spiliot Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Ανάλογα την χώρα που είσαι χωρίς υπόλοιπο άνω της ελάχιστης χρέωσης εισερχομένων δεν θα δέχεσαι κλήσεις. Αλλά παλιότερα ακόμα και σε ΕΕ χρειαζόταν τουλάχιστον 0.01, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει με 0 εδώ και χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Αν έχεις ποσό μέσα χρησιμοποίησέ το για να αγοράσεις κάποια προσφορά "μόνο για εσένα" μέσα από το myF2G ώστε να σου παρατείνει και την διάρκεια ισχύος του εναπομείναντος υπολοίπου. Βοήθεια εδώ από τους συνομιλητές αν ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το "μαύρο πρόβατο" για data με κόστος στα €5 το οποίο δεν παρατείνει την διάρκεια ισχύος. Όπως προαναφέρθηκε, κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει φραγή εισερχόμενης επικοινωνίας στους 3 μήνες, αλλά δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη (ίσως το έχουν αφήσει στους 12 μήνες όπως παλιά). Και το νούμερο χάνεται στους 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση, οπότε έχεις περιθώριο 11½ μήνες ακόμη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Ευχαριστώ για τα φώτα σας! Ναι έχω ένα υπόλοιπο 0.01, που απ'ότι καταλαβαίνω αν το χάσω δε θα μπορώ να δέχομαι κλήσεις. Δεν πειράζει, υπάρχει και το viber 😏 Από το να δίνω κάθε τρεις και λίγο 12 € στη γουίντ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 2 ώρες πριν, IllusionOfLife said: Ευχαριστώ για τα φώτα σας! Ναι έχω ένα υπόλοιπο 0.01, που απ'ότι καταλαβαίνω αν το χάσω δε θα μπορώ να δέχομαι κλήσεις. Δεν πειράζει, υπάρχει και το viber 😏 Από το να δίνω κάθε τρεις και λίγο 12 € στη γουίντ.. Σε roaming ίσως να μην μπορείς να δέχεσαι ούτε sms με μηδέν υπόλοιπο, αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Αν το αφήσεις χωρίς κάρτα πες μας και εμάς πως συμπεριφέρεται για κλήσεις και sms και αν είσαι σε χώρα ΕΕ ή όχι για να ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Μπαίνοντας στο αππ μου έβγαλε οτι κατι πρόσθεσαν και μετά πάτησα οκ. Αλλά δεν βρίσκω κάποια αλλαγή! Το έκανε σε άλλον;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Ευχαριστώ για τα φώτα σας! Ναι έχω ένα υπόλοιπο 0.01, που απ'ότι καταλαβαίνω αν το χάσω δε θα μπορώ να δέχομαι κλήσεις. Δεν πειράζει, υπάρχει και το viber Από το να δίνω κάθε τρεις και λίγο 12 € στη γουίντ.. Κάνε έναν κόπο και ενημέρωσε μας αν το τηλέφωνο σου δέχεται κλήσεις αφού λήξει το υπόλοιποΓια να ξέρουμε :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Σαφως και θα δέχεται για 1 μήνα τουλάχιστον. Δεν πέφτει αμέσως φραγή εισερχομένων (αν πέσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 20 minutes ago, kmpatra said: Σαφως και θα δέχεται για 1 μήνα τουλάχιστον. Δεν πέφτει αμέσως φραγή εισερχομένων (αν πέσει) Είναι στο εξωτερικό ο φίλος, σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Εμένα πάντως το τηλέφωνο λειτουργεί ακόμα μια χαρά Τελευταία φορά του έβαλα χρήματα ήταν 07 ΑυγούστουΒέβαια είμαι στην Αθήνα και θα ήθελα να ξέρω τι κάνει στο εξωτερικόόταν πάω έξω του βάζω κάρτα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Γίνετε, μέσα από την εφαρμογή, να πάρουμε βεβαίωση ότι μας ανήκει ο αριθμός; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 (edited) Ωραίο ανέκδοτο για την Wind, καθώς η αλλαγή ονόματος σε Nova δεν έχει αλλάξει την ιδιοσυστασία της! Έχω ακούσει πως μόνο η Vodafone το δίνει ηλεκτρονικά στους πελάτες της, αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο. Ωστόσο, αν το θέλεις για τράπεζα, δοκίμασε να το κάνεις μέσω του notify.gov.gr για να μην τρέχεις και να μπλέκεις με έντυπα. Edited January 26, 2023 by GraveDigger 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 27 minutes ago, GraveDigger said: Ωραίο ανέκδοτο για την Wind, καθώς η αλλαγή ονόματος σε Nova δεν έχει αλλάξει την ιδιοσυστασία της! Έχω ακούσει πως μόνο η Vodafone το δίνει ηλεκτρονικά στους πελάτες της, αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο. Ωστόσο, αν το θέλεις για τράπεζα, δοκίμασε να το κάνεις μέσω του notify.gov.gr για να μην τρέχεις και να μπλέκεις με έντυπα. Για μεταφορά του αριθμού σε άλλη εταιρεία το θέλω 😁 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Μπορείς ηλεκτρονικά κ έρχεται σε 2-3 μέρες.. οι άλλες το δίνουν άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 1 hour ago, andreasomageiras said: Για μεταφορά του αριθμού σε άλλη εταιρεία το θέλω 😁 Γιατί, ζητάνε τέτοια βεβαίωση για φορητότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 31 minutes ago, paanos said: Μπορείς ηλεκτρονικά κ έρχεται σε 2-3 μέρες.. οι άλλες το δίνουν άμεσα Δεν βρίσκω τον τρόπο. Μπορείς να βοηθήσεις; 11 minutes ago, kmpatra said: Γιατί, ζητάνε τέτοια βεβαίωση για φορητότητα? Δεν ξέρω. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 (edited) Τότε γιατί θέλεις να βγάλεις βεβαίωση? Με την ταυτότητά σου και το ΑΦΜ σου κάνεις αίτηση στην καινούργια εταιρεία και είναι οκ. Αρκεί να μην έχει αλλάξει η ταυτότητά σου και δεν έχεις ενημερώσει την προηγούμενη εταιρεία. Edited January 26, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 27 minutes ago, kmpatra said: Τότε γιατί θέλεις να βγάλεις βεβαίωση? Με την ταυτότητά σου και το ΑΦΜ σου κάνεις αίτηση στην καινούργια εταιρεία και είναι οκ. Αρκεί να μην έχει αλλάξει η ταυτότητά σου και δεν έχεις ενημερώσει την προηγούμενη εταιρεία. Δεν κατανόησα σωστά την ερώτησή σου. Η απάντηση μου ήταν "δεν ξέρω γιατί ζητάνε τέτοια βεβαίωση για φορητότητα". Οπότε υπήρξε σύγχυση. Ναι, μου ζητήθηκε η βεβαίωση από τον νέο πάροχο (η διαδικασία γίνεται με μεταπωλητή). Τέλος πάντων, αφού δεν έβγαλα άκρη, από το μεσημέρι περιμένω κάποιον "εκπρόσωπο" σύντομα κοντά μου στο τσατ, αύριο θα περάσω από κατάστημα να δω τι ψάρια θα πιάσω! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 21 ώρες πριν, damianos said: Μπαίνοντας στο αππ μου έβγαλε οτι κατι πρόσθεσαν και μετά πάτησα οκ. Αλλά δεν βρίσκω κάποια αλλαγή! Το έκανε σε άλλον;;; Λογικα ειναι οι νεες προσφορες που σου εβαλαν και τις βλεπεις αν πατησεις το κοκκινο εικονιδιο πανω δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 On 26/1/2023 at 1:02 ΜΜ, HEO said: Κάνε έναν κόπο και ενημέρωσε μας αν το τηλέφωνο σου δέχεται κλήσεις αφού λήξει το υπόλοιπο Για να ξέρουμε 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Θα ενημερώσω 🙂 Αν και, θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα καιρό να βάλω χρήματα στην κάρτα, μου είχαν πει ότι μου τηλεφωνούσαν και φαινόταν σα να είναι κλειστό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 23 ώρες πριν, andreasomageiras said: Δεν βρίσκω τον τρόπο. Μπορείς να βοηθήσεις; Τηλεφωνικά ή μέσω τσατ το ζητάς και στο στέλνουν στο mail Edited January 27, 2023 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Θα ενημερώσω Αν και, θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα καιρό να βάλω χρήματα στην κάρτα, μου είχαν πει ότι μου τηλεφωνούσαν και φαινόταν σα να είναι κλειστό το κινητό.Οπότε μάλλον αυτό θα συμβείSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Έχω το redmi note 10 5g και όταν στα δεδομένα επιλέγω το 5g μου βγάζει αυτό το εικονίδιο. Αυτό σημαίνει ότι έχω κανονικά 5g ή πρέπει να αλλάξω κάρτα σιμ; Πρέπει να στείλω κάποιο μήνυμα για ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Εχεις 5g 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 αυτό το πακέτο https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=unlimited-smart-week ήταν στα 6€? δεν γράφει αν είναι προωθητική ενέργεια, αλλά φαίνεται μια καλή λύση ακόμα και για αντικατάσταση σταθερού ίντερνετ (αν υπάρχει καλό σήμα εννοείται). Δεν είναι σαν τα 15 που εβγαινε τελευταία το unlimited του μήνα,αλλά με 20 ευρώ βγάζεις 28 μέρες και υπάρχει και το ημερήσιο του 1,5€. Νομίζω πιο φτηνά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παρόχους, και το βδομάδα-βδομάδα σε γλυτώνει από μακροχρόνιες δεσμεύσεις. π.χ. αν λείπεις μια εβδομάδα δεν πληρώνεις ιντερνετ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: αυτό το πακέτο https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=unlimited-smart-week ήταν στα 6€? δεν γράφει αν είναι προωθητική ενέργεια, αλλά φαίνεται μια καλή λύση ακόμα και για αντικατάσταση σταθερού ίντερνετ (αν υπάρχει καλό σήμα εννοείται). Δεν είναι σαν τα 15 που εβγαινε τελευταία το unlimited του μήνα,αλλά με 20 ευρώ βγάζεις 28 μέρες και υπάρχει και το ημερήσιο του 1,5€. Νομίζω πιο φτηνά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παρόχους, και το βδομάδα-βδομάδα σε γλυτώνει από μακροχρόνιες δεσμεύσεις. π.χ. αν λείπεις μια εβδομάδα δεν πληρώνεις ιντερνετ. Στα 5€ ειναι. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts