Ufufu Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Επειδή είναι άκρως δελεαστικό ως πακέτο αλλά δε γνωρίζω αν και πού υπάρχει παγίδα, μπορεί κανείς να με διαφωτίσει για τα εξής: - πώς ακριβώς μπορείς να ενεργοποιήσεις το εν λόγω οικονομικό πακέτο; Καλείς το 1342 νομίζω, και διαλέγεις το f2g2. - χρειάζεται κάποιο πάγιο ποσό το μήνα για τη συντήρηση του πακέτου, το οποίο θα αφαιρείται από την κάρτα; - υπάρχουν περιορισμοί στις κλήσεις και τα sms; - υπάρχουν περιορισμοί στη διάρκεια του οικονομικού πακέτου; Όχι σε κανένα απο αυτά, δεν έχεις περιορισμό. - μπορώ να κάνω φορητότητα οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind; - πόσο χρόνο χρειάζεται η διαδικασία ώστε τελικά να μιλάω με αυτές τις χρεώσεις; Ναι, μπορείς να κάνεις φορητότητα όποτε θέλεις. Χρειάζεται 30 μέρες. Η μόνη "παγίδα" είναι οτι οι τιμές που βλέπεις (0.0017 προς όλα τα δίκτυα) θα ισχύουν μάλλον μέχρι τέλος Αυγούστου, μετά οι χρεώσεις θα είναι 0.0017 προς f2g και 0.0034 προς άλλους. Επιπλέον, αν βάζεις 20 ευρώ το μήνα όπως έβαζες στην cosmote (ή και 15), θα έχεις για 10 μέρες απο τη στιγμή που βάζεις την κάρτα 50 λεπτά ομιλίας & 50 sms προς όλους. Αν βάζεις 10 μέχρι 15, έχεις τα ίδια 50 λεπτά και 50 sms αλλά για 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ναι, μπορείς να κάνεις φορητότητα όποτε θέλεις. Χρειάζεται 30 μέρες. Η μόνη "παγίδα" είναι οτι οι τιμές που βλέπεις (0.0017 προς όλα τα δίκτυα) θα ισχύουν μάλλον μέχρι τέλος Αυγούστου, μετά οι χρεώσεις θα είναι 0.0017 προς f2g και 0.0034 προς άλλους. Επιπλέον, αν βάζεις 20 ευρώ το μήνα όπως έβαζες στην cosmote (ή και 15), θα έχεις για 10 μέρες απο τη στιγμή που βάζεις την κάρτα 50 λεπτά ομιλίας & 50 sms προς όλους. Αν βάζεις 10 μέχρι 15, έχεις τα ίδια 50 λεπτά και 50 sms αλλά για 3 μέρες. Περίφημα! Βέβαια, όπως διαβάζω στους όρους και προϋποθέσεις στο site, αφενός απαιτούνται 10 με 15 ημέρες από την ημ/νία αίτησης φορητότητας (ακόμα καλύτερα, αν ισχύει) κι αφετέρου δεν αναγράφεται τίποτε περί αλλαγής χρεώσεων μετά τον Αύγουστο για το F2G2. Όπως και νά 'χει πάντως πρόκειται για καλή προσφορά και μάλλον θα περάσω από ένα κατάστημα σήμερα κιόλας για να την κάνω. Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από την ταυτότητά μου; Edit: Τελικά ούτε η ταυτότητά μου δε χρειαζόταν αφού το καρτοκινητό μου είναι ακόμα «ανώνυμο» (για όνομα του Θεού, για να δηλώσεις στοιχεία χρειάζεται εκκαθαριστικό εφορίας ακόμα και στα καρτοκινητά!). Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου ενώ το κόστος ήταν... μηδέν (δεν το περίμενα)! Οι χρεώσεις τελικά είναι 0.21/λεπτό και 0.04/sms προς όλους (τόσο για το F2G1 όσο και για το F2G2, οι χρεώσεις προς F2G είναι ακόμα πιο φτηνές αλλά λίγο με ενδιαφέρει μιας και σχεδόν κανείς από τους γνωστούς μου δεν έχει F2G), φτηνότερες από την Cosmoκάρτα που με χρέωνε 0.252/λεπτό και 0.085/sms. :grin: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω ειναι, δεν εχεις καποιο περιορισμο. Εμενα θυμαμαι σε 15 μερες μου ειπαν θα γινει η φορητοτητα, την 15η ειχα την νεα καρτα ετοιμη και ενεργοιποιημενη. Γιατι να πας σε καταστημα? Παρε τηλ (δεν θυμαμαι το νουμερο) και θα σε 5 λεπτα εχεις τελειωσει. Για την παραλαβη της νεας καρτας αν θυμαμαι καλα θελει ταυτοτητα και την παλια σου καρτα για να γινει ταυτοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Οι χρεώσεις τελικά είναι 0.21/λεπτό και 0.04/sms προς όλους (τόσο για το F2G1 όσο και για το F2G2, οι χρεώσεις προς F2G είναι ακόμα πιο φτηνές αλλά λίγο με ενδιαφέρει μιας και σχεδόν κανείς από τους γνωστούς μου δεν έχει F2G), φτηνότερες από την Cosmoκάρτα που με χρέωνε 0.252/λεπτό και 0.085/sms. :grin: 0.10 το λεπτό προς όλους είναι στο f2g2! Τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου σίγουρα, αν θα το κρατήσουν και μετά δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Αν το κρατήσουν και μετά, τότε είναι μεγάλο κίνητρο για όλους μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 0.10 το λεπτό προς όλους είναι στο f2g2! Τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου σίγουρα, αν θα το κρατήσουν και μετά δεν ξέρω. Από τον τιμοκατάλογο Απριλίου 2009: http://img31.imageshack.us/img31/4623/59692535.th.jpg Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Αν το κρατήσουν και μετά, τότε είναι μεγάλο κίνητρο για όλους μας... αν το κρατησουν και μετα τον αυγουστο θα γινει παταγος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Από τον τιμοκατάλογο Απριλίου 2009: http://img31.imageshack.us/img31/4623/59692535.th.jpg Αυτός ο τιμοκατάλογος είναι παλιός, δεν περιέχει την προσφορά που έκανε το Frog και ακολούθησε το F2G λόγω δέσμευσης τιμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Τότε στο κατάστημα Wind του Mall η υπάλληλος δεν ξέρει τι της γίνεται. Όχι ότι με χαλάει βέβαια το να μιλάω με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις! :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Καλησπερίζω, είμαι αρχάριος στο φόρουμ, συγχωρείστε την αφέλεια. Είμαι χρήστης της Κιού, από την οποία είμαι υπερευχαριστημένος. Στο πρώτο μου μήνυμα στο επισημασμένο θέμα για την Κιού, έθιξα αναλυτικά το γιατί και με ποιες προϋποθέσεις τη θεωρώ τον καλύτερο πάροχο. Φίλος απάντησε ότι θεωρεί ως καλύτερο το φ2γ2 χωρίς να πει άλλα. Το κοίταξα λίγο... ...και δεν καταλαβαίνω τίποτα από τη σελίδα της Γουίντ. Ούτε καν διαβάζοντας τις τελευταίες πέντε σελίδες αυτού του θέματος εδώ στο μάιφον.γρ. Επειδή δεν μένω δε στην Ελλάδα παρά κάποιους μόνον μήνες τον χρόνο, δεν μπορώ να διαπιστώσω κάποια πράγματα μόνος μου. α) Βλέπω στη σελίδα της Γουίντ προγράμματα φ2γ ένα έως οκτώ. Αυτά τα ζητώ με διαφορετικό όνομα στο περίπτερο; β) Ο τιμοκατάλογος (σε μορφή πδφ) για το φ2γ στη σελίδα της Γουίντ έχει πολύ υψηλές τιμές. Ο τιμοκατάλογος όμως στη σελίδα της Γουίντ όπου καταγράφονται τα φ2γ 1 έως 8 έχει πολύ φθηνότερες τιμές. Ποιές είναι οι πραγματικές; Άλλο το 'φ2γ' κι άλλο το 'φ2γ 1 έως 8'; γ) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα φ2γ 1 έως 8 έχουν διαφορετικές χρεώσεις, με κάποια να έχουν εμφανώς δυσμενέστερες. Για να συμβαίνει αυτό εικάζω ότι δίνουν κάποιο αντιστάθμισμα το οποίο δεν φαίνεται έτσι όπως τα έχουν γραμμένα. Γιατί πχ να πάω στο φ2γ7 αντί για το φ2γ2; Τί αντιστάθμισμα δίνει; δ) Ποιά είναι η διάρκεια ζωής του αγορασμένου χρόνου ομιλίας; Ανάλογα του πακέτου φ2γ 1 έως 8; ε) Περιαγωγή το φ2γ δίνει μόνον στην Ένωση όπως η Κιού ή και εκτός; Ανάλογα του πακέτου φ2γ 1 έως 8; ζ) Ανανέωση χρόνου ομιλίας από το δίκτυο γίνεται ή μόνον από το περίπτερο; η) ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ποιες τιμές είναι οι μόνιμες και ποια είναι η προσφορά; Στην Κιού που είμαι πελάτης ξέρω ακριβώς ποια είναι η μόνιμη τιμή, ποια η βελτιωμένη διαδικτυακή τιμή και ποια η προσφορά. Στο φ2γ δεν έχω ιδέα. (Ίδια εταιρεία, αλλά δεν το σχολιάζω.) θ) Αν κάποιες τιμές είναι προσφορά, μέχρι πότε ισχύει; Κι από εκεί και μετά, ποιες τιμές θα ισχύουν (δείτε την προηγούμενη ερώτηση); ι) Τα νον-στοπ πρόσθετα επί του φ2γ πώς ακριβώς λειτουργούν; Χρειάζεται να τα ανανεώνεις κάθε φορά ή υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσής τους κάθε μήνα/μόλις εξαντληθεί αυτό που προσφέρουν; Είναι μόνιμα; Ή μήπως είναι κι αυτά προσφορά με ημερομηνία λήξεως; Προκαταβολικά συγγνώμη για τις απλοϊκές μου ερωτήσεις. Όταν όμως τα βλέπει κάποιος απλώς από το διαδίκτυο χωρίς να παρακολουθεί την ελληνική πραγματικότητα μέσω διαφημίσεων και χωρίς να απευθυνθεί σε ένα μαγαζί της Γουίντ, δεν είναι διόλου προφανές τί ισχύει. Ιστοσελίδα της Γουίντ = αίσχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ΤΑ 8 πακέτα υπάρχουν στα πλαίσια δέσμευσης τιμής. Ένα είναι το πακέτο στην αγορά αλλά με μια κλήση στο 1342 ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ μπορείς να μεταΦερθείς σε οπΟιοδήποτε άλλο από τα 8 και να αποκτήσεις τις ΒΑΣΙΚΕΣ χρεώσεις του, όχι δηλαδή προσφορές περιορισμένης διάρκειας ή τιμές κλήσεων προς εξωτερικό. έτσι το F2G1 αντιστοιχεί στην QCARD και έχει την τιμή της Qcard επιπλέον όμως ισχύουν και όλα τα NONSTOP πακέτα με τα οποία μπορείς να έχεις ακόμα πιο χαμηλές χρεώσεις π.χ προς σταθερά ή προς ένα αριθμό ή προς όλα τα F2G Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή ανανέωση από το Internet και ίσως να μην επαναλειτουργήσει . Οι τιμές προσφοράς π.χ της FROG ή FG2 θα ισχύει όσο ισχύει η προσφορά τηες FROG . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ΤΑ 8 πακέτα υπάρχουν στα πλαίσια δέσμευσης τιμής. Ένα είναι το πακέτο στην αγορά αλλά με μια κλήση στο 1342 ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ μπορείς να μεταΦερθείς σε οπΟιοδήποτε άλλο από τα 8 και να αποκτήσεις τις ΒΑΣΙΚΕΣ χρεώσεις του, όχι δηλαδή προσφορές περιορισμένης διάρκειας ή τιμές κλήσεων προς εξωτερικό. έτσι το F2G1 αντιστοιχεί στην QCARD και έχει την τιμή της Qcard επιπλέον όμως ισχύουν και όλα τα NONSTOP πακέτα με τα οποία μπορείς να έχεις ακόμα πιο χαμηλές χρεώσεις π.χ προς σταθερά ή προς ένα αριθμό ή προς όλα τα F2G Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή ανανέωση από το Internet και ίσως να μην επαναλειτουργήσει . Οι τιμές προσφοράς π.χ της FROG ή FG2 θα ισχύει όσο ισχύει η προσφορά τηες FROG . Μπορώ να έχω το αντίστοιχο της cosmoκαρτα και να έχω και τα 150 λεπτά προς σταθερά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Όπως επισημαίνει και ο LYCABETTUS στα πακέτα 5 και 6 αντίστοιχα του a la carte και cosmokarta δεν προσφέρονται οι επιλογές NONSTOP. Σαν αντιστάθμισμα προσφέρονται τα 0.01 για δύο αριθμούς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Μήπως μπορεί κανείς να απαντήσει τις ερωτήσεις μου μία προς μία; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την λογική 8 προγραμμάτων, όταν κάποια (όπως πχ το φ2γ7) δεν μοιάζουν να παρέχουν κανένα πλεονέκτημα έναντι του φ2γ2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το πρήξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Μήπως μπορεί κανείς να απαντήσει τις ερωτήσεις μου μία προς μία; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την λογική 8 προγραμμάτων, όταν κάποια (όπως πχ το φ2γ7) δεν μοιάζουν να παρέχουν κανένα πλεονέκτημα έναντι του φ2γ2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το πρήξιμο. Η Wind παρέχει όλα τα πακέτα που υπάρχουν στην αγορά και ας μην τα χρησιμοποιεί ο πελάτης.Μερικοί βάζουν το πακέτο που είναι αντίστοιχο της Cosmoκάρτας για να μιλάνε με 0,01 ευρώ/λεπτό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά που γνωρίζω: α) Βλέπω στη σελίδα της Γουίντ προγράμματα φ2γ ένα έως οκτώ. Αυτά τα ζητώ με διαφορετικό όνομα στο περίπτερο; Όχι, από το παρίπτερο παίρνεις απλά μια κάρτα F2G και μετά με μια δωρεάν κλήση στο 1342 μεταφερεσαι στο F2G που επιθυμείς. Η αλλαγή γίνεται δωρεάν και όσο συχνά θέλεις. β) Ο τιμοκατάλογος (σε μορφή πδφ) για το φ2γ στη σελίδα της Γουίντ έχει πολύ υψηλές τιμές. Ο τιμοκατάλογος όμως στη σελίδα της Γουίντ όπου καταγράφονται τα φ2γ 1 έως 8 έχει πολύ φθηνότερες τιμές. Ποιές είναι οι πραγματικές; Άλλο το 'φ2γ' κι άλλο το 'φ2γ 1 έως 8'; Ακριβώς, "Άλλο το 'φ2γ' κι άλλο το 'φ2γ 1 έως 8". Οι χρεώσεις του κλασικού F2G είναι παλιές και πλέον ασύμφορες. Ανάλογα με τη χρήση που το θέλεις, μπορείς να μεταφερθείς άμεσα σε όποιο F2G πακέτο δεις ότι σε συμφέρει. Κάθε πακέτο F2G αντιστοιχεί σε διαφορετικό καρτοκινητό (FROG, Q, CU, κλπ). ζ) Ανανέωση χρόνου ομιλίας από το δίκτυο γίνεται ή μόνον από το περίπτερο; Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ανανέωσης του χρόνου ομιλίας. Ανανέωση μπορείς να κάνεις με κάρτες από το περίπτερο ή από κατάστημα της WIND, όπου παίζει και bonus επιπλέον χρόνου ομιλίας (δες προηγούμενα μηνύματα, δεν θυμάμαι τα ποσοστά). ι) Τα νον-στοπ πρόσθετα επί του φ2γ πώς ακριβώς λειτουργούν; Χρειάζεται να τα ανανεώνεις κάθε φορά ή υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσής τους κάθε μήνα/μόλις εξαντληθεί αυτό που προσφέρουν; Είναι μόνιμα; Ή μήπως είναι κι αυτά προσφορά με ημερομηνία λήξεως; Τα Non-stop πακέτα χρειάζονται ανανέωση κάθε μήνα και δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης. Είναι μάλλον μόνιμες υπηρεσίες, οι οποίες όμως μπορεί να τροποποιηθούν με την πάροδο του χρόνου (κατάργηση κάποιων non-stop, εμφάνιση κάποιων άλλων) Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Καλησπερίζω, δ) Ποιά είναι η διάρκεια ζωής του αγορασμένου χρόνου ομιλίας; Ανάλογα του πακέτου φ2γ 1 έως 8; ε) Περιαγωγή το φ2γ δίνει μόνον στην Ένωση όπως η Κιού ή και εκτός; Ανάλογα του πακέτου φ2γ 1 έως 8; η) ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ποιες τιμές είναι οι μόνιμες και ποια είναι η προσφορά; θ) Αν κάποιες τιμές είναι προσφορά, μέχρι πότε ισχύει; Κι από εκεί και μετά, ποιες τιμές θα ισχύουν (δείτε την προηγούμενη ερώτηση); Θα απαντήσω σε όσες ξέρω (οι άλλες είναι απαντημένες από το φίλο "geoponer". Δ)Ο χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια ζωής ένα χρόνο.Δεν έχουν σχέση τα πακέτα (F2G1-8) με τον χρόνο ομιλίας. Ε)Τα πακέτα (F2G1-8) δεν έχουν σχέση με την περιαγωγή. Η)Οι μόνιμες τιμές είναι αυτές:http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 με εξαίρεση το F2G2.Προσφορά αυτή την περίοδο έχει το F2G2 που είναι η εξής: 0,10 ευρώ/λεπτός προς όλα τα δίκτυα. Θ)Η παραπάνω προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Αυγούστου.Μετά από'κει (αν δεν συνεχίσει η προσφορά) θα ισχύει ότι ισχύει και στο F2G1 (αντίστοιχο της Q). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ανανέωσης του χρόνου ομιλίας. Ανανέωση μπορείς να κάνεις με κάρτες από το περίπτερο ή από κατάστημα της WIND, όπου παίζει και bonus επιπλέον χρόνου ομιλίας (δες προηγούμενα μηνύματα, δεν θυμάμαι τα ποσοστά). Δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας μέσω της Wind αλλά υπάρχει μέσω easypay της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά από το εξωτερικό. Δουλεύει με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (όχι μόνο της Τράπεζας Πειραιώς), τόσο μέσω Internet όσο και τηλεφωνικά. http://www.easypay.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας μέσω της Wind αλλά υπάρχει μέσω easypay της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά από το εξωτερικό. Δουλεύει με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (όχι μόνο της Τράπεζας Πειραιώς), τόσο μέσω Internet όσο και τηλεφωνικά. http://www.easypay.gr δινει δωρο καθολου χρονο ομιλιας η οσο πληρωνεις παιρνεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας μέσω της Wind αλλά υπάρχει μέσω easypay της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά από το εξωτερικό. Δουλεύει με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (όχι μόνο της Τράπεζας Πειραιώς), τόσο μέσω Internet όσο και τηλεφωνικά. http://www.easypay.gr Νίκο υπάρχει κάποια χρέωση για αυτήν την υπηρεσία? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Νίκο υπάρχει κάποια χρέωση για αυτήν την υπηρεσία? ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει καμια εξτρα χρεωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 να ρωτησω και εγω . εκανα ενεργοποιηση του nonstop 600λ προς f2g. θα αφαιρει 5 ευρω καθε μηνα ακομα και αν πχ μιλησω αυτο το μηνα 400 λ. τον επομενο μηνα θα μου αφαιρεσει παλι 5 Ε, και χανω τον χρονο ομιλιας που δεν καταναλωσα;; αν δεν βαλω ποσο μεσα να αφαιρεσει σταματα η υπηρεσια και θελει νεα ενεργοποιηση;; . αν θες να σταματησεις την υπηρεσια πως γινεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 να ρωτησω και εγω . εκανα ενεργοποιηση του nonstop 600λ προς f2g. θα αφαιρει 5 ευρω καθε μηνα ακομα και αν πχ μιλησω αυτο το μηνα 400 λ. τον επομενο μηνα θα μου αφαιρεσει παλι 5 Ε, και χανω τον χρονο ομιλιας που δεν καταναλωσα;; αν δεν βαλω ποσο μεσα να αφαιρεσει σταματα η υπηρεσια και θελει νεα ενεργοποιηση;; . αν θες να σταματησεις την υπηρεσια πως γινεται;; ειτε μιλησεις ενα λεπτο ειτε μιλησεις 500 λεπτα η χρεωση ειναι η ιδια. δικαιωμα σου αν θα ξοδεψεις ολο τον δωρεαν χρονο ομιλιας. η χρεωση ειναι σταθερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ωραια και πως την καταργεις αμα ειναι;; αλαζεις πακετο;; και ξαναγυριζεις πχ στο f2g2 που εχω επιλεξει;; η απλα δεν βαζεις καρτα οταν ληξει , οποτε ακυρωνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ωραια και πως την καταργεις αμα ειναι;; αλαζεις πακετο;; και ξαναγυριζεις πχ στο f2g2 που εχω επιλεξει;; η απλα δεν βαζεις καρτα οταν ληξει , οποτε ακυρωνετε; εχω την εντυπωση οτι δεν ανανεωνεται αυτοματα. οποτε αν θες να το σταματησεις απλα δεν το ενεργοποιεις εκ νεου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts