GREGORYMO Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 ΑΛΛΟ η ανανέωση μια φορά το χρόνο και ΑΛΛΟ το λεγόμενο υπόλοιπο 0,01'. ΥΓ. Και στην κάρτα με τα 120' ισχύει ανανέωση κάθε 2 μήνες, αν όμως βρεθείς με 0 υπόλοιπο 31 Δεκεμβρίου ΔΕΝ θα πάρεις τα 120' και θα λες ΓΙΑΤΙ !!! ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει δίκιο ο panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ακριβως πρεπει να δηλώσεις το συνδυασμο του αριθμού κινητής με το συγκεκριμένο σταθερο. Αν πας ως αυριο λογικά θα πάρεις 120' ως 29/12 και την 1η του μήνα θα έρθουν αλλα τόσα για όλο το Δεκέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Γειά σαςπροσφατα άλλαξα καρτοκινιτη από Vodafone σε wind στην Vodafone είχα το voice mms υπάρχει κάποια τέτοια υπηρεσία στην wind? από όσο ξέρω όχι μόνο στην Vodafone υπάρχει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Αυτην η καρτα free2go νομιζα οτι την δηλωσε για τη συνδυαστικη προσφορα ο υπαλληλος... Tελος παντων το σαββατο θα ενημερωσω για το τι τελικα εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 εγω το 1giga λογω σταθερου που ετυχε μια φορα να το τελειωσω OΛΟ δεν ειχα θεμα. τον επομενο μηνα μπηκε κανονικα το 1g. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Τελικα πηγα σημερα και δηλωθηκε το νουμερο στην προσφορα και ηδη μου αποδοθηκαν 120 λεπτα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Τα 120 χάνονται αν δεν καταναλωθούν μέχρι το τέλος του μήνα χάνονται σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ναι, χάνονται Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 ναι. 1η του μηνα (γυρω στις 2 τα ξημερωματα) θα λάβεις τα επομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Θα γίνει ένα ταξίδι περίπου μιας βδομάδας Ρουμανία μέσω Βουλγαρίας οπότε θα χρειαστώ data κατά κύριο λόγο και ομιλία σε μικρότερο βαθμό. Έχω f2go με τα 300 ή 1 gb , έχω την προσφορά του φοιτητικού ,τα 120 κάθε μήνα λόγω σταθερού και το 1 gb σε δεύτερη κάρτα. Έχει κάποιος δικός κάποια ιδέα τι μπορώ να χρησιμοποιήσω στις παραπάνω χώρες; Και επιπλέον υπάρχει κάποιο άλλο πακέτο που αξίζει να ενεργοποιήσω; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποια πακέτα ίντερνετ ειδικά για αυτές τις 2 χώρες με κάποια 5ψηφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Στείλε ΥΠ στο 1285 και θα σου πει τί ισχύει σε roaming και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Στείλε ΥΠ στο 1285 και θα σου πει τί ισχύει σε roaming και τι όχι. Το μόνο που είναι ενεργό αυτή την στιγμή είναι τα 120 από το σταθερό και ναι αυτά τα δίνει διαθέσιμα σε περιαγωγη. Για τα υπόλοιπα και κυρίως αυτά τα αντίστοιχα του φοιτητικού αν ξέρει κανείς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τι έγινε ρε παιδιά... Το αφεντικό F2G τρελάθηκε και μοιράζει δώρα... και αυτοκίνητο! Flames2Go Αυξήθηκαν τα έσοδα και είπε να τα μοιράσει σε δώρα; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τι έγινε ρε παιδιά... Το αφεντικό F2G τρελάθηκε και μοιράζει δώρα... και αυτοκίνητο! Flames2Go Αυξήθηκαν τα έσοδα και είπε να τα μοιράσει σε δώρα; Επρεπε να φτιαξει λιγο το προγραμμα ανταμοιβής της και αυτη αφου δεν ειχε τυπου 1+1 οπως οι άλλες δυο, τουλαχιστον δινει πιο ακριβά δώρα Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μπορεί να μου ξεκαθαρίσει κάποιος δύο πράγματα γιατί δεν μπορώ να βρω εύκολα τα παλιότερα μηνύματα που το έχουμε συζητήσει: όταν γίνεται αίτηση διακοπής συμβολαίου και μετατροπής σε καρτοκινητό, ποιά είναι η σειρά όσον αφορά τη διαδικασία. Πότε πληρώνεις τα 30 ευρώ ? Και πότε παίρνεις την κάρτα sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μπορεί να μου ξεκαθαρίσει κάποιος δύο πράγματα γιατί δεν μπορώ να βρω εύκολα τα παλιότερα μηνύματα που το έχουμε συζητήσει: όταν γίνεται αίτηση διακοπής συμβολαίου και μετατροπής σε καρτοκινητό, ποιά είναι η σειρά όσον αφορά τη διαδικασία. Πότε πληρώνεις τα 30 ευρώ ? Και πότε παίρνεις την κάρτα sim ? Επειδή η γυναίκα μου το έκανε πρόσφατα... 1. Έκανε αίτηση διακοπής του καρτοσυμβολαίου και την ίδια μέρα δέχτηκε τις αντιπροτάσεις. 2. Μετά από μία μέρα έκανε αίτημα μετατροπής του καρτοσυμβολαίου σε F2G πληρώνοντας 30€. Καινούργια SIM δεν της έδωσαν. Σε 40 ημέρες από την αίτηση μετατροπής θα ανοιγοκλείσει το κινητό και θα έχει "μεταφερθεί" αυτόματα στο F2G. 3. Μόλις σήμερα εκδόθηκε και ο τελικός λογαριασμός με 0€ υπόλοιπο. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 δηλαδη αντιπροσφορα γινεται μονο στην αιτηση διακοπης? στην αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο δεν κανουν? απαξ και δωσεις τα 30 τελος? θα παει οπωσδηποτε σε καρτοκινητο? εγω επισης θυμαμαι οτι αλλάζανε σιμ,δεν ισχυει πλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Είχα βάλει στο κινητό της κόρης μου 10Ε και έμεινε υπόλοιπο 0,13'. Παροτι λοιπόν είχε λεπτά ομηλιας, sms και ΜΒ, τα 0,13' ΧΑΘΗΚΑΝ !!!! Πιθανολογεί κανείς πως μπορεί να συμβεί αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Είχα βάλει στο κινητό της κόρης μου 10Ε και έμεινε υπόλοιπο 0,13'. Παροτι λοιπόν είχε λεπτά ομηλιας, sms και ΜΒ, τα 0,13' ΧΑΘΗΚΑΝ !!!! Πιθανολογεί κανείς πως μπορεί να συμβεί αυτό ? Ίσως Πενταψήφια dimoco, amaze κτλ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Αυτά όμως στοιχίζουν πολύ περισσότερο από 0,13' !!!! Από όσο ξέρω με 0,13' δεν σε αφηνει να στείλεις ούτε ένα απλό sms, αφού στοιχίζει 0,25'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 δηλαδη αντιπροσφορα γινεται μονο στην αιτηση διακοπης? στην αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο δεν κανουν? απαξ και δωσεις τα 30 τελος? θα παει οπωσδηποτε σε καρτοκινητο? εγω επισης θυμαμαι οτι αλλάζανε σιμ,δεν ισχυει πλεον? Από το κατάστημα της είπαν να κάνει πρώτα αίτηση διακοπής για να δεχτεί τις αντιπροσφορές. Επειδή ήταν αποφασισμένη για μετατροπή σε F2G δε δέχτηκε κάποια αντιπροσφορά. Έτσι έκανε και την αίτηση για μετατροπή σε F2G πληρώνοντας τα 30€. Εννοείται ότι και μετά την αίτηση για μετατροπή δέχτηκε τλφ για αντιπροσφορά. Για τη SIM της είπαν ότι κρατάει την ίδια! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Αυτά όμως στοιχίζουν πολύ περισσότερο από 0,13' !!!! Από όσο ξέρω με 0,13' δεν σε αφηνει να στείλεις ούτε ένα απλό sms, αφού στοιχίζει 0,25'. Ισχύουν τα παραπάνω, αλλά απο τα 10 που είχε, αν έστειλε μερικά SMS σε 5ψήφια καταλάθος, τότε κατέβηκε το υπόλοιπο στα 0.13 Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Να κάνω και γω άλλη μια ερώτηση.Δεν θυμάμαι αν το έχω διαβάσει κάπου επίσημα ή το ανέφερε άλλο μέλος εδώ.Πρόκειται να μεταφέρω έναν αριθμό από Cosmote στο F2G.Για να βάλω τα 120'(της σταθερής) από ένα F2G που τα έχω στο καινούργιο που θα φέρω από Cosmote,πρέπει να είναι κάποιο διάστημα στο δίκτυο ή μπορώ αμέσως να κάνω την αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 6 μηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 6 μηνες... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts