Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω βλέπω ότι θα μας κόψουν το log and win που είναι πολύ καλό γενικότερα

Αυτό θα με οδηγούμε σε πακέτα με 8,5€ ή τύπου Blender για να έχω λίγο απ'όλα, και με τόσα λεφτά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...μην κάνει κανα αστείο...

Τριπλάσια data μέχρι 4/6 δίνει το giga button.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

to f2go εδω και μερες δε δουλευει ουτε στο pc ουτε στην εφαρμογη
Μια χαρά λειτουργεί στο κινητό. Μόλις το δοκίμασα 9be310b666dfc4f775bc5a0166474b39.jpg

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Έβαλα 5 ευρώ, για να μην κλείσει το νούμερα και κράτησαν το χαράτσι...Με paypal. Edited by Vasileios
προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Αλλάζει η διαδικασία φορητότητας.

http://www.insider.gr/hristika/symvoyles/86057/ti-na-prosehete-otan-allazete-paroho-tilefonias

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν πρέπει να κάνουμε αίτηση σε κατάστημα γιατί δεν μπορούμε να υπαναχωρήσουμε "Επισημαίνεται ότι εάν η σύμβαση έχει συναφθεί σε κατάστημα της εταιρίας, ο συνδρομητής δεν έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και συνεπώς, δεν μπορεί να ακυρώσει αίτηση φορητότητας αριθμού."

Εντελώς λούμπεν αυτή η αλλαγή. Όποιος δεν το ξέρει, την πάτησε. Είμαι σίγουρος ότι οι εταιρείες πλέον θα παροτρύνουν για αιτήσεις στα καταστήματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα 5 ευρώ, για να μην κλείσει το νούμερα και κράτησαν το χαράτσι...Με paypal.

Τι εννοείς σου κράτησαν τα 5€?

Edited by Vasileios

http://www.insider.gr/hristika/symvoyles/86057/ti-na-prosehete-otan-allazete-paroho-tilefonias

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν πρέπει να κάνουμε αίτηση σε κατάστημα γιατί δεν μπορούμε να υπαναχωρήσουμε "Επισημαίνεται ότι εάν η σύμβαση έχει συναφθεί σε κατάστημα της εταιρίας, ο συνδρομητής δεν έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και συνεπώς, δεν μπορεί να ακυρώσει αίτηση φορητότητας αριθμού."

Το 30αρι παραμένει;

Πότε δεν ίσχυε η υπαναχωρηση αν η αίτηση γινόταν σε κατάστημα, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Το 30αρι παραμένει;

Δεν το ρυθμίζει η εεττ ή η συγκεκριμένη οδηγία αυτό,αρα παραμένει. Πιο πολύ επίπτωση εχουν οι αλλαγές στα συμβόλαια της κινητής και (κυρίως) στη σταθερή. Στα καρτοκινητά ειδικά τελευταία είχε εκλείψει το φαινόμενο αντιπροσφοράς.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πότε δεν ίσχυε η υπαναχωρηση αν η αίτηση γινόταν σε κατάστημα, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Δεν υπήρχε/υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της αίτησης φορητότητας πριν ενεργοποιηθεί η γραμμή στο νέο πάροχο?

Τι εννοείς σου κράτησαν τα 5€?

Τα 0,30 λεπτά

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Παιδια εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας 5€ σε wind freetogo νουμερο της γιαγιας μου,μεσω paypal ,με χρεωσαν 5,23€ και ειδα οτι ο χρονος ανανεωθηκε για μονο δυο μηνες!τι συνεβη;

Η ανανέωση χρόνου ομιλίας χρεώνεται επιπλέον 30 λεπτά και το υπόλοιπο ισχύει για 2 μήνες. Ισχύει εδώ και αρκετό καιρό .

Για δυό μήνες ισχύει πλέον ο χρόνος ομιλίας εξάλλου με 5 ευρώ αποκλείεται να την βγάλεις έστω και ένα μήνα.

Αλλά το 5,23 δεν μπορεί να συνέβει παρα μόνο αν έκανες μετατροπή από άλλο νόμισμα π.χ. δολάρια σε ευρώ...( ή αν ο πρωτεύων λογαριασμός σου είναι σε δολάρια)

Η ανανέωση που μπήκε στον λογαριασμό σου είναι μειωμένη κατά 0,30 ευρώ δηλαδή αντί για 4,46 έλαβες μόνο 4,16 λόγω της εφαρμογής χρέωσης 0,30 ευρώ ανά κάρτα ανανέωσης.

Edited by Vasileios

Οι άλλες εταιρίες ακολούθησαν το δίμηνο...ή μόνο η wind πρωτοτύπησε ?:mad:

Οι άλλες εταιρίες ακολούθησαν το δίμηνο...ή μόνο η wind πρωτοτύπησε ?:mad:

Μόνο η εταιρεία του ανέμου!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

και η κοκκινη ακολουθει εντος των ημερων. Οι αλλες 2 δεν εχουν ανακοινωσει κατι,αλλα αργα ή γρηγορα λογικα θα ακολουθησουν.

Φίλος έχει καρτοσύνδεση,σε λίγες μέρες λήγει.Πήγε και ζήτησε να το κάνει καρτοκινητό και του ζήτησαν 30€ ! ! !

Ισχύει κάτι τέτοιο ή του είπαν π@π@ριές;;;;;;;

Απο καρτοσυνδεση wind,δεν νομίζω να υπήρχε το 30αρι. Ας δοκιμάσει να ρωτήσει σε αλλο κατάστημα.

Απο καρτοσυνδεση wind,δεν νομίζω να υπήρχε το 30αρι. Ας δοκιμάσει να ρωτήσει σε αλλο κατάστημα.

Κι εγώ αυτό ξέρω,δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο κατάστημα στη πόλη.

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-limited-edition-paketa/

Το 1ο έτρεξε χτες,δεν ειδα αναφορά απο κάποιον. Το πακέτο το πληρώνεις και δίνει κάποια εξτρά μπονους δωρεάν? Δεν το εχω πολυκαταλάβει...

Επισης για σημερα εχει και αυτο

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/best-friends-day/

Νέα πακέτα στο app τώρα εάν συμφέρουν θα το δούμε με τον καιρό...

Επίσης θα ηθελα να πω για όποιον έχει την φοιτητική /ειδική προσφορά ότι πλέον ανοίγουν τα turbo ενώ παλιότερα άνοιγαν τα more

Ενεργοποίησα το φοιτητικό /ειδική προσφορά και το είδα ότι ανοίγουν τα turbo 3b28475772a9e44bc1ab6c798c5121c1.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova