Stavros_P Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μου συμβαίνει, εν τω μεταξύ, το εξής περίεργο: δεν εμφανίζει καθόλου τα log n win. Παίζει να είναι επειδή είχα πολύ καιρό να βάλω κάρτα; Δεν νομίζω. Έχω "σκοτώσει" και επαναφέρει το app, αλλά τίποτα. Υπόψη ότι χρησιμοποιώ ακόμα το παλιό app, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ναι ίσως έχει να κάνει με το πόσο καιρό έχεις να βάλεις κάρτα. Σε μένα για παράδειγμα που έκανα πριν μερικές μέρες ανανέωση μέσω του υπολοίπου πόντων μου από το Wind Club, δεν μου δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσω log n win δώρο. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Ναι ίσως έχει να κάνει με το πόσο καιρό έχεις να βάλεις κάρτα. Σε μένα για παράδειγμα που έκανα πριν μερικές μέρες ανανέωση μέσω του υπολοίπου πόντων μου από το Wind Club, δεν μου δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσω log n win δώρο. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι ανανέωση τα λεφτά από το Win club απλά βάζουν 8.00€ κ. τ. λ στο υπόλοιπο σου Εάν προσέξεις τα λεφτά από το win club δεν επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου η ημερομηνία λήξης μένει η ίδια που σου έχει δώσει με την τελευταία κανονική ανανέωση Και φυσικά δεν άνοιγαν ποτέ τα log n win με αυτό το τρόπο... Παρά μόνο με κανονική ανανέωση Επίσης αυτός ο τρόπος δεν ανοίγει τα magic numbers Good morning Edited April 11, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Καλημέρα, τα 500 mb μπαίνουν με ανανέωση 10 και άνω είτε από την εφαρμογή είτε από τη σελίδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Την ανανεωση στο Q μου την εκανα 2/4/2018,ειχα μεσα στη καρτα 1σεντ και μπηκανε 4,46 ευρω και ενεργοποιησα το πακετο με 4,44 ευρω για 500' προς ολους και 50 σμσ. Την ανανεωση την εκανα μεσω του σαιτ απο τον λογαριασμο μου με παυπαλ. Τα 30 λεπτα δεν χρεωθηκαν, Οταν ξανακανω ανανεωση και χρεωθουνε τα 0,30 λεπτα θα ενημερωσω, Μεχρι τοτε θα διαβαζω εδω να ενημερωνομαι σε ποιους χρεωσε και σε ποιους οχι:lol: Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι δεν πρόλαβε να σε χρεώσει, δηλαδή έβαλες κάρτα, πιστώθηκαν €4,46 και αμέσως πήγες και αγόρασες πακέτο με €4,44 οπότε δεν άφησες επαρκές υπόλοιπο για να χρεώσει τα €0,30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μου ήρθε αυτο το σμς ΔΩPO 500MB ΣE KAΘE ONLINE ANANEΩΣH AΠO 10€ MEΣA AΠO TO MYF2G APP H ΣTO http://WWW.F2G.GRΚαι εμένα μου ήρθε κάτι παρόμοιο. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Aυτά τα μηνύματα πιστεύω πως είναι κάτι σαν υπενθύμιση, ας πούμε. Έρχονται και στη γυναίκα μου, που έχει αυτήν την προσφορά με τα 300 λεπτά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι δεν πρόλαβε να σε χρεώσει, δηλαδή έβαλες κάρτα, πιστώθηκαν €4,46 και αμέσως πήγες και αγόρασες πακέτο με €4,44 οπότε δεν άφησες επαρκές υπόλοιπο για να χρεώσει τα €0,30 λαθος αυτο που υποθετεις,απλα δεν με χρεωσε,τι αλλο πρεπει να σου πω για να το καταλαβεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 λαθος αυτο που υποθετεις,απλα δεν με χρεωσε,τι αλλο πρεπει να σου πω για να το καταλαβεις?? Στα πλαίσια διερεύνησης του μυστηρίου πάντως, φαίνεται πως η τριαντάλεπτη χρέωση δεν γίνεται αμέσως-αμέσως. [...] Βαζω μια 10αρα καρτα, ερχεται το sms "εχετε 9.44 υπολοιπο.. " μπαινω στο apk μεσα wifi, βλεπω υπολοιπο 9.14 :lol: Ίσως δηλαδή αν είσαι πιο γρήγορος από τον ειδικό υπολογιστή κράτησης 0,30€, μπορεί και να το κάψεις το υπόλοιπο! Εκτός αν σου κρατήσει κακία και την επόμενη φορά σου κρατήσει 0,60€. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Πάντως παιδιά αναμένονται παρόμοιες πρακτικές μέχρι το καλοκαίρι και από τους άλλους. Θα φανεί πάλι πόσο καλά κρατάει το καρτέλ. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Πάντως παιδιά αναμένονται παρόμοιες πρακτικές μέχρι το καλοκαίρι και από τους άλλους. Θα φανεί πάλι πόσο καλά κρατάει το καρτέλ. Δεν αμφιβάλλω και ήδη μου έχει κάνει εντύπωση που δεν πείραξαν οι άλλοι το τρίμηνο ακόμα. Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι η αδιαφάνεια στην 30λεπτη κράτηση. Αυξήσεις δικαίωμά σου τις κάνεις και τις δείχνεις = όταν πάω να αγοράσω πακέτο βλέπω πόσο θα μου κοστίσει. Περιορίζεις σε δίμηνο το χρόνο ομιλίας; ΟΚ, δεν μου τρως λεφτά άμεσα, αλλά με πιέζεις να τα χρησιμοποιήσω. Το να κάνεις όμως την πιο βασική κίνηση στο καρτοκινητό, δηλαδή να το φορτίζεις, και να ψάχνεις κομπιουτεράκι πού πήγαν τα 30 λεπτά, δεν δεν δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Δεν αμφιβάλλω και ήδη μου έχει κάνει εντύπωση που δεν πείραξαν οι άλλοι το τρίμηνο ακόμα. Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι η αδιαφάνεια στην 30λεπτη κράτηση. Αυξήσεις δικαίωμά σου τις κάνεις και τις δείχνεις = όταν πάω να αγοράσω πακέτο βλέπω πόσο θα μου κοστίσει. Περιορίζεις σε δίμηνο το χρόνο ομιλίας; ΟΚ, δεν μου τρως λεφτά άμεσα, αλλά με πιέζεις να τα χρησιμοποιήσω. Το να κάνεις όμως την πιο βασική κίνηση στο καρτοκινητό, δηλαδή να το φορτίζεις, και να ψάχνεις κομπιουτεράκι πού πήγαν τα 30 λεπτά, δεν δεν δεν. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Το να κρατάνε 0.30 λεπτά του ευρώ, με το έτσι θέλω, τουτέστιν με μια ανακοίνωση, είναι απαράδεκτο και αισχρό τουλάχιστον. Κρατάνε ήδη κάποιο ποσό για φόρους κινητής (πράγμα που είναι εξοργιστικό και ας το έχουμε συνηθίσει), ποσό που θα μπορούσαν να έχουν καλύψει οι ίδιοι με τόσα κέρδη που έχουν. Εύχομαι να μην εφαρμοστεί η παρακράτηση των 30 λεπτών και στους άλλους. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ας αρχίσουμε τις μαζικές καταγγελίες να τελειώνουμε. Τι κάνετε άντε να κουνηθούμε Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ανακοίνωση Καρτοκινητής 10/04/2018 Η WIND HELLAS ανακοινώνει την από 10 Μαΐου υποστήριξη της υπηρεσίας Τηλεσυνδιάσκεψης μετά από αίτημα του συνδρομητή και αποδοχή του από την Εταιρεία. Για να αιτηθούν οι συνδρομητές Καρτοκινητής την ένταξή τους στην υπηρεσία θα μπορούν να καλούν το 1260 με χρέωση (0,24€/κλήση) από το καρτοκινητό τους. Επιπλέον για τους συνδρομητές F2G, συνεχίζεται μέχρι 31 Ιουλίου 2018 η προσφορά Log & Win η οποία παρέχει δωρεάν 150ΜΒ ή 20 λεπτά προς όλους ή 30 λεπτά προς WIND/Q ή 20 SMS προς όλους ή 30 SMS προς WIND/Q για 7 ημέρες. Η προσφορά ενεργοποιείται μέσα από το myF2G app ή myF2G.gr και είναι διαθέσιμη μία φορά ανά 7 ημέρες και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 1 ανανέωση οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 ημέρες. Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από την παρούσα ανακοίνωση. Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία, θα εφαρμόζονται τα παραπάνω. Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.wind.gr H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση) https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=491 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 πάει η ειδική προσφορά για το εξωτερικό γμτ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 τι είναι αυτό παλι με την παράταση του log n bonus; ;;; το πάνε για κατάργηση και αυτό;;;; ; Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ανακοίνωση Καρτοκινητής 10/04/2018 Η WIND HELLAS ανακοινώνει την από 10 Μαΐου υποστήριξη της υπηρεσίας Τηλεσυνδιάσκεψης μετά από αίτημα του συνδρομητή και αποδοχή του από την Εταιρεία. Για να αιτηθούν οι συνδρομητές Καρτοκινητής την ένταξή τους στην υπηρεσία θα μπορούν να καλούν το 1260 με χρέωση (0,24€/κλήση) από το καρτοκινητό τους. Επιπλέον για τους συνδρομητές F2G, συνεχίζεται μέχρι 31 Ιουλίου 2018 η προσφορά Log & Win η οποία παρέχει δωρεάν 150ΜΒ ή 20 λεπτά προς όλους ή 30 λεπτά προς WIND/Q ή 20 SMS προς όλους ή 30 SMS προς WIND/Q για 7 ημέρες. Η προσφορά ενεργοποιείται μέσα από το myF2G app ή myF2G.gr και είναι διαθέσιμη μία φορά ανά 7 ημέρες και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 1 ανανέωση οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 ημέρες. Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από την παρούσα ανακοίνωση. Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία, θα εφαρμόζονται τα παραπάνω. Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.wind.gr H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση) https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=491 Κλείσεις τηλεσυνδιασκεψης έχει εδώ και χρόνια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος. Συγνώμη αλλά αυτό πως μπορούν να το κάνουν; :confused: δε ρωτάω μόνο για wind, γενικά δε νομίζω να μπορεί να το κάνει καμία εταιρία για "αγορασμένα" πακέτα. Η λογική του νέου δωρεάν roaming εντός ΕΕ είναι να χρησιμοποιείς ότι είχες στην πατρίδα σου. Αυτό λοιπόν αφορούσε οτιδήποτε "αγορασμένο" και όχι "δώρο" (πχ κάποια mb από ανανέωση τα οποία όμως δεν χρεώνουν την ανανέωση άρα είναι δωρεάν). Αν οι εταιρίες στην ΕΕ αρχίσουν και τροποποιούν τα πακέτα τους με ανακοινώσεις αυτού του τύπου θα δημιουργήσουν νέα πακέτα που θα ισχύουν μόνο στα ίδια κράτη και άρα η ευρωπαική δωρεάν περιήγηση πάει στράφι.. :ninja: Δεν ξέρω ποια υπηρεσία είναι υπεύθυνη για την τήρηση του νόμου (ΕΕΤΤ?) αλλά αυτό μου κάνει παράνομο και αν είναι τέτοιο σύντομα βλέπω να καταργείται. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Πάντως παιδιά αναμένονται παρόμοιες πρακτικές μέχρι το καλοκαίρι και από τους άλλους. Θα φανεί πάλι πόσο καλά κρατάει το καρτέλ. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Ίσως δε το κάνουν.Η κοσμοτε και η βοντα το είχαν ανακοινώσει αλλά το πήραν πίσω.Η WIND το έφερε και μάλιστε σε όλες τις ανανεώσεις.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Τα πακέτα για data: α) 4,40€ για 1GB: 60 στο 12410 β) 5,00€ για 2GB: 61 ή 60 στο 12000 ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 "Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος." Ο μόνος λόγος που είχα ακόμη στο συρτάρι το νούμερο της ειδικής προσφοράς της Wind. Τώρα που δεν θα ισχύει ούτε αυτό, πάει στα σκουπίδια. Αυτή η εξυπνάδα να προσελκύεις πελάτες με εντυπωσιακές προσφορές, τις οποίες σιγά-σιγά τις ακυρώνεις, δεν καταλαβαίνουν ότι όχι μόνο δεν προσελκύουν πελάτες, αλλά δημιουργούν έντονη αντιπάθεια προς την εταιρεία και τις τακτικές τους ; Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβουν ; Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Τελικά καταλήγει η χειρότερη η wind. Το 30λεπτο είναι πολύ μεγάλο νταβατζιλικι. Μπορεί να μην φαίνεται στον καθένα αλλά με μια κάρτα το μήνα είναι 3.50 ευρώ το χρόνο. 1 εκατομμύριο συνδρομητές αμέσως μαζεύτηκαν 3.5ρκατομμυρια από το πουθενά. Απαράδεκτα πράγματα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ε πως αλλιως θα καταφέρουν να φτιάξουν δίκτυο; Εδώ η εταιρη voda μαζί με victus εκλεβαν ρεύμα απο το δήμο Άργους Ορεστικού για την κεραία τους. Ε τουλάχιστον αυτοί μας κλέβουν νόμιμα. :p Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ε πως αλλιως θα καταφέρουν να φτιάξουν δίκτυο; Εδώ η εταιρη voda μαζί με victus εκλεβαν ρεύμα απο το δήμο Άργους Ορεστικού για την κεραία τους. Ε τουλάχιστον αυτοί μας κλέβουν νόμιμα. :p Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγάζουνε ρε συ χρήματα υπάρχει πολύς κόσμος που πληρωνει συμβόλαια 30 40 ευρώ και δεν μιλάνε ούτε 2 ώρες το μήνα. Κόσμος που δεν έχει ιδέα ούτε κάρτα να βάλει. Πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί υπάρχει πολύς κόσμος με χιλιάδες απλήρωτους λογαριασμους ενώ στην κάρτα προπληρωνεις και μετά καταναλώνεις. Σίγουρα χρήματα δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί υπάρχει πολύς κόσμος με χιλιάδες απλήρωτους λογαριασμους ενώ στην κάρτα προπληρωνεις και μετά καταναλώνεις. Σίγουρα χρήματα δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα, είναι επιχειρήσεις και σε εποχή κρίσης πηγαίνουν να ελαχιστοποιήσουν τη χασούρα και να δημιουργήσουν έσοδα με έναν εντελώς όμως άκομψο τρόπο. Απλά έχουν στερέψει από ιδέες και αρχίσαν λογικές "φοροεισπρακτικών" μέτρων... Κρίμα, αυτό δείχνει ότι έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στην ελληνική καρτοκινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Συμφωνώ απόλυτα, είναι επιχειρήσεις και σε εποχή κρίσης πηγαίνουν να ελαχιστοποιήσουν τη χασούρα και να δημιουργήσουν έσοδα με έναν εντελώς όμως άκομψο τρόπο. Απλά έχουν στερέψει από ιδέες και αρχίσαν λογικές "φοροεισπρακτικών" μέτρων... Κρίμα, αυτό δείχνει ότι έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στην ελληνική καρτοκινητή. Όσοι δεν πληρώνουν πρέπει να τους το κόβουν αμέσως. Όχι να περνάνε μήνες και μετά να τρέχουν να πάρουν τα 1000αρικα που χρωστάνε. Το ίδιο γίνεται και στους φόρους. Πάρα πολλά δις ληξιπροσθεσμα και βάζουν περισσότερους φόρους σε όσους είμαστε σωστοί και πληρώνουμε. Δηλαδή το φίδι από την τρύπα θα το βγάλει ο σωστός τίμιος που πάντα πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Δεν γίνεται δουλειά έτσι αλλά δεν με παραξενεύει τίποτα πια σε αυτό το μπάχαλο που ζούμε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts