Jump to content

teamrodos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teamrodos

  • Ημ. Γέννησης 02/11/1966

teamrodos's Achievements

  1. Συνέβη το ίδιο και σε μένα.Σε ενεργοποίηση εκ νέου του unlimited talk plus τα δεδομένα δεν έγιναν ρολόβερ. Στο τσατ μετά από 20 λεπτά δεν βρήκα άκρη,άρχισα να συντάσσω καταγγελία στην εεττ τους το είπα. Σε 5 λεπτά με πήραν από το 13800.Η εξηγηση που δωσανε είναι ότι επειδή άλλαξε τιμή το πακέτο με τις πρόσφατες αυξήσεις το σύστημα δεν το αναγνωρίζει σαν το ίδιο πακέτο.Συστημικό λάθος δηλαδή.Θα το διορθώσουν είπανε.Από εμενα πάντως έγινε κατταγγελια στην ΕΕΤΤ μια και μπήκα στον κόπο να την γράψω.Δεν τους αφήνω σε χλωρό κλαρί.
  2. Εκανα ήδη φορητότητα προς cote. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/whats_up_portability_form.html Με κάλυπτει απόλυτα το πακέτο CALLS TO ALL στα 10,90€ μαζί με το Reloadit Silver Token σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαρκεί 30 ημέρες και ότι μεταφέρονται τα πάντα δηλαδή λεπτά ομιλίας,ΜΒ,και sms με την ενεργοποιηση του ίδιου πακέτου κάτι το οποίο δεν μου το προσφέρει η wind ηταν καθοριστικά στην επιλογή μου.Μέγα λάθος η κατάργηση του more πακέτου από την wind.Επίσης η αυθαίρετη χρέωση των 0,30 ευρώ σε κάθε ανανέωση μου καθόταν κάπως τόσο καιρό.
  3. Και σε μένα πάει το more.Αυτό ήταν και το μοναδικό πράγμα που με κρατούσε στην wind. Ετοιμάζομαι για φορητότητα εγώ και άλλα 4 νούμερα της οικογένειας. Μέχρι εδώ ήτανε η wind.
  4. Το more δεν καταργείται "δεν θα είναι διαθέσιμο για νέες ενεργοποιήσεις" στην υπηρεσία από 14/3/2022 Στις υπηρεσίες που καταργεί χρησιμοποιεί τη λέξη αυτή σε άλλες λέει για νέες ενεργοποιήσεις.Μενει να το δούμε.
  5. Αν όντως "εκλεισε" η τρύπα του more τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνω στο f2go. Για μένα είχε καταλήξει να είναι ο μοναδικός λόγος.Θα το δοκιμάσω μια φορά όταν πληρούνται οι προϋποθεσεις κι αν όντως δεν δουλεύει η παράταση θα φύγω από τη wind.Πρώτα εγώ και μετά άλλα 5 f2go της οικογένειας.
  6. Ανακοίνωση Καρτοκινητής 11/02/2022 https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320435034/
  7. Να σε ενημερώσω ότι στέλνοντας ΟΧΙ στο 1237 μου ήρθε το εξής μήνυμα παρόλο που μου λέγαν και μένα οτι είμαι στο free2surf ενώ στο 1265 έλεγε οτι ειμαι στο free2talk: Αρα όντως με μεταφέρανε στο free2talk παρά τα λεγόμενα τους Εκτος αυτού βάζοντας μετά 12 ευρώ πηρα 500+600ΜΒ οπότε δεν χάνεις τίποτα από το free2surf αντίθετα διασφάλισα 100% την απεγγραφή μου από το free2talk όπου με μετέφεραν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.
  8. Πάρε στο 1265 να ακούσεις σε ποιο bonus είσαι. Εγώ πάντως έστειλα SMS ‘’ΟΧΙ’’ στο 1237 για να διαγραφώ από το free2talk. Ούτως ή άλλως τα ΜΒ τα παίρνεις βάζοντας κάρτα από 12 ευρω και πανω σε κάθε περίπτωση. Αυτό που δεν θέλω ειναι αυθαιρετα να μου ενεργοποιει πακετο η wind στο free2talk.
  9. Καλημέρα παιδια προσέξτε γιατί η wind έχει προχωρήσει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ σε 3 νούμερα που διαχειρίζομαι από free2serf σε free2talk χωρίς να κάνω εγώ κάποια ενέργεια.Τσεκάρετε τα νούμερά σας πάρτε στο 1265 για να ακούσετε σε ποιο πακέτο είστε.
  10. και σε μένα σε 3 κινητά ενώ είμαι free2surf στην ανανεωση πακέτων δείχνει free2talk. εντω μεταξύ δεν μπορεις να συνδεθείς στο λογαριασμό σου από pc με τίποτα. Αν ανανεώσω με 10 ευρώ και μού βάλει λεπτά αντι για ΜΒ θα πέσει καταγγελία στην ΕΕΤΤ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους εχω τραβήξει screenshots από το κινητό να πάνε συνημμένα στην ΕΕΤΤ.
  11. Οι συζητήσεις με τον πρωθυπουργό και η έκθεση των Φινλανδών για τις τιμές των εταιριών απέφεραν καρπούς για άλλη μια φορά. Εύγε wind!
  12. Μέχρι τις 27/04 https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/
×
×
  • Create New...