Jump to content

JOHN_ONLY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    189
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JOHN_ONLY

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

JOHN_ONLY's Achievements

  1. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Με συγγενή μου μιλούσα που έχει αυτήν την συσκευή και σε αρκετές φάσεις δεν με άκουγε καθόλου ενώ εγώ τον άκουγα κανονικα Vodafone cu έχει, από ρυθμίσεις δεν γνωρίζω τι έχει ακριβώς.
  2. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Αντιμετωπίζει κανένας το πρόβλημα που ο κάτοχος σταματάει να ακούει τον συνομιλητή του;
  3. Στην εφαρμογη εμενα δεν μου εμφανιζει διπλασιασμο...
  4. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Συγγενής μου το χρησιμοποιεί, το ειδα οτι δεν εχει ερθει με τιποτα φορτωμενο, αλλα μου φανηκε περιεργο που στις ρυθμισεις δεν ειχε απ'ευθειας επιλογη να ορισεις τροπο ξεκλειδωματος.
  5. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Χίλια ευχαριστώ σε όλους παιδιά. Προέρχομαι από xiaomi και τα βρήκα μπαστούνια. Πολύ περίπλοκο ρε σεις. Να φανταστείτε την εφαρμογή moto δεν θα την άνοιγα ποτέ ( την θεώρησα κάτι δευτερεύον). Τέλος καλό όλα καλά 🙂!
  6. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Γιατι δεν το βρισκω; Αχ αυτες οι συσκευες ολο αλλαγες☺️
  7. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Παιδια παλι μια βοηθεια, δεν μπορω να βρω αφυπνιση οθονης με διπλο πατημα. Εχω πατησει στην αναζητηση τις σχετικες λεξεις αλλα τιποτα...
  8. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Παιδιά μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε. Υπάρχει τρόπος όταν σβήνει η οθόνη να ανοίγει μόνο με το πάτημα του power button? Δεν με αφήνει να έχω ταυτόχρονα απενεργοποιημένες τις λειτουργίες να ανάβει η οθόνη με το πάτημα της οθόνης και με το ανασηκωμα του κινητού. Πρέπει λέει μια λειτουργία από αυτές τις δύο να είναι ενεργοποιημένη 🤔. Ευχαριστώ Να σημειώσω ότι έχω βάλει face unlock και δακτυλικό.
  9. Πλέον 13€ είναι η ελάχιστη ανανέωση;
  10. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Παρελαβα σημερα το κινητο, η ταινια με το λογοτυπο της motorola ηταν σκισμενη και απο πανω ειχε μπει αλλη. Σημαδια δεν ειχε βεβαια το κινητο μεσα και να πω την αληθεια δεν με πειραζει προσωπικα ( λογικα θα το πηρε καποιος και θα το γυρισε). Ημερομηνια κατασκευης τελη αυγουστου 2023 και πρεπει να ειναι απο ισπανια, μεσα ειχε φορτιστη αλλά οχι ακουστικα. Σε επομενο διαστημα θα σεταριστει. Με απασχολει μονο αν ηταν μεσα και τα σκουστικα και αφαιρεθηκαν. Στα γρηγορα που ειδα δεν βρηκα να γραφει τι περιεχει η συσκευασια.
  11. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Με ενδιαφερει αν τα παρδιδουν εστω και 1 μηνα μετα ή ποτέ.
  12. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Εχει κανεις αποψη για το μαγαζι στο bestprice που το εχει αρκετα χαμηλοτερα κατω απο ολους τους αλλους; Εχω ριξει παραγγελια αλλα το βλεπω για ακυρο.
  13. JOHN_ONLY

    Moto G32

    Καλησπερα, σε λιγες μερες ελπιζω να το εχω και γω στα χερια μου. Οσοι κανατε αναβαθμιση στο android 13 εχετε καποιο σοβαρο προβλημα ή να προχωρησω και εγω στην αναβαθμιση;
  14. Καλο μηνα! Τα δωρεαν που εδωσε σημερα 600mb βλεπω συνεχιζουν να εχουν διαρκεια 30 μερες! Κατι που θα ηθελα να ρωτησω, αν μηδενιστουν τα mb απο τα πακετα σου τραβαει 2 ευρω για απεριοριστα δεδομενα μεχρι τις 4πμ; Υπαρχει τροπος να εμποδισουμε αυτην την χρεωση και αν θελουμε να αγορασουμε νεο πακετο; Ευχαριστω
  15. Καλησπέρα, με 8€ ανανέωση δεν δίνεται κανένα μπόνους ούτε καν οι πόντοι για το box σωστά;
×
×
  • Create New...