CaptainNickGR Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 CU εννοεί λογικά.. από 1.2GB το πήγε 2.4GB cu shake με την ανανέωση έβαλα 8.5€ "cu combo 600" και έχει 3.1 GB Με τα διάφορα που ρε παιδια ειναι αυτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) που ρε παιδια ειναι αυτο; Vodafone CU -- έχω δύο των γονιών μου. Μιά χαρά είναι, με 10€ το μήνα, πακέτο 8.50€ "cu combo 600" και παίρνουν 3gb, 300' προς CU, κ 400 λεπτά προς όλους (300'+100') ακούς WIND ? Edit: τελικά ο διπλασιασμός μάλλον ήταν κάποια (προσωπική; ) προσφορά.. δεν είμαι σίγουρος Edited December 12, 2019 by halkman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Συμπληρωνω Και μεταφορά και των λεπτών ομιλίας.. ακούς wind? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Γεια σας. Ο αδερφος μου εχει whats up και ηθελε να το κανει f2g με τον ιδιο αριθμο.Η φορητοτητα γινεται μονο αν κανει συνδεση στη wind; Παλια νομιζω οτι γινοταν και σε καρτοτηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Γινεται, η wind δέχεται φορητότητα και μέσω του site της. https://www.wind.gr/f2g/gr/ela-sto-f2g/paketa-syndeshs-f2g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Γινεται, η wind δέχεται φορητότητα και μέσω του site της. https://www.wind.gr/f2g/gr/ela-sto-f2g/paketa-syndeshs-f2g/ Σήμερα πήγε σε ένα κατάστημα και του είπαν ότι δεν μπορεί να το αλλάξει σε καρτοκινητό free to go και μπορεί να κάνει μόνο σύνδεση πλέον. Η διαδικασία ώστε να γίνει η φορητότητα online έχει καταργηθεί είπαν στο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/tris-mnistires-gia-tin-wind/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Xmas offer 8+2 GB με 10,40€ για 14 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Σήμερα πήγε σε ένα κατάστημα και του είπαν ότι δεν μπορεί να το αλλάξει σε καρτοκινητό free to go και μπορεί να κάνει μόνο σύνδεση πλέον. Η διαδικασία ώστε να γίνει η φορητότητα online έχει καταργηθεί είπαν στο κατάστημα Είναι όλα μπαρούφες των υπαλλήλων για να σε αναγκάσουν να κάνεις συμβόλαιο. Καντο μέσω του λινκ που έδωσε φιλος πιο πάνω και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Xmas offer 8+2 GB με 10,40€ για 14 ημέρες Oτι ναναι για άλλη μια φορά :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Σήμερα πήγε σε ένα κατάστημα και του είπαν ότι δεν μπορεί να το αλλάξει σε καρτοκινητό free to go και μπορεί να κάνει μόνο σύνδεση πλέον. Η διαδικασία ώστε να γίνει η φορητότητα online έχει καταργηθεί είπαν στο κατάστημα Πάρε την εταιρία και κάνε καταγγελία. Τις ίδιες απαράδεκτες πρακτικές όλα τα καταστήματα ανεξαρτήτως εταιρίας. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Oτι ναναι για άλλη μια φορά :lol: Καλή, κακή, ΑΥΤΗ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Πάρε την εταιρία και κάνε καταγγελία. Τις ίδιες απαράδεκτες πρακτικές όλα τα καταστήματα ανεξαρτήτως εταιρίας. Με το τηλέφωνο που έχουν ξόδεψα 10 ευρώ στα τηλέφωνα. Δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο και το θέμα είναι ότι του είπαν αυτή την μπαρούφα ότι δηλαδή μπορεί να κάνει μόνο σύνδεση σε δύο καταστήματα. Σαν να έχουν γραμμή από τα κεντρικά Edited December 11, 2019 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Το Limited Edition πακέτο με 500’ & 50SMS προς όλους, 500’ & 500 SMS προς WIND/Q και 1GB για 30 ημέρες με 10€ ξέρουμε πότε λήγει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Σήμερα πήγε σε ένα κατάστημα και του είπαν ότι δεν μπορεί να το αλλάξει σε καρτοκινητό free to go και μπορεί να κάνει μόνο σύνδεση πλέον. Η διαδικασία ώστε να γίνει η φορητότητα online έχει καταργηθεί είπαν στο κατάστημαΚαι γιατί δεν πάει στην Q που σίγουρα γίνεται ονλαιν και παίρνεις και 12 γβ δώρο για έναν χρόνο, δηλαδή 1 γβ τον μήνα μέσο όρο. Ίδιες κεραίες χρησιμοποιούν και έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Πάρε την εταιρία και κάνε καταγγελία. Τις ίδιες απαράδεκτες πρακτικές όλα τα καταστήματα ανεξαρτήτως εταιρίας. Χαχαχα οτι και καλα τις χαζομαρες που λενε οι υπαλληλοι τις βγάζουν απο το μυαλο τους?? Προφανώς και ολα γινονται με τις ευλογιες των κεντρικών. Μπαίνοντας στη διαδικασια να καλεις στο 13800, χάνεις χρήματα, χάνεις χρόνο και ακονιζεις τα νευρα σου. Τα κεντρικά και τα καταστηματα εχουν μοιράσει πολυ καλα τους ρόλους. Φτανουν σε σημείο να κατηγορούν ο ενας τον αλλον κι εσυ να παραμένεις σε αδιεξοδο χολοσκαζοντας. Πολύ απλα ψαχνεις την εναλλακτικη για να λυθει το πρόβλημα σου. Που στη συγκεκριμενη περίπτωση είναι μια απλη αίτηση για φορητοτητα μεσω του λινκ που παρατέθηκε πιο πανω. Edited December 11, 2019 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Έστειλα ερώτημα για τα πληρωτικά «δώρα» μέσω της φόρμας και δεν μου απάντησαν ακόμα. Αρχικά είχα μπει στο chat του facebook και μου είπαν να συμπληρώσω την φόρμα. Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε και σε αφήνουν στην αναμονή. Μαύρο χάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Καλή, κακή, ΑΥΤΗ είναι. Φυσικά και έχουμε κάθε δικαίωμα να την κρίνουμε με βάση την προσωπική μας κρίση. Και κατά την προσωπική μου κρίση η προσφορά ειναι κακή και επίσης θέλω να δω τι απάντηση θα δώσει στον ανταγωνισμό που στα 8.5€ δίνει 2gb πλέον (ή 3 με αυτόματη) Ενώ η wind ήδη βιάστηκε (οπως κανει τον τελευταιο καιρο πρωτοπόρος στις αυξήσεις) να δώσει μεν 2gb με rollover αλλά στα 10€... και αφησε το πακέτο των 8.5€ στο 1.2gb. Ετσι τώρα πρακτικά μιλώντας αν πάει για να χτυπήσει το "καρτελ" ή καρτελ το πακέτο των 8.5€ στα 2gb τότε πρακτικά ακυρώνει την ύπαρξη του πακέτου των 10€.. Θα πρέπει εκει να το πάει στα 3gb και πάλι θα ειναι η ακριβότερη.. Εχω περιέργεια τι θα κάνουν.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Ψάχνω να βάλω μια κάρτα sim σε gps tracker στο αυτοκίνητό.Αυτό που θέλω είναι να στέλνει μόνο SMS σε περίπτωση που χρειαστεί. Επειδή δεν έχω σκοπό να ανανεώνω κάθε 2 μήνες, παρά μόνο κάθε έτος και το Υπολοιπο των χρημάτων θα είναι μηδενικό.. Θέλω να ρωτήσω αν στέλνω τα log&win SMS κάθε βδομάδα από το δικό μου f2g στην κάρτα του gps θα στέλνει SMS με μηδενικό υπόλοιπο ή όχι? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Για να μπορει ενα νουμερο f2g να δεχθεί log n win πρέπει να έχει κάνει μια ανανέωση τους τελευταίους 3 μήνες σύμφωνα με τους όρους της wind. οπότε δε μπορεις να την βγάλεις με μια καρτα το χρόνο.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 παιδια εσκασε μηνυμα απο συνδρομητικη υπηρεσια με χρεωσιμα σμσ, πηρα και εβαλα φραγη στα 5ψηφια...η ερωτηση μου ειναι θα δουλεουν κανονικα τα σμσ απο τραπεζες;αλφα-εθνικη; εννοω τα μηνυματα που λαμβανουμε για χρεωση της καρτας και τα μηνυματα με το προσωρινο κωδικο για αγορες/κινησεις απο το ιντερνετ... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 παιδια εσκασε μηνυμα απο συνδρομητικη υπηρεσια με χρεωσιμα σμσ, πηρα και εβαλα φραγη στα 5ψηφια...η ερωτηση μου ειναι θα δουλεουν κανονικα τα σμσ απο τραπεζες;αλφα-εθνικη; εννοω τα μηνυματα που λαμβανουμε για χρεωση της καρτας και τα μηνυματα με το προσωρινο κωδικο για αγορες/κινησεις απο το ιντερνετ... Καλήμερα. Ναι δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 παιδια εσκασε μηνυμα απο συνδρομητικη υπηρεσια με χρεωσιμα σμσ, πηρα και εβαλα φραγη στα 5ψηφια...η ερωτηση μου ειναι θα δουλεουν κανονικα τα σμσ απο τραπεζες;αλφα-εθνικη; εννοω τα μηνυματα που λαμβανουμε για χρεωση της καρτας και τα μηνυματα με το προσωρινο κωδικο για αγορες/κινησεις απο το ιντερνετ... Έβαλες φραγή στα χρεώσιμα 5ψήφια. Δωρεάν 5ψήφια εξακολουθείς να δεχεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Έβαλες φραγή στα χρεώσιμα 5ψήφια. Δωρεάν 5ψήφια εξακολουθείς να δεχεσαι. βασικα να πω την αληθεια δε ξερω τι εβαλα...ππηρα και τους ειπα για τη περιπτωση και μου ειπαν να στειλω STOP στο 1213 , δε ξερω τι φραγη ειναι αυτη...:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 παιδια εσκασε μηνυμα απο συνδρομητικη υπηρεσια με χρεωσιμα σμσ, πηρα και εβαλα φραγη στα 5ψηφια...η ερωτηση μου ειναι θα δουλεουν κανονικα τα σμσ απο τραπεζες;αλφα-εθνικη; εννοω τα μηνυματα που λαμβανουμε για χρεωση της καρτας και τα μηνυματα με το προσωρινο κωδικο για αγορες/κινησεις απο το ιντερνετ... Αυτά, ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν επηρεάζονται. Αλλά, όμως οπως πχ σπιτόγατος έχουν ΜΠΛΟΡΑΡΙΣΤΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts