kmpatra Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html εδω ειναι ολη η προτεινομενη διαδικασια και προς το τελος εχει το συνδεσμο για online υποβολη Εισαι σιγουρη οτι δεν εληξε το υπολοιπο λογω παρελευσης του 2μηνου χωρις να ανανεωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html εδω ειναι ολη η προτεινομενη διαδικασια και προς το τελος εχει το συνδεσμο για online υποβολη Εισαι σιγουρη οτι δεν εληξε το υπολοιπο λογω παρελευσης του 2μηνου χωρις να ανανεωσεις?Είχα ανανεώσει πριν 10 μέρες. Είχα 300 mb υπόλοιπο. Κλήση καμία δεν είχα κάνει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου άφησαν 7 λεπτά υπόλοιπο . Ήρθαν 2 μηνύματα απανωτά το ένα με το άλλο. Το πρώτο κάτω από 1 ευρώ υπόλοιπο και το 2 αμέσως και κατω από 50 λεπτά υπόλοιπο. Σε μήνυμα μουβειπαν να εποικοινωσησω νε 13800. Φυσικά δεν θα βάλω κάρτα για να πάρω τηλέφωνο αυτούς. Και να πω και την αλήθεια ούτε που με ενδιαφέρει το υπόλοιπο που μου έφαγαν. 3 ευρώ Αλλά μου την δίνει ο τρόπος. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 δοκιμασε στο 8005001380 που ειναι δωρεαν για παραπονα και βλαβες. Δεν εχεις λαβει χρεωσιμα μηνυματα απο 5ψηφια φανταζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Είχα ανανεώσει πριν 10 μέρες. Είχα 300 mb υπόλοιπο. Κλήση καμία δεν είχα κάνει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου άφησαν 7 λεπτά υπόλοιπο . Ήρθαν 2 μηνύματα απανωτά το ένα με το άλλο. Το πρώτο κάτω από 1 ευρώ υπόλοιπο και το 2 αμέσως και κατω από 50 λεπτά υπόλοιπο. Σε μήνυμα μουβειπαν να εποικοινωσησω νε 13800. Φυσικά δεν θα βάλω κάρτα για να πάρω τηλέφωνο αυτούς. Και να πω και την αλήθεια ούτε που με ενδιαφέρει το υπόλοιπο που μου έφαγαν. 3 ευρώ Αλλά μου την δίνει ο τρόπος. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦιλικά επειδή τα τραβάω με την cosmote που μου στέγνωσε 23 γιγα να σε ενημερώσω ότι η ΕΕΤΤ δεν αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις παρά μόνον αν υπάρχει χρέωση από πενταψήφιο όπως σου έγραψε ο συμφορουμίτης πιο πριν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Φιλικά επειδή τα τραβάω με την cosmote που μου στέγνωσε 23 γιγα να σε ενημερώσω ότι η ΕΕΤΤ δεν αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις παρά μόνον αν υπάρχει χρέωση από πενταψήφιο όπως σου έγραψε ο συμφορουμίτης πιο πριν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν χάνω τίποτα να προσπαθήσω . Και το ξανά λέω . Δεν με νοιάζει για τα 3 ευρώ . Η απατεωνιά με πειράζει . Δεν έχω λάβει τίποτα από πενταψηφιο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Πάρε και κάνε αίτημα έκδοσης αναλυτικού λογαριασμού πάντως να δεις τι έχει συμβεί Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Έχω ζητήσει εγγράφως ανάλυση για το 1 γιγα που δίνουν με το σταθερό όταν μου ανέφεραν ότι καταναλωνα το σύνολο του και κλείδωνε η καρτα. Δεν μου έδωσαν ποτέ αναλυση. Γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ανάλυση ίσως να έχει νόημα σε νούμερο που κάνει κλήσεις. Σε data only sim τι να σου λέει; Πόσα kb έφαγες κάθε ώρα; Δεν ξέρω αν γίνεται. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 εγω πριν λιγο καιρο τελειωσα ολο το 1γιγα που δινει λογω σταθερου αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα με κλειδωμα αν και το ειχα ενα αγχος με το ποστ του παιδιου παραπανω. κανονικα μπηκε στον επομενο μηνα το αλλο γιγα. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Επειδή δεν τα πάω καθόλου καλά με τα μαθηματικά και λόγω των τελευταίων ανακοινώσεων για αυξήσεις και ειδικά τέλη στην ειδική/φοιτητική προσφορά,στο Free 2 talk με τα 300' κ.α.,σκεφτόμουν αν σε βάθος χρόνου με συμφέρει μια προσφορά που μου κάνανε..Με 11€ το μήνα 1000' προς Wind/Q,600' προς όλους,1GB και 100sms(πρέπει να ναι κανονικό πρόγραμμα καρτοσυνδεσης).Εγω μιλάω περίπου 500' το μήνα συνολικά(κυρίως προς άλλα δίκτυα),χρησιμοποιώ περίπου 500mb όταν δεν έχω WiFi δηλαδή και 20-30sms.Να κάνω την μετάβαση ή δεν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καρτοσύνδεση με δέσμευση 2 χρόνια είναι. Δεδομένου οτι με το free2talk δίνεις κάθε μήνα 10αρικο συν το τέλος διατήρησης της προσφοράς που αυξήθηκε,νομίζω ότι γενικά ναι,σε συμφέρει. Κι αν χρειαστείς παραπάνω απο 600' προς όλους υπάρχει πρόσθετο πακέτο προς όλους με χρέωση 5€ στον επόμενο λογαριασμό. Απλώς χάνεις τα magic number και τα log n win αλλά οι παροχές της καρτοσύνδεσης τα καλύπτουν αν λάβουμε υπόψη και τη χρήση που κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) νομιζω εχουν γραφτει σε προηγουμενες σελιδες και καλυτερες προσφορες. το new talk to all and data δινει συνηθως 350 προς ολους 750mb 35 sms προς ολους 350 προς wind με 8,5. νομιζω με τα magic number και τα log n win συν more αν τα λεω καλα ειναι κομπλε. μπορει να παρει κ αλλα 500μβ αν αλλαξει το μπονους με 10αρα καρτα. κ αυτα χωρις να εχει συμβολαιο να τα σκαει βρεξει χιονισει. Edited October 7, 2018 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Σωστά, Όχι 8.5 όμως δεκα ευρώ και παίρνεις και μπόνους 8.57 μένουν στην κάρτα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 όταν πλησιάζει το τετράμηνο που γίνεται φραγή εισερχομένων έρχεται... μνμ? γιατί δεν θυμαμε ποτέ ήταν η τελευταία ανανέωση... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ενώ είχα 55 ευρώ σε έναν αριθμό f2go μου, σήμερα διαπίστωσα ξαφνικά ότι έχω υπόλοιπο 14.95 Συνέβη σε κανένα άλλον αυτό πρόσφατα? Ούτε πακέτα Ούτε ίντερνετ Ούτε τίποτα έχουν ενεργοποιηθεί ποτέ.είναι καθαρά μόνο για κλήσεις εισερχομένων. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχω ενεργοποιημένο το Talk to all app exclusive και αύριο θα βρίσκομαι στις Βρυξέλλες. Αν κάνω κλήσεις προς Ελλάδα θα αφαιρούνται λεπτά από το πακέτο ή από το υπόλοιπο μου? Τι ισχύει για κλήσεις στο Βέλγιο - σταθερά και κινητά? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ενώ είχα 55 ευρώ σε έναν αριθμό f2go μου, σήμερα διαπίστωσα ξαφνικά ότι έχω υπόλοιπο 14.95 Συνέβη σε κανένα άλλον αυτό πρόσφατα; Μιλάμε για απώλεια 40€ δηλαδή. Δεν νομίζω να περιμένεις από κανέναν να συνέπεσε να χάσει 40€ σε υπόλοιπο "χρόνου ομιλίας" πρόσφατα χωρίς προφανή λόγο και να μην έχει ήδη καλέσει την εξυπηρέτηση ή την... αστυνομία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχω ενεργοποιημένο το Talk to all app exclusive και αύριο θα βρίσκομαι στις Βρυξέλλες. Αν κάνω κλήσεις προς Ελλάδα θα αφαιρούνται λεπτά από το πακέτο ή από το υπόλοιπο μου? Τι ισχύει για κλήσεις στο Βέλγιο - σταθερά και κινητά? θα αφαιρουνται απο το πακετο,απο τα λεπτα προς ολους.Τα λεπτα προς wind δεν λαμβανονται υποψη στο εξωτερικο. Απ'οσο ξερω για κλησεις προς την χωρα που βρισκεσαι αλλα και την υπολοιπη ΕΕ,και παλι οταν θα καλεις θα αφαιρει τα λεπτα του πακετου προς ολους.Δεν παιζουν δηλαδη μονο προς Ελλάδα αλλά και προς όλη την ΕΕ,οσο εισαι σε περιαγωγη εντος ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Πολύ σωστά. Προσοχή στα ΜΒ, δεν είναι όλα διαθέσιμα για χρήση στο εξωτερικό. Με μήνυμα στο 1285 (αν θυμάμαι καλά τον αριθμό) σου βγάζει αναλυτικά ποια είναι για το εξωτερικό και ποια οχι. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 θα αφαιρουνται απο το πακετο,απο τα λεπτα προς ολους.Τα λεπτα προς wind δεν λαμβανονται υποψη στο εξωτερικο. Απ'οσο ξερω για κλησεις προς την χωρα που βρισκεσαι αλλα και την υπολοιπη ΕΕ,και παλι οταν θα καλεις θα αφαιρει τα λεπτα του πακετου προς ολους.Δεν παιζουν δηλαδη μονο προς Ελλάδα αλλά και προς όλη την ΕΕ,οσο εισαι σε περιαγωγη εντος ΕΕ. Πολύ σωστά. Προσοχή στα ΜΒ, δεν είναι όλα διαθέσιμα για χρήση στο εξωτερικό. Με μήνυμα στο 1285 (αν θυμάμαι καλά τον αριθμό) σου βγάζει αναλυτικά ποια είναι για το εξωτερικό και ποια οχι. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια. Δεν έχω ΜΒ και με το ζόρι ανοίγω data στην Ελλάδα αραιά και που - στην ΕΕ δεν θα το τολμούσα καν με τη Wind που ψάχνει ευκαιρία να μας μαδήσει. Κλήσεις μόνο και ελπίζω να μην φάει από το υπόλοιπο :p Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ενώ είχα 55 ευρώ σε έναν αριθμό f2go μου, σήμερα διαπίστωσα ξαφνικά ότι έχω υπόλοιπο 14.95 Συνέβη σε κανένα άλλον αυτό πρόσφατα? Ούτε πακέτα Ούτε ίντερνετ Ούτε τίποτα έχουν ενεργοποιηθεί ποτέ.είναι καθαρά μόνο για κλήσεις εισερχομένων.Δες αν έχεις λάβει τίποτα περίεργα μηνύματα από πενταψήφια και μίλησε και μαζί τους να δεις από που ήρθε η χρέωση. Αν είναι από SMS ζήτα φραγή στα πενταψήφια,το έκανα και εγώ και ησύχασα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 όταν πλησιάζει το τετράμηνο που γίνεται φραγή εισερχομένων έρχεται... μνμ? γιατί δεν θυμαμε ποτέ ήταν η τελευταία ανανέωση... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η φραγη εφαρμοζεται και στην wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 'Οταν γίνει η φραγή αριθμού τί μπορεί να γίνει για να ξαναενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μία ανανέωση από 5 ευρώ online. Αρκεί να μην έχουν περάσει 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Επαναφορά αριθμού αν έχουν περάσει 13 αλλά δεν έχουν περάσει 19 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μία ανανέωση από 5 ευρώ online. Αρκεί να μην έχουν περάσει 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Επαναφορά αριθμού αν έχουν περάσει 13 αλλά δεν έχουν περάσει 19 μήνες. Δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό του myf2g λέει ο αριθμός δεν υπάρχει. Δε θυμάμαι πότε έβαλα κάρτα τελευταία φορά. Πώς γίνεται η επαναφορά αριθμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts