενος θα ειναι σωστος ;) θετική εξέλιξη μπράβο! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Γεια σας. Είμαι συνδρομητής στη wind απο τις αρχές του 2000, με σύνδεση στην αρχή και f2g τα τελευταία χρόνια. Έχω το πακέτο με τα 300' προς όλους + τα μπόνους που σου έδινε, τα οποία είναι κατά κύριο λόγο τα MB. Αυτά τα εξαφάνισαν, στην τελευταία ανανέωση, βλέπω στις 15 μέρες τα 500 MB... Επειδή δεν θέλω να αποχωριστώ το νούμερο σκέφτηκα πρώτη και καλύτερη στις προσφορές τη q. τι λέτε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Το προχώρησα στη q, τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 ME TO F2G TA ΣK ΣOY ΓINONTAI AKOMA KAΛYTEPA! 3GB ΓIA KAΘE ΣK EΩΣ 14/4 MOΛIΣ EΓINAN ΔIKA ΣOY! TA 3GB IΣXYOYN KAI ΓIA TH ΔEYTEPA 25/3! (TA MB EINAI ΔIAΘEΣIMA ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες φίλε μου. Edit, μόλις το είδα στην εφαρμογή. Πολύ καλό, με 1,5 ευρώ μόνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παρατηρήσεις: Τo πακέτο για τo «Data ΣΚ» διατίθενται αποκλειστικά μέσα από το Mobile application του F2G, myF2G. Τo πακέτο αποδίδει 3GB για κάθε Σαββατοκύριακο έως 14/4 μόνο με 1,5€. Τα 3GB ισχύουν και για τη Δευτέρα 25/3. Τo πακέτο θα είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση από Παρασκευή 22/03 (15.00μμ) έως Κυριακή 14/04 (23.59μμ). Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν μόνο μία φορά το πακέτο. Με την ενεργοποίηση του πακέτου τους θα αφαιρεθεί 1,5€ από το υπόλοιπό τους και αυτόματα για κάθε ΣΚ θα μπορούν να απολαμβάνουν 3GB. Τα διαστήματα που μπορεί να καταναλωθεί η προσφορά είναι: 23-25/3, 30-31/3, 6-7/4, 13-14/4. Ενημέρωση υπολοίπου παρέχεται μέσω του http://www.f2g.gr & Myf2g Application. Τα MB καταναλώνονται ανά ΚΒ. Τα MB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο για την κατανάλωση MB είναι το 0,01€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Πάντως στην εφαρμογή δεν ενημερώθηκε ακόμη το υπόλοιπο των gb. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Αύριο λογικά με update Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σε κάτι φίλους εδωσε απεριόριστα με ,1'9 ή κάτι τέτοιο Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 τώρα έχω το "φοιτητικό" με τα 1500 προς όλους και το 1.5 gb. εάν κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρεία για να δω εάν έχει καλύτερο σήμα στο σπίτι μου που η wind έχει χάλια σήμα. μετά γυρνώντας το πακέτο αυτό θα μου είναι διαθέσιμο; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 τώρα έχω το "φοιτητικό" με τα 1500 προς όλους και το 1.5 gb. εάν κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρεία για να δω εάν έχει καλύτερο σήμα στο σπίτι μου που η wind έχει χάλια σήμα. μετά γυρνώντας το πακέτο αυτό θα μου είναι διαθέσιμο; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρώτον είναι δύσκολο να κάνεις φορητοτητα. Δεύτερον πάρε ένα άλλο νούμερο άλλης εταιρείας να κάνεις δοκιμή. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 τώρα έχω το "φοιτητικό" με τα 1500 προς όλους και το 1.5 gb. εάν κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρεία για να δω εάν έχει καλύτερο σήμα στο σπίτι μου που η wind έχει χάλια σήμα. μετά γυρνώντας το πακέτο αυτό θα μου είναι διαθέσιμο; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι θα το χάσεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Η υπηρεσία ανανέωσης δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη Πριν από λίγο προσπάθησα και δεν λειτουργούσε. Μάλιστα σταμάτησαν να δέχονται και κάρτες έκδοσης εξωτερικού. Μου εμφάνισε μήνυμα ότι η κάρτα πρέπει να είναι έκδοσης Ελληνικής Τράπεζας. Μέχρι την 1η Μαρτίου που είχα κάνει τελευταία ανανέωση με κάρτα εξωτερικού ποτέ δεν είχα θέμα. Μετά δοκίμασα με κάρτα εσωτερικού και έβγαλε μήνυμα προσωρινού τεχνικού προβλήματος. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 το λεγόμενο φοιτητικό αφού υπάρχει πλέον σαν πακέτο στην εφαρμογή. η φαίνεται μόνο σε όσους το είχαμε από πιο παλιά; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Πριν από λίγο προσπάθησα και δεν λειτουργούσε. Μάλιστα σταμάτησαν να δέχονται και κάρτες έκδοσης εξωτερικού. Μου εμφάνισε μήνυμα ότι η κάρτα πρέπει να είναι έκδοσης Ελληνικής Τράπεζας. Μέχρι την 1η Μαρτίου που είχα κάνει τελευταία ανανέωση με κάρτα εξωτερικού ποτέ δεν είχα θέμα. Μετά δοκίμασα με κάρτα εσωτερικού και έβγαλε μήνυμα προσωρινού τεχνικού προβλήματος. Μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω paypal χρησιμοποιόντας κάρτα άλλης χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Τελικά εμφανίστηκε το υπόλοιπο των gb data ΣΚ, για το ΣΚΔ που διανύουμε, δηλαδή 3 γίγα. Φαίνεται ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα μπαίνουν στην εφαρμογή τα αντίστοιχα gb. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 1201 εμφανίστηκε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Τι είναι αυτό το 1201; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 00:01 ξημερώματα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μήπως γνωρίζετε εάν έχει σταματήσει η ανανέωση χρόνου με κάρτες diners? Μέχρι πρότινος ήταν εφικτή. Έχω προσπαθήσει μερικές φορές τις τελευταίες ημέρες και μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζονται κάρτες ξένων τραπεζών. Από alpha bank είναι η κάρτα. Και πιο πριν που ήταν Citibank ανανέωνα κανονικά. Μέσω υπολογιστή στο myf2g γιατί από το app δεν την δέχονταν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 καλησπερα καλεσα την wind λαυριο για ενα νουμερο που ειχα και μου ειπανε οτι εχουνε καρτες σημ για επανασυνδεση του νουμερου και το κοστος εβγαινε 5 ευρω για την καρτα σημ και 10 ευρω καρτα απο το καταστημα , συνολο 15 ευρω και ενεργοποιηειται αυτοματα το πακετο με 200 λεπτα προς ολους και 500mb και δεν θα εχει υπολοιπο μεσα! πω πολλα λεφτα! σκεφτομαι να παω στην ομονοια εξω απο τον ηλεκτρικο να παρω ενα νουμερο! πιστευω πιο φθηνα θα εχει! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Χρειάζεται όντως νέα sim αν έχει αποσυνδεθεί; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts