Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή; με ξελογκαρε και δεν μπορώ να μπω. το ίδιο και από την σελίδα τους στο ίντερνετ

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

6 minutes ago, alexis said:

έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή; με ξελογκαρε και δεν μπορώ να μπω. το ίδιο και από την σελίδα τους στο ίντερνετ

Συμβαίνουν αυτά που και που. Ίσως κάποια αναβάθμιση/συντήρηση των συστημάτων. Από την ιστοσελίδα και εμένα δεν με αφήνει να κάνω login. To app είναι ΟΚ, αλλά δεν επιχείρησα να κάνω κάτι σύνθετο. Δοκίμασε πάλι αύριο το πρωί.

Μία ερώτηση για buy more. Προχτές ενεργοποίησα δεύτερη σύνδεση σταθερού. Θα μπορώ να έχω την υπηρεσία και σε δεύτερο f2go ή την πάτησα; Να κάνω μεταβίβαση της γραμμής αν είναι.

1 minute ago, sou_d said:

Μία ερώτηση για buy more. Προχτές ενεργοποίησα δεύτερη σύνδεση σταθερού. Θα μπορώ να έχω την υπηρεσία και σε δεύτερο f2go ή την πάτησα; Να κάνω μεταβίβαση της γραμμής αν είναι.

Εάν είναι στο ΊΔΙΟ όνομα πρέπει να ρωτήσεις εάν πάει ανά σταθερό και free 2 go ή με το άφμ, αλλιώς μεταβίβαση και ρώτα και εάν πάρει και τα 15 γίγας... όχι μόνο τα 1000'

26 minutes ago, damianos said:

Εάν είναι στο ΊΔΙΟ όνομα πρέπει να ρωτήσεις εάν πάει ανά σταθερό και free 2 go ή με το άφμ, αλλιώς μεταβίβαση και ρώτα και εάν πάρει και τα 15 γίγας... όχι μόνο τα 1000'

Κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με το buy more. 
Στο ίδιο ΑΦΜ υπάρχει συμβόλαιο στη Νοβα για σταθερό (24αρι) και κινητό. Το συμβόλαιο και για τα δύο θα λήξει σε 6 μήνες. Ποια βήματα νομίζεις πρέπει να κάνω για να παρω το buy more.
Κατ αρχάς λέω ότι από συμβόλαιο το κινητό να γίνει f2g. Το σταθερό θέλω ούτως ή άλλως να το κάνω 50αρι ή και 100αρα ίνα. Θα δω τι ακριβώς τότε. Θα μου δώσει η Νοβα το buy more με αυτές τις συνθήκες ή θα μου πει δικαιολογίες;
 Μπορώ αν χρειαστει να πάρω το κινητό να το πάω για μια εβδομαδα στο whatsup και να μετά να το γυρίσω Νοβα για να πάρω τελικά το buy more.
Αν καταλαβαίνω καλά για να λαμβανω τις παροχές πρέπει καθε δίμηνο να βάζω την ελάχιστη ανανέωση (13-15€).

1 ώρα πριν, sou_d said:

Ναι, μια χαρά γίνεται, προχώρα.
Έχω 2 σταθερές συνδέσεις στ'όνομά μου κι έχω και στις 2 από ένα F2G (πάλι στ'όνομά μου) το Buy More.
Το μόνο που κοιτάνε είναι το ζευγάρι σταθερή-F2G να'ναι στον ίδιο ΑΦΜ, τίποτα άλλο.

38 minutes ago, epolala said:

Ναι, μια χαρά γίνεται, προχώρα.
Έχω 2 σταθερές συνδέσεις στ'όνομά μου κι έχω και στις 2 από ένα F2G (πάλι στ'όνομά μου) το Buy More.
Το μόνο που κοιτάνε είναι το ζευγάρι σταθερή-F2G να'ναι στον ίδιο ΑΦΜ, τίποτα άλλο.

Είσαι κορυφή θενξ

1 hour ago, opmgls said:

Κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με το buy more. 
Στο ίδιο ΑΦΜ υπάρχει συμβόλαιο στη Νοβα για σταθερό (24αρι) και κινητό. Το συμβόλαιο και για τα δύο θα λήξει σε 6 μήνες. Ποια βήματα νομίζεις πρέπει να κάνω για να παρω το buy more.
Κατ αρχάς λέω ότι από συμβόλαιο το κινητό να γίνει f2g. Το σταθερό θέλω ούτως ή άλλως να το κάνω 50αρι ή και 100αρα ίνα. Θα δω τι ακριβώς τότε. Θα μου δώσει η Νοβα το buy more με αυτές τις συνθήκες ή θα μου πει δικαιολογίες;
 Μπορώ αν χρειαστει να πάρω το κινητό να το πάω για μια εβδομαδα στο whatsup και να μετά να το γυρίσω Νοβα για να πάρω τελικά το buy more.
Αν καταλαβαίνω καλά για να λαμβανω τις παροχές πρέπει καθε δίμηνο να βάζω την ελάχιστη ανανέωση (13-15€).

Πριν λήξουν τα συμβόλαια πήγαινε μια βόλτα σε κατάστημα και ζητά αυτό που λες.Αναβαθμιση γραμμής και το buy more.Υπαρχει πιθανότητα να είσαι τυχερός και να γίνουν όλα πολύ εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία.Αν οχι πας και σε δεύτερο κατάστημα αν υπάρχει στην περιοχή σου.

Αν δεν βγάλεις άκρη αναγκαστικά μιλάς με chat και τους πρηζεις στα λέω αυτά γτι είναι λίγο αρνητικοί με το buy more και έχουμε παιδευτει αρκετά κάποιοι εδώ μέσα για να το πάρουμε, βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες.

Για να λαμβάνεις τις παροχές πρέπει να χεις πάντα ένα χρηματικό υπόλοιπο. Μπορεί να βάλεις μία κάρτα 13 & 15 και μετά για να παρατείνεις το υπόλοιπο για μήνες μπορεί να αγοράζεις το πακέτο των 4,5€ μόνο που σου δίνει 3 γίγα και παράταση υπολοίπου για ένα μήνα (αν σε καλύπτουν τα 1000 λεπτά ομιλίας και τα 15γιγα που σου δίνουν οι παροχές) μπορεί να τη βγάζεις και τρεις μήνες έτσι ακόμα και τέσσερις. 

48 minutes ago, Fns1 said:

Πριν λήξουν τα συμβόλαια πήγαινε μια βόλτα σε κατάστημα και ζητά αυτό που λες.Αναβαθμιση γραμμής και το buy more.Υπαρχει πιθανότητα να είσαι τυχερός και να γίνουν όλα πολύ εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία.Αν οχι πας και σε δεύτερο κατάστημα αν υπάρχει στην περιοχή σου.

Αν δεν βγάλεις άκρη αναγκαστικά μιλάς με chat και τους πρηζεις στα λέω αυτά γτι είναι λίγο αρνητικοί με το buy more και έχουμε παιδευτει αρκετά κάποιοι εδώ μέσα για να το πάρουμε, βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες.

Για να λαμβάνεις τις παροχές πρέπει να χεις πάντα ένα χρηματικό υπόλοιπο. Μπορεί να βάλεις μία κάρτα 13 & 15 και μετά για να παρατείνεις το υπόλοιπο για μήνες μπορεί να αγοράζεις το πακέτο των 4,5€ μόνο που σου δίνει 3 γίγα και παράταση υπολοίπου για ένα μήνα (αν σε καλύπτουν τα 1000 λεπτά ομιλίας και τα 15γιγα που σου δίνουν οι παροχές) μπορεί να τη βγάζεις και τρεις μήνες έτσι ακόμα και τέσσερις. 

Εισαι σε God mode φίλε!

10 ώρες πριν, opmgls said:

Εισαι σε God mode φίλε!

Αλλιώς plan B είναι να βάζεις κάθε 2 ΜΗΝΕΣ Flash Offer 8 σαββατοκύριακα 100 γίγας πού έχει και 2 ΜΗΝΕΣ παράταση...😅

IMG_20260315_080832.jpg

Edited by damianos

Παλιά ήταν 30 ημέρες, ΜΕΤΑ το έκαναν 14, κ ΤΏΡΑ έγινε το σωστό, μια ημέρα, όσο κρατάει κ η βλάβη... Για την ακρίβεια την επόμενη μέρα στης 23:59...🤩

IMG_20260315_114215.jpg

Καλώς να δεχτούμε το 14άρι - ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη:
Από 27/04/2026 τροποποιούνται τα ποσά ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου στα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησης (FREE2GO App και MyQ App, και ιστοσελίδες f2g.gr και myq.gr) για συνδρομητές καρτοκινητής του εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμου προγράμματος FREE2GO καθώς και στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα Q. Πιο συγκεκριμένα, το ελάχιστο ποσό ανανέωσης μέσω των ηλεκτρονικών σημείων πώλησης (FREE2GO App και MyQ App, και ιστοσελίδες f2g.gr και myq.gr) αυξάνεται σε 14€ από 13€.
Ανακοίνωση Καρτοκινητής, 16/03/2026

54 minutes ago, epolala said:

Καλώς να δεχτούμε το 14άρι - ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη:
Από 27/04/2026 τροποποιούνται τα ποσά ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου στα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησης (FREE2GO App και MyQ App, και ιστοσελίδες f2g.gr και myq.gr) για συνδρομητές καρτοκινητής του εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμου προγράμματος FREE2GO καθώς και στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα Q. Πιο συγκεκριμένα, το ελάχιστο ποσό ανανέωσης μέσω των ηλεκτρονικών σημείων πώλησης (FREE2GO App και MyQ App, και ιστοσελίδες f2g.gr και myq.gr) αυξάνεται σε 14€ από 13€.
Ανακοίνωση Καρτοκινητής, 16/03/2026

Απο 1€ στα 14€. Ελπιζω οταν την αποκτήσει ο Βαγγέλης (ο Μαρινακης) να διαβαζει μαιφον

Edited by VIPdriver

18 minutes ago, VIPdriver said:

Απο 1€ στα 14€. Ελπιζω οταν την αποκτήσει ο Βαγγέλης (ο Μαρινακης) να διαβαζει μαιφον

Απο 1€ στα 14€ ειναι καλα. 

Απο 1€ στα 30€ ειναι το αγγουρι. 😇

24 minutes ago, hercoulis said:

Iou 🚩 

μαζική φυγή 

μπα εγω θα μεινω. Οσο δεν κοβει τις εισερχομενες δεν το κουναω.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Από 27/04/2026, τίθενται σε εφαρμογή οι ακόλουθες τροποποιήσεις για τα παρακάτω πακέτα υπηρεσιών:🤔

• 1000 λεπτά ομιλίας + 300 sms προς όλους και 1,5GΒ bonus για 30 ημέρες με χρέωση υπολοίπου 11,80€, το οποίο πλέον θα προσφέρει 1000 λεπτά ομιλίας + 300 sms προς όλους και 3,5GΒ για 30 ημέρες με χρέωση υπολοίπου 12,70€, για συνδρομητές στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO, με ανανέωση €14, εγγεγραμμένους ή μη στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου. Οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου με κάθε ανανέωση 14€ θα ενεργοποιούν αυτόματα το πακέτο με κόστος 12,70€. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση από το FREE2GO app, f2g.gr, μέσω SMS και καλώντας στο 1265.
  • Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 500 sms προς όλους και 2GΒ bonus για 30 ημέρες με χρέωση υπολοίπου 13,60€, το οποίο πλέον θα προσφέρει στην ίδια τιμή Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 500 sms προς όλους και 6GΒ για 30 ημέρες, για συνδρομητές στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO, με ανανέωση €15, εγγεγραμμένους ή μη στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου. Οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου με κάθε ανανέωση 15€ θα ενεργοποιούν αυτόματα το πακέτο με κόστος 13,60€.
  • Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 1000 sms προς όλους και 5GΒ bonus για 30 ημέρες με χρέωση υπολοίπου 18,10€, το οποίο πλέον θα προσφέρει στην ίδια τιμή Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 1000 sms προς όλους και 20GΒ για 30 ημέρες, για συνδρομητές στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO, με ανανέωση €20, εγγεγραμμένους ή μη στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου. Οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου με κάθε ανανέωση 20€ θα ενεργοποιούν αυτόματα το πακέτο με κόστος 18,10€.

free2go-nova.jpg

Δαμιανέ την τιμή άλλαξαν, αλλά τα πακέτα ίντερνετ όπως ορθά έγραψες τα άφησαν στα ψίχουλα, … λες και είμαστε μια 15ετα πίσω. 

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγώ ελπίζω να μην τα βρούνε, και να φέρει μια νέα, τέταρτη εταιρία, μήπως και δούμε λίγο ανταγωνισμό. 

4η υπάρχει, αλλά...δεν υπάρχει στην καρτοκινητή. Και οσο τα ενοίκια για τους mvno θα είναι στα ύψη, διαφορά δεν θα δούμε.

14 minutes ago, hercoulis said:

Δαμιανέ την τιμή άλλαξαν, αλλά τα πακέτα ίντερνετ όπως ορθά έγραψες τα άφησαν στα ψίχουλα, … λες και είμαστε μια 15ετα πίσω. 

Εγώ ελπίζω να μην τα βρούνε, και να φέρει μια νέα, τέταρτη εταιρία, μήπως και δούμε λίγο ανταγωνισμό. 

Σε λίγο καιρό να περιμένετε τη Vodafone. 

Έδωσε κίνητρο η Cosmote, συνέχισε η Nova και τελειοποιεί η Vodafone. Αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχει αντίδραση από τον μέσο καταναλωτή καλα να πάθουμε.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Αύξησαν τα data σε ολα τα πακετα.

Για κάποιον που βάζει μια 15-16αρα το μήνα οι αλλαγές είναι συμφέρουσες

Απο κει και πέρα 4ο πάροχο με δική του υποδομή δε θα δούμε στην Ελλάδα από τη στιγμή που το φάσμα έχει δημοπρατηθεί πλήρως σε 3 παρόχους. 
Θα γίνει σε λίγους μήνες η δημοπρασία για τα 1800 και τα 900 αλλά δεν έχει να λέει. Μάλλον για ανανέωση των άδειων πάμε σε αυτές τις συχνότητες. Και να πάρει 4ος πάροχος φάσμα σε αυτές τις συχνότητες δεν μπορεί να το αξιοποιήσει για δημιουργία δικτύου 4G και 5G χωρίς τη συνδρομή άλλου παρόχου 

Το καλό θα ήταν να είχαν μείνει 50-60MHz στην Ν78 κι άλλα λίγα στις υπόλοιπες συχνότητες, να ερχόταν μια Iliad να έριχνε τις τιμές στα πατώματα όπως έγινε σε Ιταλία και Γαλλία 

Βεβαια σ αυτές τις χώρες δεν έχουν 24% ΦΠΑ και 10% έξτρα φόρο κινητής, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο

51 minutes ago, hercoulis said:

Ναι δυστυχώς.... Είναι πραγματικά πολύ ασύμφορο να ενεργοποιηθεί και πακέτο ομιλίας και απεριόριστα δεδομένα.... Δυστυχώς.... 

Το είχα προβλέψει ότι θα πάμε σε αλλαγές πακέτων ομιλίας στην καρτοκινητή....

ΤΏΡΑ από 3,5 το πήγε 6 γίγας ΔΕΝ ΜΟΥ λέει κάτι 😶🌫️

kouzina-1.jpeg

Flash 8 Weekends Offer

Διάρκεια 8 Σαββατοκύριακα

Παράταση 2 μήνες χρημ. υπόλοιπο. Έως 15/5

Μια χαρά ήρθε όταν πρέπει.

Edited by advantix

AΠOΛAYΣE TA BONUS ΣXHMATA TAP & GET KAI LOG N WIN, MEΣΩ TOY FREE2GO APP EΩΣ 31/05/2026! MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA ΓIA TIΣ TPOΠOΠOIHΣEIΣ ΣTON TIMOKATAΛOΓO KAI TOYΣ OPOYΣ TΩN YΠHPEΣIΩN ΣOY EΔΩ https://nvgr.gr/ANK160326