Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η γουιντ προηγείται.

Πρώτη έβγαλε τα φοιτητικά και μετά ακολούθησαν όλοι, πρώτη η Wind έχει βάλει έξι ευρώ ανανέωση όταν οι άλλοι έχουν από 10 και πάνω.

Και οι άλλοι ακολούθησαν ασθμαίνοντες.

ξέρετε πόσες χιλιάδες συνδρομητές έφαγε τότε με τα φοιτητικά, εκατοντάδες.

Τώρα που θα την αγοράσει ο καινούργιος θα κάνει πάταγο.

Ετσι και αλλιώς προηγείται αφου ηταν η πρώτη κινητή στην Ελλάδα και έφτασε οπως ακριβώς το έγραψες δηλαδή "ασθμαίνοντας" να φτιάξει σοβαρό δίκτυο 3g/4g σε πολλές πολεις της Ελλάδας τελευταία και καταιδρωμένη..

Μακαρι ο νεος ιδιοκτήτης να φέρει μια σωστή ευρωπαϊκή σε τιμές και παροχές κινητή και να σπρώξει σε ένα καλύτερο για τον καταναλωτή, ανταγωνισμό

Είχα κάνει ανανέωση στις 02-01-2020 και μου έγραφε ότι μπορω να πάρω το tap k get έως 09-01-2020. Μπήκα ΣΗΜΕΡΑ και δεν είναι διαθέσιμο! Ξέρει κανείς, γιατί ? 2+7 δεν κάνει 9 ?

Για το συγκεκριμένο θέμα της διακοπής του αριθμού και της επιστροφής του υπολοίπου πήγα χθες σε άλλο κατάστημα από τον υπάλληλο.. Και εκεί αντιμετώπισα τα ίδια. Μετά εμφάνισα την ανακοίνωση που είχα τυπώσει. Συνέχισε αυτός τα δικά του.

Στον έντονο διάλογο που είχα εμφανίστηκε ένας άλλος υπάλληλος που μου είπε ότι φυσικά και ισχύει αυτό που λες αλλά η διαδικασία είναι συγκεκριμένη.

Μα για αυτήν την συγκεκριμένη διαδικασία ήρθα του λέω.. Προχώρα το λέει στον συνάδελφο του και έτσι έγινε η αίτηση όπου μου έδωσε αντίγραφο.

Επίσης έκανα μια άλλη αίτηση που ζητούσα την επιστροφή του ποσού δίνοντας και αριθμό λογαριασμού (φωτοτυπία πρώτης σελίδας λογαριασμού)

Το μεσημέρι με έκαναν αναπάντητη. Δεν πρόλαβα να το σηκώσω. Σε άλλη τηλεφωνική γραμμή. Κατόπιν άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στο messenger του facebook. Τα είδα αργά.

Μου έγραφαν ότι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία κτλ. Τους απάντησα αλλά ακόμα να απαντήσουν.

Ο αριθμός διακόπηκε χθες και τώρα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν μπει. Θα περιμένω μερικές μέρες και θα τους ξανά ενοχλήσω. Τα χρήματα μέχρι χθες δεν είχαν μπει στον λογαριασμό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω messenger. Όταν απάντησαν μετά από καμιά ώρα άρχισαν να μου λένε περί προσωπικών δεδομένων κτλ και να επικοινωνήσω με το 13800. Να με στέλνουν από τον έναν στον άλλον πάλι.

Σε κάθε περίπτωση πολύ σπαστικό είναι να πρέπει να εξηγήσεις κάθε φορά τα από την αρχή το θέμα.

Edited by Vox

Σε κάθε περίπτωση πολύ σπαστικό είναι να πρέπει να εξηγήσεις κάθε φορά τα από την αρχή το θέμα.

Έτσι ειναι, για αυτο σου προτείνω:

1) Να βρεις καποιον που μπορεις να συννενοηθείς και να κρατήσεις το ονομα του/της

2) Να μην παιρνεις εσυ τηλεφωνο, αλλα να επικοινωνεις μεσω φορμας επικοινωνιας, ζητωντας να σε καλεσει ο/η ταδε υπαλληλος που μπορεις να συνεννοηθεις. Αλλιώς θα ακονιστουν τα νευρα σου εξηγωντας τα ξανα και ξανα.

3) Αν πρεπει να παρεις τηλεφωνο παρε στο 13700 που ειναι χωρις χρέωση. Αν και για τεχνικές βλάβες μια χαρά με cc μιλάς.

Για ο,τι χρειαστείς ρωτα εδω και αν μπορεις κρατα μας ενημερους για την εξελιξη, με ενδιαφερει προσωπικα. Ευχαριστώ!

Επικοινώνησα πριν λίγο με την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτήν την φορά κράτησα το όνομα. Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης του ποσού επιστροφής.

Θα ενημερώσω σε κάθε εξέλιξη το νήμα.

από τη στιγμή που διακόπηκε η σύνδεση πιστεύω ότι θα πάρεις κανονικά τα λεφτά έστω και αν καθυστερήσει λίγο το πράγμα. Και άλλος συνδρομητής που έχει γράψει εδώ πέρα για τη συγκεκριμένη διαδικασία είπε ότι πέρασε λίγος καιρός αλλά τα πήρε. Η αλήθεια είναι ότι ίσως χρειαστεί και λίγο πίεση από μέρους σου κάποια στιγμή αν δεις ότι καθυστερεί πολύ.

ξέρετε πόσες χιλιάδες συνδρομητές έφαγε τότε με τα φοιτητικά, εκατοντάδες.

Εφαγε αλλά δεν χόρτασε... Και κάθε χρόνο απο 5€ που ήταν το πακέτο αυτο με αυξηση στα λεπτα μεν αλλά για που για πολλούς ήταν αχρηστα το έφτασε στα 8.57€.. Αλλά πάλι δεν χόρτασε.. Ηταν η μόνη που εφήρμοσε το επιπλέον τέλος των 0.3€.. και πάλι δεν χόρτασε..

Και μείωσε τις ημέρες του πακέτου απο μήνα σε 25. Και πάλι δεν χόρτασε:lol: Γενικά έπεσε πολύ πείνα και φτάνει πάλι για άλλη μια φορά σε σημείο να ψάχνει αγοραστή :rotfl:

Όσο τα έσοδα στηρίζονται στην καρτοκινητή τόσο η ασυδοσία θα συνεχιστεί.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Προσέξτε όσοι κάνετε αίτηση για διακοπή και επιστροφή του υπολοίπου που υπάρχει στην κάρτα. Η αίτηση που σου δίνουν να υπογράψεις λέει με μικρά γράμματα και πολλές φορές η εκτύπωση της είναι άθλια.

Ότι το υπόλοιπο που υπάρχει διαγράφεται και δεν επιστρέφεται στον πελάτη.

Μπορεί να είναι παλιό το έντυπο αλλά το γράφει.

Edited by Vox

Χαίρετε,

Απίστευτα αυτά που κάνει η wind (αρνητικά εννοώ).

Δεν μου λέτε, για να πάρω το σύνηθες bonus των 300 λεπτών ομιλίας από το FREE2ALL, πρέπει να βάλω €10 ή €12;

Ευχαριστώ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Λογικά επειδή είναι η αρχή της χρονιάς/1ο 4μηνο θα πρέπει να βάλεις 12€ για να μπορέσει να σου κρατήσει τα 10€ για επέκταση της προσφοράς μέχρι Απριλιο

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ήδη υπόλοιπο €5.50 ευρώ στο κινητό, αν βάλω €10 κάρτα, δεν θα του φτάσουν για να πάρει το κόστος από το 3μηνιαίο χαράτσι του FREE2ALL και να μου δώσει και 300 λεπτά; Γιατί να βάλω €12 φίλε μου; Μπορείς να μου εξηγήσεις αν έχεις την καλοσύνη;

Ευχαριστώ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Yπέθεσα ότι δεν έχεις καθόλου υπόλοιπο αν και με τις ανακοινωσεις της wind έχει κάπως χαθει η μπαλα δες λιγο αυτη την ανακοινωση https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526315274063/ πριν βάλεις κάρτα καθως και παλιοτερα ειχαν πει οτι θα θελει 12€ ανανέωση ανα μηνα αντι 10 και δεν το ειχαν εφαρμόσει αλλά πλεον με τις νεες τιμολογιακες αλλαγες που εφαρμοστηκαν απο χθες, μπορει να αλλαξε και αυτο. Edited by bbbb

Ευχαριστώ.

Δηλαδή αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν για να πάρεις το bonus των 300' (του Free2all) ή το bonus του 1.5GB (του Free2surf) χρειάζεται ανανέωση €10 ή €12;

Α ΡΕ WIND.

Καλημέρα.

Μα είχαν πει ότι πρέπει να βάζουμε 12 για να τραβάνε τα 10.40 ώστε να έχουμε 300 λεπτά κ 500mb!!

Ευχαριστώ.

Δηλαδή αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν για να πάρεις το bonus των 300' (του Free2all) ή το bonus του 1.5GB (του Free2surf) χρειάζεται ανανέωση €10 ή €12;

Α ΡΕ WIND.

Ευχαριστώ.

Α ΡΕ WIND.

ρωτησα τη wind στο messenger. για να παρεις την προσφορα της ανανεωσης θα βαλεις 12 ευρω. μετα μπορεις να βαλεις 10 ευρω. δηλαδη

(αρχη επαναληψης)

εχεις υπολοιπο 5 ευρω, βαζεις γεναρη 12 ευρω σου παιρνει τα 10.4 και εχεις 300 λεπτα και 5 υπολοιπο. τον επομενο μηνα βαζεις 10 ευρω παιρνεις 300 λεπτα και εχεις 15 ευρω υπολοιπο. τον τριτο μηνα βαζεις 10.4 ευρω πακετο και εχεις υπολοιπο 4.6 ευρω.

(τελος επαναληψης)

το κοστος το χρονο βγαινει 96 ευρω, πληρωνεις 12 ευρω για 8 μηνες. για την Q βγαινει παλι 96 ευρω (8 ευρω επι 12 μηνες). οποτε δεν κερδιζεις τιποτα να φυγεις και να πας q.

το εψαξα για μενα

το αναφερει και εδω

Το online Bonus Ανανέωσης αποδίδεται για κάθε online ανανέωση αξίας 10€ και άνω

https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/

Edited by Voltron

Ένας λόγος που τους τα έχωσα ήταν αυτός.

Να με υποχρεώνει να πληρώνω το υποτιθέμενο δώρο που μου κάνουν.

Με το που έβαλα μέσα κάρτα μου την έφαγε.

Μόλις έλαβα μήνυμα απο wind

Κανε ανανεωση 12 ευρω στις επόμενες 2 μέρες και παρε δωρο 20GB για 30 ημέρες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πριν λίγο... SMS!

ΛIΓEΣ MEPEΣ EMEINAN! 20GB ΓIA 30 MEPEΣ MONO ME 10,4€! ΣTEIΛE 8GIGA ΣTO 12000 ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH. ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ

Στο site αναφέρει: "H προσφορά είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές F2G για ενεργοποιήσεις από 19.12.2019 έως 09.01.2020"

Πάει για παράταση;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Κάπως πρέπει να κατευνάσουν τις αντιδράσεις για την αύξηση στα πακέτα και παράλληλα να κανουν πράξη και τη δέσμευσή τους απεναντι στην κυβέρνηση. Οπως και να έχει, το πακέτο αυτό πρέπει να μείνει ως μόνιμο ολο το 2020 αν θέλουμε να λέμε ότι κάτι αλλαξε

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova