hercoulis Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με νούμερα, αρκεί να έχεις την εφαρμογή του λιντλ και θα προστίθενται 10 γίγα. Ειναι μια καλή προσφορά σαν πακέτο, εμένα το σήμα τους με φρενάρει. https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 19 minutes ago, hercoulis said: Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με νούμερα, αρκεί να έχεις την εφαρμογή του λιντλ και θα προστίθενται 10 γίγα. Ειναι μια καλή προσφορά σαν πακέτο, εμένα το σήμα τους με φρενάρει. https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Βασικα το app του Lidl σε στέλνει στο σαιτ του F2G για να βάλεις τηλ για να επικοινωνήσουν μαζί σου. Έχει πολλά κενά η προσφορά. Οριτζιναλ προσφορα απο τα λιντλ εαν με ρωτήσεις... 4 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Νταξει δεν είναι κακιά προσφορά όμως. Lidl plus έχω, F2G δεν έχω 😅 και στο Lidl της περιοχής μου έχει ένα τέλειο edge μέσα στο lidl. ΕΓΓΎΗΣΗ! 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 51 minutes ago, VIPdriver said: Εαν κάποιος πάει σε κατάστημα λιντλ, ας ενημερώσει εαν πουλούν νούμερα f2g Δεν τις πουλάνε στο μαγαζί, από νόβα αγοράζεις. Πήγαινε στο λινκ. https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) Τώρα εγώ να υποθέσω, ότι πλην των 23,5 giga, για τις υπόλοιπες παροχές δεν υπάρχει προϋπόθεση ανανεωσης? Και ειδικά για τα 10 γίγα του lidl plus? Με βάση αυτά που βλέπω στο κάτω μέρος στις παροχές το λέω... Για τις παροχές του πακέτου αρκεί να έχεις το υπόλοιπο για να το ενεργοποιήσεις. Για το 10 giga δεν αναφέρει "με ανανέωση..." Edit ναι οκ θα μου πεις θα'θελες... Τώρα είδα τις διευκρινίσεις πολύ πιο κάτω... Έτσι όπως το λέει θέλει ανανέωση και για τα 10 giga.... Edited 9 Οκτωβρίου by kmpatra 4 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 5 minutes ago, dimitroula10 said: Δεν τις πουλάνε στο μαγαζί, από νόβα αγοράζεις. Πήγαινε στο λινκ. https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Τοτε μια τρύπα στο νερό έκαναν. Οταν προωθείς κάτι σε συνεργασία, πρεπει και ο συνεργατης να το δίνει στο κατάστημα. Κανένας δεν θα θέλει τηλεφωνικό πρήξιμο απο εναν πωλητή της νοβα... 6 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Τοτε μια τρύπα στο νερό έκαναν. Οταν προωθείς κάτι σε συνεργασία, πρεπει και ο συνεργατης να το δίνει στο κατάστημα. Κανένας δεν θα θέλει τηλεφωνικό πρήξιμο απο εναν πωλητή της νοβα... Έχουν και συνεργασία με το boxnow 40% έκπτωση. Τι να πουλήσουν στο κατάστημα. Πέρα από την πλάκα, ποιός πουλάει κάρτες εκτός από την λαϊκή και τα καταστήματα των εταιρειών? Σταμάτα αυτή την γκρίνια, δεν είναι helpful😀 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Εγώ δεν καταλαβαίνω 2 πράγματα για τη συγκεκριμένη προσφορά: Πώς επιβεβαιώνεται η συσχέτιση του αριθμού F2G με το Lidl Plus; Βλέπω στη σελίδα της Nova ότι εκτός από την ανανέωση €13 χρειάζεται και αυτόματη ενεργοποίηση κάποιου πακέτου (δείτε τις διευκρινήσεις στο κάτω μέρος στη σελίδα της Nova: https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus), οπότε όχι απλά ανανέωση. Πρέπει να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ενεργοποίηση μέσα από το app; Δεν έχω F2G και δύσκολα θα ξαναγυρίσω, απλά με μπερδεύει η προσφορά. 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Συνεργασία έπρεπε να κάνει όπως η Vodafone με cashback με τα άλλα σούπερ Μάρκετ. π.χ παίρνεις ένα γάλα από lidl και σε ανανεώνει το υπόλοιπο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου @dimitroula10Μήπως το 'not helpful' σου είναι απλώς η ανικανότητά σου να δεχτείς τις απόψεις των άλλων; Αν είναι έτσι, πρέπει να μιλήσεις με τον καθρέφτη. 4 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Στις νέες συνδέσεις είναι από default ενεργοποιημένη αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου εκτός αν θέλεις να την κόψεις. Τώρα αν είναι υποχρεωτικό να βάλεις το πακέτο μη αυτόματα ή αυτόματα μόνο η πράξη μπορεί να το επιβεβαιώσει. Προσωπική άποψη ότι θέλουν να προωθήσουν πολύ την αυτόματη ενεργοποίηση για αυτό το γράφουν έτσι. Όσον αφορά τη συσχέτιση του αριθμου της κάρτας και του αριθμού του τηλεφώνου, υποθέτω ότι για αυτό το λόγο ζητάει τηλεφωνικη επικοινωνια, και δεν γίνεται απευθείας ηλεκτρονικά. 4 minutes ago, geoponer said: Εγώ δεν καταλαβαίνω 2 πράγματα για τη συγκεκριμένη προσφορά: Πώς επιβεβαιώνεται η συσχέτιση του αριθμού F2G με το Lidl Plus; Βλέπω στη σελίδα της Nova ότι εκτός από την ανανέωση €13 χρειάζεται και αυτόματη ενεργοποίηση κάποιου πακέτου (δείτε τις διευκρινήσεις στο κάτω μέρος στη σελίδα της Nova: https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus), οπότε όχι απλά ανανέωση. Πρέπει να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ενεργοποίηση μέσα από το app; Δεν έχω F2G και δύσκολα θα ξαναγυρίσω, απλά με μπερδεύει η προσφορά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Δημητρουλα: Α) πολλά χρόνια πισω υπηρχε πωληση καρτοκινητων σε σουπερμάρκετ. Β) σταμάτα με τα hands down. Δεν γινεται καθε φορά που διαφωνείς με κάτι να κοκκινίζεις τον άλλο. 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 7 minutes ago, VIPdriver said: Β) σταμάτα με τα hands down. Δεν γινεται καθε φορά που διαφωνείς με κάτι να κοκκινίζεις τον άλλο. Το αγαπημένο της χόμπι 😀 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Λοιπόν, οταν η 'βασίλισσα του πείσματος' βάζει κοκκινο σε ενα ποστ, οι υπόλοιποι θα βάζουμε μωβ (για ισορροπία)... 2 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Δίνει επέκταση υπολοίπου αυτή η προσφορά; 5 Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 52 minutes ago, T-mobile said: Δίνει επέκταση υπολοίπου αυτή η προσφορά; Ναι, δοκιμασμένο, σχεδόν δίμηνο. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, hercoulis said: Μήπως έχεις Lidl plus? Πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά, τη βρίσκω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Καλησπερα στην παρεα, η επιλογη προσφορα μονο για σενα που βρισκετε μεσα στην εφαρμογη; Δεν βλεπω κατι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) 22 minutes ago, dimtz said: Καλησπερα στην παρεα, η επιλογη προσφορα μονο για σενα που βρισκετε μεσα στην εφαρμογη; Δεν βλεπω κατι Πατάς το εικονίδιο Edited 9 Οκτωβρίου by Fns1 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Σε μενα δεν υπαρχει αυτο το κουμπι, μαλλον οταν θα εχουν να πουν κατι θα το εμφανισει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 3 minutes ago, dimtz said: Σε μενα δεν υπαρχει αυτο το κουμπι, μαλλον οταν θα εχουν να πουν κατι θα το εμφανισει Μήπως είσαι στο παλιό f2g; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Νεος συνδρομητης ειμαι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, sou_d said: Πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά, τη βρίσκω & εγώ. Αν είναι κύριος αριθμός ησυχάζεις με 13€ από ομιλία μηνύματα και ντάτα για 2 χρόνια. Εντωμεταξύ ρώτησα στο κατάστημα λιντλ και δεν ήξεραν. Οι κάρτες που έχουν είναι μόνο για να προσθέσεις χρήματα. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Παλιά δεν είναι σίγουρα η φωτογραφία επειδή έχει το νέο logo του Playstore. Μα καλά όλα τα παμπάλαια logo έχουν ακόμα Τι WIND;; τι ΟΤΕ; Χρονοκάρτα ΟΤΕ 🤡 Edit: παμπάλαιες θα ει,είναι επαναχρησημοποιούμενες Τότε υπολόγιζαν πως υπάρχει κ η frog... Έχουν και Q ,δεν τους το χα εκεί στα lidl και Q😛 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts