p_k Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Εντάξει με αυτά αλλά τα 1.500 MB για 25 μέρες που είναι γιατί δεν τα εμφανίζει μέσα από την εφαρμογή της Wind Δεν υπάρχουν πλέον 1500 mb. Έγιναν 2gb, εδώ και καιρό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεν υπάρχουν πλέον 1500 mb. Έγιναν 2gb, εδώ και καιρό. Σωστά δίκιο έχεις Εγώ έκανα λάθος αλλά τα 2.000 megabyte αυτά δεν πρέπει να λήγουν σε 25 μέρες γιατί εμένα στην εφαρμογή της Wind μου γράφει ότι λήγουν 15/7 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεν λήγουν και τα 3072 σε 15 μέρες, μόνο τα 1024. Τα υπόλοιπα 2048 λήγουν σε 25 μέρες. Δες τα γκρι γραμματακια κάτω από το υπόλοιπο των ΜΒ του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Ωρες ώρες με πιάνουν τα γέλια πάντως .... Η wind πρέπει να είναι ή πρώτη στο κάψιμο , και παλεύουν για την δέυτερη θέση οι άλλοι, νομίζω οτε είναι λίγο πιο μπροστά. Για ποιον λόγο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεν λήγουν και τα 3072 σε 15 μέρες, μόνο τα 1024. Τα υπόλοιπα 2048 λήγουν σε 25 μέρες. Δες τα γκρι γραμματακια κάτω από το υπόλοιπο των ΜΒ του πακέτου. Συγγνώμη ρε παιδιά δεν το πρόσεξα καθόλου κοίταξα μόνο την ημερομηνία λήξης του :cry:πακέτου Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Summer offer DATA 5G + 2G με 7€ για 15 !! ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Δυστυχώς ακολούθησαν την κόκκινη και όχι την πράσινη.. κρίμα. Πάλι η πράσινη θα μας τα πάρει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Δυστυχώς ακολούθησαν την κόκκινη και όχι την πράσινη.. κρίμα. Πάλι η πράσινη θα μας τα πάρει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφού πλέον οι "προσφορές" είναι επί πληρωμή, σίγουρα της πράσινης είναι πιο συμφέρουσα και για 30 ημέρες! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Summer offer DATA 5G + 2G με 7€ για 15 !! ημέρες. Μεχρι ποτε θα τρεχει αυτη η προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Μεχρι ποτε θα τρεχει αυτη η προσφορα? Έως 31 Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μου είπανε με 18 ευρώ κάθε μήνα, με το φπα μέσα 3 γίγα συν τα τηλέφωνα 600' προς όλους κλπ ανα 3 λεπτά. Να ρωτήσω, υπάρχει τέτοια προσφορά? είναι μήνας ή είναι 25μέρες? τα γίγα που είναι 3 μήπως είναι 2 και το 1 για 15 μέρες όπως διαβάσα ποιο πάνω? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μου είπανε με 18 ευρώ κάθε μήνα, με το φπα μέσα 3 γίγα συν τα τηλέφωνα 600' προς όλους κλπ ανα 3 λεπτά. Να ρωτήσω, υπάρχει τέτοια προσφορά? είναι μήνας ή είναι 25μέρες? τα γίγα που είναι 3 μήπως είναι 2 και το 1 για 15 μέρες όπως διαβάσα ποιο πάνω? :!:Καρτοσυμβολαιο είναι, καμία σχέση με αυτό που διάβασες παρά πανω. Ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Έχει δωθεί και φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Σε λάθος θέμα το έγραψα.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Σε λάθος θέμα το έγραψα.. Ευχαριστώ! Σε όποιο θέμα και να το γράψεις, ακριβό είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Πλέον τα 5+2 GB για 15 μέρες με 7€ ονομάστηκαν Summer Offer #2. Επίσης έχουμε και νέα καλοκαιρινή προσφορά με 8+2 GB με 10€ για 30 μέρες ως Summer Offer #1. Δεν είναι άσχημα 1€/1Gb. Βεβαια υπάρχουν και οι επιπλέον προσφορές. Πχ έχω λάβει προσφορά μέσω της εφαρμογής για data 30 gb για 30 μέρες με 17,50€ για ενεργοποίηση μέχρι 7/7. Not bad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Εμένα η προσφορά που έρχεται συνέχεια είναι η 15GB/30μερες/10€, πολύ δελεαστική αλλά ακόμα δεν χρειάστηκε να την ενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Εμένα η προσφορά που έρχεται συνέχεια είναι η 15GB/30μερες/10€, πολύ δελεαστική αλλά ακόμα δεν χρειάστηκε να την ενεργοποιήσω. Και μόλις την ενεργοποιήσεις μια φορά μετά θα βλέπεις ελάχιστες προσφορές με τόσα πολλά gb. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Αν είχαν μηδενίσει τα χρήματα και πήρα επέκταση υπολοίπου που μπορώ να δω πόσο μείον είμαι? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Αν μηδενίσει και έχεις αρνητικό υπόλοιπο δεν μηδενίζει. Στην επέκταση υπολοίπου νομίζω όμως ότι δεν μειώνεται το υπόλοιπο σου κάπως, άρα δεν μπορείς από το υπόλοιπο μόνο να ξέρεις ότι πήρες επεκταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Οκ ευχαριστώ πολύ. Το διπλό login δώρο ποιες μέρες το βγάζει? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Οκ ευχαριστώ πολύ. Το διπλό login δώρο ποιες μέρες το βγάζει?Καταργήθηκε η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Που στέλνουμε sms για να μάς έρθει sms το υπόλοιπο μάς σε MB απο το πακέτο μάς σε f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Που στέλνουμε sms για να μάς έρθει sms το υπόλοιπο μάς σε MB απο το πακέτο μάς σε f2g? 1269 για όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Έρχεται ΜΟΝΟ το υπόλοιπο σε χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Έρχεται ΜΟΝΟ το υπόλοιπο σε χρήματα Συγνώμη 1285 ήθελα να γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts