geoponer Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 με δικαρτο κινητό που δεν έχει δεδομένα στην κάρτα της wind σας έχει τύχει πολλές φορές από όσο θυμάμαι.βγαλατε άκρη; μου απάντησαν στην εξυπηρέτηση ότι δεν ίσχυε η προσφορά του rising την Κυριακή και για αυτό χρεωθηκα ενώ το μήνα αναφέρεται στη Δευτέρα.Και πέραν αυτού δεν θα χα χρεωθεί μόνο ένα ευρώ εάν δεν ίσχυε η προσφορά.Αλλα αυτό που με εξόργισε ήταν ο απόλυτος τρόπος που μιλούσε.Σας έχει τύχει και σε εσάς; Μπήκα κανονικά (και με αρκετή χρήση) την Κυριακή 23/4 από το δικό μου F2G με ενεργοποιημένο το πακέτο Rising Sundays (ήταν η τελευταία Κυριακή που ίσχυε το πακέτο) και δεν χρεώθηκα από το υπόλοιπό μου. Στην εικόνα που παραθέτεις βλέπω ότι η χρέωση αναφέρεται σε χρήση ίντερνετ τη Δευτέρα 24/4 (και σου ήρθε το μήνυμα κανονικά την επόμενη) - μήπως για αυτό χρεώθηκες? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 με δικαρτο κινητό που δεν έχει δεδομένα στην κάρτα της wind σας έχει τύχει πολλές φορές από όσο θυμάμαι.βγαλατε άκρη; μου απάντησαν στην εξυπηρέτηση ότι δεν ίσχυε η προσφορά του rising την Κυριακή και για αυτό χρεωθηκα ενώ το μήνα αναφέρεται στη Δευτέρα.Και πέραν αυτού δεν θα χα χρεωθεί μόνο ένα ευρώ εάν δεν ίσχυε η προσφορά.Αλλα αυτό που με εξόργισε ήταν ο απόλυτος τρόπος που μιλούσε.Σας έχει τύχει και σε εσάς; Εμένα πάντως μια χαρά ίσχυε η προσφορά του rising την Κυριακή. Από εκεί μου έπαιρνε τα mb. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Τι παιζει πλεον με τη Wind και τα δεδομενα; Σημερα μια γνωστη επαθε το εξης,εχει πακετα με mb κλπ και ξαφνικα δεν συνδεεται σε 3G.Μηπως της εκλεισαν τα δεδομενα απο τη Wind? Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα θέμα με τη wind.. Όχι με δεδομένα, όμως.. Κάποια ******* πρέπει να κάνουν την τελευταία βδομάδα (περίπου) στη wind, δεν εξηγείται... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Δεν μας λες ομως και τι θεμα εχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εγώ την Κυριακή κατέβασα κοντά 4gb ,όλα από το rising κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Δεν μας λες ομως και τι θεμα εχεις... Σωστός, ναι. Κάπου κάπου, χάνω το σήμα, αλλά για πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Και όχι, δε φταίει η συσκευή, γιατί και στην προηγούμενη το έκανε. Και η sim είναι καινούρια. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 τα τρωει και ελλαδα,αλλα δεν το διαβασε ο φιλος σου. βαση ποιας λογικης πληρωνει για ροαμινγκ αφου ειναι εντος Ελλάδας; αλλα οκ αν το εγραφε ας πρόσεχε καλά λες!:lol::lol::p Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) ναι και εγώ αυτό τους είπα απλά αυτή λέει ότι επειδή ήταν 23:34 η τελευταία χρήση ότι για αυτό χρεωθηκα.της έστειλα και screenshot ότι η προσφορά ισχυε μέχρι 23:59,απλά με ενημέρωνε μου είπε και εγώ αυτά που μου λέτε της είπα σας τα αναιρω,αλλά μου απαντούσε πως όλα τα βλέπει από μόνη της και ότι δεν χρειάζεται να της λέω εγώ κάτι.ειλικρινά ήμουν στο όριο να της πατήσω καντήλια...όπως και να έχει μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα ότι προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα το αίτημά μου θα περιμένω κάνα δυο μέρες και θα ξαναστειλω. Edited April 25, 2017 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σήμερα μου έστειλαν αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 ναι και εγώ αυτό τους είπα απλά αυτή λέει ότι επειδή ήταν 23:34 η τελευταία χρήση ότι για αυτό χρεωθηκα.της έστειλα και screenshot ότι η προσφορά ισχυε μέχρι 23:59 Το θυμάμαι από παλιά ότι η Wind έχει ένα θέμα με τα πακέτα data, και αρχίζει να χρεώνει από το απόγευμα πριν λήξει το πακέτο. Τις λίγες φορές που έχω ενεργοποιήσει data πακέτο στο F2G, σταμάτησα να το χρησιμοποιών πριν τις 18.00 της τελευταίας ημέρας για να είμαι σίγουρος. Αν είχες αφήσει ανοιχτά τα data ίσως έτρεχε κάποια εφαρμογή στο background και τράβηξε δεδομένα - αυτό πιπιλάνε συνέχεια στην εξυπηρέτηση πελατών. Κάτι τέτοια μπακαλίστικα κάνει η Wind και χάνει κόσμο - ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σήμερα μου έστειλαν αυτό Δε λέει... Στείλε 61 στο 12000 για να πάρεις 2GB με 5€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 βαση ποιας λογικης πληρωνει για ροαμινγκ αφου ειναι εντος Ελλάδας; αλλα οκ αν το εγραφε ας πρόσεχε καλά λες!:lol::lol::p Δεν πληρώνει για roaming στην Ελλάδα https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketo-free2roam-in-out/ Προφανώς γι'αυτό το πακέτο λέμε. Διάβασε και τις σημειώσεις από κάτω και θα σου λυθούν οι απορίες και οι δικές σου και του φίλου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Το θυμάμαι από παλιά ότι η Wind έχει ένα θέμα με τα πακέτα data, και αρχίζει να χρεώνει από το απόγευμα πριν λήξει το πακέτο. Τις λίγες φορές που έχω ενεργοποιήσει data πακέτο στο F2G, σταμάτησα να το χρησιμοποιών πριν τις 18.00 της τελευταίας ημέρας για να είμαι σίγουρος. Αν είχες αφήσει ανοιχτά τα data ίσως έτρεχε κάποια εφαρμογή στο background και τράβηξε δεδομένα - αυτό πιπιλάνε συνέχεια στην εξυπηρέτηση πελατών. Κάτι τέτοια μπακαλίστικα κάνει η Wind και χάνει κόσμο - ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι... :mad: όχι τίποτα από αυτά αμέσως άλλαξα τις SIM μα και να μου το δώσουν το ευρώ θα έχει ημερομηνία λήξης 30 μέρες από σήμερα οπότε σχεδόν άχρηστο μου είναι.Το θέμα είναι άμα κάνουν τέτοια νούμερα συχνά δεν έχει ουσία να ασχοληθώ ούτε σα δεύτερο νούμερο μαζί τους. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 βαση ποιας λογικης πληρωνει για ροαμινγκ αφου ειναι εντος Ελλάδας; αλλα οκ αν το εγραφε ας πρόσεχε καλά λες!:lol::lol::p Το γραφει Ντινο,λεει τα λεπτα οτι μπορουν να χρησιμοποιηθουν και στην ελλαδα.Αλλη φορα πριν περασει τα συνορα ή πριν φυγει το βαζει και τελειωνει εκει η υποθεση. Μετα οταν γυρισει μπορει να τα κανει οτι θελει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 όχι τίποτα από αυτά αμέσως άλλαξα τις SIM μα και να μου το δώσουν το ευρώ θα έχει ημερομηνία λήξης 30 μέρες από σήμερα οπότε σχεδόν άχρηστο μου είναι.Το θέμα είναι άμα κάνουν τέτοια νούμερα συχνά δεν έχει ουσία να ασχοληθώ ούτε σα δεύτερο νούμερο μαζί τους. Δεν είναι απόλυτο οτι θα στο γυρίσουν ως μπόνους. Κάποια στιγμή ειχαν πει οτι τα μονοευρα απο χρήση data θα τα επεστρεφαν αυτόματα ως μπόνους. Αν στο γυρίσουν έτσι,κάνεις νεο αίτημα για κανονική επιστροφή στο υπόλοιπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Tα τελευταία 8 χρόνια περίπου που έχω f2g (πριν είχα συμβόλαιο wind) μου παρουσιάστηκαν αρκετές περίεργες χρεώσεις..Ποτέ δεν έκανα θέμα να τα ζητήσω πίσω απλά και μόνο επειδή δε γουστάρω να ζητιανεύω για 1-2€ για τις απατεωνιές τους.Καταλαβαίνω ότι άμα δε κλέψουν λίγο :lol: δε μπορεί να συντηρηθεί το δίκτυο..Απλά απο ένα σημείο και μετά καταντάει κοροϊδία.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Δεν ξέρω παιδιά επειδή δεν είχα καρτοκινητό τόσο πολύ καιρό όσο εσείς πάντως όσα παιδιά είχαν προβλήματά πάντα τους τα επέστρεφαν όχι μόνο στην wind αλλά σε όλες τις εταιρίες. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Tα τελευταία 8 χρόνια περίπου που έχω f2g (πριν είχα συμβόλαιο wind) μου παρουσιάστηκαν αρκετές περίεργες χρεώσεις..Ποτέ δεν έκανα θέμα να τα ζητήσω πίσω απλά και μόνο επειδή δε γουστάρω να ζητιανεύω για 1-2€ για τις απατεωνιές τους.Καταλαβαίνω ότι άμα δε κλέψουν λίγο :lol: δε μπορεί να συντηρηθεί το δίκτυο..Απλά απο ένα σημείο και μετά καταντάει κοροϊδία.. Πολύ κακως, δεν είναι θέμα ζητιανιάς ή οικονομικό, αυτά βλέπουν και καλόμαθαίνουν, με το να μην λέει κανεις τίποτα. Σου λέει σε 10να γίνει οι 3 μόνο να παραπονεθουν τους τα γυρνάμε για να φαινόμαστε καλοί και μετά από τους υπόλοιπους 7εχουμε κέρδος. Και φτου από την αρχή μετά. Edited April 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σήμερα μου έστειλαν αυτό Ένα τέτοιο μήνυμα θέλω κι εγώ.. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Το έχεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7168205#post7168205 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σιγά τη προσφορά με 7€.. Παρεμπιπτόντως μπορώ να πάρω τα ίδια με 5€ (crew) ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB, ΓIA 30 HMEPEΣ, MONO 7€! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 47 ΣTO 12410 EΩΣ 30/04! MH XAΣEIΣ THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως μπορεις να παρεις με 5 ευρω ολα τα ανωτερω;;;; Crew ;;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/crew/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/crew/ 1) Φιλε μου αυτα ειναι για μεχρι ηλικιες μεχρι 20 ετων!!!! 2) Ειναι μονο 200' , τα 100' θεωρουνται bonus εγγραφης και αποδιδονται μονο 1 φορα. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αυτό γιατί μου το λες; Εγώ απλά σου απάντησα τι είναι το crew γιατί είδα πως ρώτησες. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 1) Φιλε μου αυτα ειναι για μεχρι ηλικιες μεχρι 20 ετων!!!! 2) Ειναι μονο 200' , τα 100' θεωρουνται bonus εγγραφης και αποδιδονται μονο 1 φορα. 300 λεπτά δίνει πάντα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts