pn1fon1 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Όπως το βλέπει κανείς φίλε μου και στο φινάλε όλα είναι υποκειμενικαπ.χ. .....για πάρτη μου με μια δεν βολευομαι οποτε έχω και τις τρεις και μια ντουζίνα ξένες και περνάω φίνα :)Sent from my Power 3 using TapatalkΞένες σιμ από που προμηθεύεσαι και τι παροχές σου δινουν; Αν θες στείλε μου πμ να μη βγαίνουμε εκτός θέματος Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 (edited) οταν η εφαρμογη γραφει οτι το υπολοιπο ληγει στις 17/11/2021, μεχρι πότε πρέπει να κανω ανανεωση για να μην χασω το υπολοιπο μεχρι 23:59 16/11 ή 23:59 17/11; Edited November 16, 2021 by Bayern4 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 1 ώρα πριν, Bayern4 said: οταν η εφαρμογη γραφει οτι το υπολοιπο ληγει στις 17/11/2021, μεχρι πότε πρέπει να κανω ανανεωση για να μην χασω το υπολοιπο μεχρι 23:59 16/11 ή 23:59 17/11; Το δεύτερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 14 ώρες πριν, pn1fon1 said: Ξένες σιμ από που προμηθεύεσαι και τι παροχές σου δινουν; Αν θες στείλε μου πμ να μη βγαίνουμε εκτός θέματος Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σταλθηκε μηνυμα οποιος θελει πληροφοριες για ξενες που δεν ληγουν ποτε στελνει αφοβα ΠΜ οπως μου ελεγαν παλια οταν ημουν μικρος στο καραβι, "Παντα να εχεις μια καβαντζα, ποτε δεν ξερεις...." :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Μόνο αυτό που λήγει σε 7 μέρες λήγει με με το που πιάσει την ημερομηνία. Το tap and get . Πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέχρι το τέλος τις προηγούμενες μέρες που αναφέρει έτσι νομίζω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το υπόλοιπο χρηματικό ποσό από ένα F2g αριθμό σε ένα άλλο F2g αριθμό ? Ξερω ότι παλιοτερα γίνονταν αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 δυστυχως εχει καταργηθει η δυνατοτητα αυτή εδώ και χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320087081/ αλλαγες και δυνατοτητα απεγγραφης απο το free2talk. Για το free2surf δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. το τρελο της υποθεσης: δυνατοτητα εγγραφης δεν υπαρχει στο free2talk, αλλά κάποιοι παλιοί που λάμβαναν άλλο μπόνους ανανέωσης, θα ξεγραφτούν από αυτό και θα γραφτούν αυτόματα στο free2talk.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 8 ώρες πριν, kmpatra said: https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320087081/ αλλαγες και δυνατοτητα απεγγραφης απο το free2talk. Για το free2surf δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. το τρελο της υποθεσης: δυνατοτητα εγγραφης δεν υπαρχει στο free2talk, αλλά κάποιοι παλιοί που λάμβαναν άλλο μπόνους ανανέωσης, θα ξεγραφτούν από αυτό και θα γραφτούν αυτόματα στο free2talk.... Δεν βλέπω και τρελά πράγματα στις παροχές. Τα ίδια με αυτά που υπήρχαν πάνω κάτω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Το Log and Win σήμερα όλη μέρα είναι off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Πω κατά ξοδευτήκανε. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 ψιλοντροπη η προσφορά, όντως Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Δεν θυμάμαι να έχει ξαναρωτηθειτο φθηνότερο πακέτο κάνει 1,5 ευρώ και δίνει 3Gb ίντερνετ με διάρκεια μια ημέραΤο ερώτημα είναι δίνει παράταση ενός μήνα;;;;Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 (edited) 15 ώρες πριν, cmvr said: Πω κατά ξοδευτήκανε. Το πιο ακριβό πακέτο που έχω δει ποτέ αν δεν κάνω λάθος. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για φθηνά πακέτα, χωρίς υπερβολές στις παροχές όπως το συγκεκριμένο. Θα προτιμούσα για παράδειγμα να έδιναν με έκπτωση ένα από τα πακέτα των €10,40 και όχι να βγάλουν ένα πιο ακριβό πακέτο με παροχές που δεν θα χρησιμοποιήσω μέσα σε 30 ημέρες. Εμένα δε με αγγίζει αυτή η "προσφορά". Edited November 24, 2021 by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Τι θέλει να πει με αυτό ; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 (edited) 5 ώρες πριν, geoponer said: Το πιο ακριβό πακέτο που έχω δει ποτέ αν δεν κάνω λάθος. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για φθηνά πακέτα, χωρίς υπερβολές στις παροχές όπως το συγκεκριμένο. Θα προτιμούσα για παράδειγμα να έδιναν με έκπτωση ένα από τα πακέτα των €10,40 και όχι να βγάλουν ένα πιο ακριβό πακέτο με παροχές που δεν θα χρησιμοποιήσω μέσα σε 30 ημέρες. Εμένα δε με αγγίζει αυτή η "προσφορά". Η wind το παρακαβάλησε το καλάμι από ότι φαίνεται σε όλα τα επίπεδα. Κάποια πακέτα της συμφέρουν κάποιους που είναι αρνητές των συμβολαίων είτε θέμα κόστους είτε θέμα δέσμευσης αλλά την έχει δει πολύ. Καλές τιμές είχε τίποτα άλλο. Τώρα άρχισε να χάνει και κόσμο από αυτές τις γελοίοτητες. Καλύτερα να μην το έδινε καθόλου. Edited November 24, 2021 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Με κάλεσαν στο καρτοκινητό μου για αναθμιση. Θα παραμείνει καρτοκινητό αλλά: αν αγορασω μια νεα καρτα σιμ με 12€(αδιαφορουν για το αν θα τη χρησιμοποιήσω ή οχι) θα βαζουν στο καρτοκινητο μοθ 1500 προς ολους και καποια γκιγκα καθε μηνα. Το καρτοκινητο παραμενει καρτοκινητο. Με καλεσαν απο κινητο wind.Στο 13800 που επικοινωνησα δε μου εδωσαν απαντηση για το αν ισχυει τετοια προσφορα. Καμια ιδεΑ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 4 ώρες πριν, FREAK_OF_NATURE said: Με κάλεσαν στο καρτοκινητό μου για αναθμιση. Θα παραμείνει καρτοκινητό αλλά: αν αγορασω μια νεα καρτα σιμ με 12€(αδιαφορουν για το αν θα τη χρησιμοποιήσω ή οχι) θα βαζουν στο καρτοκινητο μοθ 1500 προς ολους και καποια γκιγκα καθε μηνα. Το καρτοκινητο παραμενει καρτοκινητο. Με καλεσαν απο κινητο wind.Στο 13800 που επικοινωνησα δε μου εδωσαν απαντηση για το αν ισχυει τετοια προσφορα. Καμια ιδεΑ? Είναι από εξωτερικό συνεργάτη μήπως; Να την δεχτείς την προσφορά. Σου δίνει το 1500αρι το φοιτητικό - ειδικό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 3 ώρες πριν, cmvr said: Είναι από εξωτερικό συνεργάτη μήπως; Να την δεχτείς την προσφορά. Σου δίνει το 1500αρι το φοιτητικό - ειδικό. Αν προσπερασουμε το οτι δεν ειμαι φοιτήτρια, μηπως ξέρεις αν διατηρείται το ποσο που ηδη εχω στην καρτα; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 1 hour ago, FREAK_OF_NATURE said: Αν προσπερασουμε το οτι δεν ειμαι φοιτήτρια, μηπως ξέρεις αν διατηρείται το ποσο που ηδη εχω στην καρτα; Αν στο κάνουν φοιτητικό δεν αλλάζει κάτι πακέτα προσθέτουν οπότε δε χάνεις τίποτα από την κάρτα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 13 ώρες πριν, FREAK_OF_NATURE said: με 12€(αδιαφορουν για το αν θα τη χρησιμοποιήσω ή οχι) θα βαζουν στο καρτοκινητο μοθ 1500 προς ολους και καποια γκιγκα καθε μηνα. Αν μιλάμε για το "φοιτητικό", σίγουρα δεν ισχύει το παραπάνω, δλδ θα πρέπει με χρέωση 10,40€ (όσα επακριβώς αφήνει η "κάρτα" 12€) κάθε 25 μέρες να ενεργοποιείς το συγκεκριμένο πακέτο: https://www.wind.gr/gr/f2g/support/paketa-pronomia/pos-energopio-to-fititiko-paketo-kartokinitis-f2g-ke-pies-i-paroches Αν δε βάλεις "κάρτα" κάποιο 25ήμερο, δε θα ενεργοποιείται. Η "γνωστή" Wind στα promo της εάν όντως σου είπαν επακριβώς το παραπάνω που έγραψες και δεν έγινε "παρεξήγηση" ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλημέρα στην παρέα! Έχω έρθει στην Wind γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια το κινητό (είμαι κυρίως στο εξωτερικό) και εκμεταλλεύομαι το ότι δέχομαι για 12 μήνες SMS από την Wind. Νόμιζα ότι είναι και κλήσεις 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση, αλλά εάν με πα΄ρω τηλέφωνο από άλλο κινητό, δεν παίζει. Έχει αλλάξει η πολιτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Αν το υπόλοιπο σου είναι μηδέν τότε νομίζω δεν δέχεσαι κλήσεις στο εξωτερικό, ακόμα και αν είναι χωρίς χρέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Τι είν' τούτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 19 minutes ago, MCGITYS said: Τι είν' τούτο ; Είναι προσφορά μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts