Jump to content

kotetsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.996
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kotetsi

  1. Το κολπάκι με το αρχείο που προτάθηκε πιο πάνω (σε rooted συσκευές) δούλεψε μια χαρά σε galaxy xpress 2. :)
  2. Απόψεις για το Modecom Freetab 8014 X4; Υπάρχουν κάτοχοι να πουν λίγα λόγια για την εμπειρία χρήσης; Ρουτάρεται εύκολα;
  3. Έκανα προπαραγγελία με τελική τιμή 319,31 ευρώ. Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι μήπως έρθει με Γερμανικά Win και διάταξη QWERTZ... :worry:
  4. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα tablet, απαραίτητα με οθόνη 10 ιντσών. Δεν έχω καταλήξει σε λειτουργικό αλλά σκέφτομαι το εξής: με Android το tablet θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για browsing και παρουσιάσεις ενώ με Win8 (απαραίτητα με πληκτρολόγιο) αισθάνομαι πως θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω εκτενέστερα. Μέχρι στιγμής βρίσκομαι ανάμεσα στο Bitmore Tab 1022Q (περί τα 150 ευρώ, με Android) και στο Innovator Tab W108B (στα 215 ευρώ, με Win8 και πληκτρολόγιο). Έχει κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα για να μου πει τις εντυπώσεις του; Από άποψη υποστήριξης σε περίπτωση βλάβης με ποιο μπορείς «να κοιμηθείς πιο ήσυχα»; Απόψεις και άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες στο προαναφερθέν budget.
  5. http://www.notebookcheck.net/uploads/tx_nbc2/samsGALAXYexpress2.jpg χαρακτηριστικά από GSMarena link Samsung Ελλάδας Το Galaxy Express 2 είναι συσκευή της mid-range κατηγορίας, με γνώριμο σχέδιο από τα S4 / S4mini, τα κυριότερα χαρακτηριστικά της οποίας είναι η υποστήριξη 4G και ο διπύρηνος επεξεργαστής στα 1.7GHz με 1.5GB RAM. Κατά τα λοιπά, έχει οθόνη 4.5 ιντσών με qHD ανάλυση, κάμερα στα 5MPixel με αυτόματη εστίαση και φλας, BT v4.0, ραδιόφωνο με RDS, μπαταρία 2100mAh και υποδοχή για κάρτες microSD μέχρι 64GB. Η τωρινή έκδοση του Android είναι η 4.4.2 KitKat (παρουσιάστηκε με 4.2.2 JellyBean). Το κινητό είναι στην κατοχή μου ένα μήνα τώρα (σε μπλε χρώμα) και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Η ποιότητα συνομιλίας είναι άψογη, το ακουστικό δυνατό, το σήμα υπεράνω κριτικής, το GPS κλειδώνει ταχύτατα και η μπαταρία κρατάει δύο 24ωρα με 2-3 ώρες ομιλίας, WiFi/BT/data ανοιχτά και λίγο browsing/email checking. Το μόνο παράπονο που έχω είναι η ποιότητα κατασκευής του χρωμιωμένου bezel μπροστά, το οποίο έκανε κιόλας δύο μικρά σημαδάκια χωρίς η συσκευή να έχει πέσει, ούτε καν να έχει ακουμπήσει βίαια σε κάποια επιφάνεια. Εντυπώσεις από άλλους κατόχους;
  6. http://www.quickmeme.com/img/58/587d1cb5298b91596d05980c5ccb35cdd3b40501cd0f615c061da9ab76cc9ea5.jpg
  7. Έλα Fanboy... Chum Chum εδώ... Τα προβλήματα (τα οποία παρεμπιπτόντως αναλύονται σε φόρα ανά τον κόσμο και όχι μόνο στο ελληνικό myphone) ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρονται για να «υποψιάζουν» τους υπόλοιπους χρήστες και να γνωρίζουν οι δυνητικοί αγοραστές τι συμβαίνει. Αλήθεια, αν ΠΡΙΝ το αγοράσεις μάθαινες ότι έχει αυτά τα θέματα θα προχωρούσες στην αγορά του; Εγώ κατηγορηματικά όχι.
  8. Από τα τέσσερα που αναφέρεις, προσωπικά θα έπαιρνα το S3Neo (τρομερή/ταχύτατη υποστήριξη της Samsung σε περίπτωση service, παθώς και μαθώς με άλλες εταιρείες) ή το ZTE (το οποίο όμως ΔΕΝ παίρνει κάρτα μνήμης). Το L90 θα το απέφευγα, όχι τόσο γιατί κάηκα από το L9II αλλά διότι φίλος που το έχει παραπονιέται ότι το τηλέφωνο φαίνεται κλειστό και δεν του έρχονται οι ειδοποιήσεις για τις χαμένες κλήσεις με sms (δηλαδή μία από τα ίδια με τα προβλήματα του L9II). Αν θέλεις απαραίτητα 4G, μπορείς να κοιτάξεις και το Samsung Galaxy Express II (μοιάζει πολύ με το S4). Όμορφη και μάλλον με καλό vfm συσκευή είναι και το Sony M2 Aqua.
  9. Πάμε για Samsung! :dance:
  10. Κατόπιν ενημέρωσης από την Procordia ότι το LG L9ΙΙ που άφησα στο service δεν επισκευάζεται και ότι η LG ενέκρινε αναστροφή πώλησης, έχω πλέον πιστωτικό από το κατάστημα Vodafone που το είχα πάρει αρχικά 199 ευρώ για αγορά οποιασδήποτε άλλης συσκευής. Τι παίρνω όμως; Θέλω πολύ να πάω στη Samsung μιας και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το 1h service της Smartec. Στο site της Vodafone έχει το Galaxy Express II, το οποίο φαίνεται πολύ τίμιο για αυτά που προσφέρει (4.5 ίντσες οθόνη, 1.5GB RAM, 42Μbps HSDPA, μπαταρία 2100mAh), στα 199 ευρώ, ακριβώς όσο δικαιούμαι. Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να ξοδέψω κάτι παραπάνω αλλά θα συζητούσα μία υπέρβαση των 50 ευρώ για κάτι που ενδεχομένως να αποτελεί καλύτερο vfm. Η χρήση που κάνω είναι: κλήσεις, κλήσεις, κλήσεις, viber chatting, ίντερνετ (browsing, emails, ebaying) και πλοήγηση. Ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε η κορυφαία κάμερα με ενδιαφέρει, ούτε η FullHD ανάλυση οθόνης (με ενδιαφέρει όμως να είναι φωτεινή και να διαβάζεις σχετικά εύκολα στον ήλιο για να βλέπω πού μου λέει να στρίψω το GPS). Παρακαλώ τα φώτα σας!
  11. kotetsi

    LG L90 (D405N)

    http://solverbase.com/images/1/1d/Mini-SIM-Micro-SIM-Nano-SIM.png
  12. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς: με 4.2.1 δεν είχα πρόβλημα με dropped calls (αλλά είχα χάσει κάποια μηνύματα). Ελπίζω τώρα που θα επιστρέψει από το service (μάλλον θα μου αντικαταστήσουν πλακέτα) να μην είναι χειρότερο από πριν. :lol:
  13. Ακριβώς... Η συσκευή στα Devices and Printers εμφανίζεται ως QHSUSB_DLOAD, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος driver εγκατεστημένος (Code 28).
  14. Με kdz προσπάθησα, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη συσκευή (ενώ φαίνεται ότι συνδέεται στο device manager δεν υπάρχει).
  15. Η συσκευή μου (την οποία είχα βάλει προς πώληση) brickαρίστηκε... Πήγα να περάσω 4.4.2 και με έβαλε σε CWM bootloop. Προσπάθησα να επαναφέρω την 4.1.2 χωρίς αποτέλεσμα. Έκανα εγκατάσταση κάποιο λάθος zip από την SD και πλέον η συσκευή δεν ανοίγει. Τη συνδέω στον υπολογιστή, ακούγεται ο ήχος σύνδεσης υλικού αλλά τίποτε δε φαίνεται στο device manager. Με το FlashTool σε CS_EMERGENCY κλπ συναφή δε γίνεται τίποτε. Υπάρχει λύση ή τη δίνω για ανταλλακτικά;
×
×
  • Create New...