gpapas640 Δημ. Τετάρτη στις 11:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:02 πμ On 5/5/2026 at 1:29 ΜΜ, sou_d said: Υφίσταται και αυτή η προσφορά, για κάποιον που απλώς θέλει μα δοκιμάσει το δίκτυο. Αποστέλεται δωρεάν και δίνεις Φ/Α ταυτότητα. Χρήματα βάζεις εσύ online Αυτό είναι; https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Ζητάει να συμπληρώσεις αριθμό για να σε καλεσουν. Αν έχουμε αριθμό με φραγή εισερχομένων μπορούμε να βάλουμε έναν άλλον για να μας καλέσουν ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι ο ίδιος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Τετάρτη στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:59 πμ 54 minutes ago, gpapas640 said: Αυτό είναι; https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Ζητάει να συμπληρώσεις αριθμό για να σε καλεσουν. Αν έχουμε αριθμό με φραγή εισερχομένων μπορούμε να βάλουμε έναν άλλον για να μας καλέσουν ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι ο ίδιος; Προφανώς, το τηλέφωνο είναι για την επικοινωνία και μόνο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 02:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:12 μμ 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Αυτό είναι; https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Ζητάει να συμπληρώσεις αριθμό για να σε καλεσουν. Αν έχουμε αριθμό με φραγή εισερχομένων μπορούμε να βάλουμε έναν άλλον για να μας καλέσουν ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι ο ίδιος; Ναι φυσικά. Σε άλλο αριθμό με κάλεσαν και άλλον μετέφερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. Τετάρτη στις 03:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:13 μμ Λογικά 2 μήνες παράταση χρημ. υπολοίπου, θα το πάρω την Παρασκευή, μια εβδομάδα νωρίτερα έσκασε πριν την ανανέωση, 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Τι πέτυχα στο ινσταγκραμ Τρέχουν διάφορες προσφορές.. ειδικά Facebook kai instagram γίνεται χαμός .. 2 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Τετάρτη στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:36 μμ 34 minutes ago, Lyngas1 said: Τι πέτυχα στο ινσταγκραμ Τρέχουν διάφορες προσφορές.. ειδικά Facebook kai instagram γίνεται χαμός .. Δέχτηκες επικοινωνία από την Νοβα ή ακόμα; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:19 μμ 39 minutes ago, Fns1 said: Δέχτηκες επικοινωνία από την Νοβα ή ακόμα; Τους πήρα χθές τηλέφωνο.. και μου είπε ότι έχει δεί ότι έκανα τη φόρμα αλλά μου λέει θα το προωθήσω ώστε να μην αργήσει.. Μου λέει το αργότερο 14 μέρες θα πάρει για την ενεργοποίηση.. Ερώτηση: να προχωρήσω τώρα σε μεταφορά στην Cosmote, η μόλις ενεργοποιηθεί το νέο συμβόλαιο στο σταθερό..; 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Τετάρτη στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:45 μμ 24 minutes ago, Lyngas1 said: Τους πήρα χθές τηλέφωνο.. και μου είπε ότι έχει δεί ότι έκανα τη φόρμα αλλά μου λέει θα το προωθήσω ώστε να μην αργήσει.. Μου λέει το αργότερο 14 μέρες θα πάρει για την ενεργοποίηση.. Ερώτηση: να προχωρήσω τώρα σε μεταφορά στην Cosmote, η μόλις ενεργοποιηθεί το νέο συμβόλαιο στο σταθερό..; Καλύτερα μόλις ενεργοποιηθεί το νεο συμβόλαιο. Ταπεινή μου αποψη. 3 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Τετάρτη στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:07 μμ 20 minutes ago, mips said: Καλύτερα μόλις ενεργοποιηθεί το νεο συμβόλαιο. Ταπεινή μου αποψη. Αυτό σκέφτομαι και γω ..δεν ξέρω τα άλλα παιδιά τι λένε .. 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:12 μμ (edited) Το (απο) 17,90 να υποθέσω οτι είναι για adsl? Edited Τετάρτη στις 08:12 μμ by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:21 μμ 8 minutes ago, kmpatra said: Το (απο) 17,90 να υποθέσω οτι είναι για adsl? 17,90 δίνουν τα καταστήματα την 100αρα και εδώ:https://optiki-ina.gr/statheri-kai-internet/fiber-100/ με 18,90 14 minutes ago, Lyngas1 said: Αυτό σκέφτομαι και γω ..δεν ξέρω τα άλλα παιδιά τι λένε .. Δηλαδή δεν έκανες καθόλου συζήτηση για παροχές στο κινητό και θα υπογράψεις αναβάθμιση σταθερού.Τζαμπα τα τόσα μηνύματα τόσες μέρες.😂 Καλή συνέχεια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Τετάρτη στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:05 μμ 40 minutes ago, Fns1 said: 17,90 δίνουν τα καταστήματα την 100αρα και εδώ:https://optiki-ina.gr/statheri-kai-internet/fiber-100/ με 18,90 Δηλαδή δεν έκανες καθόλου συζήτηση για παροχές στο κινητό και θα υπογράψεις αναβάθμιση σταθερού.Τζαμπα τα τόσα μηνύματα τόσες μέρες.😂 Καλή συνέχεια. Μισό λεπτό. Είχα μείνει στο ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει μεταφορά σε νέο καρτοκινητη για να ζητήσω το Buy More. Λες να τους κάνω συζήτηση τωρα καλύτερα .; 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Γιατί να υπογράψεις συμβόλαιο; Λήγει ή έχει λήξει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Τετάρτη στις 09:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:38 μμ 1 minute ago, hercoulis said: Γιατί να υπογράψεις συμβόλαιο; Λήγει ή έχει λήξει; Για την προσφορά που έχουν 500MB/ 27.12 € Μου την έβγαλε στο προφίλ μου. 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 09:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:39 μμ Αν σου είναι απαραίτητη να προχωρήσεις, αν όμως το κάνεις με τη πρόφαση του καρτοκινητού, θα έλεγα να τους μιλήσεις πρώτα. Πόσους μήνες θέλει να λήξει το συμβόλαιο στην σταθερή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Χθες στς 04:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:28 πμ 8 ώρες πριν, kmpatra said: Το (απο) 17,90 να υποθέσω οτι είναι για adsl? Εμένα από παλιά 50 γραμμή των γονιών μου με την λήξη του συμβολαίου και αλλαγή στο όνομα μου πήρα οπτική ίνα με 100 γραμμή στα17.90. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. Χθες στς 08:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:14 πμ 14 ώρες πριν, Lyngas1 said: Τι πέτυχα στο ινσταγκραμ Τρέχουν διάφορες προσφορές.. ειδικά Facebook kai instagram γίνεται χαμός .. Θα μπορούσες να βάλεις το λινκ της προσφοράς; Δεν το βρίσκω στο @santel_for_you. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 09:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:11 πμ (edited) 12 ώρες πριν, hercoulis said: Γιατί να υπογράψεις συμβόλαιο; Λήγει ή έχει λήξει; Δεν ξερω αν ειναι υπογραφη νεου συμβολαιου. αυτη εδω ειναι η προσφορα. "Γιατί να υπογράψεις συμβόλαιο;" Γιατι μου δινουν με 27.12 ευρω , 500 Mbps Fiber στο σταθερο , απο 50MB VDSL που εχω τωρα με 27.09 ευρω. δηλαδη με +3 λεπτα του ευρω θα εχω 500 αρα fiber συνδεση. Εσυ δεν θα το εκανες ..? 🙂 1 ώρα πριν, dalvik said: Θα μπορούσες να βάλεις το λινκ της προσφοράς; Δεν το βρίσκω στο @santel_for_you. Και γω την ειδα στη ροη μου, αλλα τωρα που ψανω στο @santel_for_you δεν το βρισκω.. παρτους τηλεφωνο αν ενδιαφερεσαι να σου πουνε. Χθες την ειδα τη διαφημιση αρα θα ιχυει ακομη λογικα .. 12 ώρες πριν, hercoulis said: Αν σου είναι απαραίτητη να προχωρήσεις, αν όμως το κάνεις με τη πρόφαση του καρτοκινητού, θα έλεγα να τους μιλήσεις πρώτα. Πόσους μήνες θέλει να λήξει το συμβόλαιο στην σταθερή; Μιλαγα μαζι τους 35 λεπτα. Απ τον ενα στον Αλλο. Απο το τμημα σταθερης στο τμημα καρτοκινητης, μετα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων κλπ. συνολο με 4-5 αομα μιλησα στο ιδιο call. Τελικα θα με παρει καποιος τηλεφωνο σημερα μου ειπαν, αλλα μου ειπε η τελευταια κοπελα που μιλησα οτι δεν ξερει αν γινεται γιατι το κινητο μου ειναι "παρα πολυ παλιο". Η πρωτη συνδεση εγινε το 2008 που εγινε υποχρεωτικη η συνδεση ταυτοτητας + κινητου. Εγω ειχα καρτοκινητο απο το 2002 περιπου ..(telestet) τοτε.. "Πόσους μήνες θέλει να λήξει το συμβόλαιο στην σταθερή;" λήγει το μαρτη του 27. 13 ώρες πριν, kmpatra said: Το (απο) 17,90 να υποθέσω οτι είναι για adsl? Μαλλον για 100αρι fiber θα ειναι .. δε νομιζω να δινουν ακομη adsl το 2026 .. 13 ώρες πριν, Fns1 said: Δηλαδή δεν έκανες καθόλου συζήτηση για παροχές στο κινητό και θα υπογράψεις αναβάθμιση σταθερού.Τζαμπα τα τόσα μηνύματα τόσες μέρες.😂 Καλή συνέχεια. Φιλε Fns1, η εντυπωση που πηρα απο εδω ειναι οτι η προσφορα ισχυει για καρτοκινητα που ερχονται στη nova απο 2024 και μετα .. οσοι το κανανε ετσι λενε. υπαρχουν τα ποστ πιο πισω. Εγω δεν θελω να πουλαω τσαμπουκαδες στα τηλεφωνα , μαγκιες κλπ. Τη δουλεια μου θελω να κανω. Και απλα σκευτηκα να μεταφερω το κινητο στην cosmote, για λιγο, μετα να γυρισω στη nova και να ζητησω να ενεργοποιηθει αυτη η υπηρεσια (BUY MORE) οπως αναφερουν οτι εκαναν ολα τα παιδια που πηραν τελικα το Buy More. Μπορω αν θες να σου βρω τα λινκ με τα ποστ που λενε ακριβως αυτο. Τωρα παρολαυτα, οταν ειδα το ποστ σου το πρωι λεω ας παρω και ενα τηλεφωνο να δω τι γινεται. Και πηρα πριν λιγο. Γραφω πιο πανω τι εγινε. Παντως η διαδικασια ειναι αυτη για το buy more απ οτι λενε τα παιδια. Edited Χθες στς 10:12 πμ by Lyngas1 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 10:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:19 πμ 1 hour ago, Lyngas1 said: Δεν ξερω αν ειναι υπογραφη νεου συμβολαιου. αυτη εδω ειναι η προσφορα. "Γιατί να υπογράψεις συμβόλαιο;" Γιατι μου δινουν με 27.12 ευρω , 500 Mbps Fiber στο σταθερο , απο 50MB VDSL που εχω τωρα με 27.09 ευρω. δηλαδη με +3 λεπτα του ευρω θα εχω 500 αρα fiber συνδεση. Εσυ δεν θα το εκανες ..? 🙂 Και γω την ειδα στη ροη μου, αλλα τωρα που ψανω στο @santel_for_you δεν το βρισκω.. παρτους τηλεφωνο αν ενδιαφερεσαι να σου πουνε. Χθες την ειδα τη διαφημιση αρα θα ιχυει ακομη λογικα .. Μιλαγα μαζι τους 35 λεπτα. Απ τον ενα στον Αλλο. Απο το τμημα σταθερης στο τμημα καρτοκινητης, μετα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων κλπ. συνολο με 4-5 αομα μιλησα στο ιδιο call. Τελικα θα με παρει καποιος τηλεφωνο σημερα μου ειπαν, αλλα μου ειπε η τελευταια κοπελα που μιλησα οτι δεν ξερει αν γινεται γιατι το κινητο μου ειναι "παρα πολυ παλιο". Η πρωτη συνδεση εγινε το 2008 που εγινε υποχρεωτικη η συνδεση ταυτοτητας + κινητου. Εγω ειχα καρτοκινητο απο το 2002 περιπου ..(telestet) τοτε.. "Πόσους μήνες θέλει να λήξει το συμβόλαιο στην σταθερή;" λήγει το μαρτη του 27. Μαλλον για 100αρι fiber θα ειναι .. δε νομιζω να δινουν ακομη adsl το 2026 .. Φιλε Fns1, η εντυπωση που πηρα απο εδω ειναι οτι η προσφορα ισχυει για καρτοκινητα που ερχονται στη nova απο 2024 και μετα .. οσοι το κανανε ετσι λενε. υπαρχουν τα ποστ πιο πισω. Εγω δεν θελω να πουλαω τσαμπουκαδες στα τηλεφωνα , μαγκιες κλπ. Τη δουλεια μου θελω να κανω. Και απλα σκευτηκα να μεταφερω το κινητο στην cosmote, για λιγο, μετα να γυρισω στη nova και να ζητησω να ενεργοποιηθει αυτη η υπηρεσια (BUY MORE) οπως αναφερουν οτι εκαναν ολα τα παιδια που πηραν τελικα το Buy More. Μπορω αν θες να σου βρω τα λινκ με τα ποστ που λενε ακριβως αυτο. Τωρα παρολαυτα, οταν ειδα το ποστ σου το πρωι λεω ας παρω και ενα τηλεφωνο να δω τι γινεται. Και πηρα πριν λιγο. Γραφω πιο πανω τι εγινε. Παντως η διαδικασια ειναι αυτη για το buy more απ οτι λενε τα παιδια. Εντάξει καλα΄το πας φίλε, αλλα αν δεν χρειάζεσαι τα 500Mbps μην τους αφήνεις να σου κάνουν oversell. Βάλε τα 100 με οπτική ίνα στα 17.90€ 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:48 μμ 3 ώρες πριν, opmgls said: Εντάξει καλα΄το πας φίλε, αλλα αν δεν χρειάζεσαι τα 500Mbps μην τους αφήνεις να σου κάνουν oversell. Βάλε τα 100 με οπτική ίνα στα 17.90€ Με πηραν απο τη Nova και μου ειπαν να παω σε καταστημα να ζητησω το Buy More, και στην ερωτηση αν πρεπει να κανω πρωτα την ανανεωση σε fiber και μετα να παω, μου ειπε οτι καλυτερα να τα κανω μαζι, δηλαδη νεο συμβολαιο fiber + αιτημα για Buy More .. 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Ωραία, πρόσεχε στο κατάστημα, γιατί μπορεί να σου πούνε ναι, και να μην γίνει. Ναι, υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 16 minutes ago, hercoulis said: Ωραία, πρόσεχε στο κατάστημα, γιατί μπορεί να σου πούνε ναι, και να μην γίνει. Ναι, υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Να προσθέσω ότι άμα θέλουν στο κατάστημα μπορούν να στο περάσουν επί τόπου. 2 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 25 minutes ago, hercoulis said: Ωραία, πρόσεχε στο κατάστημα, γιατί μπορεί να σου πούνε ναι, και να μην γίνει. Ναι, υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Ναι ε ..? 7 minutes ago, mips said: Να προσθέσω ότι άμα θέλουν στο κατάστημα μπορούν να στο περάσουν επί τόπου. Σημαντικό αυτό .. 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Υπάρχει και η περίπτωση επειδή το τηλέφωνο είναι πολύ παλιό να μπορούν να περάσουν μόνο τα 1000 λεπτά προς όλους και όχι τα 15giga έχει συμβεί και αυτό.Και τότε με παρότρυνση του καταστήματος να χρειαστεί η φορητότητα σε άλλο πάροχο για λίγο.Αν το αναφέρει το κατάστημα αυτό τότε το κάνεις και ξαναπας στον ίδιο πωλητη και κατάστημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Έχει θέμα η εφαρμογή σε εμένα.. έβαλα τα στοιχεία της κάρτας για να ανανεώσω και όταν πάω να επιβεβαιώσω την αγορά εμφανίζει Ουπς Τελευταία έχει θεματακια η εφαρμογή τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts